IUI dnevnici
+89
minaaa
noja
saska1
Anavi
blubej
menora72
ivi
djole42
bak
maus
bebko
zeljazeljena
ahosame
megica-pegica67
SannI-AlL
cicsa80
Smoki
dina
anak
lolipop
Vuchica
Revka
Gramatika
OKacica
laKole
Jelica
tetreb
dziga
fmala
Simona
heart84
dra00
dragmilk
medolino
MAAKKI
cekalica
M.
Ema78
InNaturaVeritas
mumka
lilly13
korpica
maki79
tuli
BiKsi :)
lilya
SSanja
jagodica bobica 79
grudva
makica1984
dragana76ns
*Maki*
Orline
marija13
Mali Princ
uplasena
mida
fili
Niny
JocY
buby
anna
Mika
Mirjana
agata
ananana
adriatika
Malina
Milijana
KoMetaK
Cupava
dr mali pariz
*AIDA*
maza1972
Nefertari
Bokicalepotica
gagax81
vašar
daco
dacca
MILICA77
Tinche
little monster
catherine290505
Zoka83
Masha UK
Anuska
nena beba
bokica
93 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: IUI dnevnici
Bravo bravo blubej navijamo da nas za dve nedelje obraduješ velikom, veliko betom
tetreb- Broj poruka : 671
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012
Drage moje, gde ste i kako ste? Sad me prati onaj osećaj kao pred ispit, sve si spremila i sve prešla ali šta ako me profa pita nešto što veze nemam, hahah... mali grčić u stomaku, vazda prisutan! Ko će dočekati 7 novembar. Mislim da ću ovaj put pustiti da prođe i taj dan, sačekaću da,ako bude sreće, zakasni koji dan pa uradii betu....
blubej- Broj poruka : 40
Datum upisa : 26.07.2012
Blubej, držimo fige da bude velika beta. Baš ti je dobro prošao postupak!
M.- Broj poruka : 317
Datum upisa : 23.04.2012
Od ove IUI svaki dan osećam nešto u stomaku, kao nekoliko dana pred menstruaciju, kad se organizam priprema...ne znam da li to ima veze sa utrogestanom koji pijem? I sekret je prisutan...joooooj
Drage moje devojke
ja cekam cicu-vesticu, pa da krenem sa klomifenom, koji usput jos nisam pronasla tj. nemam gde da ga kupim, ali nada poslednja umire, , pa da pocnem da se spremam za inseminaciju.... inace treba da uradim tri pred VTO.....
ja cekam cicu-vesticu, pa da krenem sa klomifenom, koji usput jos nisam pronasla tj. nemam gde da ga kupim, ali nada poslednja umire, , pa da pocnem da se spremam za inseminaciju.... inace treba da uradim tri pred VTO.....
minaaa- Broj poruka : 3
Datum upisa : 18.09.2012
Apoteka Igor, u Resavskoj, klomifen kosta oko 650rsd i nemoj da se iznenadis ako ti en daju racun, to je zato sto ga nabavljaju na crno iz Bosne...
Pozz,
Pozz,
OKacica- Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012
hvala draga......... moram hitno da dodjem do njega.... nisam iz Bgd pa mi je to mali problem, ali snacicu se.....
minaaa- Broj poruka : 3
Datum upisa : 18.09.2012
Blubej draga navijanje stiže
Javljaj simptome
Okačice hvala za vest trebaće i meni u narednom ciklusu
Javljaj simptome
Okačice hvala za vest trebaće i meni u narednom ciklusu
tetreb- Broj poruka : 671
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012
Što se simptoma tiče, ne mislim da ih imam, stomak me bolucka zbog utogestana, nisam sigurna da li je i sekret posledica utrogestana, nije obilan ali ostavlja tragove "tvrde" ... Ne znam, za koji dan je dan D, pa videćemo! Navijam za sve nas!
Blubej, ja celog zivot muku mucim sa sekretom... ali, uvek su brisevi sterilni, mozda sam tri puta imala kandidu,povec od 15. god...
Ali, nekoliko dana posle IUI, primetila sam sekret koji nikada pre nisam imala, i to mi je bilo sumljivo..I ja sam pila utrogestan, ali taj sekret jednostvno nije bio uobicajen, nekako je bio mlecno sluzav... I dalje pijem utrogestan, a sekret se vratio u neku normalu.
Ne bih da budim lazne nade, ali sekret i povisena temperatura mogu da budu najraniji znaci trudnoce. U svakom slucaju navijam !
Ali, nekoliko dana posle IUI, primetila sam sekret koji nikada pre nisam imala, i to mi je bilo sumljivo..I ja sam pila utrogestan, ali taj sekret jednostvno nije bio uobicajen, nekako je bio mlecno sluzav... I dalje pijem utrogestan, a sekret se vratio u neku normalu.
Ne bih da budim lazne nade, ali sekret i povisena temperatura mogu da budu najraniji znaci trudnoce. U svakom slucaju navijam !
Ema78- Broj poruka : 4233
Ema, meni se sekret poajvljuje inače samo u ovulaciji, i to ne uvek. Nisam dugo,dugo imala nikakve upale niti bakterije pa ni sekret. Ne znam, nije obilan ali ostavlja vidljive tragove, koji se osuše (bljak) i ostaju onako beljugavi...joj šta mi žene sve prolazimo. Ni ja ne bih sebi da dajem lažne nade...videćemo. Kako tvoja trudnoća? Želim ti sve najbolje!
to je utrogestan,... po mom misljenju.
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Blubej, kod mene ima dana kada uopste ne ustanem iz kreveta, a ima dana kada sam " normalna". A sto se tice sekreta, jeste fuj, ali posle iui se u svakom lucaju moze promeniti, sto od posledica same intervencije, sto od progesterona, sto od trudnoce. Najbolje bi bilo da je ovo trece u pitanju.
Devojke, sta mislite,treba mi misljenje???
Radila sam HSG pre par dana, prohodni su mi jajovodi, spermogram dobar,sve nam je u stvari ok..
Krajem novembra trebalo0 bi da radim inseminaciju i ne znam sta da radim, da li do probam prvi put u NF gde sam i radila HSG...ili da idem privatno?
Radila sam HSG pre par dana, prohodni su mi jajovodi, spermogram dobar,sve nam je u stvari ok..
Krajem novembra trebalo0 bi da radim inseminaciju i ne znam sta da radim, da li do probam prvi put u NF gde sam i radila HSG...ili da idem privatno?
Bjanka- Broj poruka : 480
Godina : 48
Datum upisa : 13.07.2012
Draga Bjanka, i ja sam imala istu dilemu. Na kraju sam se odlucila za privatnu opciju, zato sto smo imali jako dobru preporuku za lekara. Dr nas nije zavlacio, odmah nam je rekao da je uspesnost mala( oko 15%), i bio je za varijantu da sve radimo sa minimumom lekova. Nama je uspelo iz prve,i ja mogu da ti preporucim svog ginekologa, a na tebi je da odlucis.
Bjanka, moj neki savet je ako si vec usla u pricu u NF, pokusaj da odradis tamo IUI. Privatno mozes kad hoces za cenu od oko 300e. Sto se tice samog postupka nije nista strasno, a moze da uspe nikad se ne zna. A i dobra je stvar sto mozes da ga ponavljas iz meseca u mesec bez ikakvih posledica (osim trudnoce ). Drzim pesnice!!!
Ema, Okacice hvala devojke na brzom odgovoru!!
Eto, lomim se i dalje. Imamo jos vremena do polovine novembra..
Ema hvala na preporuci,ali mi smo krenuli u Bis Intermedicus vec po preporuci, i ako budemo radili privatno ici cemo tamo. Znam za malu prolaznost.ali ono znate vec kako to ide, uvek se nadas a mozda ,meni, sada uspe:)))
Tri i po godine pokusavamo, i od letos smo krenuli sa ispitivanjima i za sad nema vidljivog problema...
Znam Okacice,mesec gore dole...ne menja mnogo stvar...Mozda ipak jednom u NF ,pa onda privatno....
Ne znam ni sama...I dalje se lomim...
hvala vam na misljenju!!!
Ema ,divno je sto vam je uspela inseminacija,druga si osoba za koju sam ikad cula da joj je uspelo
Eto, lomim se i dalje. Imamo jos vremena do polovine novembra..
Ema hvala na preporuci,ali mi smo krenuli u Bis Intermedicus vec po preporuci, i ako budemo radili privatno ici cemo tamo. Znam za malu prolaznost.ali ono znate vec kako to ide, uvek se nadas a mozda ,meni, sada uspe:)))
Tri i po godine pokusavamo, i od letos smo krenuli sa ispitivanjima i za sad nema vidljivog problema...
Znam Okacice,mesec gore dole...ne menja mnogo stvar...Mozda ipak jednom u NF ,pa onda privatno....
Ne znam ni sama...I dalje se lomim...
hvala vam na misljenju!!!
Ema ,divno je sto vam je uspela inseminacija,druga si osoba za koju sam ikad cula da joj je uspelo
Bjanka gde god da budeš radila želim ti da uspe! Ja sam se npr. odlučila za privatnu kliniku zbog vremena, jednostavno nisam morala da čekam, išlo je glatko, košta ali posle 4 godine nemam više strpljenja...
Inače jutros se za posao budim i pre sata, jer me stomak nekako zateže kao pred menstruaciju.
Ajd sad u radne pobede!!!
Inače jutros se za posao budim i pre sata, jer me stomak nekako zateže kao pred menstruaciju.
Ajd sad u radne pobede!!!
I još nešto Bjanka, nema razloga da se ne veruje u mogućnost da inseminacije ne uspe iz prvog puta, evo nam primera Eme, a poznajem i par kojima je posle neuspešne VTO i nakon toga poboljšanja spermograma uspela IUI!
Dobro jutro !!!
Ja jesam primer uspesne IUI iz prvg puta, plus je uzorak sperme bio losiji. Znaci, cuda sedesavaju. E sad, apsolutno sam sigurna da je kod IUI najbitniji tajming, moj dr je cekao da folikuli sami popucaju, bez pregnila, i u roku od nekoliko sati je uradjena iui... ne znam sta je kod nas na kaju bio problem, recimo da su to bila asa koja su ociscena tokom swim up metode.
Cula sam da neko radi iui cim lh skoci, a meni je skok npr bio u sredu ili cetvrtak, a ovulacija u subotu. Da je radeno u cetvrtak,ili petak, mislim da bi bilo manj sanse za oplodjenje.
Ja jesam primer uspesne IUI iz prvg puta, plus je uzorak sperme bio losiji. Znaci, cuda sedesavaju. E sad, apsolutno sam sigurna da je kod IUI najbitniji tajming, moj dr je cekao da folikuli sami popucaju, bez pregnila, i u roku od nekoliko sati je uradjena iui... ne znam sta je kod nas na kaju bio problem, recimo da su to bila asa koja su ociscena tokom swim up metode.
Cula sam da neko radi iui cim lh skoci, a meni je skok npr bio u sredu ili cetvrtak, a ovulacija u subotu. Da je radeno u cetvrtak,ili petak, mislim da bi bilo manj sanse za oplodjenje.
Ni treća IUI nije uspela. dobila 2 dana ranije. Što se mene tiče sa inseminacijama je gotovo, pokušaću s VTO....
Blubej, mnogo mi je zao !!! Ne gubi nadu, odboluju koliko treba, pa u nove pobede !!!
Zao mi je Blubej!! Tesko je kad se nadas, a ne uspe...Ali mi koji moramo da se borimo za svoje bebe, mozemo samo napred!
Blubej, u istom smo sosu, samo sto je meni ovo druga IUI... Natavljamo sa skupljanjem papira za VTO, sta da se radi...
Drzi se draga .
Drzi se draga .
Drage moje, hvala vam na podršci! A sad ja stvarno ne razumem svoje telo. Kad sam mislila da dobijam, sekret je bio nekako obojen, i tako mi je svaki put pred m, i u toku nekoliko sati krene prava krv...medjutim ni do sada ništa! Stomak na momente žigne i to je sve. Danas bi inače bio moj termin za početak m, a i 14.dan od IUI. Nisam vadila krv. Znam šta mi je činiti, i javljam se sutra kad uradim test krvi....Pitam se samo, zar nije mi dovoljna borba sa sterilitetom nego me još i moji najpouzdaniji simptomi menstruacije zavitlavaju!
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
» IUI dnevnici
» Dnevnici usvajanja
» IUI dnevnici
» Dnevnici usvajanja