KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti

+81
buby
Republica
logona
bebica mala
Anuska
SSanja
sanjicica
darija79
red
lilly13
pegaz
Deni
kasia
Niki-Kiki
bobica83
Tanja83
anak
Struzzo
HappyGirl
maki79
grudva
Nefertari
cicsa80
kristina33
ninica2
natalija
korpica
brinbili
Simona
cufta
MAAKKI
key
ciklama
lena
Jejaaa
menora72
Zoka83
nesalela
SannI-AlL
zoxa
Marija86
KoMetaK
MARA
LaFolie
Milijana
Likoli
fenix
djole42
lilya
Sofka
Xena
laKole
medolino
noja
saška
lolipop
tuli
Jelena*
bokica
anna
JocY
Mali Princ
maza1972
rada78
nacKa
dragmilk
dragana76ns
Mrvica
bak
bebko
dra00
maus
7-patuljaka
Lily
Shizika
Mirjana
ivka
Kamilica
dr mali pariz
BiKsi :)
Orline
85 posters

Strana 14 od 30 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30  Sledeći

Ići dole

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 14 Empty Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti

Počalji od tuli 6/3/2012, 11:26

orline ::Pa šta si jela u trudnoći crnjo...Kako smršala ako nisi povraćala. Ti si moj idol lol!

Draga, niski proteini celu trudnoću, jela samo bifrek,ramstek...nekad ribu, pečurke,razne, integralne žitarice, mladi sir, belance od jajeta, jogurte, sojino mleko, voće i povrće + sve neslano, bez masti i rafinisanih ulja, bez šećera... tek kad sam ušla u 36 nedelju, sam svaki dan jela čokoladnu tortu (inače je nikad ne jedem) na +40 Very Happy Nikac se rodio kao pravi žilavko, zaplakao pre nego su presekli pupčanik, što nije baš često Very Happy
Jedva dočekao da se rodi, kao i ja Very Happy
Kakav je plan za danas? Kako pametno iskoristiti dan? usne

Miro, ako te muž oslovljava na ijekavici, oknaK ti fali jedno slovo dIjete Laughing Very Happy
tuli
tuli

Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 14 Empty Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti

Počalji od dragmilk 6/3/2012, 12:06

Ja sam u trudnoci jela kao sumanuta, mada u prvoj polovini trudnoce nisam mogla da pomirisem slatkise, dok sam se u drugoj polovini morala kontrolisati, jer bi u suprotnom pojela sve slatko sto je bilo u blizini. Ugojila sam se 15 kg, a kad sam se porodila bila sam laksa 14 kg, kako zasto nemam pojma i ja sam se iznenadila.
Ma sve ce to biti u redu, orli, kad ugledas svoju princezicu srca
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/3/2012, 12:21

još o kg? Rolling Eyes
bežim, pa se vraćam kad začnete neku lakšu temu lol!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 6/3/2012, 12:45

lol!
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 6/3/2012, 13:05

srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci
Sto se tice kg, od viska glava ne boli, sve ce se to posle istopiti posle porodjaja i kada budes trckarala za svojom dugonogom lol!
Ljubim vas puno ljubav ljubav
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 6/3/2012, 16:00

dr mali pariz ::još o kg? Rolling Eyes
bežim, pa se vraćam kad začnete neku lakšu temu lol!
lol! Tako ces i ti Pari, 2 bebe su 2 bebe. Samo oni su bili teski oko 5.5 kg, pa gde je plodova voda, placenta i ostalo. Jeli su svoju mamu iznutra lol! Verovatno je vecina toga sto sam pojela odlazilo njima, a i neka je, lakse su se izborili sa problemcicima kad su se rodili, bili su 9 dana u inkubatoru, sto nije puno, s obzirom da nisam bila usla u 36-tu nedelju.
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 6/3/2012, 16:20

Orle, djesba? Laughing

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivka 6/3/2012, 16:45

hej Orlice jedan poljubac za dragu nam trudnice ljubav

...ova tema sa tezinom mi je uzasna i vrlo je tesko podnosim.. v ja jedem sve sto je imalo jestivo...i jos malo vise
..
ivka
ivka

Broj poruka : 666
Datum upisa : 27.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/3/2012, 19:06

Ivka je moj čovek...nasmeja me onako od srca lol!
Dragi..ja bih volela da je tako...ali ...ALI... lol!
Orle, vrati se u svoj dnevnik, slobodno! Još nije 20h,a iobećajemo, nema više o kg i hrani...kad mama stiže?
Jesu li na poslu šta rekli?
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivka 6/3/2012, 19:13

Orlice stvarno gde si dusho?
...a Paris ...klopa...teska tema.... da predjemo na poreze za bebi opremu.. jumping
to je sada aktuelno za sve vas trudnicice poljubac
ivka
ivka

Broj poruka : 666
Datum upisa : 27.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 6/3/2012, 19:18

Oriška, kako ste?
Biksi ima super ideja, ja ću usisavati Wink
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 6/3/2012, 19:27

dr mali pariz ::
Orle, vrati se u svoj dnevnik, slobodno! Još nije 20h,a iobećajemo, nema više o kg i hrani...kad mama stiže?
Jesu li na poslu šta rekli?
Haha, eve me...Pa ne znam šta da pišem povazdan lol!
Mama će do kraja nedelje, nadam se , ima neku ostavinsku raspravu, pa to da završi.
Ma na poslu su OK, ne smaraju me puno, povremeno stigne neki SMS čestitke, mada ovi koji su mi bliži i znaju moju "anamnezu" me ne diraju, nego čekaju da vse bude OK pa da ja svratim na kafu. Brzo se to pročuje Razz A još mi društvo ne zna, samo kuma.

Danas sam dva puta išla u šetnju, pa se odmah osećam bolje.
A MM je šou. Samo zivka, kad god može i stalno pita kako sam. Sad se njemu odužilo, daleko mu sledeća nedelja Razz
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tuli 6/3/2012, 19:35

Dobro nam se vratila Very Happy
Eh,muževi Wink
Da se mamajac što pre vrati....da ne budeš sama kad završiš prvi UZ.....treba preživeti uzbuđenje, radost,ushićenost i brigu usne
tuli
tuli

Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 6/3/2012, 19:39

ff
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 6/3/2012, 19:43

orline ::

A MM je šou. Samo zivka, kad god može i stalno pita kako sam. Sad se njemu odužilo, daleko mu sledeća nedelja Razz

Što volem kad se tako razneze.

djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/3/2012, 20:09

djole39 ::

Što volem kad se tako razneze.

a ja čitam: kad te tako raznese...pa sad nema raznošenja... Shocked Shocked Shocked
Nego Orle, daleko mu iduća nedelja...stiže?? Very Happy
Za kolege kapiram,hahaha, moje tek skoro počele da zivkaju i pitaju lol!
i piskaraj, šta bilo...prekrati se vreme. Wink
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 6/3/2012, 20:12

Raznese Laughing
Ma jok pariz, nego sledeća nedelja za UZ. A on stiže u junu, ili krajem maja tek...Ihaaj...Ima do tad Rolling Eyes
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/3/2012, 20:25

Pa i jesam skontala da dolazi za 3 meseca Rolling Eyes
jbga, do tad te mi čuvamo...ajd,kad je tako.Evo moj muž se grozi i nervira što gledamo seriju u kojoj Srbe kolju...o Patrioto moj, kao da nam to nije deo istorije duge 5 vekova. Sad njemu smeta Rolling Eyes
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Deni 6/3/2012, 20:30

Oriska, cestitam Very Happy Very Happy Very Happy

Jedva cekam UZ !!!

Deni
Deni

Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 6/3/2012, 20:30

Jojj, uvek sam se pitala, kako možete toliko biti razdvojeni, svaka vam čast.
Navikne čovek na sve i prihvati kad mora i kad postoji dogovor.
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 6/3/2012, 21:22

Hvala, Deni Very Happy
Kamilice, to je od skoro, nismo oduvek bili razdvojeni. I ja se još navikavam, mada ne verujem da ću ikad. Rolling Eyes Do kad ćemo ovako, pojma nemam...Videćemo.

Pariz, mnogi se bune, ali ja ne vidim razlog. Istorija je istorija, bili smo i pod Rimljanima, i pod Austrougarima, bar Bosna... I u Nemačku i Hrvatsku idemo bez problema i gledamo njihove filmove i slušamo pesme. Samo su nam Turci trn u oku Laughing Meni je sve to deo istorije, i uvek sam volela da pročitam i vidim i drugu stranu. Tj istoriju sa druge tačke gledišta.
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/3/2012, 21:27

ma da, kapiram te, ja isto tako,mada u serijama i filmovima to nećemo videti...pa ni u udžbenicima,ali svejedno, naše je, i to je fakat. Ali, muško...pa eto... Rolling Eyes
ko da je i bio u nekom ratu, pa da zna kako to funkcioniše...
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 6/3/2012, 21:29

Hahaha Very Happy
Ja sad mu dodjoh ko neki advokat turskih serija, a ovo mi prva koju gledam Laughing I mm je šokiran što pratim, malopre zove opet, ja mukažem- super, ubo si reklame...A on Shocked
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 6/3/2012, 21:40

Mm godinama sarađuje sa Turcima (trenutno je tamo), i zna jezik jako dobro, zato ga ja po nekad nazivam Turčinom. Very Happy
Gledao je prvu epizodu Sulejmana samnom Laughing Naravno, zato što se meni gledalo, a u drugoj sobi je spavala sestričina, pa nisam mogla tamo. Ništa mi nije rekao. Samo je par puta ponovio po neku reč ili rečenicu lol!
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 6/3/2012, 23:05

Kuku, ja osta bez Sulejmana! lol! Uopste nisam IN! lol! A nemam ni TV doduse, pa mi lakse Very Happy
Nego Pari, ko o cemu trudnice o raznosenju! lol! Pridruzicu vam se i ja, ne zbog trudnoce, nego zbog udalejnosti, sad sam usamljena ko Orli Rolling Eyes
Orlic, jel ubijas vreme jos necim ili samo Sulejmanom? Very Happy
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 14 od 30 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu