ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
+81
buby
Republica
logona
bebica mala
Anuska
SSanja
sanjicica
darija79
red
lilly13
pegaz
Deni
kasia
Niki-Kiki
bobica83
Tanja83
anak
Struzzo
HappyGirl
maki79
grudva
Nefertari
cicsa80
kristina33
ninica2
natalija
korpica
brinbili
Simona
cufta
MAAKKI
key
ciklama
lena
Jejaaa
menora72
Zoka83
nesalela
SannI-AlL
zoxa
Marija86
KoMetaK
MARA
LaFolie
Milijana
Likoli
fenix
djole42
lilya
Sofka
Xena
laKole
medolino
noja
saška
lolipop
tuli
Jelena*
bokica
anna
JocY
Mali Princ
maza1972
rada78
nacKa
dragmilk
dragana76ns
Mrvica
bak
bebko
dra00
maus
7-patuljaka
Lily
Shizika
Mirjana
ivka
Kamilica
dr mali pariz
BiKsi :)
Orline
85 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 26 od 30
Strana 26 od 30 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
Orle, znala sam ja da ce ti moj rodjendan doneti srecu i da ce zelja da mi se ispuni. Toliko sam srecna zbog tebe draga moja
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Ha ha ha Znala sam , verovala sam, ma, bila sam 99% sigurna!
Pa, zašto se ovo desilo? Valjda smo trebali više puta da ti čestitamo, zaslužila si
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Dosla i ja da se radujem, jedva sam cekala da udjem u kuci i u kutak da poskocim od radosti i ovde kod tebe, a vec sam skakala na sred ulice, kad mi je Repi javila! Ona prica Ori javila kuca srce, a ja nista ne razumem ali kad se sporazumesmo, meni je doslo da vristim od srece i da sve prolaznike vucem za rukav i kazem im - Orli trudna!!!!! Kuca srce!!!!!! Ovako sam skakala!
Ovih 160 otkucaja bese bata? Ma, neka se samo lepo razvija, sekira i muci mamu sto manje i neka bude balerinica
Ceo kutak se raduje sa tobom, jer si ti to zasluzila, i dajes nadu i nama ostalim veterankama da cemo se radovati jednog dana kao i ti. Nekako sam od samog pocetka, zbog specificnih okolnosti bila sigurna da je to TO, samo nisam smela mnogo da ti dajem nadu, ali se sad radujem sa tobom i placem sa tobom zbog tvoje, nase srece!
Neka ti trudnoca bude sto laganija, evo kao Mili npr, i da se radujemo sa tobom svakom novom virkanju!
Vince sam vec ispila veceras sa Repi, da nazdravimo tvojoj trudnoci! A ti spremaj posluzenje za dorucak
Ovih 160 otkucaja bese bata? Ma, neka se samo lepo razvija, sekira i muci mamu sto manje i neka bude balerinica
Ceo kutak se raduje sa tobom, jer si ti to zasluzila, i dajes nadu i nama ostalim veterankama da cemo se radovati jednog dana kao i ti. Nekako sam od samog pocetka, zbog specificnih okolnosti bila sigurna da je to TO, samo nisam smela mnogo da ti dajem nadu, ali se sad radujem sa tobom i placem sa tobom zbog tvoje, nase srece!
Neka ti trudnoca bude sto laganija, evo kao Mili npr, i da se radujemo sa tobom svakom novom virkanju!
Vince sam vec ispila veceras sa Repi, da nazdravimo tvojoj trudnoci! A ti spremaj posluzenje za dorucak
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dakleeee Dobar Jutar malene
zelim ti mir srecu i uzivanciju ...
a moram poskociti -
zelim ti mir srecu i uzivanciju ...
a moram poskociti -
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
Evo i nas dve da to pozelimo dobrooo jutroo, SUNCANO jutroooo
Kafica, klopicaaaaa
Kafica, klopicaaaaa
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Ori, draga! Predivno! Predivno!
Čim sam stigla na posao, dok sam se raspremala uključila sam komp. da vidim da li si bila na UZ! Sreća, kakva neopisiva radost!Idem na kolegijum sada i dođe mi da tamo svima kažem iz sveg glasa:NAŠA ORI JE ČULA SRCULENCE !!!!
Baš si me obradovala!
7-patuljaka- Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010
Cestitam Orli
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Orle dobro jutro
sanjicica- Broj poruka : 507
Datum upisa : 27.11.2010
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA zasto meni niko sinoc nije poslao sms sa NAJLEPSIM VESTIMA????
Orliskaaaaaaaaaaaaaaaa milaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee presrecna sam, presrecna sam!!!!
160 puta te poljubim i 7 puta te jako stisnem.
Uf jbt kakva vest za dobro jutro!!!!
Ovo se mora od sabajle zaliti.
Orliskaaaaaaaaaaaaaaaa milaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee presrecna sam, presrecna sam!!!!
160 puta te poljubim i 7 puta te jako stisnem.
Uf jbt kakva vest za dobro jutro!!!!
Ovo se mora od sabajle zaliti.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Rekoh ja da to malo krvarenje nista nije eto vidis [b]
Ovo ja divna vest za ovako rano ujutru
Orli vidi kako sija sunce napolju,nasmej se i raduj ti si
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Dobro jutro trudnice, uskoro debelice nasa
Ajde polako da se spakujes i odes na TD. Dosta si vremena ovde provela i red je da te ispratimo, ali ne brini, necemo se na dugo rastajati eto nas jedne po jedne za tobom, a moze i dve po dve
Ajde polako da se spakujes i odes na TD. Dosta si vremena ovde provela i red je da te ispratimo, ali ne brini, necemo se na dugo rastajati eto nas jedne po jedne za tobom, a moze i dve po dve
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
opusti se sad...i uživaj u suncu, u danima koji dolaze sunčani i nasmejani...
prelepa vest...prelepa...hvala Bogu...
prelepa vest...prelepa...hvala Bogu...
red- Broj poruka : 255
Datum upisa : 13.11.2011
Dobro jutro želim najsrećnijoj ženi na kutku!!!
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Dobro jutro,danas je lep dan,vidis kako sunce sija
Trudnice nasa ljubim tebe i tvoju bebicu sto puta
Trudnice nasa ljubim tebe i tvoju bebicu sto puta
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Pravo zborislilya ::Dobro jutro trudnice, uskoro debelice nasa
Trudna ženo,dobar jutrić
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
ja ispotiha navijam ali se sad radujem kao da sam ja, u najmanju ruku, vidjela i čula to maleno srce koje tako ludo tuče.
sad pošalji neke rode sa tvog krova i na ovu stranu, u stare krajeve.
sad pošalji neke rode sa tvog krova i na ovu stranu, u stare krajeve.
laKole- Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010
Trudnjačo mila, dobro vam jutro
Ja od jutros tražim ideje za trudničku garderobu, pa naleteh na nešto za tvoju balerinu
Vidi
Ja od jutros tražim ideje za trudničku garderobu, pa naleteh na nešto za tvoju balerinu
Vidi
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Draga nasa trudnicice Dobro ti jutro!!!!!
...jedno malo divno srce kuca pored tvog toplog ...
za ispracaj na TD
...jedno malo divno srce kuca pored tvog toplog ...
za ispracaj na TD
ivka- Broj poruka : 666
Datum upisa : 27.09.2011
Orle sebi ovo jutro ulepsavam doziranim izlascima u tvoj dnevnik...Citam i citam i emocije su neverovatne...hvala ti sto si nam svima ulepsala i vece,i ovo jutro do neba ti hvala
sanjicica- Broj poruka : 507
Datum upisa : 27.11.2010
Dobro jutro, duše moje drage
Kakvo lepo jutro, još kad me sačekaju ovakve poruke. Noćas sam slabo spavala, jedva zaspala, pa se budila, pa joooj kako sam samo smešna.
Moram da vam se zahvalim svima na ovakvoj divnoj podršci.
Kakvo lepo jutro, još kad me sačekaju ovakve poruke. Noćas sam slabo spavala, jedva zaspala, pa se budila, pa joooj kako sam samo smešna.
Moram da vam se zahvalim svima na ovakvoj divnoj podršci.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Dobro jutro !
Kako si?
Mnogo mi se svidja kolevka sto je Mira postavila. A tvoja beba nek je ziva i zdrava, pa bilo decak ili devojcica, nema veze, al sve mi mirise na devojcicu, oni su borci veliki. A tvoj bebac mali ali srce veliko
Kako si?
Mnogo mi se svidja kolevka sto je Mira postavila. A tvoja beba nek je ziva i zdrava, pa bilo decak ili devojcica, nema veze, al sve mi mirise na devojcicu, oni su borci veliki. A tvoj bebac mali ali srce veliko
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
LaFolie :: ODUSEVLJENA SAMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REKOH TI DA JE BALERINA MALO OKASNILA
Hvala xeno, nisam ni razmišljala ni planirala rečenice, samo sela i otkucala onako još pod utiskomXena ::Boze hvala ti, ja sam presrecna. Kad sam pocela da citam post uplasila sam se zbog ono "placem i pisem", a onda citam najsrecniji nastavak ove price, malo srce kuca. Moj dan je sada mnoooogo lepsi. Stiskam jako tebe i tvoju lepoticu, hrabricu.....joj, ma mora nesto da se popije, pod HITNO!
I ti da nas obraduješ za desetak dana, samo bez drame kao ja, molim te, odmah da saopštiš veeeliku betulilya ::
Aaaaaaa... Aaaaaaa... KONACNO DOBRE VESTI!!!! Evo i ja placem od srece. Orli, draga, divno, divno, divno
Koliko nam je svima ovo trebalo
I zahvalna sam na jednom takvomrada78 ::" ČUDA SU IPAK MOGUĆA"
Snovi su čudo, jaranice mojatuli ::JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Znala sam da će biti tako, znala. Tvoj san mi nije dao mira
Toliko sam uzbuđena i rasplakana, ma nemam reči, presrećna sam, PRESREĆNA zbog tebe.
Eto ti ET drugi dan, a i velika beta, nije bez razloga tako bilo.
Joj, kako sam happy
Republica ::Fenomenalno!!!
Ja ti rekoh da sam imala diL sa Suncem danas.Si videla one zrake popodne?!?!
medolino87 ::Hvala ti Boze!!!
Cvrsto sam verovala i nadala se!!! Uspelo je,ne mogu da ti opisem koliko sam srecna ,krenule su mi suze radosnice.
Ne pitaj...u onom "buba švaba" položaju... pa ne znam šta me snašlo, da li dobro čujem...Tri puta je pitam je li sigurna, pa da li je dobra radnja, da nije spora, pa je li sigurno sve OK, ma... Nisma zamišljala da će biti tako, očekivala sam da kad vidim srce na UZ će biti posebno, obojeno milinom a ja kao kreten unezverenimaza1972 ::
Mogu samo da zamislim koliko je snage trebalo i kako si se osećala kad ti je dr saopštio
Ispraviću to, Bože zdravlja, za dve nedelje, ako sve bude kako treba
Hvala dušobobica83 ::I mene si rasplakala ja sam nekako znala,imala nade i molila se za tebe,za vas jos jedno srce kuca ispod tvog!divnoooooo
Uskoro ćeš ti da nas raduješ ovako, za neki danivka ::Uhhhh Orlice, kako mi je laknulo i koliko se radujem sto ove molitve i navijanja rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neka ti je srecno duso draga i nedaj vise toj dugonogoj da gleda napolje neka sada miruje!!!!!!!!!!! nema joj boljeg nego tu
hoću sigurno...samo nek ostane sa mnomkorpica ::Orli draga,nemas pojma koliko si me obradovala,ostadoh bez reci od srece.Odlicno,super,sad samo miruj i mazi svoju bebusku,a ono da te grize savest i da si mislila da nema nista,ma sve ces ti to svojoj bebici nadoknaditi i vise od toga
Poseban zagrljaj za našeg herojadragana76ns ::Orli, divne vestiiiiii....cestitam draga, drago mi je sto si bas ti zavrtela tocak lepih vesti.....sad samo mirno i uzivaj u daru od Boga
nadam se ninice, mrviceninica2 ::Orli draga jao kako lepe vesti ma najlepse jabadabaduuuuu malo
Nece ono nigde ugnezdilo se kod mamice i lepo joj
Kamilica ::IDI BRE ORI, SVE NAS RASPLAKA, O BOŽE HVALA TI
ciklama ::CESTITAM OD SRCA!
Neka oproste nove clanice ove borbe, ali kada se neka veteranka izbori to ima posebno znacenje i skroz nas raznezi.
Loli, i ona tebe, dušo...lolipop ::orline ::
VIDI SE BEBA...I srčana radnja 160 u minuti...6+4, 7mm, kasni malo ali je tu.
Bože, jel ima divnije vijesti, ovo je da iz kože iskočiš od sreće. Mrvice, BEBO slatka, dugonoga ja te već
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
dobro jutro
donela si nam pravo prolece
osecam da ces, sto se kaze, povuci nogu i eto nas za tobom
a sad idi pa lepo odspavaj, cekacemo te na trudnockim stranama
donela si nam pravo prolece
osecam da ces, sto se kaze, povuci nogu i eto nas za tobom
a sad idi pa lepo odspavaj, cekacemo te na trudnockim stranama
nacKa- Broj poruka : 401