Mala materica
+9
Erata
JELENAR
Ema78
menora72
pegaz
key
Orline
BiKsi :)
ninica2
13 posters
KUTAK :: STERILITET :: Ženski sterilitet
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Mala materica
..i to iz spontane trudnoce. Mislis jednorogu matericu? jer dvoroga je ona "normalna".ninica2 ::moja svekrva je imala dvorogu matericu pa rodila dva sina
Erata ::Kažu jastuk pod guzu nakon odnosa i ležanje nekih pola sata. :-)
Ema78 ::Ili, ko moze sveca... pa sad nemojte da vezbate...
I sveca, i jastuk pod guzu, i podignem noge i izdignem kukove preko muza, koji nije bas sitne gradje, pa ga tako smaram pola sata i jace al nista.
Ja imam i malu i jednorogu matericu, to je histeroskopija potvrdila.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Meni je materica bila mala, pa ga eto Arsenije, ona se svakako rasteže, nema brige, pitala sam baš moju dr kad sam ostala trudna o tome. Miss, toliko žena ima jednorogu matericu, pa su rodile decu bez problema, što će i kod tebe biti.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
micaubica83 ::Biksi meni su rekli da imam malu matericu i da cu imati nekoliko pobacaja dok jednom ne rodim jer beba nece moci da mi raste u materici zato sto je mala.Zamisli taj sok kad mi kazu nekoliko puta da pobacim a ja nisam nijednom mogla da ostanem trudna.Cista glupost jer je materica misic koji se rasteze!
Da se ne zagubi ovaj post, zelim da ga prebacim ovde. Eto miceubice83 kao cistog primera da je iznela blizanacku trudnocu kao treba!
aj i ja ovde da se upisem.
Isto imala Dg hypoplastic uterus.
Msm, nije mi to nikad bilo bas najjasnije- ne moze zena od metar i zilet da ima istu velicinu materice kao zena od metar devedeset!
Tokom trudnoce materica je normalno rasla, nisam imala kontrakcija. Jesam se porodila ranije, u 34-oj nedelji, ali zato sto je popustio grlic, odnosno serklaz
Isto imala Dg hypoplastic uterus.
Msm, nije mi to nikad bilo bas najjasnije- ne moze zena od metar i zilet da ima istu velicinu materice kao zena od metar devedeset!
Tokom trudnoce materica je normalno rasla, nisam imala kontrakcija. Jesam se porodila ranije, u 34-oj nedelji, ali zato sto je popustio grlic, odnosno serklaz
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Jos bih da dodam da sam blizanacku trudnocu iznela u terminu u 9 mesecu i da su moje bebe bile krupne po 2,450 obe,ista kilaza.Dakle skoro 5 kg beba u materici,dve plodove vode i dve ogromne posteljice.Najveci stomak sam tada imala na odeljenju.Toliko o maloj materici.
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
A videh da je Emi dr rekao nije bitna velicina materice vec debljina endometrijuma.Meni su rekli da endometrijum mora biti minimum 8 pa ajde da ih demantujem.Debljina mog endometrijuma je Bila 7,5 pa se zakacise dve bebe
micaubica83- Broj poruka : 442
Datum upisa : 07.06.2014
Drage moje,da se i ja dodam u ovaj popis,lap utvrdjeno uterus duplex(dupla maternica)sa zakrzljalim levim rogom,znaci od leve nema nista,takodje levi jajovod uopste nema spajanje na matericu,desna materica mala,desni jajovod sav izvijudan i prosiren,uprkos tome svemu postojala je jedna prirodna trudnoca koja se lose zavrsila iz drugih razloga.Putem vto iznela trudnocu do samog kraja,doduse Dimi se nalazio samo na toj desnoj strani(a tu ga je dr Sonja i posadila iz tog razloga),ali nista mu nije falilo,3100,50cm,sasvim normalno,a i meni su najavili kao prvih par puta moguc pobacaj dok se materica ne prosiri.
Svaki covek je drugaciji,ja sam stvarno verovala da mogu sacuvati moju bebu,zato verujte i vi,sve buduce mame,bez obzira na malu,ne razvijenu ili duplu matericu kao ja.Pozz svima
Svaki covek je drugaciji,ja sam stvarno verovala da mogu sacuvati moju bebu,zato verujte i vi,sve buduce mame,bez obzira na malu,ne razvijenu ili duplu matericu kao ja.Pozz svima
millena- Broj poruka : 209
Datum upisa : 18.06.2014
Cure, sjajne ste, ovi postovi zaista daju vetar u ledja mnogim curama koje imaju isti ili slican problem!
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Embrio transfer- implantacija (usadjivanje) i materica
» Mala buvica NADJA
» IUI (Inseminacija)
» KASIA - moja mala zlata
» Mala velika pitanja oko usvajanja
» Mala buvica NADJA
» IUI (Inseminacija)