KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti

+68
ivka
agata
korpica
nesalela
dragmilk
bebko
Marija86
Sneza
senka
key
SannI-AlL
lena
jaca*caca
menora72
Jelena*
bokica
anna
Struzzo
lolipop
Xena
maza1972
Nefertari
Tanja83
natalija
kristina33
noja
Deni
HappyGirl
maki79
Milijana
anak
Mrvica
BiKsi :)
Mirjana
dr mali pariz
Sofka
fenix
ciklama
LaFolie
ninica2
MAAKKI
Shizika
Zoka83
Kamilica
Jejaaa
MARA
brinbili
Mali Princ
medolino
cvrle76
maus
Niki-Kiki
marija47
bak
7-patuljaka
bridget jones
djole42
Simona
KoMetaK
cicsa80
grudva
buby
lilya
bobica83
tuli
JocY
dragana76ns
Orline
72 posters

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 Empty Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti

Počalji od Mrvica 25/2/2012, 13:12

Tuli, sef ti je legenda.
Orle, nadam se da ces sutra biti nasmejana i vesela. Juce se dobro zazlilo, mora da se primi. lol!
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 Empty Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti

Počalji od noja 25/2/2012, 14:02

sunny sunny sunny
sutra 14 dan beta oko 200 , drzim fige radost radost radost
roda roda roda
Al se ovde navijaaaaaaaaaaaaa
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 25/2/2012, 14:06

orline ::Maus, ne nego sutra.
Ma OK sam danas...Ne znam kako, ali samo da me podrži. Valjda godine donesu to da se lakše nosiš sa različitim situacijama.
Iako ne uspe, opet se vraćam u moj stari život, koji nije ružan, naprotiv.
Ako se desi čudo ko sretniji od mene.

Da smo na fejsbuku sad bi ti lajkovala komentar, ali ja ipak navijam za ovaj drugi scenario srca1
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 25/2/2012, 14:09

Orli draga, čitam sve i sva se ježim...
Drago mi je ti si žena zmaj, biće sve u redu, obećavam ti!!!
Potpuno razumem tvoj strah, strepnju i nadanje, kao sebe da gledam, kad sam ugledala pozitivnu betu i TSH u visinama. Polako sve će se srediti.
BIĆE SVE U REDU!!!VIDEĆEŠ! zagrljaj beta beta beta
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 25/2/2012, 14:31

E da Orli sanjala sam te nocas, kako jedemo kapkejkse sa Parizankom lol!
(kako nema neki smajli koji se davi u torti)
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 25/2/2012, 14:33

Orline meni je juce moj doca dao da uradim do sledece kontrole govmilu nekih nalaza a medju njima je i TSH koji mi je uvek bio super ali kaze da hoce u trudnoci da podivlja pa da ipak budemo u pripravnosti tako da ja mislim da je tebi vec krenuo zbog trudnoce da skace. Ti si trudna i tackaaa.
maki79
maki79

Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 25/2/2012, 14:39

Orli draga navijam jako da se beta utrostruci i da uzivas u trudnoci osmeh srce osmeh srce osmeh srce
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 25/2/2012, 17:23

Da samo ja još jedared pošteno povučem i tebe i jocy za nosiće vaše...jer ste trudnjaču sanjale.
A samo da znate, sanjala me još neka naša drugarica, i srećna mi javila da me sanjala. Joj muke moje, ako joj beta bude loša,ma neće mi se obratiti lol! Ona je danas trudna skroz na skroz!! Samo da vam to rečem...
i još nešto, ja Bixi sanjala preksinoć, zaboravila sam joj to reći. Pravila mi je pirošku sa sirom...mmmmmmm mljac mljac!
Orle, kakve su ti današnje aktivnosti?
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fenix 25/2/2012, 17:33

Orli nema me par dana sad procitah beta za 12. dan niej losa.Sretno i da se fino udupla
fenix
fenix

Broj poruka : 344
Datum upisa : 06.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 25/2/2012, 21:00

dr mali pariz ::i još nešto, ja Bixi sanjala preksinoć, zaboravila sam joj to reći. Pravila mi je pirošku sa sirom...mmmmmmm mljac mljac!
Opa bato, opa seko! Very Happy To je zato što ništa ne spremam u kuhinji! Laughing Da li je to znak da treba da počnem?!

Orle, srećno sutra i da nam javiš betu lepo uduplanu! ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 32796 ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 32796 ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 32796 ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 32796 ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 32796 ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 32796

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maza1972 25/2/2012, 21:05

igracice navijacica igracice navijacica igracice navijacica igracice navijacica igracice navijacica igracice navijacica igracice navijacica igracice navijacica igracice navijacica igracice navijacica igracice navijacica
maza1972
maza1972

Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ivka 25/2/2012, 21:32

Orli navijamo bas bas za uvecanje geometrijskom progresijom beta
navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 navijači2
ivka
ivka

Broj poruka : 666
Datum upisa : 27.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 25/2/2012, 22:14

Orli....mislim na vas ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 522523 zelim ti da sutra ugledas lepu brojku

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 278189 ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 278189 ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 32 278189
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 25/2/2012, 22:22

Orli, obradovaćeš ti i sebe i nas sutra smajli angel
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zoka83 25/2/2012, 22:23

Orli, nije me bilo 2 dana, pa si me sad bacila na posao, morala sam da iscitam gomilu strana unazad Very Happy

Znam slucaj sa betom 28 koji se zavrsio rodjenjem devojcice. Ali nema svrhe sad raspredati o tome, i sama si rekla da bi bila u istom grcu i da je beta trocifrena. Ona jeste blizu 100 12dpt, ali i sama znas da to nije pravilo. S obzirom da si vec dugo na forumu, svesna si da nade ima Very Happy

Ja cu iz sve snage da navijam da se uveca ono sto treba da se uvecaa i da se smanji ono sto treba da se smanji lol!

Ljubim te bezbroj puta i drzim fige da nas sutra obradujes osmeh srce
Zoka83
Zoka83

Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 25/2/2012, 22:56

Lepo, začudjujuće lepo, prodje dan...Dragi mi je na mukama, jer misli da sutra vadim prvi put. Nikad do sad nisam ništa mu tajila, ali je strašna neizvesnost, koju smo prošli zajedno par puta, pa sam ga ovaj put poštedela žeravice. Umalo da mu kažem, ali sam uspela...Duša moja, sekira koliko i ja, a daleko...

Danas me zove šef, ja pretrnula...A on onako smotano, muški, da pita da li već znam, izvinjava se što zove, i da mu obavezno javim sutra jer mora da zna zbog rasporeda jer je stiska velika, ali da je služba njegov problem, i da ja o tome ne razmišljam nego odmah otvaram bolovanje, samo da to sve bude u redu...Baš me dirnuo, majke mi...Tako da, tuli, imam i ja šefa za primer Very Happy

Jocy, san...Prokomentarisah ga u tvom dnevniku Razz
Pariz, biksi, samo vas ja ne sanjam Rolling Eyes...Al ne sanjam ovih poslednjih dana ništa, tj. ne sećam se.

Cure, sve ste fino i pametno napisale, nemam ja tu šta dodati lol!

Sem da me noja zainteresovala da uradim i prolaktin sutra, mada ne znam da li je vrednost validna, možda je trebalo u toku stimulacije uraditi pa sad ponoviti dok sam čekala betu
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zoka83 25/2/2012, 23:03

Orli super za sefa, to bas znaci... Bar je meni tako bilo. Radim u privatnoj firmi i zaista sam odusevljena kakvu sam podrsku imala i tokom postupka i trudnoce i sada... Bas sam se juce cula sa mojim direktorom, hocu da uplatim letovanje pa da se konsultujem sa njim oko produzenja bolovanja, kombinovanja godisnjeg itd, a on na sve to kaze "zeno Bozija, ne opterecuj se, uzmi koliko god hoces, provedi sto vise vremena sa detetom". Svakako bih uradila onako kako meni odgovara, ali bas znaci kad i sa te strane nailazis na razumevanje...

A muzic... sta reci za njega smajli angel Dobro je sto ne zna, kad je vec daleko, samo bi se opteretio... Nadam se da ce sutra cuti najlepse vesti!
Zoka83
Zoka83

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Struzzo 25/2/2012, 23:15

Baš si me raznežila, drugar, kako si brižna i pošteđuješ svog mužića dodatne žeravice... Very Happy

Ajde, da poskočimo za sutrašnju Betu....

wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd
navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica
navijači2 navijači2 navijači2 navijači2
Struzzo
Struzzo

Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 25/2/2012, 23:27

Ja sam slomljena! Tetkin krpelj je stigao i isisao iz mene poslednji atom snage. Samo svracam do tvog dnevnika da ti kazem da navijam iz sve snage da se betica pretvorila u beturinu i da me racunate za pijanku iako ne stizem da piskaram. Laku noc :****
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 26/2/2012, 01:01

Ako nisi zaspala, zelim ti mirne i lepe snove, sutra-taman,onako betu za primer i taj TSH dzudzan nek ide na prave grane. ljubav
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 26/2/2012, 07:12

Dobro jutro!
Srecno danas. Drzim fige i navijam!!!!
sada idem ali se ponovo ukljucujem oko 12h
igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zoka83 26/2/2012, 07:48

Dobro jutro!
Divan dan za uduplanu betu, zar ne? radost radost radost igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice sreca
Zoka83
Zoka83

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 26/2/2012, 08:04

Dobro jutro Ori!
Vreme je za duplanje wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd

djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 26/2/2012, 08:10

Dobro jutro Orliska!!!
Jesi li nam ustala i krenula putem uduplane i velike bete?
Mi te cekamo ovde dok nam se ne javis i navijamo iz sveg glasa i prasimo do neba!!! igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice roda roda roda roda roda igracice igracice igracice igracice trudnica trudnica trudnica trudnica trudnica trudnica trudnica beta beta beta beta beta beta beta
maki79
maki79

Broj poruka : 1879
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Likoli 26/2/2012, 08:43

Ori hajde da bude trocifrena i bebela beturina. b b b b b b b b beta beta beta
Likoli
Likoli

Broj poruka : 427
Godina : 36
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu