Mirisna jutra u Aprilu!!!
+42
HappyGirl
bak
dragana76ns
fenix
nina :)
Republica
laKole
Tinche
bobica83
Tanja83
anak
bebko
lena
medolino
vremejezabebe
cicsa80
ciklama
Mali Princ
agata
missile
lolipop
nacKa
djole42
KoMetaK
Mirjana
maus
menora72
Jelena*
MAAKKI
Mrvica
Milijana
lilya
BiKsi :)
dra00
dr mali pariz
rada78
Orline
lilly13
korpica
Xena
Kamilica
caci
46 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 29 od 44
Strana 29 od 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: Mirisna jutra u Aprilu!!!
Dobro jutro i od mene
Ja kako sam krenula da se javljam samo ponedeljkom ništa ne mogu da pohvatam
Sve sam konce ispustila iz ruku
Zato vas sve i
Moraću da uvedem noćni dolazak na Kutak
Ja kako sam krenula da se javljam samo ponedeljkom ništa ne mogu da pohvatam
Sve sam konce ispustila iz ruku
Zato vas sve i
Moraću da uvedem noćni dolazak na Kutak
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Jutro moje drage kutanke.
Konacno i sve je odmah drugacije
Maus i ja sam po plivanju ali nazalos plivam samo kad idemo na godisnji i mozda neki vikend i bas me krivo sto nema bas nikakvog bazena u nasem gradu inace i ja bih Markica dala na plivanje.
Draa hvala na kafici ...uh kako prija
Xena hvala na ovoj podmladivackoj
Heppy zeno draga javis se retko ali kvalitetno ...divan VK i ja se rasplakah i to na poslu pa se ljudi cude sta mi je
Mrvoooo uh bas se usitnilo kod tebe mazi svoje stomace jos malo a posle ces
Bebko pa mogla bih cese da svracas makar i u nocnim satima
Pariz sanjala sam te nocas mislim ne licno tebe ali sam trazela roze helanke za tebe kako si se provela na svadbi ??
Djole,Biksi ,Mirjana,Orli,Repi ... sve cure
Ja danasa na kontrolu kod kardiologa
hvata me neka trema jos od sada
spremila sam pitanja i zapisala ih a mm mi se smeje kaze jel ces da vvadis papir tamo ili ces ih nauciti napamet Jelda cure da nije sramota da izvadim papir i procitam pitanje ???
Konacno i sve je odmah drugacije
Maus i ja sam po plivanju ali nazalos plivam samo kad idemo na godisnji i mozda neki vikend i bas me krivo sto nema bas nikakvog bazena u nasem gradu inace i ja bih Markica dala na plivanje.
Draa hvala na kafici ...uh kako prija
Xena hvala na ovoj podmladivackoj
Heppy zeno draga javis se retko ali kvalitetno ...divan VK i ja se rasplakah i to na poslu pa se ljudi cude sta mi je
Mrvoooo uh bas se usitnilo kod tebe mazi svoje stomace jos malo a posle ces
Bebko pa mogla bih cese da svracas makar i u nocnim satima
Pariz sanjala sam te nocas mislim ne licno tebe ali sam trazela roze helanke za tebe kako si se provela na svadbi ??
Djole,Biksi ,Mirjana,Orli,Repi ... sve cure
Ja danasa na kontrolu kod kardiologa
hvata me neka trema jos od sada
spremila sam pitanja i zapisala ih a mm mi se smeje kaze jel ces da vvadis papir tamo ili ces ih nauciti napamet Jelda cure da nije sramota da izvadim papir i procitam pitanje ???
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Caciska srecno danas kod kardiologa i naravno da nije sramota da izneses papir i sve po redu ispitaj.
Xena popih ja i ovu tvoju svemogucu...sad cekam rezultate
Bebko tesko je sve poFatati ako nisi svakodnevno na Kutku.
Xena popih ja i ovu tvoju svemogucu...sad cekam rezultate
Bebko tesko je sve poFatati ako nisi svakodnevno na Kutku.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Caci slažem se sa maus u vezi papira i pitanja
Maus evo danas stigoh da pređem samo Korake i Klub
Sutra ako stignem da obiđem i trudnice naše mile
a za dečicu i da ne pričam dok ja stignem kod njih ne bi me začudilo da su neki i u školu pošli
Ali trudiću se,kao što rekoh,uvešću noćni dolazak na Kutak
A sad odoh na posao,mora da se malo i radi
Maus evo danas stigoh da pređem samo Korake i Klub
Sutra ako stignem da obiđem i trudnice naše mile
a za dečicu i da ne pričam dok ja stignem kod njih ne bi me začudilo da su neki i u školu pošli
Ali trudiću se,kao što rekoh,uvešću noćni dolazak na Kutak
A sad odoh na posao,mora da se malo i radi
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Dobro dan drage moje, sto rece Dra da nam ova nedelja bude veselija, srecnija i da ima vise sunca nego prethodna.
E pa ovako, vratih se na 45. stranu pa redom sve da pozdravim i unapred se izvinim ako nekog zaboravim.
Maus, za Anci i tebe po jedan i za divno proveden vikend. Sve stizes zeno, svaka cast. A za viskuzu se sita ismejala.
Xena, za genijalnu kafu. Evo pijem pa cu da vidim sta ce biti.
Pari, za svaku bundevicu po jedno i za mamu jedno. Jedva cekam slike, sa ili bez svatova
Biksi za dusicu osetljivu i jedan da makar malo prodje.
Korpice, da manje jurcas kad radis popodne, a da vise uzivas.
Nacka, da provoda kao u petak bude malkice vise.
Meta, da od sada bude bolje i vise smeha, a manje suza i tuznih dogadjaja.
Miro, za bosandzerosa i jos dva za tetkine curice. I samo da ti kazem tetkino mi lici na tetku ili ti lepo na tetku :)
Orli, za bundevicu i naravno za tebe jos jedan
Dra, za tebe i da malo vise brines o sebi, a ne samo o drugima. I hvala za kaficu.
Ripa, zato sto si tako vedrog duha, da tavka i ostanes. I sve sto si rekla je ziva istina. Malo tuge, malo radosti, takav je zivot.
Mrvice, za tebe i tvoju mrvicicu.
Bak, za najsladji tiker.
Medo, za dobar pocetak bockanja i jos bolji finis.
Kami, zato sto si hrabrica nasa sa cetriri boce, jos malo i pocinje zurka u labu
Prince, za malog princa i jedan za njegovu mamu. Javi se kad budes mogla.
Ciklama, i mi tebi masemo.
Djole, za nove pocetke i cika Stojka.
MAAKKI, jedno i za tebe.
Happy, koliko je ovo lepo i dirljivo.
Loli, . Uh kako bi te slatko katapultirala u TD nemas pojma. Ima tu jos kandidata za katapultiranje, najradije bi sve o istom trosku na iste strane. Znate kako se kaze: "Kad celjad nisu besna ni kuca nije tesna", e tako ni nama nebi bilo tesno na TD stranama, stisle bi se nekako i jos bi nam bilo lepo
Mili, za tvoje curuce, medenice.
Bebko, da nam cesce svracas.
Caci, za cakanog Makija. Srecno danas na pregledu i pitaj sve sto te interesuje, nije to nista sramota.
Sve ostaloe koje sam izostavila, jedan veliki vam salje i izvinjavam se sto vas nisam poimence pomenula.
Izvinite na poduzem postu, ali toliko ste me dirnule lepim zeljama da sam morala sve da vas pomenem (ili makar sve). Kao sto rekoh izbor je pao na Novi Sad i restoran Plava frajla. Sta da vam kazem sve se zavrsilo gombocima :)
Sto se novcanika tice, to mu se stalno desava, ja uopste ne znam sta se vise potresa. Mislim, desava se, sta da se radi. Jedina zezancija tu, veca i od toga sto ti neko ukrade novac (pod uslovom da ga imas u novcaniku) je sto moras da vadis ponovo LK i kartice po bankama. Srecom, novcanik je bio u kolima, zapao za sediste. Eto sve se na kraju nekao resi, verovatno bi ga brze nasao da se nije nervirao, ali ajde sad. Sto se stana tice, gledali smo u subotu tri, a ukupno cetiri do sada. To je malo, moracemo jos da gledamo pa da onda razmisljamo. Za sada mi se nista od vidjenog nije toliko svidelo da znam da je to to. Videcemo ima jos vremena.
Toliko, idem da se stidim sto sam ovoliko pisala
E pa ovako, vratih se na 45. stranu pa redom sve da pozdravim i unapred se izvinim ako nekog zaboravim.
Maus, za Anci i tebe po jedan i za divno proveden vikend. Sve stizes zeno, svaka cast. A za viskuzu se sita ismejala.
Xena, za genijalnu kafu. Evo pijem pa cu da vidim sta ce biti.
Pari, za svaku bundevicu po jedno i za mamu jedno. Jedva cekam slike, sa ili bez svatova
Biksi za dusicu osetljivu i jedan da makar malo prodje.
Korpice, da manje jurcas kad radis popodne, a da vise uzivas.
Nacka, da provoda kao u petak bude malkice vise.
Meta, da od sada bude bolje i vise smeha, a manje suza i tuznih dogadjaja.
Miro, za bosandzerosa i jos dva za tetkine curice. I samo da ti kazem tetkino mi lici na tetku ili ti lepo na tetku :)
Orli, za bundevicu i naravno za tebe jos jedan
Dra, za tebe i da malo vise brines o sebi, a ne samo o drugima. I hvala za kaficu.
Ripa, zato sto si tako vedrog duha, da tavka i ostanes. I sve sto si rekla je ziva istina. Malo tuge, malo radosti, takav je zivot.
Mrvice, za tebe i tvoju mrvicicu.
Bak, za najsladji tiker.
Medo, za dobar pocetak bockanja i jos bolji finis.
Kami, zato sto si hrabrica nasa sa cetriri boce, jos malo i pocinje zurka u labu
Prince, za malog princa i jedan za njegovu mamu. Javi se kad budes mogla.
Ciklama, i mi tebi masemo.
Djole, za nove pocetke i cika Stojka.
MAAKKI, jedno i za tebe.
Happy, koliko je ovo lepo i dirljivo.
Loli, . Uh kako bi te slatko katapultirala u TD nemas pojma. Ima tu jos kandidata za katapultiranje, najradije bi sve o istom trosku na iste strane. Znate kako se kaze: "Kad celjad nisu besna ni kuca nije tesna", e tako ni nama nebi bilo tesno na TD stranama, stisle bi se nekako i jos bi nam bilo lepo
Mili, za tvoje curuce, medenice.
Bebko, da nam cesce svracas.
Caci, za cakanog Makija. Srecno danas na pregledu i pitaj sve sto te interesuje, nije to nista sramota.
Sve ostaloe koje sam izostavila, jedan veliki vam salje i izvinjavam se sto vas nisam poimence pomenula.
Izvinite na poduzem postu, ali toliko ste me dirnule lepim zeljama da sam morala sve da vas pomenem (ili makar sve). Kao sto rekoh izbor je pao na Novi Sad i restoran Plava frajla. Sta da vam kazem sve se zavrsilo gombocima :)
Sto se novcanika tice, to mu se stalno desava, ja uopste ne znam sta se vise potresa. Mislim, desava se, sta da se radi. Jedina zezancija tu, veca i od toga sto ti neko ukrade novac (pod uslovom da ga imas u novcaniku) je sto moras da vadis ponovo LK i kartice po bankama. Srecom, novcanik je bio u kolima, zapao za sediste. Eto sve se na kraju nekao resi, verovatno bi ga brze nasao da se nije nervirao, ali ajde sad. Sto se stana tice, gledali smo u subotu tri, a ukupno cetiri do sada. To je malo, moracemo jos da gledamo pa da onda razmisljamo. Za sada mi se nista od vidjenog nije toliko svidelo da znam da je to to. Videcemo ima jos vremena.
Toliko, idem da se stidim sto sam ovoliko pisala
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Dan cure ja jutra tako ubrzam da dok se okrenesh vec proshlo podne
Maus, vazhi se , biciklo & ja smo dobar tandem. Obozhavam duge vozhnje.Hehheh Zhika i ja planiramo evo da si nabavimo i elektricni da da krenemo iz Amsterdama za Beograd koliko ovo leto ili jesen
Caci, ja cu sada ko Pepe le Pew ..."moje kuca tika-taka ForRRR you, moja slatka mackice...
Lilya...ova bez 13 broja kraj nicka kojeg inace smatram za srecnim brojem, a shto ti njemu ne kupish onaj lanac i novcanik sa alkicom pa se zakaci na uhh kkao zovemo one alkice na pantalonama koje drzhe kaJish???
Jel'to zhelite da rentirate stan ili kupovina? Beograd? ...
Evo malo malo glas "zeta koja bi svaka majka pozhelela za kcer" heheh u moje vreme ...sad dolaze novi klinci
https://www.youtube.com/watch?v=9MRi2Wdqc0o&feature=related
Maus, vazhi se , biciklo & ja smo dobar tandem. Obozhavam duge vozhnje.Hehheh Zhika i ja planiramo evo da si nabavimo i elektricni da da krenemo iz Amsterdama za Beograd koliko ovo leto ili jesen
Caci, ja cu sada ko Pepe le Pew ..."moje kuca tika-taka ForRRR you, moja slatka mackice...
Lilya...ova bez 13 broja kraj nicka kojeg inace smatram za srecnim brojem, a shto ti njemu ne kupish onaj lanac i novcanik sa alkicom pa se zakaci na uhh kkao zovemo one alkice na pantalonama koje drzhe kaJish???
Jel'to zhelite da rentirate stan ili kupovina? Beograd? ...
Evo malo malo glas "zeta koja bi svaka majka pozhelela za kcer" heheh u moje vreme ...sad dolaze novi klinci
https://www.youtube.com/watch?v=9MRi2Wdqc0o&feature=related
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Happy.....
Napisacu ovde neshto shto sam planirala na temi kako se suocavate sa sterilitetom.
Svima nama je pored najuzhe familije potreban SVEDOK nasheg postojanja u zhivotu.Prepoznavanje nashih sposobnosti,umeca,talenta, neshto shto nosimo posebno u sebi.Svaka "jedinka"na svetu je posebna ...UNIKATNA.
U ovom klipu je majka ta koja je bila uvek tu.I ocevi su isto deo toga kao i clanovi familije ili prijatelji. Hvala mojoj majci shto me je rodila...shto sa ocem ljubav vodila . I za sve shto mi je u zhivotu udahla u moju dushu i telo.
Napisacu ovde neshto shto sam planirala na temi kako se suocavate sa sterilitetom.
Svima nama je pored najuzhe familije potreban SVEDOK nasheg postojanja u zhivotu.Prepoznavanje nashih sposobnosti,umeca,talenta, neshto shto nosimo posebno u sebi.Svaka "jedinka"na svetu je posebna ...UNIKATNA.
U ovom klipu je majka ta koja je bila uvek tu.I ocevi su isto deo toga kao i clanovi familije ili prijatelji. Hvala mojoj majci shto me je rodila...shto sa ocem ljubav vodila . I za sve shto mi je u zhivotu udahla u moju dushu i telo.
Dan koraci , kako ste mi?
Koliko god da se potrudim da sve isčitam, i popamtim, ne ide mi , pa se zato izvinjavam, stvarno mislim na sve vas, i želim sve najbolje, i htjela bih da u svemu učestvujem sa vama, ali moram priznati da mi to ovih dana ide nešto slabije od ruke. Ali vas zato sve volim i stiskam jako, najjače.
Kod mene danas napokon radovi krenuli, majstori su jutros stigli postavljaju skelu, stigao je stiropol, mrežica i ljepilo, nadam se da će me danas kada dođem kući prijatno iznenaditi. MM je sad još malo u frci jer nije završio još nekih par pripremnih sitnica, valjda će uspjeti danas. Ja bih trebala danas početi sa molerisanjem soba, i da i to privedem kraju. Nadam se da ću se koji dan pred slavu odmoriti, pa da opet prionem na posao.
I na poslu gužvara samo takva, al preživiću, valjda.
Lilya, hvala dušo draga na lijepim željama, preselićemo se mi tamo, samo da još dođe i naš trentak, vidjećeš
I ja vam želim sretnu godišnjicu, da ih provedete još mnogo, mnogo zajedno, u veselju, ljubavi, harmoniji, i naravno sa proširenom porodicom
Djevojke sve vas ljubim i stiskam
Koliko god da se potrudim da sve isčitam, i popamtim, ne ide mi , pa se zato izvinjavam, stvarno mislim na sve vas, i želim sve najbolje, i htjela bih da u svemu učestvujem sa vama, ali moram priznati da mi to ovih dana ide nešto slabije od ruke. Ali vas zato sve volim i stiskam jako, najjače.
Kod mene danas napokon radovi krenuli, majstori su jutros stigli postavljaju skelu, stigao je stiropol, mrežica i ljepilo, nadam se da će me danas kada dođem kući prijatno iznenaditi. MM je sad još malo u frci jer nije završio još nekih par pripremnih sitnica, valjda će uspjeti danas. Ja bih trebala danas početi sa molerisanjem soba, i da i to privedem kraju. Nadam se da ću se koji dan pred slavu odmoriti, pa da opet prionem na posao.
I na poslu gužvara samo takva, al preživiću, valjda.
lilya ::
Lilya, hvala dušo draga na lijepim željama, preselićemo se mi tamo, samo da još dođe i naš trentak, vidjećeš
I ja vam želim sretnu godišnjicu, da ih provedete još mnogo, mnogo zajedno, u veselju, ljubavi, harmoniji, i naravno sa proširenom porodicom
Djevojke sve vas ljubim i stiskam
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Republika, cico moja slatka ne ljubnuh te odavno, i lijepo ti novo ruho
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Za početak...uvek ljubav!
malo mene pred odlazak na svadbu
na ovoj slici kaže mama da me Ivona već napućila-usne...ne znam...možda i jeste
da, tako izgleda prelep ambijent ispred restorana Stari most
malo slatkiša za vas, pošto ih ja nisam okusila
a za kraj evo i mog leptirića milog i dragog...prosto ne mogu da zamislim da mi i ona odlazi...(za Berlin) da ne shvatite pogrešno...sve najprisnije sam po belom svetu ispratila.
Moj leptirić je bio božanstven, i kad sam je videla na ulazu restorana, sa bidermajerom od čistog đurđevka, nisam suze mogla zaustaviti...
Na svadbi nam je bilo baš lepo. Dobre su te popodnevne varijante. Mirovala sam do momenta kad sam mislila da idemo kući, pa sam podigla svog dragog da se izđuskamo zajedno sa kumom...naravno i uz njihov prvi ples smo plesali.
Nismo dugo, ali svakako da sam bila atrakcija sa tolikim stomakom na podijumu-jesam.
Moje zvezde su bile skroz dobre, i ranije smo se vratili da bismo se odmorili, tako da sam jutros spavala do 10h, a legla sat pre ponoći.
Inače sam vas iščitala i sad pojma nemam kome sam šta htela reći. sad ću se vrnuti.
malo mene pred odlazak na svadbu
na ovoj slici kaže mama da me Ivona već napućila-usne...ne znam...možda i jeste
da, tako izgleda prelep ambijent ispred restorana Stari most
malo slatkiša za vas, pošto ih ja nisam okusila
a za kraj evo i mog leptirića milog i dragog...prosto ne mogu da zamislim da mi i ona odlazi...(za Berlin) da ne shvatite pogrešno...sve najprisnije sam po belom svetu ispratila.
Moj leptirić je bio božanstven, i kad sam je videla na ulazu restorana, sa bidermajerom od čistog đurđevka, nisam suze mogla zaustaviti...
Na svadbi nam je bilo baš lepo. Dobre su te popodnevne varijante. Mirovala sam do momenta kad sam mislila da idemo kući, pa sam podigla svog dragog da se izđuskamo zajedno sa kumom...naravno i uz njihov prvi ples smo plesali.
Nismo dugo, ali svakako da sam bila atrakcija sa tolikim stomakom na podijumu-jesam.
Moje zvezde su bile skroz dobre, i ranije smo se vratili da bismo se odmorili, tako da sam jutros spavala do 10h, a legla sat pre ponoći.
Inače sam vas iščitala i sad pojma nemam kome sam šta htela reći. sad ću se vrnuti.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Pari,mnogo si bila lepa ,ali mislim da je tome najvise doprineo accessories u vidu tvog stomaka!
jaca*caca- Broj poruka : 599
Godina : 47
Datum upisa : 02.03.2011
Joj Pari, nemam reci! Obozavam kada su trudnice ovako lepe i doterane, naravno ako su u prilici. Frizura i sminka, fenomenalni. Haljina me je najvise odusevila, bas volim ove geometrijske krojeve. Sta da kazem, parava si cica mica, a ni muzic ne zaostaje. Da me ne shvatis pogresno, htedoh reci lep ste par
Mlada lepa, a i haljina koliko sam mogla da vidim iz ovog ugla. Volim te nezne, leprsave vencanice.
E da, bas si se uklopila u enterijer vase sobe
Mlada lepa, a i haljina koliko sam mogla da vidim iz ovog ugla. Volim te nezne, leprsave vencanice.
E da, bas si se uklopila u enterijer vase sobe
Xena- Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011
Ja ću reći kao moja baka, pu, pu, pu...
Lepa si kao trudnica
Lepa si kao trudnica
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Ih bre Xeno, volim ja da i njega pohvale, pa to meni samo plus da bude
To je moja Cila.
Da, uklopila se uz enterijer spavaće ko 2 i 2
To je moja Cila.
Da, uklopila se uz enterijer spavaće ko 2 i 2
Koje lepote
Stigla Paris iz Malog Parisa na piste velelepnog Parisa koji zavidi shto nema takve lepote pod svojim suncem.
A i dasa..pozdrav druzhe, ima shmeK coveka joji je na konajku studenske dane provodio. Onako ima onaj Royal stav ...
Mlada, urodjena elegancija...djurdjevak omiljeni cvetic moj majski!
Torta ...srebro , divan momenaT.
Stigla Paris iz Malog Parisa na piste velelepnog Parisa koji zavidi shto nema takve lepote pod svojim suncem.
A i dasa..pozdrav druzhe, ima shmeK coveka joji je na konajku studenske dane provodio. Onako ima onaj Royal stav ...
Mlada, urodjena elegancija...djurdjevak omiljeni cvetic moj majski!
Torta ...srebro , divan momenaT.
Hahah sad sam tek primetila da imam reputaciju koliko i godina
hmmm...Ripa, mislim da si se za...la
Hvala draga na svakom komentaru!
Hvala draga na svakom komentaru!
Dan jutra! Buran dan, pa mi i nije bilo nesto do pisanja.
Samo da kazem nasoj Paris da je prelepa, pij, puj, usrale je koke, sto bi Biksi rekla
Ljubim vas, sutra je novi dan
Samo da kazem nasoj Paris da je prelepa, pij, puj, usrale je koke, sto bi Biksi rekla
Ljubim vas, sutra je novi dan
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Hahahahahah Paris sad cu ja to brzo da izjednacim(godinama)...ne dirajte mi reputacijuuuuu !!!
Pariz, nisam ni sumnjala da ćeš biti lepa i doterana
Atrakcija u vidu stomaka je umnogome doprinela da tako sijaš.
Dobila si već komplimenata toliko da samoj sebi zvučim glupo da ih ponavljam. Ali stvarno lepo izgledaš
Šta je meni najlepše, je slika gde ste vas dvoje zajedno
Predivna je. Tj predivni ste.
Atrakcija u vidu stomaka je umnogome doprinela da tako sijaš.
Dobila si već komplimenata toliko da samoj sebi zvučim glupo da ih ponavljam. Ali stvarno lepo izgledaš
Šta je meni najlepše, je slika gde ste vas dvoje zajedno
Predivna je. Tj predivni ste.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Pari cekala sam da okacis slike i ostala bez tekste, prelepa si trudnica, pu pu pu, obucena vrlo elegantno, vidi se da je ljubav ono sto te pokrece, snasa je kao leptiric, a torta fenomenalna.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
snaša je kuma, Maakki
Dobro veče.
Šta sve htedoh, prvo da vam se zahvalim na divnim rečima koje mi uputiste, što me stisnutste i izljubiste! Znači! Drugačije je kad čujem više mišljenja, pa shvatim da nisam luda ako se ovako osećam.
Nacka, jes, Cole je pljunut ki taj deda sa slife, bar što se tiče frizure. Jes da ju je odmah uveče, kad se vratismo od drugara skinuo, jer naopako da je onakav otišao na posao!
Lilya, srećna vam godišnjica ljubavi, i da se volite, mazite, pazite, razumete i tolerišete još mnogo mnogo godina, u zdravlju i rahatluku! I uskoro da budete trudni!
Loliću, srećno s majstorima! A trebaće vam, s obzirom kakvi su majstori, stalno nešto zakuruju i odugovlače, da prostite na izrazu!
Bakiša, pročitah za taj nazadni aparat uz u frontu, nek im crkne jednom za svagda da ne štrecaju trudnice više! Od srca verujem i osećam da je kod tebe ovaj put sve u redu! Ne znam kako, ali imam stvarno dobar osećaj!
Miro, tetkino dete je prelepo! Predivne oči ima, baš je andjelak!
Mrvo, ti se još nisi porodila, pa šta čekaš čoveče?!
Pariz, divne su ti slife sa svadbaje, i predsvadbaje! Najlepše koje ja do sada videh a ti ih okači! A kuma i njen muž se baš vole, rekla bih po ovoj slifi, baš bije ljubav tu oko njih, i ti pogledi, ma divno!
Cure koje ne nabrojah, a tu su, nek ne zamere, nekog da ne preskočim, ili da probam: Xeno, Repi, Bebko, Djole, Kamilice, Jacocaco, i ostala bando, mislim na vas i stiskam vas!
A sad ja! I danas bila na groblju, prvo tati, danas je taj ponedeljak kad se nose jaja kuvana, a posle bili na sahrani svekrvi od Colove rodjake. I Cole pomagao, pa smo se zadržali. Sva sam nekako nerazbistrena, ako razumete šta htedoh reći. Iscrpljena. No sutra očekujem lepši dan.
Juče mi je bio ok dan, za promenu. Prvo smo imali vanjske poslove, košenje trave, kupljenje granja u voćnjaku, i tako to, prijalo. Jeste da sam se malo umorila, ali prijalo je. Tetkina deca su tu bila i na konačištu, pa smo se milkili. Popodne bila kod sestre od tetke, prepričavala mi putešestvije iz Holandije, malo gnjavila njenog malca slatkiša, a uveče bila u pozorištu, i ok bila predstava: Narodni poslanik, i konačno neka klasika od užičkog pozorišta, hvaljen Isus. I baš mi bilo lepo. Bila sa zaovom. Posle kod nje i spavala. Tj. sa njom. Njen momak me uvaliio kod nje, kaže vas dve ćete možda da se ispričate, ja ma neću, hoću sama, on zapeo, vidim ja tu nešto, kad posle priznade, ona hrče otkako je trudna! A ha, u tom čuču grmi zeka , al dobro. Pred jutro me je probudila, al ajd sad, šta se tu može. Odo sad da stavim glavu na Coletovo rame, da se malo ušušnjam, treba mi. On istrenžirao tri pileta dok ja vatam zjale po netu! E to ti je muž! Pu, pu, pu, usrale ga koke!
Odo, ionako vas smorih.
STISAK
Šta sve htedoh, prvo da vam se zahvalim na divnim rečima koje mi uputiste, što me stisnutste i izljubiste! Znači! Drugačije je kad čujem više mišljenja, pa shvatim da nisam luda ako se ovako osećam.
Nacka, jes, Cole je pljunut ki taj deda sa slife, bar što se tiče frizure. Jes da ju je odmah uveče, kad se vratismo od drugara skinuo, jer naopako da je onakav otišao na posao!
Lilya, srećna vam godišnjica ljubavi, i da se volite, mazite, pazite, razumete i tolerišete još mnogo mnogo godina, u zdravlju i rahatluku! I uskoro da budete trudni!
Loliću, srećno s majstorima! A trebaće vam, s obzirom kakvi su majstori, stalno nešto zakuruju i odugovlače, da prostite na izrazu!
Bakiša, pročitah za taj nazadni aparat uz u frontu, nek im crkne jednom za svagda da ne štrecaju trudnice više! Od srca verujem i osećam da je kod tebe ovaj put sve u redu! Ne znam kako, ali imam stvarno dobar osećaj!
Miro, tetkino dete je prelepo! Predivne oči ima, baš je andjelak!
Mrvo, ti se još nisi porodila, pa šta čekaš čoveče?!
Pariz, divne su ti slife sa svadbaje, i predsvadbaje! Najlepše koje ja do sada videh a ti ih okači! A kuma i njen muž se baš vole, rekla bih po ovoj slifi, baš bije ljubav tu oko njih, i ti pogledi, ma divno!
Cure koje ne nabrojah, a tu su, nek ne zamere, nekog da ne preskočim, ili da probam: Xeno, Repi, Bebko, Djole, Kamilice, Jacocaco, i ostala bando, mislim na vas i stiskam vas!
A sad ja! I danas bila na groblju, prvo tati, danas je taj ponedeljak kad se nose jaja kuvana, a posle bili na sahrani svekrvi od Colove rodjake. I Cole pomagao, pa smo se zadržali. Sva sam nekako nerazbistrena, ako razumete šta htedoh reći. Iscrpljena. No sutra očekujem lepši dan.
Juče mi je bio ok dan, za promenu. Prvo smo imali vanjske poslove, košenje trave, kupljenje granja u voćnjaku, i tako to, prijalo. Jeste da sam se malo umorila, ali prijalo je. Tetkina deca su tu bila i na konačištu, pa smo se milkili. Popodne bila kod sestre od tetke, prepričavala mi putešestvije iz Holandije, malo gnjavila njenog malca slatkiša, a uveče bila u pozorištu, i ok bila predstava: Narodni poslanik, i konačno neka klasika od užičkog pozorišta, hvaljen Isus. I baš mi bilo lepo. Bila sa zaovom. Posle kod nje i spavala. Tj. sa njom. Njen momak me uvaliio kod nje, kaže vas dve ćete možda da se ispričate, ja ma neću, hoću sama, on zapeo, vidim ja tu nešto, kad posle priznade, ona hrče otkako je trudna! A ha, u tom čuču grmi zeka , al dobro. Pred jutro me je probudila, al ajd sad, šta se tu može. Odo sad da stavim glavu na Coletovo rame, da se malo ušušnjam, treba mi. On istrenžirao tri pileta dok ja vatam zjale po netu! E to ti je muž! Pu, pu, pu, usrale ga koke!
Odo, ionako vas smorih.
STISAK
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Pari ako je kumica onda je jos lepsa i leprsavija
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Svasta nesto, al slike su ostavile najjaci utisak. Pari super izgledate vas dvoje a ti posebno preslatka
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Strana 29 od 44 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Similar topics
» Septembarska mirisna jutra
» Suncana majska jutra
» Decembarska jutra
» Aprilska jutra
» Septembarska jutra
» Suncana majska jutra
» Decembarska jutra