Dnevnici usvajanja
+3
filipa.panko
era
HappyGirl
7 posters
Strana 1 od 1
Dnevnici usvajanja
Dragi članovi,
ukoliko želite da otvorite dnevnik usvajanja ili da čitate dnevnike ostalih članova, to možete uraditi traženjem dozvole.
Uslov za dobijanje dozvole je da ste član Kutka minimum 6 meseci, da ste napisali minimum 700 poruka, da po dobijanju dozvole odmah otvorite dnevnik usvajanja i da vas neko sa foruma lično poznaje. S obzirom da česta organizujemo druženja ovo za mnoge neće biti problem.
Administrator zadržava pravo da i pored ispunjenih kriterijuma proceni da li će članu dati dozvolu za DU. Administrator (HappyGirl) je sam odlučio da uspostavi ova pravila i neće ih menjati bez obzira na negodovanje.
Dozvolu možete zatražiti ovde ili pp.
Hvala!
ukoliko želite da otvorite dnevnik usvajanja ili da čitate dnevnike ostalih članova, to možete uraditi traženjem dozvole.
Uslov za dobijanje dozvole je da ste član Kutka minimum 6 meseci, da ste napisali minimum 700 poruka, da po dobijanju dozvole odmah otvorite dnevnik usvajanja i da vas neko sa foruma lično poznaje. S obzirom da česta organizujemo druženja ovo za mnoge neće biti problem.
Administrator zadržava pravo da i pored ispunjenih kriterijuma proceni da li će članu dati dozvolu za DU. Administrator (HappyGirl) je sam odlučio da uspostavi ova pravila i neće ih menjati bez obzira na negodovanje.
Dozvolu možete zatražiti ovde ili pp.
Hvala!
Poslednji put izmenio HappyGirl dana 11/10/2013, 18:29, izmenio ukupno 4 puta
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Re: Dnevnici usvajanja
Happy, mozes meni da odobris ulazak. Mi jos cekamo da nas pozovu i aktivni smo u zajednickom dnevniku, a cim dobijamo andjelka otvoricu dnevnik
era- Broj poruka : 722
Godina : 49
Datum upisa : 26.12.2008
A sta je sa anketom?Hoce li se glasovati?
filipa.panko- Broj poruka : 199
Datum upisa : 07.11.2012
Ja sam sve izglasala i u početnom postu je sve rečeno. Nadam se da su pravila jasno napisana. Pozdrav!
da vas neko sa foruma lično poznaje.
I ovo je uslov? hoces reci da maoram da nadjem nekog clana da me fizicki upozna?
I ovo je uslov? hoces reci da maoram da nadjem nekog clana da me fizicki upozna?
Tako je! Za sada je na snazi i taj uslov, a do kada će biti to ćemo naknadno proceniti.
Pa vidi ja sam ti najblizefilipa.panko ::da vas neko sa foruma lično poznaje.
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Ja bih, ali kako rekoh mm ne zeli da "izlazimo iz ormara"tako da dok ne usvojimo, necu moci da citam Dnevnike.
Vidiš, kao što tm ne želi da izlazite iz ormara, tako ne žele ni članice koje imaju DU. Tebi je onda mnogo lakše da razumeš ove mere zaštite. Sve najbolje i uopšte nije loš cacin predlog da se upoznate. Ona je predivna žena
Sve razumem. Ali i mm razumem, mi idemo i na donaciju jc a za to nece znati niko, cak ni nasi roditelji. Tako smo odlucili.Tako da ostaju mi druge rubrike Kutka.Kad krene nas proces usvajanja, a nadam se da ce posle NG, pisacu i bez Dnevnika usvajanja. Na temi usvajanja, naci cemo formu. Puno pozdrava.
O daaaaaaHappyGirl ::nije loš cacin predlog da se upoznate. Ona je predivna žena
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Drago mi je filipa što se razumemo. Sve najbolje!filipa.panko ::Sve razumem. Ali i mm razumem, mi idemo i na donaciju jc a za to nece znati niko, cak ni nasi roditelji. Tako smo odlucili.Tako da ostaju mi druge rubrike Kutka.Kad krene nas proces usvajanja, a nadam se da ce posle NG, pisacu i bez Dnevnika usvajanja. Na temi usvajanja, naci cemo formu. Puno pozdrava.
Zaista podrzavam sve pokusaje administratora da zastiti privatnost clanova, koji pisu o vrlo osetljivim stvarima...
Pozdrav!
Pozdrav!
majat- Broj poruka : 130
Godina : 50
Datum upisa : 07.03.2012
Ja bih volela da mogu da citam dnevnike, i ispunjavam uslove osim 700 poruka 😂 kuku, pa gde da pisem toliko 😊
Sanjosh88- Broj poruka : 49
Godina : 36
Datum upisa : 31.07.2018
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu