ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
+68
ivka
agata
korpica
nesalela
dragmilk
bebko
Marija86
Sneza
senka
key
SannI-AlL
lena
jaca*caca
menora72
Jelena*
bokica
anna
Struzzo
lolipop
Xena
maza1972
Nefertari
Tanja83
natalija
kristina33
noja
Deni
HappyGirl
maki79
Milijana
anak
Mrvica
BiKsi :)
Mirjana
dr mali pariz
Sofka
fenix
ciklama
LaFolie
ninica2
MAAKKI
Shizika
Zoka83
Kamilica
Jejaaa
MARA
brinbili
Mali Princ
medolino
cvrle76
maus
Niki-Kiki
marija47
bak
7-patuljaka
bridget jones
djole42
Simona
KoMetaK
cicsa80
grudva
buby
lilya
bobica83
tuli
JocY
dragana76ns
Orline
72 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti
Evo, tražila sam najradosnije, najživahnije i najljubavnije Pa recimo da su se juče budili iz duuuugog zimskog sna, a danas već zaljubili u ono što ih je čekalo u labu!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Meni su ovi crveni punoglavčići baš dobri,lepši od plavih ,ovi plavi mi nekako nezdravo deluju...nema veze,super su svi ,a ovi tek
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Draga Ori, navijam iz sveg srca za vas!!!!!!!!!!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Hvala vam puno.
Sad me zvali iz Jevremove
Sutra popodne ET. Baš sam se skenjala. Verovatno je malo šta preostalo, čim su se odlučili za drugi dan za ET, to Jevremovci nikad ne rade. Ne smeju da ostave jer ne bi imali šta da vrate u ponedeljak. Hmmm...A šta ću, šta je tu je, ne mogu ništa da promenim.
Jbg baš...
Ljubim vas.
Sad me zvali iz Jevremove
Sutra popodne ET. Baš sam se skenjala. Verovatno je malo šta preostalo, čim su se odlučili za drugi dan za ET, to Jevremovci nikad ne rade. Ne smeju da ostave jer ne bi imali šta da vrate u ponedeljak. Hmmm...A šta ću, šta je tu je, ne mogu ništa da promenim.
Jbg baš...
Ljubim vas.
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
1. Orli, glavu gore! ne sumnjaj nikad u sebe!
2. i meni su jevremovci vratili 2. dan...imala 4 ćelije kod njih, naravno, ja nisam dobro prošla,iz nekih drugih razloga,ali hoću da pobijem to tvoje da Jevremovac to ne radi nikad. Lično mislim da su mi tad zbog gužve tad vratili, jeste, ni ja to ne volim ALI
3. Sad će ti ona druga trudnaja,pod imenom Mirjana doleteti i reći da nikako ne sumnjaš u 4-ćelijski, jer njen nemirko je upravo TAJ!
2. i meni su jevremovci vratili 2. dan...imala 4 ćelije kod njih, naravno, ja nisam dobro prošla,iz nekih drugih razloga,ali hoću da pobijem to tvoje da Jevremovac to ne radi nikad. Lično mislim da su mi tad zbog gužve tad vratili, jeste, ni ja to ne volim ALI
3. Sad će ti ona druga trudnaja,pod imenom Mirjana doleteti i reći da nikako ne sumnjaš u 4-ćelijski, jer njen nemirko je upravo TAJ!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Evo i mene, meni je et bio drugog dana vracen jedan sestocelijski i jedan osmocelijski embrion, ostalo znas jedan od njih ima 2 godine
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Nemoj da si mi tuzna Orli,sutra ides po tvoje poletarce... gledaj na to da ce se tvoja decica na tebe navikavati jos od drugog dana. Znas i sama da u postupcima, pravila ne postoje....
Srecno sutra draga, a i svakog narednog dana
Srecno sutra draga, a i svakog narednog dana
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
I sama znaš da nema pravila, prema tome, neću da čujem to da si se ske...Pa jel vidiš šta ti drugarice pričaju...I meni su vraćeni četvoroćelijski, pa sam ostvarila trudnoću, bez obzira na njen ishod - ipak je uspelo. To koliki su embrioni, to nema ama baš nikakve veze. Vrate se i blaste, pa ništa.
Molim te, veruj u ta zrna umetnosti, videćeš, biće sve u redu!!!
Molim te, veruj u ta zrna umetnosti, videćeš, biće sve u redu!!!
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Hvala vam drage moje...
Ne znam, nešto me stiglo. Dobro sam podnela i da su neujednačeni folikuli, čak i da iz više od pola nije izvadjena jć. A ovo me dotuklo nekako.
Ma naravno da nema pravila, svesna sam ja toga, al mi razum nije jača strana dana. Posle više spontanih ja sam se jedino uzdala u vraćanje dobrih embriona, opečena sam više puta, pa mi teško pada da budem optimista.
Verujem ja i dalje u čudo, daleko od toga da ne verujem.
Ljubim vas sve
Ne znam, nešto me stiglo. Dobro sam podnela i da su neujednačeni folikuli, čak i da iz više od pola nije izvadjena jć. A ovo me dotuklo nekako.
Ma naravno da nema pravila, svesna sam ja toga, al mi razum nije jača strana dana. Posle više spontanih ja sam se jedino uzdala u vraćanje dobrih embriona, opečena sam više puta, pa mi teško pada da budem optimista.
Verujem ja i dalje u čudo, daleko od toga da ne verujem.
Ljubim vas sve
dr mali pariz :: Sad će ti ona druga trudnaja,pod imenom Mirjana doleteti i reći da nikako ne sumnjaš u 4-ćelijski, jer njen nemirko je upravo TAJ!
Reče druga trudnaja, a četvoroćelijski poskoči u njoj, ljubi ga majka
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Draga Ori tvoje bebice te vise vole nasmejanu i veselu nema potrebe za strah, znas i sama da nema pravila i nemoj vise da razmisljas o tome...sutra ides po bebe jeeeeeeeeeee
Sofka- Broj poruka : 1494
Datum upisa : 09.11.2010
Sutraaaaaaaa susret i ljubav na prvi pogled, glavu gore Orli,
nego sredi se kako Pari kaze debelo haljince i da budes najlepsa mama i pod obavezno ponesi osmeh !
nego sredi se kako Pari kaze debelo haljince i da budes najlepsa mama i pod obavezno ponesi osmeh !
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Ori, pa zar bi ostavila decicu na ovoj zimi da se smrzavaju u labu, bolje im je da ih mama greje
Znas i sama da pravila nema, kad hoce-hoce i sa cetvorocelijskim, a kad nece-nece, pa neka su i prelepe blaste prve klase, kao meni.
Ja nekako verujem da ce oni obradovati tatu kad se vrati, a veruj i ti, nemoj ih otpisivati
Znas i sama da pravila nema, kad hoce-hoce i sa cetvorocelijskim, a kad nece-nece, pa neka su i prelepe blaste prve klase, kao meni.
Ja nekako verujem da ce oni obradovati tatu kad se vrati, a veruj i ti, nemoj ih otpisivati
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Jejaaa- Broj poruka : 409
Datum upisa : 26.02.2011
Ori ,pa rekli smo da ovog puta bude sve drugačije...raniji transfer al zato velika beta
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Mislim da optimizam igra jako veliku ulogu. Zato skockaj se sutra, osmeh na lice i glasno i jasno reci da ce SVE BITI U REDU!!! I meni je 2. dan od A bio ET.orline ::opečena sam više puta, pa mi teško pada da budem optimista.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Sad se nešto mislim...a biće dobro, pa će biti trudnoća,pa kad ljudi "okolni" počnu da se presabiraju da si ostala trudna kad ti muž nije bio tu... išaaaaaaa, čaršijske priče
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Ahahaha kako si se samo toga setila, a biće baš tako...
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Ori,dušo, nadam se da su ti drugarice podigle samopouzdanje sa njihovim medenjacima što kraj sebe, što još uvek u njima- al' do srca,koji su bili četvoroćelijski,a sad su zvezde prave.
Ja ,kao i Meta, svratih da te utešim:Svaki put 'diiiivne krasne blaste extra kvaliteta' i svaki put ćorak.
Jesenas sam pukla i rekla da ako ikada više pokušamo da neću nikako da čujem to ' divno,krasno,...bla,bla'!
Zato draga moja sutra da se skockaš ono pravo,ali nikako nemoj miris jak na sebe prskati! ..i još kad bi mogla neka limuNzina da dođe po tebe,pa neki baja da ti otvori vrata i smesti te u nju...iha,pun ugođaj za komšiluk za par meseci kada bibuška zapupi sa prvim ružama.Ima da se preračunavaju u datume,samo zvoni.
Za sutra i srećno gnježđenje dece-tića kod tebe,njihove mame!!!
Ja ,kao i Meta, svratih da te utešim:Svaki put 'diiiivne krasne blaste extra kvaliteta' i svaki put ćorak.
Jesenas sam pukla i rekla da ako ikada više pokušamo da neću nikako da čujem to ' divno,krasno,...bla,bla'!
Zato draga moja sutra da se skockaš ono pravo,ali nikako nemoj miris jak na sebe prskati! ..i još kad bi mogla neka limuNzina da dođe po tebe,pa neki baja da ti otvori vrata i smesti te u nju...iha,pun ugođaj za komšiluk za par meseci kada bibuška zapupi sa prvim ružama.Ima da se preračunavaju u datume,samo zvoni.
Za sutra i srećno gnježđenje dece-tića kod tebe,njihove mame!!!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Najljepshe je njima kod mamice, shto da se cheka: endometrijum ti super! I ja sam imala et 2i dan, ako me sjecanje sluzi chetverocelijski embrion.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Divne ste
Sve do jedne.
Sanny, baš si me prijatno iznenadila Ma i meni su do sad uvek govorili superlative, pa ništa.
Smirila sam se malo, mada niej to ni loše za promenu, dosta sam i ja bila cool Navikavajte se polako...
Ma svašta mi se motalo po glavi, verujte.
Probaću da budem opuštena, ali nisam sigurna koliko će mi ovaj put to uspeti.
Ufff...
Sve do jedne.
Sanny, baš si me prijatno iznenadila Ma i meni su do sad uvek govorili superlative, pa ništa.
Smirila sam se malo, mada niej to ni loše za promenu, dosta sam i ja bila cool Navikavajte se polako...
Ma svašta mi se motalo po glavi, verujte.
Probaću da budem opuštena, ali nisam sigurna koliko će mi ovaj put to uspeti.
Ufff...
Ma da, nije loš endo, mada na dva poslednja UZ je bio isti, 12mm. Dovoljno, ako im se svidi kod mene
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 13 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu