IUI dnevnici
+89
minaaa
noja
saska1
Anavi
blubej
menora72
ivi
djole42
bak
maus
bebko
zeljazeljena
ahosame
megica-pegica67
SannI-AlL
cicsa80
Smoki
dina
anak
lolipop
Vuchica
Revka
Gramatika
OKacica
laKole
Jelica
tetreb
dziga
fmala
Simona
heart84
dra00
dragmilk
medolino
MAAKKI
cekalica
M.
Ema78
InNaturaVeritas
mumka
lilly13
korpica
maki79
tuli
BiKsi :)
lilya
SSanja
jagodica bobica 79
grudva
makica1984
dragana76ns
*Maki*
Orline
marija13
Mali Princ
uplasena
mida
fili
Niny
JocY
buby
anna
Mika
Mirjana
agata
ananana
adriatika
Malina
Milijana
KoMetaK
Cupava
dr mali pariz
*AIDA*
maza1972
Nefertari
Bokicalepotica
gagax81
vašar
daco
dacca
MILICA77
Tinche
little monster
catherine290505
Zoka83
Masha UK
Anuska
nena beba
bokica
93 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: IUI dnevnici
Ema baš mi je žao što te uhvatila prehlada, ali se nadam ćeš uskoro ugledati veliki + i sve ćeš brzo zaboraviti i na prehladu i na nosić, sinuse , a ja ti šaljem , otvori prozore, brzo će stići do tebe draga.
Navijam za nas tri od srca ,
Navijam za nas tri od srca ,
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
Otvorih sve prozore....
I ja navijam, bilo bi divno da nam svima uspe, to bi bio stvarno rekord...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ema78 ::Otvorih sve prozore....
Vala Ema da znas, ako bi bile iz trojke u trojku, dopustila bih sebi i jedan sladoled i Milku sa keksom da proslavim za nas trostruki uspeh , ahahahhaha...
Meni inace nista ne fali, u smislu da ne osecam nista nobicno, samo sto imam napade gladi, koje obicno nemam, ostalo je sve isto... I nes kafa, njam njam, sa mlekom i dva zrna secera, ahahaha... Kandida je regulisana, i nije bio neki drasticni slucaj, ali u svakom slucaju sam poludela kad sam skapirala da je to ona! Moji, ukljucujuci i mm su nekako u stilu da je vec sve gotovo, IUI je uspela, ne moze da ne uspe... Nazalost, verovatnoca i statistika su jedno a dobre zelje su drugo, ali videcemo sta ce biti. Ja betu necu vaditi do datuma kad otprilike treba da dobijem, tako sam odlucila...
Ema, Megice ...
OKacica- Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012
Ema da što pre prođe dosadni virus (sve znam i ja sam zakačila nekog mutanta) ,a navijanje za debelu betu pojačavamo i za tebe i za Okačicu
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Megi, ema, okacica
Ema, ma šta te to snadje
Dobro je da nisi otšla juče, ako je osmi dan, pa tek je implantacija bila, bete ne bi bilo još ni u krvi, samo bi se sk...la bzvz. I 12 dana od IUI je kao 8-9 od ET-a trodnevnih embriona, a kamoli 8 dana.
No da ti ne popujem više, samo da ohrabrim...Mnogo slučajeva sa prehladom u vreme čekanja bete je prošlo trudničkim dnevnicima
Ja verujem nekako, U ceo trio sa IUI.
Okacica, nikako da te pitam, kako se piše tvoj nick ? Okacica, kao okata cica ili okačica, kako vidim da poneko napiše a i mene povuklo pošto imam na tastaturi srpska slova
Ema, ma šta te to snadje
Dobro je da nisi otšla juče, ako je osmi dan, pa tek je implantacija bila, bete ne bi bilo još ni u krvi, samo bi se sk...la bzvz. I 12 dana od IUI je kao 8-9 od ET-a trodnevnih embriona, a kamoli 8 dana.
No da ti ne popujem više, samo da ohrabrim...Mnogo slučajeva sa prehladom u vreme čekanja bete je prošlo trudničkim dnevnicima
Ja verujem nekako, U ceo trio sa IUI.
Okacica, nikako da te pitam, kako se piše tvoj nick ? Okacica, kao okata cica ili okačica, kako vidim da poneko napiše a i mene povuklo pošto imam na tastaturi srpska slova
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Drage moje, sve vas ljubim...
Evo ovako...posto nema sanse da se mradnem iz fotelje/kreveta, krenem da citam gluposti po nettu....ko me terao, bolje da sam gledala pink, manje bih se zaglupela... naravno, ukucam prvi simptomi trudnoce... ko me terao... i pronadjem sebe medj tri il cetiri...ko me terao... e sad ne bi to bio nikakav problem, da ti isti simptomi nisu i simptomi prehlade i zapusenog nosa !!!!!! De me nadje sad ova prehlada...sto nije sacekala koju nedelju da se ne traumiram bezveze... Ako izuzmem boove u grudima i nemogucnost zakopcavanje brusa, koje nikakve veze nemaju sa nosem, pojacan mlecno beli sekret, bol u krstima i reagovanje na miris feta sira se poklapaju i sa jednim i sa drugim stanjem...
U sustini, ako se zagledam duboko u sebe, zaista ne osecam da sam trudna, ali, smesna sam sama sebi koliko se zapravo stresiram oko neceg sto ne zavisi od mene...Bila sam planirala da te dve nedelje cekanja bete, budem malo kod mojih, da se vidim sa starim drugaricama i da jednostavno stavim mozak na otavu...da ne razmisljam... ali, eto, ne mogu iz kuce da mrdnem koliko sam zaslinavila, i naravno da mi je dosadno i da me svakakve misli spopadaju... sve u svemu, opet je tano ono da je zivot ono sto ti se desava dok pravis druge planove...
Evo ovako...posto nema sanse da se mradnem iz fotelje/kreveta, krenem da citam gluposti po nettu....ko me terao, bolje da sam gledala pink, manje bih se zaglupela... naravno, ukucam prvi simptomi trudnoce... ko me terao... i pronadjem sebe medj tri il cetiri...ko me terao... e sad ne bi to bio nikakav problem, da ti isti simptomi nisu i simptomi prehlade i zapusenog nosa !!!!!! De me nadje sad ova prehlada...sto nije sacekala koju nedelju da se ne traumiram bezveze... Ako izuzmem boove u grudima i nemogucnost zakopcavanje brusa, koje nikakve veze nemaju sa nosem, pojacan mlecno beli sekret, bol u krstima i reagovanje na miris feta sira se poklapaju i sa jednim i sa drugim stanjem...
U sustini, ako se zagledam duboko u sebe, zaista ne osecam da sam trudna, ali, smesna sam sama sebi koliko se zapravo stresiram oko neceg sto ne zavisi od mene...Bila sam planirala da te dve nedelje cekanja bete, budem malo kod mojih, da se vidim sa starim drugaricama i da jednostavno stavim mozak na otavu...da ne razmisljam... ali, eto, ne mogu iz kuce da mrdnem koliko sam zaslinavila, i naravno da mi je dosadno i da me svakakve misli spopadaju... sve u svemu, opet je tano ono da je zivot ono sto ti se desava dok pravis druge planove...
Sanny, Orli, hvala vam!!!
Divne ste!!!
Orli, trebalo bi da je Okačica, ali kad sam se registrovala upisah Okacica i ostadoh okata cica, sto opet moze da se primeni u mom slucaju, ahahahha...
Ema, ti barem imas simptome, pa i zrnce nade moze da se javi, sto je i normalno, a ja nemam nikakve, osim mozda sto sam gladna, ali to su svi koji imaju IR i ne smeju da jedu sta im se jede... Ostalo nista...
Vidim ja da je roda vec nameracila gde ce da sleti , drzi se i pisi nam kako si...
Megice, kako je tvoja temperatura?
Divne ste!!!
Orli, trebalo bi da je Okačica, ali kad sam se registrovala upisah Okacica i ostadoh okata cica, sto opet moze da se primeni u mom slucaju, ahahahha...
Ema, ti barem imas simptome, pa i zrnce nade moze da se javi, sto je i normalno, a ja nemam nikakve, osim mozda sto sam gladna, ali to su svi koji imaju IR i ne smeju da jedu sta im se jede... Ostalo nista...
Vidim ja da je roda vec nameracila gde ce da sleti , drzi se i pisi nam kako si...
Megice, kako je tvoja temperatura?
Danas je tacno mesec dana od kako sam usla u pricu sa prvom IUI. Kako je vreme ponekad relativan pojam...to je samo mesec dana, 10 dana od iui, a meni se cini kao da je u proslom veku...
Osim zapusenog nosa i sinusa , i razbijajuce glavobolje, sa primesama toplotnog udara povremeno, ne osecam nista posebno...
Na momente me hvala neizdrz,sad bih da idem da vadim betu, a vec u sledecoj sekundi splasnem i kazem se bi da bi zaista trebalo da sacekam minimum do srrede, ako ne i do petka...ili da jednostavno ispijem tu kutiju progesterona , pa da sacekam mozda i sledecu nedelju...ali, poznajuci sebe, tesko da cu da izdrzim i do ovog petka...
Megi, Okacice, ljubim vas, kao i ostale devojke koje prate ovaj dnevnik...
Osim zapusenog nosa i sinusa , i razbijajuce glavobolje, sa primesama toplotnog udara povremeno, ne osecam nista posebno...
Na momente me hvala neizdrz,sad bih da idem da vadim betu, a vec u sledecoj sekundi splasnem i kazem se bi da bi zaista trebalo da sacekam minimum do srrede, ako ne i do petka...ili da jednostavno ispijem tu kutiju progesterona , pa da sacekam mozda i sledecu nedelju...ali, poznajuci sebe, tesko da cu da izdrzim i do ovog petka...
Megi, Okacice, ljubim vas, kao i ostale devojke koje prate ovaj dnevnik...
He he, pisale smo istovremeno...
Ma Okacice, meni su svi simptomi od progesterona i virusa, nego mi je smesno sto se namestilo da se prehlada preklopila sa cekanjem bete, pa je tesko razlikovati sta je sta.
Zaista mislim da je i suvise rano za bilo kakve simptome, i kod tebe i kod mene...I da se desilo oplodjenje, implantacija traje do sedam osam dana, a treba jos par dana da se hormoni pojave u krvi , i verovatno jos malo da daju nekakve simptome...A ja sam na progesteronu dva puta dnevno, bilo bi cudo da ne osecam nista...
Ajd , drzi se, pa se kuckamo !!!
Ma Okacice, meni su svi simptomi od progesterona i virusa, nego mi je smesno sto se namestilo da se prehlada preklopila sa cekanjem bete, pa je tesko razlikovati sta je sta.
Zaista mislim da je i suvise rano za bilo kakve simptome, i kod tebe i kod mene...I da se desilo oplodjenje, implantacija traje do sedam osam dana, a treba jos par dana da se hormoni pojave u krvi , i verovatno jos malo da daju nekakve simptome...A ja sam na progesteronu dva puta dnevno, bilo bi cudo da ne osecam nista...
Ajd , drzi se, pa se kuckamo !!!
Hihihi Ema...
Ja sam na progesternu jednom dnevno, sad cemo jod malo da predjemo u fazu umesto "ovo nisam ja, ovo je moj klomifen" u "ovo nisam ja, ovo je moj utrogestan" ahhahahahahahahhahaha...
Ja sam na progesternu jednom dnevno, sad cemo jod malo da predjemo u fazu umesto "ovo nisam ja, ovo je moj klomifen" u "ovo nisam ja, ovo je moj utrogestan" ahhahahahahahahhahaha...
E, bre... pa mi smo proteklih mesec dana bile hodajuce hormonske bombe... malo klomifen, malo utrogestan, taman...
Ema,Okačica navijam
Još samo malo pa da nas obadujete...
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Bebko, ljubim te za lepe zelje...
Ja nekakako vec znam da su me rode ovog puta zaobisle,intuicija ili sta je vec...
Vadicu betu najverovatnije u petak, to bi bile dve nedelje od iui, da ispostujem sto su mi rekli...mozda u medjuvremenu i dobijem, danas mi je vec 25 dc...
Nisam ni nesto posebno tuzna, malo sam prazna i to je to.
U svakom slucaju javicu se ...
Ja nekakako vec znam da su me rode ovog puta zaobisle,intuicija ili sta je vec...
Vadicu betu najverovatnije u petak, to bi bile dve nedelje od iui, da ispostujem sto su mi rekli...mozda u medjuvremenu i dobijem, danas mi je vec 25 dc...
Nisam ni nesto posebno tuzna, malo sam prazna i to je to.
U svakom slucaju javicu se ...
bebko ::Ema,Okačica navijam
Hvala Bebko, jednom se moramo obradovati, da li sad i nekad u buducnosti, videcemo !!!
Cmokic ...
Ema draga i meni je danas 25 dc, a betu isto u petak radim.
Verujem u dve lepe betice draga, a tu nam je i Okacica nasa, to ce biti treca beta plus .
Ja navijam za nas tri i ljubim Vas obe.
Verujem u dve lepe betice draga, a tu nam je i Okacica nasa, to ce biti treca beta plus .
Ja navijam za nas tri i ljubim Vas obe.
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
Joj Megice, ja se uopste ne osecam trudno, tacnije osecam se kao zmaj... koji bljuje vatru...ova prehlada ne popusta...
Ima u meni jos malo nade da se mozda ipak zakacila neka mrvica, ali...trenutno osecam samo bol u sinusila i u krstima...
A tebi i Okacici saljem
Ima u meni jos malo nade da se mozda ipak zakacila neka mrvica, ali...trenutno osecam samo bol u sinusila i u krstima...
A tebi i Okacici saljem
Drage moje, svastva imam da pisem... dosla mi danas sestra da me obidje, i donela mi test za trudnocu... Bila sam heroj dok je ona bila tu, al cim je otisa, ja trk u kupatilo...toliko o mojoj pribranosti, smirenosti i ostalim glupostima. I, vidim lepo onu kontrolnu crticu, odmah, pogledam na mestu gde treba da bude druga, nista... kako sam krenula da bacim test, zazvoni mi mob i ja spustim test na kadu... vratih se posle pet min, opet nista... uzdahnem, krenem da ga bacim , i ucini mi se da vidim nesto...pogledam malo bolje, i cini mi se da na mestu druge crtice stoji nek senka...
Ja zaista ne znam kako bi trebalo da izgleda pozitivan test na trudnocu, i tek sad sam u zbunu i problemu... Da li se ta crtica vidi jer postoji razlika u materijalu, a urin normalno kvasi sve, ili ... meni to zaista lici na neku senku, ne vidi se skoro uopste, ali opet nije da se i ne vidi...tacno se vidi mesto gde ta crtica treba da bude.
Ja se zaista ne osecam trudno, al, vec mi sada srce lupa, ruke mi se znoje i ne mogu da disem...da li je ovo to ? Sad sam zvala sestru, htela sam da je ubijem preko telefona, ona se naravno samo smeje... a to sto ja ima da pogubim sve zivce, nikom nista...
Ako prezivim do ujutru, a ne znam kako cu, javljam rezultate ponovljenog testa.
Ja zaista ne znam kako bi trebalo da izgleda pozitivan test na trudnocu, i tek sad sam u zbunu i problemu... Da li se ta crtica vidi jer postoji razlika u materijalu, a urin normalno kvasi sve, ili ... meni to zaista lici na neku senku, ne vidi se skoro uopste, ali opet nije da se i ne vidi...tacno se vidi mesto gde ta crtica treba da bude.
Ja se zaista ne osecam trudno, al, vec mi sada srce lupa, ruke mi se znoje i ne mogu da disem...da li je ovo to ? Sad sam zvala sestru, htela sam da je ubijem preko telefona, ona se naravno samo smeje... a to sto ja ima da pogubim sve zivce, nikom nista...
Ako prezivim do ujutru, a ne znam kako cu, javljam rezultate ponovljenog testa.
Devojke, prvo se vama javljam, sludjene glave i osecanja...
Posto sam sinoc buljila u onaj test, glava me je na kraju zabolela,nekako sam ubedila sebe da sam ja to sve umislila, pogotovu sto sam radila sa tracicom... I odem, kupim za jutros...i ponovo isto, samo za razliku od sinoc, ta senka je jasnija, opet sam uvalila muzu pod nos, kaze da i on vidi...
E sad,da li je to to? Nije meni ovo prvi test koji radim, ali nikad nisam videla tu senku,da li je moguce da bi se javila na bilo koju tecnost, i da li mozda progesteron hoce da da lazno pozitivnu reakciju? Sa druge strane, ne osecam se trudno, osecam se bolesno, kasljem kao magare, nos kao da nemam, a iako nemam temperaturu, imam utisak da gorim i preznojavam se za sve pare.
Sad me je strah da idem da vadim krv, jer sta ako taj test bude negativan, i da se ispostavi da je senka na testu ustvari fabricka greska? Mada, zahvalna sam bogu i na toj fabrickoj gresci, jer sam konacno osetila sta znaci prava nada i kako je to mocan osecaj...
Posto sam sinoc buljila u onaj test, glava me je na kraju zabolela,nekako sam ubedila sebe da sam ja to sve umislila, pogotovu sto sam radila sa tracicom... I odem, kupim za jutros...i ponovo isto, samo za razliku od sinoc, ta senka je jasnija, opet sam uvalila muzu pod nos, kaze da i on vidi...
E sad,da li je to to? Nije meni ovo prvi test koji radim, ali nikad nisam videla tu senku,da li je moguce da bi se javila na bilo koju tecnost, i da li mozda progesteron hoce da da lazno pozitivnu reakciju? Sa druge strane, ne osecam se trudno, osecam se bolesno, kasljem kao magare, nos kao da nemam, a iako nemam temperaturu, imam utisak da gorim i preznojavam se za sve pare.
Sad me je strah da idem da vadim krv, jer sta ako taj test bude negativan, i da se ispostavi da je senka na testu ustvari fabricka greska? Mada, zahvalna sam bogu i na toj fabrickoj gresci, jer sam konacno osetila sta znaci prava nada i kako je to mocan osecaj...
Ema draga, kad si vec isla da kupis test i kad si se zbunila jos vise ti skupi snage i dradi i test iz krvi, nemoj vise muciti sebe. Pre ili kasnije moras saznati da li je dza ili bu...
Hajde draga, uz tebe sam, mogu zamisliti kako se osecas, kad sam ja imala tremu cim sam videla da ima novi post na temi IUI dnevnici...
Drzim pesnice!!!!!
Hajde draga, uz tebe sam, mogu zamisliti kako se osecas, kad sam ja imala tremu cim sam videla da ima novi post na temi IUI dnevnici...
Drzim pesnice!!!!!
Ma meni je problem i sto mi nije dobro, da bih isla sama do laboratorije. Moracu da sacekam mm, da se vrati sa posla, jer sam stvarno zaribala ovaj put...gde bas sada?
Mozda pozovem sestru, koja me je i uvalila u problem, da ga sad i resi tako sto se sa mnom u Konzilijum...Iskreno strah me da se ne srusim u prevozu.
Javljam rezultate u svakom slucaju !!!!
Kako guras ti? Je l beba sapuce da je tu? Iskreno se nadam da jeste !!!
Mozda pozovem sestru, koja me je i uvalila u problem, da ga sad i resi tako sto se sa mnom u Konzilijum...Iskreno strah me da se ne srusim u prevozu.
Javljam rezultate u svakom slucaju !!!!
Kako guras ti? Je l beba sapuce da je tu? Iskreno se nadam da jeste !!!
Ema, majke ti, aj slikaj test pa nam pokazi!!! Znam mnoge trudnaje koje su test maltene iz kante vadile...jer su videle jaaaako bledu crticu. Sada jurcaju decicu po kuci!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Ama Ema, sad je i mene uhvatila da trese trema, tako da bih sad skoknula do tebe i odvela te do laboratorije, ahhaha, samo ne znam kako bih izdrzala a da se i ja ne bocnem ! Mozda bi moglo da padne zajednicko bockanje...
Ma jok, ja se ne osecam trudno, i da me ne nerviraju neke persone na poslu, osecala bih se skroz normalno... Ali avaj...
Joj, javljaj sta se desava...
Ma jok, ja se ne osecam trudno, i da me ne nerviraju neke persone na poslu, osecala bih se skroz normalno... Ali avaj...
Joj, javljaj sta se desava...
Ema
Šta čitam to
Pa što ne zakaza patronažnu službu, da dodju oni da te bocnu
Ajde, ili idi, ili slikaj to, što kaže tinče, pa da slavimo
Viš da valja oboriti imunitet za implantaciju
Šta čitam to
Pa što ne zakaza patronažnu službu, da dodju oni da te bocnu
Ajde, ili idi, ili slikaj to, što kaže tinče, pa da slavimo
Viš da valja oboriti imunitet za implantaciju
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
I nece test da bude lazno pozitivan od progesterona (utrogestan ili prog depo) ali hoce od pregnila, mislim da mora da se saceka deset dana da prodje od primanja zadnje doze.
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
» IUI dnevnici
» Dnevnici usvajanja
» IUI dnevnici