ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
+68
ivka
agata
korpica
nesalela
dragmilk
bebko
Marija86
Sneza
senka
key
SannI-AlL
lena
jaca*caca
menora72
Jelena*
bokica
anna
Struzzo
lolipop
Xena
maza1972
Nefertari
Tanja83
natalija
kristina33
noja
Deni
HappyGirl
maki79
Milijana
anak
Mrvica
BiKsi :)
Mirjana
dr mali pariz
Sofka
fenix
ciklama
LaFolie
ninica2
MAAKKI
Shizika
Zoka83
Kamilica
Jejaaa
MARA
brinbili
Mali Princ
medolino
cvrle76
maus
Niki-Kiki
marija47
bak
7-patuljaka
bridget jones
djole42
Simona
KoMetaK
cicsa80
grudva
buby
lilya
bobica83
tuli
JocY
dragana76ns
Orline
72 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
Ooooo jaro, dok ova tvoja luda bosanka odlopata snijeg oko kuće i sa krova kuće, ti ode i na aspiraciju, i po svoju dječicu, i sada zajedno uživate
Svejedno ja znam da vi znate da sam ja mislila na vas Uživaj draga u ovim danima, odmaraj se, izležavaj se, ma radi sve što ti odgovara, i naravno pomiluj te malene mrvice za mene.
Svejedno ja znam da vi znate da sam ja mislila na vas Uživaj draga u ovim danima, odmaraj se, izležavaj se, ma radi sve što ti odgovara, i naravno pomiluj te malene mrvice za mene.
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Navijam i danas, i sutra ću, i sve tako dok ne javiš debelu betu! A posle ćemo da pijemo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dobro jutro Orli!
Spavas jos, izlezavas se, sanjas lepe snove, grejes svoje cerkice
jedan veliki poljubac
I saljem rode
Spavas jos, izlezavas se, sanjas lepe snove, grejes svoje cerkice
jedan veliki poljubac
I saljem rode
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Ori,jel su te tvoje devojcice uspavale, ako, ako, lepo im je kod mamice pa uzivaju
Mirjana slika je vrh!!!
Mirjana slika je vrh!!!
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Nisam se uspavala, medo, hehe, dobila sam novu igračku, pa istražujem uzduž i popreko po meniju MM mi poslao ipod pa se ne odvajam,hehe, koji sam ja frik, volim tehniku, pa to ti je.
Loli, znam ja vda si ti uz mene svim srcem, ne mora se uvijek sve ni napisati
Biksi, kad se napijemo, sve ću ti pršljenove skrckati od dragosti, ima da te ledja više ne zabole
Maus, leškarim, da...Uf što sam sinoć bila nešto nervozna, imala sam neku dijareju, da se ne izrazim drukčije , pa me sve nerviralo, i to napinjanje u wc-u i što nemam zatvor od progesterona, i sve... Al sad sam dobro. Gurkam ove utriće, a ova moja gospoja pola pije pola Šarcu daje...Vazda na vešu bruka, bar jedan
Sinoć me jao oraspoložila maki sa divnom vešću
Loli, znam ja vda si ti uz mene svim srcem, ne mora se uvijek sve ni napisati
Biksi, kad se napijemo, sve ću ti pršljenove skrckati od dragosti, ima da te ledja više ne zabole
Maus, leškarim, da...Uf što sam sinoć bila nešto nervozna, imala sam neku dijareju, da se ne izrazim drukčije , pa me sve nerviralo, i to napinjanje u wc-u i što nemam zatvor od progesterona, i sve... Al sad sam dobro. Gurkam ove utriće, a ova moja gospoja pola pije pola Šarcu daje...Vazda na vešu bruka, bar jedan
Sinoć me jao oraspoložila maki sa divnom vešću
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
grudva- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011
Orli
E kako muzic misli na svoje devojke
Ja stavljam jedan utric od 200 imam osecaj da manje iscuri, mada kad osetim da krene....tih par sec dok ne virnem je citava vecnost !
E kako muzic misli na svoje devojke
Ja stavljam jedan utric od 200 imam osecaj da manje iscuri, mada kad osetim da krene....tih par sec dok ne virnem je citava vecnost !
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Ori, pozdrav! Miro, fotka je extra!
7-patuljaka- Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010
Ti si ovo srce veliko u sredini a sa strane su devojke
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Ma nema, baš si drug!orline ::
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
samo da gvirnem i vidim sve je pod kontrolom
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
orline :: ... Loli, baš sam bila ponosna na jedenog našeg zemu juče, dok su čekali supruge nakon ET, on sav sneg očistio im ispred, dosadno mu. Kakav kralj
prasim, prasim i praaaaasim.... Ori, ja do juce (il prekjuce, svejedno) uopste nisam shvatila da si ti u postupku i da imas VTO dnevnik, mislila glupaca da si otvorila neku temu o alhemiji itd, kao neko o macinoj travi na primer, jao, blama....!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Orli draga nemoj se sekirati ni moja zemska nije nista bolja i ona pola pije a pola sarcu daje ali sigurno da u svom delu ostane ono najbitnije.
Ljubim te i nadam se da ste i ti i curice dobro i da vam lepo i brzo prolazi ovo vreme.
Ljubim te i nadam se da ste i ti i curice dobro i da vam lepo i brzo prolazi ovo vreme.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Grudva, dragana, patuljci, cico, milijana
Sve ostale devojke moje
Leno, druže, ne obećavaj mi Andriju nikom, sačekaj dok ne vidiš šta će biti kod mene
A ne bi te čudilo ni da sam otvorila takvu temu, svašta se od mene može očekivati
Znači maki i tvoja se duri pa pola pljune napolje
Sve ostale devojke moje
Leno, druže, ne obećavaj mi Andriju nikom, sačekaj dok ne vidiš šta će biti kod mene
A ne bi te čudilo ni da sam otvorila takvu temu, svašta se od mene može očekivati
Znači maki i tvoja se duri pa pola pljune napolje
Za mamu i njene dugonoge lepotice
Sofka- Broj poruka : 1494
Datum upisa : 09.11.2010
Orli, brate sestro ćale si keve mi! Upišala sam se za dijareju i proklinjanje utrića što ne izazovu suprotno Eto, ti naših povezivanja simptoma sa lekićima -jes al ne mora da znači
Nadam se da je danas bolje i da mi ne maltretiraš curke. Znam ja koliko traje ispijanje kafe "u vas"!
Nadam se da je danas bolje i da mi ne maltretiraš curke. Znam ja koliko traje ispijanje kafe "u vas"!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Orli, ja taman da malo zaprašim i poželim veliku na kraju
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
Sofke, snežo, hvala.
Miro, pa šta da ti kažem, progesteron pravi meni zatvor i u običnom ciklusu u drugom delu, tako da ima da se smiri ovo za koji dan, ne zvala se ja orline
Ionako imam blage kontrakcije u donjem delu stomaka. Nje grč, nije bol, ali par puta dnevno ih osetim. Neka ih, ne mogu ih voljno sprečiti... Šta god značile.
Miro, pa šta da ti kažem, progesteron pravi meni zatvor i u običnom ciklusu u drugom delu, tako da ima da se smiri ovo za koji dan, ne zvala se ja orline
Ionako imam blage kontrakcije u donjem delu stomaka. Nje grč, nije bol, ali par puta dnevno ih osetim. Neka ih, ne mogu ih voljno sprečiti... Šta god značile.
hej,kako si?
Imaš li koga uz sebe? Naravno, sem devojčica svojih?
Imaš li koga uz sebe? Naravno, sem devojčica svojih?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Imamo, i matoru devojku iz treće generacije
Mama mi je došla da bude uz mene, uživamo, dok ja ne povilenim pred betu
Dobro sam, ucrvana malo od ležanja, to datira još od one povrede kolena, tako da mi se odužilo. Sad sam sela i kuckam, ne mogu više iz kubitalnog položaja Malo su me zabrinule ove kontrakcije, kao da matericu blago prodje talas neki. Bile su juče jedna dve, danas češće, dosta češće. To samo znači da su mrve unutra pa se gospoja materica buni, ali one su jače, znam ja. Za dan dva kad se uvate dobro, popustiće ona
Sad ću da zveknem jedan Bensedin da opustim telo i mišiće (psihu ne ) negoo nisam nikad, pa me brine kako ću reagovati. Koji sam ja narkoman i alhemičar, nikakav
Mama mi je došla da bude uz mene, uživamo, dok ja ne povilenim pred betu
Dobro sam, ucrvana malo od ležanja, to datira još od one povrede kolena, tako da mi se odužilo. Sad sam sela i kuckam, ne mogu više iz kubitalnog položaja Malo su me zabrinule ove kontrakcije, kao da matericu blago prodje talas neki. Bile su juče jedna dve, danas češće, dosta češće. To samo znači da su mrve unutra pa se gospoja materica buni, ali one su jače, znam ja. Za dan dva kad se uvate dobro, popustiće ona
Sad ću da zveknem jedan Bensedin da opustim telo i mišiće (psihu ne ) negoo nisam nikad, pa me brine kako ću reagovati. Koji sam ja narkoman i alhemičar, nikakav
Sad ja savetodavac (za malo da ostane napisano svetodavac) Meni majka jednom dala 2.5mg, nisam nikad pre toga uzimala, tad mi je bilo neophodno i bi mi malo lakse, to sto kazes da se taman malo opustis.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
jel se mazite devojke?
'ajd na kaladont da se opustiš, šte će ti bensedin!
'ajd na kaladont da se opustiš, šte će ti bensedin!
senka- Broj poruka : 495
Godina : 49
Datum upisa : 28.10.2011
Bravo za mamu!
a za tebe sam znala da nisi nikakav narkić, ti samo drogiraš druge...al alhemičar si valjda nekakav, vidim da nekog znanja imaš
Nego ubaci ti utrić više, i za smirenje ti ništa neće biti potrebno
Inače, da se telo bori, bori se...to možeš i kroz krvnu sliku videti,ali opet, zna se ko će odneti pobedu!OVO JE GODINA BEBA!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Orli draga sad zvanicno vucem za nosic i prasim bebecom prasinom. Zelim ti da nas za desetak dana isto ovako obradujes sa jednom ogromaaaantnom betom, samo sto ce kod tebe biti dve bebulje. Ljubim te i samo odmaraj i uzivaj. To za grceve sam i ja imala par dana pa dva tri dana nisam i onda od druge nedelje pa i sad konstantno.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Hehe...ja sam uvek govorila kako ću da krkam Bensedin svih onih 14 dana odvratnog čekanja bete. Al' nisam nikad jer uvek pomislim na dejstva, tj. neke eventualne, pu, pu posledice....Što znači, vratimo se ipak dobrom starom, proverenom crnom vincu...
Bolje biti pijan nego star, što bi rekle nekada mlade tvoje zeme...
Tj. bolje biti i pripit makar i kupinovim vinom ove dve nedelje čekanja nego smoren, nervozan i šta već...
Ljubim...
Bolje biti pijan nego star, što bi rekle nekada mlade tvoje zeme...
Tj. bolje biti i pripit makar i kupinovim vinom ove dve nedelje čekanja nego smoren, nervozan i šta već...
Ljubim...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 17 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu