KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mirisna jutra u Aprilu!!!

+42
HappyGirl
bak
dragana76ns
fenix
nina :)
Republica
laKole
Tinche
bobica83
Tanja83
anak
bebko
lena
medolino
vremejezabebe
cicsa80
ciklama
Mali Princ
agata
missile
lolipop
nacKa
djole42
KoMetaK
Mirjana
maus
menora72
Jelena*
MAAKKI
Mrvica
Milijana
lilya
BiKsi :)
dra00
dr mali pariz
rada78
Orline
lilly13
korpica
Xena
Kamilica
caci
46 posters

Strana 16 od 44 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Sledeći

Ići dole

Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 Empty Re: Mirisna jutra u Aprilu!!!

Počalji od BiKsi :) 12/4/2012, 11:30

Milijana :: a nju morala da ljuljam nogom u onoj lezaljci Mileninoj i tako malo odspavala pola sata Shocked Koji je ona lik, cim malo zastanem, ona me udari u nogu Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 635297 Ja ko pepeljuga Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 764421
JOj koliko se ja ismejem na tvoje postove, pa vi ste kao crtani film! Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 75087

Mišu, i meni to mnogo više liči na blaži oblik zauški. Naročito što je tamo i epidemija. Nego verovatno zavisi i kakav koje dete ima imunitet, nekog verovatno slomi, a neko prodje lakše kroz to. U svakom slučaju da uživate sas MIletom i ostalom klinčadijom.

Mrvice, samo što se nisi porodila, to je ta nervoza. Nama se u kolektivu porodila koleginica u ponedeljak, a prethodnih dana je bila baš baš nervozna. Dobili smo jednu curicu. Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 512172I sad radimo koleginica i ja porodiljsko, verovali ili ne, nakon 5 godina imam porodilju! Rolling Eyes Kako je to žalosno, a kolektiv od blizu 40 ljudi. Al samo kad je krenulo, s druge strane, valjda u narednom periodu bude više beka!

MM i ja smo juče zaginuli kod zaove na rodjusu, celi celcati dan. Od 15 i 05h do ponoći. BIli smo i sa rodbinom na popodnevnom ručku, i sa društvom uveče. I bilo nam je super. A nahranili su nas, ma savršeno. Moja zaova pravi odličnu tacziki salatu, onu grčku, ma mmmmm. Njami. Inače, nas dve smo odmarala popodne kad je otišla rodbina, pa dok nije došlo društvo. Ležale na krevetu i pričale i onda smo joj mazili stomak, ne bi li ja osetila malca kako se mrda! Al on ništa! Lopov jedan. Ona gura sedmi mesec.

Danas popodne druženje sa sestrom od tetke, a i sutra.

Cole opet ima neke fiks ideje oko putovanja. Pundravci mu iz dupeta ne izlaze. Sad je smislio da svratiomo na Ohrid kad se budemo vraćali sa mora iz Grčke, bar na jedno noćenje. Ubi on mene. Do mora ima još pola godine, a on, samo nešto smišlja. I verovatno ću na kraju pristati, jer će biti toliko dosadan da će me smoriti. Uhvatio tu polltiku, zna da što je dosadniji da ću ja pre popustiti, jer ne mogu da slušam istu priču milion puta. Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 355228

Odo da radiiiiim.

STISAK i LJUBIM VAS SVE.

P.S. Je l se Bak nije javljala, ne stižem na sve teme da virnem, a ne želim to da propustim?! Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 995453

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tanja83 12/4/2012, 11:43

Jutro tj dan cure...

Uh bre,dok samo iscitam roditeljske dnevnike dodje podne Shocked ,ne stizem da obidjem trudnicke strane a kamoli cekalice Embarassed
Ne zamerite drugari Wink
Matija mi pavka a Nole se igra u kreveticu tj svom krevecu.Sada im je vreme za ruckanje pa moram da begam jer ce mi deca u suprotnom ostati gladna v

Ljubim sve trudnaje,cekalice,bockalice i ostale drugarice poljubci poljubci poljubci
Tanja83
Tanja83

Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 12/4/2012, 11:59

Jutra cure.
Stigoh iz NS. Znam ja da me drmaju hormoni, nisam plakala, nego mi se na licu videlo da mi nesto nije dobro bilo, mucila sam se i osecala tezinu, nego nema veze, proslo.
Mili, hoce te devojcice da se maze kod taje, pa zaspu cim ih oni uzmu u ruke. lol!
Tanja, mi te potpuno razumemo.
ljubav
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 12/4/2012, 17:02

Dobar vam dan drage.Zavrsi se i ova radna nedelja,mini odmorcic do utorka.Jeste da ce proteci u pripremama za Uskrs,pa Uskrs,odes negde,neko dodje,ali nema veze,bar nisam na poslu.Maus hvala na kafici,evo ja pijem popodnevnu,doduse pohladnu,hocu ja da sve pozavrsavam pa onda da pijem,a ona stoji skuvana.Biksi,bas mi drago da ste se lepo proveli na rodjendanu i da je bilo dobro drustvance.Mrvice ljubav jos malo,ustvari moze svaki dan,i stize bebica.Mogu da zamislim taj osecaj i iscekivanje.Pari,sta se radi kod tebe,nema te juce a ni danas? usne za tvoje dve mrvice,naravno i tebe.Ostale cure,sve vas d
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 12/4/2012, 18:14

Dobar dan.
Svratih samo da vam mahnem.
Ja ne znam,ali dok nisam bila na raspustu imala sam više vremena Rolling Eyes
za sve,a sada sredi kuću,sredi dvorište,peri,peglaj i prolete veme...
Sutra treba spremiti nešto za praznik i tako...
Jedva čekam da krenem na posao da se malo odmorim lol!
Za kraj

Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 Hugs101
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 12/4/2012, 20:00

maus ::
Da OMA priupitam MALA gde si juce ceo dan???? Cuce te okupiralo, jel tako? Onda imas opravdani od mene Very Happy

Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 Svtn6f
eto Male jamboline lol!
Juče me nije Cuce okupiralo, već smo dragi i ja bili u BG u Immo, u Aksi, u našoj prvoj kupovini lol!
kako je samo to izgledalo Very Happy nemam sad paženje da vam opišem ta osećanja i naša ponašanja, ali sam se vratila skroz zapušena nosa...
u pauzi sam popila kafu, dan pred OGTT... lol! a šta će debela...
Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 V6i444
nego čitam kako pljušte dijagnoze za Ančiku našu Very Happy ništa reći neću sem da mi je drago da je ona dobro!
Jesu l' došli Kikinđani i oni preko Wink ?
Inače, ja te čekam da mi dođeš!
Orle, zaboravih na temi prokomentarisati...tsh spao,a ? Kučkica stara...pazi da ne preguraš.
Leukociti bi trebalo uskoro da ti se smire. ne pohvatah, jesi li radila glukozu, urin?
Stvarno, je l nam Bak puštena kući?
Mene su danas razvalili glukozom , tako da ja neću sigurno mesiti ništa...duuuuuugo, dugooooo Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 561840
Bebko, Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 275568
Pozdravljam i ostale duše našeg Kutka!
Uživajte za predstojeće praznike!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 12/4/2012, 20:35

Pari,vec sam i komentarisala,ko lutkica si mi,ja ne vidim tu velikog viska,nekako se sve lepo popunilo,najvise na stomacic,zgodna trudnica love Kako samo gledas onu slatku casicu a dr rekao da smanjis slatkise,pa gde sad kad su praznici,ima da ih ima na sve strane naočare Ali dobro,moce valjda malo? ljubav
korpica
korpica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 12/4/2012, 21:32

Pari, uzivancija u suncu !!!
Pozdravljam vas sve...
Mrvica
Mrvica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 12/4/2012, 21:57

Ahaha, Pariz, ti si "kafu" očima pojela, vid' kako je gledaš!

Cure, puno vas pozdravljam, ne čitah ništa 2 dana, pa sad ima mnogo dešavanja, sve vas d
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tanja83 12/4/2012, 23:12

Joj kakve lepote love love love
Pari,divna si duso moja igra yes,ti i tvoje b b love love

I da znas ljuta sam,bila si mi u komsiluku a nisi svratila Mad .NE VOLIM te vise Mad Crying or Very sad Sad
Tanja83
Tanja83

Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 12/4/2012, 23:24

Vece jutra sunny

Mala ti si stvarno jedna preslatka trudnica, sve ti lepo stoji, ni ja ne vidim visak nigde, a neka si ti popila kaficu osmeh srce

Kod mene pripreme za praznike, mada necu imati bas slobodnih dana (jedin nedelja) takav posao, ali cu da iskoristim maksimalno, najavili kisu, sta da se radi vec cu ja nesto da smislim.
Jutros isla po rezultate koje sam radila za histero, uglavnom sve u redu, sutra cekam jos briseve, te kada sam kretala saplete mi se Maki oko nogu i prostrem se koliko sam dugacka, a on ostao ispod mene, ubila kolena nacisto, jos uvek me bole, al ajd proci ce. v

Sve vas ljubav

MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 13/4/2012, 00:11

Rode, mlogo si mi sladak, pu, pu, pu, usrale te koke! Gledam apartman za Ivonu i Dušana Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 196545, baš me razneži! Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 275568
A i kafa mi se vrlo svidja! Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 561840

Maakki, nadam se da te kolena ne bole.

Korpice, Bebko, Orline, Tanja, Mrvice, i sve ostalice curice, ljubim vassssssss! I stiskam!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 13/4/2012, 08:08

Dobro jutro!
Da se javim dok jos cela kuca spava.
Biksi cole ima super ideju. naravno da cete svratiti na Ohrid. Taman da se lepo odmorite, nauzivate i nagledate lepote i sutradan pravas Grcka. Lepo proveden dan, bravo!
Mala, Mala...lepoto!!! Divna si! Nije losa kafica. I sta ste sve kupili, ne napisa.
Bebko jel sredjena kuca?
Tanja ljubi klince.
Svima veliki pozdrav i poljubac. I naravno evo kafenzi.,

COFFEE Pictures, Images and Photos
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 13/4/2012, 08:44

Dobro jutro i od mene,
Misicu, hvala na kafi... ja evo pijem svoju jutarnju.
Bixi, al bi se tvoj Cole i ja slozili i ja samo gledam di cu ....
Pari, vec rekoh, ali nece biti na odmet da ponovim kako sijas kao tri zvezde.
Mi smo juce imali uzbudljivo popodne... isli da Milena primi vakcinu, pa povela i moja sestra cerku da primi pred skolu. Majko moja kako se ona otimala, obe smo je drzale...sve mi se plakalo...
Posle smo bili u nabavci onako coporativno...jedna kolica sa bebama druga sa robpm...pa kpd sestre... dodjosmo pred decije spavanje...
Napolju tako lep dan, a najavili kisu i ja sebi isplanirala milion obaveza...sad cu sve da batalim i u skitnju sa decom...
Ajd prijatno.

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 13/4/2012, 08:54

Jutro drage!
Mili, kod vas lepo pa cete u setnju? Kod nas se bas namrstilo, samo sto nije pala kisa. Sad
Mm jutros kuci, pa smo zajedno kafendisali, pustili muziku, uzivali. Sveki ce da sara jaja, a da cu samo da joj pravim drustvo.
Lepo se provedite ovih dana...
Mrvica
Mrvica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 13/4/2012, 09:26

Samo da vam mahnem ff
Spremanje kucu da nas ne doceka haou u nedelju kad se vratimo pa trk kod mame u Pancevo na trodnevno krkanje. Pogledacemo i neke stanove kad smo vec tamo.
U nedelju vece idemo da se vidimo sa prijateljima jedne drugarice koji hoce u Prag pa da im prenesemo iskustva. Ne znam sta mi je ali sto vreme vise prolazi od poslednjeg pokusaja meni sve teze, neka zebnja mi se uvukla u dusu, nikako da se oporavim.
Ali da ne mracim ovde, idem sad malo da pospremim po kuci pa cu posle da vas citam i da vam po nesto skuckam.
Sve vas ljubav
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 13/4/2012, 15:23

Dobar dan i od mene.Evo ja sad zavrsih sa saranjem jaja,tacnije ja i svekrva.Posto je Uskrs jednogodisnji praznik,praznujemo ga zajedno.Bas sam se umorila.Da se ja pitam sve bih ofarbala u crveno,ali,moja svekrva,hoce ovako,hoce onako,pa u sto boja,pa travke...i ono na kraju oboji se dosta jaja,a kao necemo puno Rolling Eyes Maus,hvala na kafici,e sad bi mi bas prijala.Sve ostale cure ljubav
korpica
korpica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 13/4/2012, 15:37

Dan cure!
Evo i mene, sad se ispružih posle ručka.
Jutros kupovina, spremanje ručka, ofarbala jaja, moje tri gracije kod nas na ručku, sad pijem prvu kafu, hvala Mima Very Happy
Kupovala sve i svašta, na Dešavanjima sam pisala. Zmaje, ne ljuti mi se, nisam ni sec. slobodnog imala, ako mi veruješ.
Zato se i nisam nikom od naših javljala.
Lillyo, mila, proći će taj osećaj zebnje...sve sa vremenom Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 639820
I Korpica sad odmara...
Rode, vidiš li apartman kako se u sedenju učetvrstio? lol!
Mima, kako nam je Anči?
Mili, gde ste za praznike? Kući?
Nutri Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 670661
Cure, stiskam vas, odoh još malo sa mojima da sednem Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 692299
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 13/4/2012, 15:56

Da vas ljubnem!

Mi smo danas poklonili našeg cuka, i plakali kao kiša. Bio je skoro sve vreme u boksu, pa nam ga bilo žao. Mučenje. Sad će biti u društvu još dva drugara, i moćićemo da ga vidimo, jer je blizu. Stres kako okreneš.
Što se čovek veže za životinju, kao za čoveka.

Tu mi sestra od tetke. Kuliramo. Pričamo. Ja sam ofarbala i išarala jaja na kontu mog domaćinstva, i poneću ih na Zlatibor u nedelju, i ostaviću u stanu čuvarkuću, a u crveno smo ofarbali ovde kod mame za kuću.

Sutra se planira odlazak na bazen, ako ne dobijem.

Rode, ma apartman je pravi, komocija što bi rekli! Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 561840

Mili, eto, takav je moj Cole. Ne bi valjalo da se dvoje takvih spoji! Razz Pa ni kuće ni okućnice ne bi imali! lol!

Lilya, sve je to normalno što se tako osećaš, al vremenom će biti bolje, veruj!

Odo. STISAK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 13/4/2012, 17:39

Rode moj...ako je Cuko u blizini, biće vam opet blizak...ne budi mi tužan! Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 670661
Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 Riwuhv
u pozadini tučkovi mog dragog...koji krajnje ozbiljno shvata "natjecanje"
i sasvim slučajno u demokratskim bojama Laughing
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 13/4/2012, 19:44

OOO pa vi vec ofarbali jaja... ja cu sutra, tako mi ostalo od mame... Pari, sve pohvale, bas mi se svidjaju yes
Korpice, ja sam tako ove godine kupila samo ljubicastu i crvenu, ali u svakom slucaju seckam lukovinu pa pravim one sare kao mermerne koje se najlepse i vide na ovim bojama... i ja bi to sve u jednu boju, ovo mi sve postaje umetnost, a ja bas i nemam talenta No
Biksi, da znas da si u pravu... samo bi skitali i nista kuci ne bi imali lol!
Pari, u nedelju smo standardno u selu. Dok je nana bila ziva skupljali smo se u njenoj kuci sveki i svekar sa sinovima, snajama, unucima i prijama (nemamo oceve ni moja jetrva ni ja) i isti sastav stric i strina od mm-a.. ove godine ce nas biti 25 ako racunamo i decu.... nana je umrla pre godinu i po i jos ove godine se skupljamo u njenoj kuci, a od sledece godine svako u svojoj, mada je isto dvoriste... E mi uvek skoknemo i do moje sestre jer je moj zet iz susednog sela, pa oni slave tamo... svake godine bude lepo, posebno sto mi tamo imamo veliko dvoriste, prekriveno travom, potok protice kroz nas deo... milina...a deca sva jedno drugom do uveta, najstarija 2007 god, a najmladja Milena, za sada ih ima 6 i danas saznah da je jetrva u selu trudna, znaci stize i sedmo.... Malo oduzih...
Mi danas bili tri sata napolju u parku koji je malo dalje od grada, isli pesaka, pa jos uspeli da popijemo kafu u kaficu jer su obe zaspale u kolicima... trcali po parku, posle prosli kroz grad.. iskoristili lepo vreme, a sada evo vec pocela kisa... Ja sam mrtva umorna, ali resila sam da veceras ispecem korice za tortu i nema stajanja yes
Ajd sad moram da idem da mutim Wink

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 13/4/2012, 21:23

Pari, divna su ti jaja, čime si ih šarala, voskom ili?!
Već je lakše za cuka, a posećivaćemo ga. Da si nas samo videla danas, mama, brat i ja, kao zadnje plačipiPI! No, bolje je!

Mili, bravo žemska!

Ja vas pozivam na kokice!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 13/4/2012, 22:33

Mmmm, kokice...
Hvala Biksi.
Mili queen as
Mi smo ofarbali jaja u lukovini i crvenoj boji, to nam je najlepse. Ja nisam pomagala, sveki nije dala, skuvala mi caj, i ona i zaova farbale a ja ih zabavljala sreca
Inace, farbamo u vise boja, ali ja sam ove godine zadovoljna kako god da sveki obavi kad vec nisam mogla pomagati.
Sutra cu napraviti kolac. Danas sam lutala po gradu, kupila neke pokloncice, i sitnice za porodjaj.
Sve vas ff
Mrvica
Mrvica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 13/4/2012, 23:33

Evo mene opet.Sad stvarno mogu da kazem da sam mrtva umorna.Posle saranja jaja,odem kod komsinice na kaficu,tu mi se prispava,dodjem kuci,kad druge komsije dodjose.Taman oni da krenu,dodjose nam prijatelji sa njihovim malisanom,pominjala sam ih vec.Malopre odose,e daj,operi case,solje,tacne...a nakupilo se bas,pa obrisi,uglavnom,jedva se istusira,uhvatilo me neko drhtanje celim telom,pojma nemam sta je.Milijana,kod nas svih boja,od crvene,plave zelene zute,ljubicaste,sarene(to sam prvi put ove godine probala,super je),pa do sarenih od travki i lukovine,pa lukovine,ma moja sveki voli da je sto sarenije.Korice su sigurno vec gotove,ja tortu ostavila za sutra.Da,zakasnih i na Biksine kokice Crying or Very sad Pari,jaja su super,dobra ti ova zuta i oranz Very Happy E tako,ispisa se ja,malo jos po kutku i Sleep
korpica
korpica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 14/4/2012, 10:08

Dobro jutro Very Happy
Mirisna jutra u Aprilu!!! - Page 16 Eastercoffee
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 44 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu