ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
+68
ivka
agata
korpica
nesalela
dragmilk
bebko
Marija86
Sneza
senka
key
SannI-AlL
lena
jaca*caca
menora72
Jelena*
bokica
anna
Struzzo
lolipop
Xena
maza1972
Nefertari
Tanja83
natalija
kristina33
noja
Deni
HappyGirl
maki79
Milijana
anak
Mrvica
BiKsi :)
Mirjana
dr mali pariz
Sofka
fenix
ciklama
LaFolie
ninica2
MAAKKI
Shizika
Zoka83
Kamilica
Jejaaa
MARA
brinbili
Mali Princ
medolino
cvrle76
maus
Niki-Kiki
marija47
bak
7-patuljaka
bridget jones
djole42
Simona
KoMetaK
cicsa80
grudva
buby
lilya
bobica83
tuli
JocY
dragana76ns
Orline
72 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
Dobro je , Stru, nisam ni ja rekla da ne treba...jer sam ga sama primala, mada uspeh iz ovog puta ne vežem ni za šta konkretno, već sve što sam za sebe dosad uradila, i za muža-urodilo je dobrom trudnoćom.
Samo sam komenatrisala da svi oni (ni ja nisam samo sa Sonjom pričala o pregnilu) ne smatraju da je ON faktor uspeha,ali uvek bude-ako hoćete...
tako si i ti, Orle, sama tražila,koliko sam razumela?
Samo sam komenatrisala da svi oni (ni ja nisam samo sa Sonjom pričala o pregnilu) ne smatraju da je ON faktor uspeha,ali uvek bude-ako hoćete...
tako si i ti, Orle, sama tražila,koliko sam razumela?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Si, si, sama tražila
Ma pariz, ne pravdaj se, sve smo ispravno skontale
Ma pariz, ne pravdaj se, sve smo ispravno skontale
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Vatam beleške ,dakleM ,ak ne prepišu Pregnil ,predloziti potraziti pa krknuti koju dozu!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Uh, tri strane za jedno prepodne Više ne znam ni šta htedoh reći
Neki dan sam pisala o mom naduvenom stomaku. Ja nisam koristila pregnil, a bio je jako naduven, čak mi se čini više tada nego sada! Tvrd kad stojim, mekan kad legnem. Ujutru malo splasne, a preko dana se "nategne", poraste
Neki dan sam pisala o mom naduvenom stomaku. Ja nisam koristila pregnil, a bio je jako naduven, čak mi se čini više tada nego sada! Tvrd kad stojim, mekan kad legnem. Ujutru malo splasne, a preko dana se "nategne", poraste
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Mada i ja sam na neki način imala dodatnu podršku, ali drugačiju. Pila sam dufaston (duphaston).
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Ja nemam iskustva sa naduvanim stomakom
Al volem da navijam pa to ti je sta cu kad volem velike debele
Al volem da navijam pa to ti je sta cu kad volem velike debele
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Ninice, mačkice
Nije to taj stomak, mirče. Mislim - možda bude trudnički, ne bunim se, ali ovo o čemu smo mi pričale izgleda drukčije, ič se ne smekša kad legneš, nego izgleda kao balon.
No dosta o tom stomaku, pošto smo ga apsolvirali, odoh da ručam
Ama zar su tri straneMirjana ::Uh, tri strane za jedno prepodne Više ne znam ni šta htedoh reći
Nije to taj stomak, mirče. Mislim - možda bude trudnički, ne bunim se, ali ovo o čemu smo mi pričale izgleda drukčije, ič se ne smekša kad legneš, nego izgleda kao balon.
No dosta o tom stomaku, pošto smo ga apsolvirali, odoh da ručam
Znaš kako, djole, i ja sam vatala beleške, pošto nemam nijedan opipljiv razlog da se uvatim zašto ne uspeva. Pošto mi je sad se hipotireoza pridružila, a pokrivena sam Eutiroksom i Sioforom od prof.Š. ja izboksovala taj Pregnyl i Dex.djole39 ::Vatam beleške ,dakleM ,ak ne prepišu Pregnil ,predloziti potraziti pa krknuti koju dozu!
Na Rodi su 2009. dosta o tome polemisali jer je bila "moda" za obe stvari, opet podeljeno. I tu sam sam našla da se par dana posle ET i kod njih tada davao Diferelin (kao što je meni dr Z.S. prošli put.
I onda - reko' da pokušam.
Jedino nisam Fragmin, ali nemam baš ništa dokazano u trombofilijama.
Mada ću i to ako zatreva sledeći put
Je li počeo neizdrž?
Pregnyl su u MB jedno vreme svima davali posle ET... ja tada ostanem trudna,ali...
Sledeći put, ništa, ne daju. Pošto sam bila ubeđena da mi je to pomoglo,ja fino tražila da mi daju posle ET i dobila traženo. Taj put beta negativna.
Sad nisam tražila Pregnyl,ali jesam Progesteron depo. I bockala se sa njim do AC,dakle 17-te nedelje. Posle mi je urađen serklaž i sve mi živo ukinuli. Al' odlutah
Ajd' da kao ja pamtiš ovaj okrugao rođendan po nizu tri najlepša broja,koja nikad nećeš zaboraviti
IIIIIIIIII RODE
Pregnyl su u MB jedno vreme svima davali posle ET... ja tada ostanem trudna,ali...
Sledeći put, ništa, ne daju. Pošto sam bila ubeđena da mi je to pomoglo,ja fino tražila da mi daju posle ET i dobila traženo. Taj put beta negativna.
Sad nisam tražila Pregnyl,ali jesam Progesteron depo. I bockala se sa njim do AC,dakle 17-te nedelje. Posle mi je urađen serklaž i sve mi živo ukinuli. Al' odlutah
Ajd' da kao ja pamtiš ovaj okrugao rođendan po nizu tri najlepša broja,koja nikad nećeš zaboraviti
IIIIIIIIII RODE
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Meni se posle aspiracije naduo, doduse blago i nije vise splasnuo, samo je rastao. Želim ti isti ishod
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Hvala, dragmilk
Tuli, na koliko su ti propisali Progesteron Depo, na tri dana?
Ma oni svi često menjaju te stavove.
Nije to ništa presudno, svesna sam ja.
Samo se osećam bolje kad smo kao nešto dodali
Tuli, na koliko su ti propisali Progesteron Depo, na tri dana?
Ma oni svi često menjaju te stavove.
Nije to ništa presudno, svesna sam ja.
Samo se osećam bolje kad smo kao nešto dodali
Dobro veče trudničice Jel sve pod kontrolom?
Da se i ja utefterim, tražila sam pregnil, no pošto ga Ljubić nije propisao, Ilićka mi ga sama nije ni dala, i tako ga ne dobih. A što se progesteron depoa tiče ( isto tako i utrogestana) njega su mi dali, ali mi se uopšte nije dopao. I kad im u Jevremovoj rekoh moje iskustvo s njim, ne poverovaše mi, pa se do sada nisam ni izjašnjavala.
Da se i ja utefterim, tražila sam pregnil, no pošto ga Ljubić nije propisao, Ilićka mi ga sama nije ni dala, i tako ga ne dobih. A što se progesteron depoa tiče ( isto tako i utrogestana) njega su mi dali, ali mi se uopšte nije dopao. I kad im u Jevremovoj rekoh moje iskustvo s njim, ne poverovaše mi, pa se do sada nisam ni izjašnjavala.
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
A što loli, kakvo ti je iskustvo?
Nisam čula da je neko imao problem sa progesteronom do sad.
Kaži slobodno, da imamo uteftereno. Možeš i na drugoj temi, ako nećeš ovde
Nisam čula da je neko imao problem sa progesteronom do sad.
Kaži slobodno, da imamo uteftereno. Možeš i na drugoj temi, ako nećeš ovde
Imam tamo u mom dnevniku, a da ti ne kvarim ovaj veseli i lijepi dnevnik odgovoriću ti na klubu.
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Ja sam isto primila Pregnyl, mislim 3eg i 5og dana nakon ET. Pa sam onda 12og dana rachunala dal' se "izlizao" nakon shto mi se pojavila blijeda roza crtica na testu
Da te pred spavanje.
Da te pred spavanje.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Kod Jevrema je praksa da posle pozitivne bete se prima progesteron
a evo u Le ne daju...Ja sam primila samo po dve (i depo i pregnil) ali samo zato što sam prokrvarila a beta bila poz.Čim stalo krvarenje ukinuli...
A što se tiče stomaka to miriše na trudnoću
a evo u Le ne daju...Ja sam primila samo po dve (i depo i pregnil) ali samo zato što sam prokrvarila a beta bila poz.Čim stalo krvarenje ukinuli...
A što se tiče stomaka to miriše na trudnoću
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Prvo na pet, a posle UZ. pošto su ustanovili da su se zakačila sva tri embriona,a jedna srčana radnja, povećali na treći dan. Plašili se krvarenja,pa da daju podršku Nikitiorline ::Tuli, na koliko su ti propisali Progesteron Depo, na tri dana?
Ma ovi naši samo krkaju progesteron,što reče jedan dr da umirimo svoju savest.
Kako si ti? Stegne mi se želudac,kad pomislim kroz šta prolazite, ovih dana do bete.
Ali mora se izdržati.
Nešto sam tako pozitivna u vezi tebe
Drži se!
Isto,isto.dragmilk ::Meni se posle aspiracije naduo, doduse blago i nije vise splasnuo, samo je rastao. Želim ti isti ishod
Dobro jutro
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Bebko, šizo, maus, veeelikiiii zagrljaj
Smori me često budjenje, već par jutara oko četiri me budi puna bešika, jer se nalivam vodom i tečnošću, pa onda moj satić za Eutiroks, pa na kraju ustanem oko osam a već se budila dvaput. Jutros me baš neki nemir obuzeo. Daleko sam od onog orla ranijeg
Nedaj bože da ne uspe, jako teško ću se vratiti u normalu, jer sam dozvolila srcu da mi se ispuni nadom ponovo, i poremetila onaj teško stečeni mir koji me je, uljuljkao u normalan svakodnevni život. Baš mi teško pada ovo čekanje...
Hahaha, kao da ne znate o čemu pričam
Strah me neuspeha, užasno, jer i godine su me stisle, a i kako se približava mogućnost pozitivne bete tako me srce steže od od zaboravljenih, potisnutih strahova, biohemijskih trudnoća, sumnji na EU, misseda.... Ma pustite me jutros, nisam nizašta...Odoh negde napolje da izluftiram ovu ludu glavu
Čekam draganinu betu kao da je moja Baš bi me oraspoložila
Pa "onako sam" smenjuju se raspoloženja, od pozitivnosti i veselosti, do neke nervoze i neraspoloženja.tuli ::
Kako si ti? Stegne mi se želudac,kad pomislim kroz šta prolazite, ovih dana do bete.
Ali mora se izdržati.
Nešto sam tako pozitivna u vezi tebe
Drži se!
Smori me često budjenje, već par jutara oko četiri me budi puna bešika, jer se nalivam vodom i tečnošću, pa onda moj satić za Eutiroks, pa na kraju ustanem oko osam a već se budila dvaput. Jutros me baš neki nemir obuzeo. Daleko sam od onog orla ranijeg
Nedaj bože da ne uspe, jako teško ću se vratiti u normalu, jer sam dozvolila srcu da mi se ispuni nadom ponovo, i poremetila onaj teško stečeni mir koji me je, uljuljkao u normalan svakodnevni život. Baš mi teško pada ovo čekanje...
Hahaha, kao da ne znate o čemu pričam
Strah me neuspeha, užasno, jer i godine su me stisle, a i kako se približava mogućnost pozitivne bete tako me srce steže od od zaboravljenih, potisnutih strahova, biohemijskih trudnoća, sumnji na EU, misseda.... Ma pustite me jutros, nisam nizašta...Odoh negde napolje da izluftiram ovu ludu glavu
Čekam draganinu betu kao da je moja Baš bi me oraspoložila
Juce. Ana:" Mama ja sam dobra vila i imam carobni stapic." A pri tom drzi varjacu
Ja:" Sta moze tvoj caroban stapic da uradi?"
Ana:"Sve sto pozelim."
Ja:"Sta bi najvise zelela?"
Ana:"Da se stalno smejemo."
Evo saljem ti Anine carobne moci
Ja:" Sta moze tvoj caroban stapic da uradi?"
Ana:"Sve sto pozelim."
Ja:"Sta bi najvise zelela?"
Ana:"Da se stalno smejemo."
Evo saljem ti Anine carobne moci
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Joj,maus....anđela tvog slatkog
Orle,znam da nisi kao ranije..........a i kako bi bila uz takvo iskustvo.
Kako da se ne nedaš pa čemu onda IVF, nada treba da postoji. Da se posle neuspeha teško diže to je tačno,al' se diže i ide dalje.
Roditeljstvo u kasnijim god. je tako dobra stvar. Pored mnogih privilegija, (na poslu si se već dokazala, iskusna si životno) nanovo učiš da se diviš običnim stvarima, cvetu, suncu,mesecu,zeki,maci...beba podmladi,veruj.
Ali ovaj put će biti drugačije. Ostani, bre trudna,obraduj familiju,prijatelje, komšiluk i Kutak:D
U familiji mm se rodio Nikita,posle 40.g. apstinencije
Orle,znam da nisi kao ranije..........a i kako bi bila uz takvo iskustvo.
Kako da se ne nedaš pa čemu onda IVF, nada treba da postoji. Da se posle neuspeha teško diže to je tačno,al' se diže i ide dalje.
Roditeljstvo u kasnijim god. je tako dobra stvar. Pored mnogih privilegija, (na poslu si se već dokazala, iskusna si životno) nanovo učiš da se diviš običnim stvarima, cvetu, suncu,mesecu,zeki,maci...beba podmladi,veruj.
Ali ovaj put će biti drugačije. Ostani, bre trudna,obraduj familiju,prijatelje, komšiluk i Kutak:D
U familiji mm se rodio Nikita,posle 40.g. apstinencije
Nemam šta da dodam ,samo ću vas sve zagrliti čvrsto...
ORI, čestitam ti sad sutrašnji rođendan,neznam kakva će sutra biti situacija sa mojim kompjuterom
maza1972- Broj poruka : 2255
Datum upisa : 23.04.2011
Ih bre kak'e ste divne
Maus, usvojiću i tebe ako trbe, samo da si pribavim Anu
Tuli, pravo u sridu
Maus, usvojiću i tebe ako trbe, samo da si pribavim Anu
Tuli, pravo u sridu
Орле, буди орао!
Све је то за човека, да не кажем -жену. Све знамо и све разумемо...али нећу паметовати јер овај пут на овим странама ништа паметније ни боље нисам могла чути од оног што је Тули написала.Баш тако!!
А Мишица и њена паметница...увек ме наново одушеве!
Колико до бете ?
П.с. неће да ми пређе на латиницу излудех сад...
Све је то за човека, да не кажем -жену. Све знамо и све разумемо...али нећу паметовати јер овај пут на овим странама ништа паметније ни боље нисам могла чути од оног што је Тули написала.Баш тако!!
А Мишица и њена паметница...увек ме наново одушеве!
Колико до бете ?
П.с. неће да ми пређе на латиницу излудех сад...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Evo malo atmosfere sa Dunava kod 25. maja na keju
Morala sam da se prošetam, isplakala se pošteno, i sad mi je lakše
Ne znam još, pariz, kad ću je raditi...Nedelja je četrnaesti dan posle ET. Najbolje bi bilo sačekati do tad, ali ne znam da li ću moći, jer taj dan i na posao moram da javim da li se vraćam od ponedeljka ili otvaram bolovanje. Videću još
Ma tuli je Sokrat
Morala sam da se prošetam, isplakala se pošteno, i sad mi je lakše
Ne znam još, pariz, kad ću je raditi...Nedelja je četrnaesti dan posle ET. Najbolje bi bilo sačekati do tad, ali ne znam da li ću moći, jer taj dan i na posao moram da javim da li se vraćam od ponedeljka ili otvaram bolovanje. Videću još
Ma tuli je Sokrat
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 23 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu