Mirisna jutra u Aprilu!!!
+42
HappyGirl
bak
dragana76ns
fenix
nina :)
Republica
laKole
Tinche
bobica83
Tanja83
anak
bebko
lena
medolino
vremejezabebe
cicsa80
ciklama
Mali Princ
agata
missile
lolipop
nacKa
djole42
KoMetaK
Mirjana
maus
menora72
Jelena*
MAAKKI
Mrvica
Milijana
lilya
BiKsi :)
dra00
dr mali pariz
rada78
Orline
lilly13
korpica
Xena
Kamilica
caci
46 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 31 od 44
Strana 31 od 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: Mirisna jutra u Aprilu!!!
maus ::II GRUPA PAPA II GRUPA PAPA Sad sam zvala S.J. spec. pat. anatomije i rekla je da je sve ok i da je verovatno zbog predhodnog loseg uzimanja brisa, tj, oskudnog materijala takav bio predhodni nalaz( III grupa). Rekla sam joj za uradjenu kolposkopiju u petak prosli i za predlog dr da za 6 meseci ponovim PAPA i kolpo ona je rekla da je to ok i sto se samog nlaza PAPA tice da budem mirna.
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
jeeeeeeeeeeesssssssssssss
baš si me obradovala
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Maus....znala sam da je greska . Jupiiiiiiii
Zveki izvela Lenci u setnju, Milena spava, a ja se okupala i sad jedem kacamak sa sirom i pavlakom....
Zaboravih da kazem dobro jutro
Bebko, od kad te nisam videla ovde...cmok
Ori, miruj. Kakvo krecenje kad si prosle godine krecila....za neki mesec samo spremi sobicu za balerinu i to je to...
A gde nam je ova lepa trudnica....izgleda da je u pitanju uspavana lepotica..
Odoh sad da se feniram i malko da popricam telefonom pa dolazim ja opet...
Je l se vama ne cini da sam malko konfuzna
Zveki izvela Lenci u setnju, Milena spava, a ja se okupala i sad jedem kacamak sa sirom i pavlakom....
Zaboravih da kazem dobro jutro
Bebko, od kad te nisam videla ovde...cmok
Ori, miruj. Kakvo krecenje kad si prosle godine krecila....za neki mesec samo spremi sobicu za balerinu i to je to...
A gde nam je ova lepa trudnica....izgleda da je u pitanju uspavana lepotica..
Odoh sad da se feniram i malko da popricam telefonom pa dolazim ja opet...
Je l se vama ne cini da sam malko konfuzna
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Bravo Maus
Samo da vam mahnem za sada i da podelim sa vama cari trazenja stana: juce nam ljudi za stan od 78 kvadrata u centru Panceva trazili 95.000 Evra Sita sam sen nasmejala. Pa za te pare cu onda kupiti stan u Beogradu
Zanimljivo je ovo trazenje stana, nema sta.
Samo da vam mahnem za sada i da podelim sa vama cari trazenja stana: juce nam ljudi za stan od 78 kvadrata u centru Panceva trazili 95.000 Evra Sita sam sen nasmejala. Pa za te pare cu onda kupiti stan u Beogradu
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Gde ste cure moje?!
Jutra najutarnija! samo nek pljušte komplimenti, pa šta bi mi falilo i malo da se uobrazim zbog njih...bar na dan-dva
Loliću, majstorčino, pitala si me za par na slici...da, to sam ja pre 7 godina.
Jbga, još neko je nešto pitao...al ode mis'o
Kafa, može obična? Nisam je popila ...od svadbe, a na svadbi skuvali čemerušu, pa ja nikad tako jaku ne skuvam...voih dana kuvam samo kakao, pa zaboravljam na kafu...
Bebko, i šta kažeš-par kapi krvi-ciklus posle spontanog?? ajd, kad tako kažu... Samo da se što pre stabilizuješ.
Mima, kako sam srećna!! Bravo bravissimo za nalaz! Evo i zvezde igraju u to ime
Mili, bloodyMili, došlo vreme , a? Nije moralo, naravno, ali to bi značilo da opet možeš u pohod ti plodna zemljice!
Zmaje je l vi'š što su mi Melanke?
Orle, šetkaš li danas?
Sunčana reka? I moj dragi mislio tamo da me odvede na vikend...ali ne znam, sem te crkve pod zemljom, šta se ima videti?
Da bar mogu da jašem konja, da trčkaram po prirodi...Nacka, bušiš rupe đevrecima, je li? Ne boj se Xenine kafe...mlađahnim curama neće naškoditi
Korpice, gde si?
Dra, što činiš ti danas?
Rode, radno?
Odoh da švrljnem i na ostalim temama.
Ljubim!
p.s. Caci, piši izveštaj...Mare opet zabušava.
Jutra najutarnija! samo nek pljušte komplimenti, pa šta bi mi falilo i malo da se uobrazim zbog njih...bar na dan-dva
Loliću, majstorčino, pitala si me za par na slici...da, to sam ja pre 7 godina.
Jbga, još neko je nešto pitao...al ode mis'o
Kafa, može obična? Nisam je popila ...od svadbe, a na svadbi skuvali čemerušu, pa ja nikad tako jaku ne skuvam...voih dana kuvam samo kakao, pa zaboravljam na kafu...
Bebko, i šta kažeš-par kapi krvi-ciklus posle spontanog?? ajd, kad tako kažu... Samo da se što pre stabilizuješ.
Mima, kako sam srećna!! Bravo bravissimo za nalaz! Evo i zvezde igraju u to ime
Mili, bloodyMili, došlo vreme , a? Nije moralo, naravno, ali to bi značilo da opet možeš u pohod ti plodna zemljice!
Zmaje je l vi'š što su mi Melanke?
Orle, šetkaš li danas?
Sunčana reka? I moj dragi mislio tamo da me odvede na vikend...ali ne znam, sem te crkve pod zemljom, šta se ima videti?
Da bar mogu da jašem konja, da trčkaram po prirodi...Nacka, bušiš rupe đevrecima, je li? Ne boj se Xenine kafe...mlađahnim curama neće naškoditi
Korpice, gde si?
Dra, što činiš ti danas?
Rode, radno?
Odoh da švrljnem i na ostalim temama.
Ljubim!
p.s. Caci, piši izveštaj...Mare opet zabušava.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
oooooo, trio fantastiko, jeste lepo spavkali, odmorili se, sredili utiske?
ma kad ti metnem sliku od letos (gde mi je i telo ko u Brene ),
pa vidiš kakva mi je genetika, kazaće ti se samo što neću podmlađušu
ajde metni, čekam te na crtu
poranila sam ja, išla sestri uplatilalovu za kolica da nam kupi u NS, tržnica, pa kuća...sad treba otići po farbe za zidove i tak...
dogovoreno
ako deca više povuku na tebe, prohodaće u 7. mesecu
jel treba pomoć?
računaj na mene...
Računam na tebe Breno, i čekam fotku!
foto tek večeras, radim , vidiš da zabušavam.....
Ajd, ajd...tu sam ja i večeras..ljubac radilice!
dr mali pariz ::Računam na tebe Breno, i čekam fotku!
Breno, ima jos neko ko racuna na tebe I ja cekam
hahahahaha Zabusantu jedannacka ::
foto tek večeras, radim , vidiš da zabušavam.....
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
lilya ::Bravo Maus
Ni u Bg-u ne bih dala toliko! 1,218.00EUR/mkv!!!!! U Bg-u preko poznanika novogradnja može proći i za 1000, a u Bul. kralja Aleksandra za 1150 (dobro, nije lako naći, ali moguće je).
Eh, zaboravih na vaspitanje, DOBRO JUTRO, divno jutro, čak sam i ptičice čula Divan dan.
Mišice, onaj čarobni napitak "radi". Tek pola sedmice, ali vidi se malo, iako sam u međuvremenu zgrešila i jela parisku pitu s višnjama.
Parižanka mala, ja sam već napisala- da si prelepa visoka atraktivna plavuša , a uzimajući u obzir i ono što dolazi iznutra a što se ovde može "osetiti" - grom žena Hvala na sličkama, osvežile su jutro!
Sve devojke puno
i ljubim!
i želim lep sunčan dan , sunčan u svakom pogledu!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Maus, bravo za rezultate. Nismo mi ni sumnjali, ali nekako je lakše sad. Ufff. Za šest meseci nema ništa
Nacka, lepo tebi na poslu Šta te briga.
Pariz, jesam bila u šetnji, i uživala sam, kupila još jedan donji deo trenerke da bude skroz izlazni
Nacka, lepo tebi na poslu Šta te briga.
Pariz, jesam bila u šetnji, i uživala sam, kupila još jedan donji deo trenerke da bude skroz izlazni
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
lilya ::
A jel ima dukata u stanu?
Lilya, stvarno visoke cene Nisam znala da je tako skupo i u Pančevu.
Missile, koji je to čarobni napitak, promaklo mi? Smeju li ga i trudnice
orline ::
Za dijetu duso, sa cimeNtom. Ne smeju trudnice nikako. Nego slikaj tu izlaznu trenerku ali na tebi i postavljaj sliku. Nema izgovora, moras!
Hahaha, generale Maus
Čekaj, bona, kad si ti mene videla da postavljam slike na forumu. Ajd, možda i oću, nek poraste još malo
Čekaj, bona, kad si ti mene videla da postavljam slike na forumu. Ajd, možda i oću, nek poraste još malo
Čula sam da ne treba cimet preterano konzumirati, jer stvara trombove! jel to istina? Inače voooolim cimet!
Orline, kad se porodiš, onda dijeta, i to lagana. Ima vremena Sad uživaj u trudnoći
Orline, kad se porodiš, onda dijeta, i to lagana. Ima vremena Sad uživaj u trudnoći
Cuj bona, slikaj samo stomak, mada me interesuje i boja i materijal trenerkeorline ::Hahaha, generale Maus
Ma, znam, missile, nego se šalim, jer sam postala svesna da sam se podosta ugojila, a pri tome od bete samo jedan kg. Moram da izbegavam slatko i testo, da bar tako probam smanjiti napredovanje sala, a da bebu ne ometem Ali ovo je već za TD, da ne odem off. Davajte taj recepAt za majku, ima malo šećer i holesterol iznad grane
Ahaha, maus, ne odustaje. Slikaću, važi. Samo zbog boje i materijala
Bas taj sa cimetom je odlican za regulisanje secera u krvi i za regulisanje holesterola. Postavila sam tekst na dijetama. I pola kasice cimeta na dan je idealna kolicina. Nista nece smetati.orline ::Ma, znam, missile, nego se šalim, jer sam postala svesna da sam se podosta ugojila, a pri tome od bete samo jedan kg. Moram da izbegavam slatko i testo, da bar tako probam smanjiti napredovanje sala, a da bebu ne ometem Ali ovo je već za TD, da ne odem off. Davajte taj recepAt za majku, ima malo šećer i holesterol iznad grane
Naravno Orli, interesuje me materija, boja itd
E, hvala puno
Miss, thanks..brecnu se kad me nazva plavušom
ja sam prirodna crnka...
Cimet Volem. Sad ga malo "posolim" nad turkiš kafom. malo, tek da mi zamiriše. Znam da je odličan za snižavanje šećera.
Nisam čula da stvara trombove...ccc...
Orle, samo trendžerice pljušte. prebaci se na Melanke i tunike i lepršave haljinice, i ne opterećujse kilažom, tebi je sad sve malo neobično, jer se polako treba suočavati sa brzim promenama tela.
Ja sam inače napredovala -ne na početku trudnoće, naravno, po pola kg do 700 gr za nedelju dana...sad mi se 1x desilo da sam za nedelju dana spala 300 gr. Dakle, ni napredovala nego spala, i jutros ti se kao tu nešto iznenadim
Pa kažem sebi, debela, nisi beba da se plašiš što ne napreduješ...
možda sam malo više aktivnija bila, isto jedem, a možda su zvezdasti apetiti narasli
eto to htedoh reći....aj žive bile
ja sam prirodna crnka...
Cimet Volem. Sad ga malo "posolim" nad turkiš kafom. malo, tek da mi zamiriše. Znam da je odličan za snižavanje šećera.
Nisam čula da stvara trombove...ccc...
Orle, samo trendžerice pljušte. prebaci se na Melanke i tunike i lepršave haljinice, i ne opterećujse kilažom, tebi je sad sve malo neobično, jer se polako treba suočavati sa brzim promenama tela.
Ja sam inače napredovala -ne na početku trudnoće, naravno, po pola kg do 700 gr za nedelju dana...sad mi se 1x desilo da sam za nedelju dana spala 300 gr. Dakle, ni napredovala nego spala, i jutros ti se kao tu nešto iznenadim
Pa kažem sebi, debela, nisi beba da se plašiš što ne napreduješ...
možda sam malo više aktivnija bila, isto jedem, a možda su zvezdasti apetiti narasli
eto to htedoh reći....aj žive bile
dr mali pariz ::Miss, thanks..brecnu se kad me nazva plavušom
ja sam prirodna crnka...
Epa sad vidi kako ti plava kosa dobro stoji, kad ne bih u životu rekla da si farbala kosu! A plavuša je bilo da pojača efekat izraza atraktivna, da se ne lažemo, ja sam smeđa i loše mi plava kosa stoji, ali plavuše jesu atraktivnije, i to ti je! Inače koji je razlog da se crnka ofarba!?!
Zadržah se previše, cure, uživala sam u ćaskanju s vama, ma moram još samo jednom da vas
Za spushtanje shecera je fenomenalan destilat lista od smokve.
Ja sam mamu i ujka bacila na to i rezultati fenomenalni.Moja mama poshto ima smokvu drvo sada sama sushi i caj pije.Ali smo prvo destilatom spustili shecer.Pored toga spushta i holesterol:
http://www.biljeizdravlje.rs/code/navigate.php?Id=269
Ja obozhavam smokve.Kad mamino drvo rodi ja jedem i po kilo dnevno.Popuni stomak i prija. Taj destilat ima da se kupi u apotekama.
Ja sam mamu i ujka bacila na to i rezultati fenomenalni.Moja mama poshto ima smokvu drvo sada sama sushi i caj pije.Ali smo prvo destilatom spustili shecer.Pored toga spushta i holesterol:
http://www.biljeizdravlje.rs/code/navigate.php?Id=269
Ja obozhavam smokve.Kad mamino drvo rodi ja jedem i po kilo dnevno.Popuni stomak i prija. Taj destilat ima da se kupi u apotekama.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Strana 31 od 44 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Similar topics
» Septembarska mirisna jutra
» Suncana majska jutra
» Decembarska jutra
» Aprilska jutra
» Septembarska jutra
» Suncana majska jutra
» Decembarska jutra