KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti

+68
ivka
agata
korpica
nesalela
dragmilk
bebko
Marija86
Sneza
senka
key
SannI-AlL
lena
jaca*caca
menora72
Jelena*
bokica
anna
Struzzo
lolipop
Xena
maza1972
Nefertari
Tanja83
natalija
kristina33
noja
Deni
HappyGirl
maki79
Milijana
anak
Mrvica
BiKsi :)
Mirjana
dr mali pariz
Sofka
fenix
ciklama
LaFolie
ninica2
MAAKKI
Shizika
Zoka83
Kamilica
Jejaaa
MARA
brinbili
Mali Princ
medolino
cvrle76
maus
Niki-Kiki
marija47
bak
7-patuljaka
bridget jones
djole42
Simona
KoMetaK
cicsa80
grudva
buby
lilya
bobica83
tuli
JocY
dragana76ns
Orline
72 posters

Strana 8 od 40 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći

Ići dole

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 Empty Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti

Počalji od bokica 7/2/2012, 21:30

Ori tek sada videh ovaj tvoj dnevnik

Zelim ti puno jajnih celija, divne embrioncice i veliku betu
bokica
bokica

Broj poruka : 1566
Godina : 43
Datum upisa : 22.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 Empty Re: ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti

Počalji od Jelena* 8/2/2012, 00:05

Ori srecno otvaranje dnevnika(sa malim zakasnjenjem).

Zelim ti uspesan postupakORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 275568
Jelena*
Jelena*

Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 8/2/2012, 00:42

orline ::Bila ja na UZ.
Danas deseti dan stimulacije, rekoše još večeras i basta.
Sutra samo još Diferelin popodne i onda se stopiram pred spavanje Very Happy
Aspiracija planirana za petak. Dan za metak Laughing
Primaklo se, petak je blizu, biće tu lijepih jć. I idi ženo begaj, ne spominji ti više te godine, pa godine. Baš ćeš u najljepšim godinama postati majka.

Ej djevojke, ne bih ja baš izbjegavala u potpunosti te bosanske gene, oni su geni s dušom Wink

lolipop
lolipop

Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od menora72 8/2/2012, 04:10

Orline dzenerejsn zagrljaj pa sretan ti bio ovaj dnevnik b
i da se zavrsi vako :

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 Beba5

srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
menora72
menora72

Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marija47 8/2/2012, 07:14

ljubav i jos malo ako zafali ljubav ljubav ljubav
marija47
marija47

Broj poruka : 129
Godina : 60
Datum upisa : 06.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maza1972 8/2/2012, 09:57

Bravo za folikule igra igra igra Čekamo petak... igra igra igra
Stru,konačno si postavila macine slike,baš je slatka i umiljata usne
maza1972
maza1972

Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 8/2/2012, 10:20

Orline,samo da te poljubac
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 8/2/2012, 10:20

Ori blizi se blizi radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost
Zelim ti kvalitetne i lepe jajne celije igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 8/2/2012, 12:04

Biksi :) ::Onaj jedan, glavonja, što je krenuo mimo svih ostalih, ma ko ga šiša, odma ćemo ga otpaćariti, što bi rekla moja baba (u prevodu otkačiti), navijamo za ostale, koji su ti bitniji!
Kako ti je noga?

Ubih se od smeha za izraz, prvi put ga čujem ,baba ti je queen
Noga dobro, malo žulji, tek da ne zaboravim ,ali kako je moglo biti, super sam prošla Very Happy

MAAKKI, maus, jelena*,medo, menora, marija, Mazo ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 692299

bokica ::Ori tek sada videh ovaj tvoj dnevnik

Zelim ti puno jajnih celija, divne embrioncice i veliku betu
De si, mamice Very Happy

lolipop ::

Ej djevojke, ne bih ja baš izbjegavala u potpunosti te bosanske gene, oni su geni s dušom Wink

Ma kakvi, loli, pa dobiće pola, sigurno Very Happy

Dobro sam ja, stomak malo bolucka, teže se nameštam na stolici, da ne kažem gnezdim Razz ali lakše podnosim nego pre. Teže mi je bilo sa šest folikula od Klomifena pred IUI. I ne bole me grudi uopšte.
Čitam neke knjige, gledam mamu kako hekla pa dolazim u iskušenje da uzmem časove Razz koliko god izgledala smaoj sebi antitalenat za to
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 8/2/2012, 14:35

Bože Alhemičarko Wink , gledam tebe-moje godište, tm-godište mm. Hajde, daj mi nadu likeit
anak
anak

Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 8/2/2012, 14:42

Haha, anak, evo ti moj post od pre par strana
Ajmo ti i ja ove godine Very Happy
orline ::
anak ::Ma ja sam mislila Alhemičarka iz drugih razloga, onih...... ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 196545
Si, si, ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 561840
Iz raznoraznih, i avatar je inspirisan Da Vinci-jem, a šuškalo se da se i on bavio tim.
Inače, meni je interesantna činjenica da reč alhemija je došla iz arapskog, gde je al samo član ispred, i bila je reč za hemiju. Preko Španije se odomaćila.
No, odo ja daleko, ali da ne pišem samo o folikulima i UZ.

Ja sad vidim da smo ti i ja generacija, a i muževi nam isto. I deset godina zajedno.. Doduše mi devet braka, ali isto deseta krenula Very Happy
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 8/2/2012, 15:35

E, ja ne znam sastav ove bebeće prašine - analizu ostavam al hemičarima, moje je da zaprašim Laughing vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od grudva 8/2/2012, 15:43

bravo ori jos malo do petka osmeh srce
grudva
grudva

Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 8/2/2012, 16:20

Very Happy
primaklo se...
nek je sa srećom otapanje i snega i svega što treba,kao i tvoja aspiracije!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 8/2/2012, 16:22

Orli...sitno, sitno Very Happy

ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 32796 ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 32796 ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 32796
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 8/2/2012, 16:31

ori smajli angel
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Struzzo 8/2/2012, 16:43

Čitam neke knjige, gledam mamu kako hekla pa dolazim u iskušenje da uzmem časove Razz koliko god izgledala smaoj sebi antitalenat za to[/quote]

Uči, uči... svaki zanat, tj. veština je zlata vredna...a i trebaće ti u narednih 9 meseci... Very Happy yes Mnogo su mi slatke heklane ili štrikane bebeće stvari...a možeš i ona čuda za TM što onomad ovde negde videh... lol!
Ljubim i mislim na te...
Struzzo
Struzzo

Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 8/2/2012, 16:49

Primaklo se Ori g samo nek budu zdrava jajca lol! vv vv vv ne brini za velicinu folikula , ja sam u jednom postupku imala bas veliku razliku u velicini tj. najmanji je bio 16mm a najveci 23mm i opet su iz svakog folikula izvadili po jednu jc.
navijam jakoooooo vv vv vv navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1 navijači1
ljubav
Sofka
Sofka

Broj poruka : 1494
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 8/2/2012, 17:37

Struzzo :: Mnogo su mi slatke heklane ili štrikane bebeće stvari...a možeš i ona čuda za TM što onomad ovde negde videh... lol!
Ljubim i mislim na te...
Hehehe, da znaš ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 404938

Tako je sofka, dosta mi je bilo mućaka, sad nek bude par zdravih, jedrih, i da jedna ostane, ihaaaj ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 517798
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bridget jones 8/2/2012, 17:43

Taman na vreme da ti pozelim lepe jc....zurka se priblizava.... juriš
bridget jones
bridget jones

Broj poruka : 316
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 8/2/2012, 20:12

Orli, kako se osecas?
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 8/2/2012, 20:49

Orline samo da te ljubnem i navijam za dan aspiracije srca srca srca srca
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 8/2/2012, 20:50

Orli, nesto mi sve sluti na trudnica
Kako koja ostane trudna tako se baci na vez ili strikeraj.
'aj malo da zaprasim u to ime vv vv vv vv vv
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 8/2/2012, 21:25

Orli nek dan P bude dan D i protekne u znaku A! Wink cvet
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 8/2/2012, 21:38

Hahaha, joj cico, lepo ti to sroči, sve smo ti u skraćenicama, ko špijuni Laughing

Mrvo, ma ću da štrikam izgleda, mama opet vrši indoktrinaciju ORLINE- Alhemija, medicina, i zrno umetnosti - Page 8 404938
Te lančić, te jedan nametak, de s dva...Ma ubi me, pošteno sam odslušala prvu lekciju, al ne uzeh iglu u ruke, nešto mi prsti drveni. Možda pokleknem dok budem čekala B Razz

Hvala, jocy...
Dobro sam, LaFolie, malo naduvano, al nikako da pu'nem Laughing apropos teme tamo gore...Ne boli nešto stomak puno.
Odbrojavam još malo pa da piknem Ovitrelle.
Sutra prazan dan, nema boca...Da odmorim malo...
Molim se da se točak sreće zaustavi na dobitnoj loptici Very Happy
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 8 od 40 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu