ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
+68
ivka
agata
korpica
nesalela
dragmilk
bebko
Marija86
Sneza
senka
key
SannI-AlL
lena
jaca*caca
menora72
Jelena*
bokica
anna
Struzzo
lolipop
Xena
maza1972
Nefertari
Tanja83
natalija
kristina33
noja
Deni
HappyGirl
maki79
Milijana
anak
Mrvica
BiKsi :)
Mirjana
dr mali pariz
Sofka
fenix
ciklama
LaFolie
ninica2
MAAKKI
Shizika
Zoka83
Kamilica
Jejaaa
MARA
brinbili
Mali Princ
medolino
cvrle76
maus
Niki-Kiki
marija47
bak
7-patuljaka
bridget jones
djole42
Simona
KoMetaK
cicsa80
grudva
buby
lilya
bobica83
tuli
JocY
dragana76ns
Orline
72 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
Tuli, sef ti je legenda.
Orle, nadam se da ces sutra biti nasmejana i vesela. Juce se dobro zazlilo, mora da se primi.
Orle, nadam se da ces sutra biti nasmejana i vesela. Juce se dobro zazlilo, mora da se primi.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
sutra 14 dan beta oko 200 , drzim fige
Al se ovde navijaaaaaaaaaaaaa
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
orline ::Maus, ne nego sutra.
Ma OK sam danas...Ne znam kako, ali samo da me podrži. Valjda godine donesu to da se lakše nosiš sa različitim situacijama.
Iako ne uspe, opet se vraćam u moj stari život, koji nije ružan, naprotiv.
Ako se desi čudo ko sretniji od mene.
Da smo na fejsbuku sad bi ti lajkovala komentar, ali ja ipak navijam za ovaj drugi scenario
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Orli draga, čitam sve i sva se ježim...
Drago mi je ti si žena zmaj, biće sve u redu, obećavam ti!!!
Potpuno razumem tvoj strah, strepnju i nadanje, kao sebe da gledam, kad sam ugledala pozitivnu betu i TSH u visinama. Polako sve će se srediti.
BIĆE SVE U REDU!!!VIDEĆEŠ!
Drago mi je ti si žena zmaj, biće sve u redu, obećavam ti!!!
Potpuno razumem tvoj strah, strepnju i nadanje, kao sebe da gledam, kad sam ugledala pozitivnu betu i TSH u visinama. Polako sve će se srediti.
BIĆE SVE U REDU!!!VIDEĆEŠ!
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
E da Orli sanjala sam te nocas, kako jedemo kapkejkse sa Parizankom
(kako nema neki smajli koji se davi u torti)
(kako nema neki smajli koji se davi u torti)
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Orline meni je juce moj doca dao da uradim do sledece kontrole govmilu nekih nalaza a medju njima je i TSH koji mi je uvek bio super ali kaze da hoce u trudnoci da podivlja pa da ipak budemo u pripravnosti tako da ja mislim da je tebi vec krenuo zbog trudnoce da skace. Ti si trudna i tackaaa.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Orli draga navijam jako da se beta utrostruci i da uzivas u trudnoci
ninica2- Broj poruka : 1841
Datum upisa : 26.08.2011
Da samo ja još jedared pošteno povučem i tebe i jocy za nosiće vaše...jer ste trudnjaču sanjale.
A samo da znate, sanjala me još neka naša drugarica, i srećna mi javila da me sanjala. Joj muke moje, ako joj beta bude loša,ma neće mi se obratiti Ona je danas trudna skroz na skroz!! Samo da vam to rečem...
i još nešto, ja Bixi sanjala preksinoć, zaboravila sam joj to reći. Pravila mi je pirošku sa sirom...mmmmmmm mljac mljac!
Orle, kakve su ti današnje aktivnosti?
A samo da znate, sanjala me još neka naša drugarica, i srećna mi javila da me sanjala. Joj muke moje, ako joj beta bude loša,ma neće mi se obratiti Ona je danas trudna skroz na skroz!! Samo da vam to rečem...
i još nešto, ja Bixi sanjala preksinoć, zaboravila sam joj to reći. Pravila mi je pirošku sa sirom...mmmmmmm mljac mljac!
Orle, kakve su ti današnje aktivnosti?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Orli nema me par dana sad procitah beta za 12. dan niej losa.Sretno i da se fino udupla
fenix- Broj poruka : 344
Datum upisa : 06.09.2010
Opa bato, opa seko! To je zato što ništa ne spremam u kuhinji! Da li je to znak da treba da počnem?!dr mali pariz ::i još nešto, ja Bixi sanjala preksinoć, zaboravila sam joj to reći. Pravila mi je pirošku sa sirom...mmmmmmm mljac mljac!
Orle, srećno sutra i da nam javiš betu lepo uduplanu!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Orli navijamo bas bas za uvecanje geometrijskom progresijom
ivka- Broj poruka : 666
Datum upisa : 27.09.2011
Orli....mislim na vas zelim ti da sutra ugledas lepu brojku
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Orli, obradovaćeš ti i sebe i nas sutra
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Orli, nije me bilo 2 dana, pa si me sad bacila na posao, morala sam da iscitam gomilu strana unazad
Znam slucaj sa betom 28 koji se zavrsio rodjenjem devojcice. Ali nema svrhe sad raspredati o tome, i sama si rekla da bi bila u istom grcu i da je beta trocifrena. Ona jeste blizu 100 12dpt, ali i sama znas da to nije pravilo. S obzirom da si vec dugo na forumu, svesna si da nade ima
Ja cu iz sve snage da navijam da se uveca ono sto treba da se uvecaa i da se smanji ono sto treba da se smanji
Ljubim te bezbroj puta i drzim fige da nas sutra obradujes
Znam slucaj sa betom 28 koji se zavrsio rodjenjem devojcice. Ali nema svrhe sad raspredati o tome, i sama si rekla da bi bila u istom grcu i da je beta trocifrena. Ona jeste blizu 100 12dpt, ali i sama znas da to nije pravilo. S obzirom da si vec dugo na forumu, svesna si da nade ima
Ja cu iz sve snage da navijam da se uveca ono sto treba da se uvecaa i da se smanji ono sto treba da se smanji
Ljubim te bezbroj puta i drzim fige da nas sutra obradujes
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Lepo, začudjujuće lepo, prodje dan...Dragi mi je na mukama, jer misli da sutra vadim prvi put. Nikad do sad nisam ništa mu tajila, ali je strašna neizvesnost, koju smo prošli zajedno par puta, pa sam ga ovaj put poštedela žeravice. Umalo da mu kažem, ali sam uspela...Duša moja, sekira koliko i ja, a daleko...
Danas me zove šef, ja pretrnula...A on onako smotano, muški, da pita da li već znam, izvinjava se što zove, i da mu obavezno javim sutra jer mora da zna zbog rasporeda jer je stiska velika, ali da je služba njegov problem, i da ja o tome ne razmišljam nego odmah otvaram bolovanje, samo da to sve bude u redu...Baš me dirnuo, majke mi...Tako da, tuli, imam i ja šefa za primer
Jocy, san...Prokomentarisah ga u tvom dnevniku
Pariz, biksi, samo vas ja ne sanjam ...Al ne sanjam ovih poslednjih dana ništa, tj. ne sećam se.
Cure, sve ste fino i pametno napisale, nemam ja tu šta dodati
Sem da me noja zainteresovala da uradim i prolaktin sutra, mada ne znam da li je vrednost validna, možda je trebalo u toku stimulacije uraditi pa sad ponoviti dok sam čekala betu
Danas me zove šef, ja pretrnula...A on onako smotano, muški, da pita da li već znam, izvinjava se što zove, i da mu obavezno javim sutra jer mora da zna zbog rasporeda jer je stiska velika, ali da je služba njegov problem, i da ja o tome ne razmišljam nego odmah otvaram bolovanje, samo da to sve bude u redu...Baš me dirnuo, majke mi...Tako da, tuli, imam i ja šefa za primer
Jocy, san...Prokomentarisah ga u tvom dnevniku
Pariz, biksi, samo vas ja ne sanjam ...Al ne sanjam ovih poslednjih dana ništa, tj. ne sećam se.
Cure, sve ste fino i pametno napisale, nemam ja tu šta dodati
Sem da me noja zainteresovala da uradim i prolaktin sutra, mada ne znam da li je vrednost validna, možda je trebalo u toku stimulacije uraditi pa sad ponoviti dok sam čekala betu
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Orli super za sefa, to bas znaci... Bar je meni tako bilo. Radim u privatnoj firmi i zaista sam odusevljena kakvu sam podrsku imala i tokom postupka i trudnoce i sada... Bas sam se juce cula sa mojim direktorom, hocu da uplatim letovanje pa da se konsultujem sa njim oko produzenja bolovanja, kombinovanja godisnjeg itd, a on na sve to kaze "zeno Bozija, ne opterecuj se, uzmi koliko god hoces, provedi sto vise vremena sa detetom". Svakako bih uradila onako kako meni odgovara, ali bas znaci kad i sa te strane nailazis na razumevanje...
A muzic... sta reci za njega Dobro je sto ne zna, kad je vec daleko, samo bi se opteretio... Nadam se da ce sutra cuti najlepse vesti!
A muzic... sta reci za njega Dobro je sto ne zna, kad je vec daleko, samo bi se opteretio... Nadam se da ce sutra cuti najlepse vesti!
Baš si me raznežila, drugar, kako si brižna i pošteđuješ svog mužića dodatne žeravice...
Ajde, da poskočimo za sutrašnju Betu....
Ajde, da poskočimo za sutrašnju Betu....
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Ja sam slomljena! Tetkin krpelj je stigao i isisao iz mene poslednji atom snage. Samo svracam do tvog dnevnika da ti kazem da navijam iz sve snage da se betica pretvorila u beturinu i da me racunate za pijanku iako ne stizem da piskaram. Laku noc :****
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Ako nisi zaspala, zelim ti mirne i lepe snove, sutra-taman,onako betu za primer i taj TSH dzudzan nek ide na prave grane.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Dobro jutro!
Srecno danas. Drzim fige i navijam!!!!
sada idem ali se ponovo ukljucujem oko 12h
Srecno danas. Drzim fige i navijam!!!!
sada idem ali se ponovo ukljucujem oko 12h
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro jutro!
Divan dan za uduplanu betu, zar ne?
Divan dan za uduplanu betu, zar ne?
Dobro jutro Ori!
Vreme je za duplanje
Vreme je za duplanje
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Dobro jutro Orliska!!!
Jesi li nam ustala i krenula putem uduplane i velike bete?
Mi te cekamo ovde dok nam se ne javis i navijamo iz sveg glasa i prasimo do neba!!!
Jesi li nam ustala i krenula putem uduplane i velike bete?
Mi te cekamo ovde dok nam se ne javis i navijamo iz sveg glasa i prasimo do neba!!!
maki79- Broj poruka : 1879
Datum upisa : 15.03.2010
Ori hajde da bude trocifrena i bebela beturina.
Likoli- Broj poruka : 427
Godina : 36
Datum upisa : 10.03.2011
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 32 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu