MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
+58
rada78
Zoka83
maza1972
marija47
missile
senka
daxi011
HappyGirl
Sneza
bobica83
Jelica
Marija86
lena
Tinche
Dacaa
Nefertari
Tanja83
makababy
Deni
Simona
MARA
JocY
cvrle76
Milijana
lolipop
Sofka
KoMetaK
viktorija
MAAKKI
djole42
Mrvica
ninica2
lilya
mijaki
bak
SSanja
buby
Jelena*
Shizika
key
maja76
bebko
maus
medolino
noja
Kamilica
cicsa80
natalija
Cupava
dragana76ns
dr mali pariz
red
BiKsi :)
Mali Princ
dragmilk
caci
Orline
Mirjana
62 posters
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
Mirjana veliki ljubac za tebe i bebca lepog
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Mirka, draga, virkala si?
I ja sam presla na bockanje u nogu, tek sad, zamisli, i mogu ti reci milina ziva. I ja mislim da je bolje da se bockas dalje, dovde si dogurala, zasto se sad igrati, izdrzaces ti to sve za svog coveculjka malog.
I ja sam presla na bockanje u nogu, tek sad, zamisli, i mogu ti reci milina ziva. I ja mislim da je bolje da se bockas dalje, dovde si dogurala, zasto se sad igrati, izdrzaces ti to sve za svog coveculjka malog.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Miro, opet virkanje
radiš sad već preko stomaka?
A zašto se ne bodeš u stomak? Uhvatiš li među prstima kožu u koju lansiraš iglu? I mnei nekad teško ide, ja stisnem zube i vrtim je ko bušilicu, i da vidiš-lakše tako uđe,probaj. Nije tebi stomak još uvek toliko veliki da bi prešla na noge...a asorpcija je bolja kad se daje u stomak- tako mi bar pričali.
radiš sad već preko stomaka?
A zašto se ne bodeš u stomak? Uhvatiš li među prstima kožu u koju lansiraš iglu? I mnei nekad teško ide, ja stisnem zube i vrtim je ko bušilicu, i da vidiš-lakše tako uđe,probaj. Nije tebi stomak još uvek toliko veliki da bi prešla na noge...a asorpcija je bolja kad se daje u stomak- tako mi bar pričali.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
BTW...srećan ulazak u 14. nedelju i naravno, već uveliko 2. tromesečje!!
Pa menjam Pari. Noga, stomak, ruka, stomak i tako u krug. Da, sada se pregledamo odozgo i to mi se vise svidja! :) Na danasnjoj slici se jaaako dobro vidi kicmeni stub. Sutra odmaram, a u cetvrtak labaratorija, pa to nosim hematologu. Sledece virkanje u 20-toj nedelji. Sta mislite, hocu li izdrzati? :))))))
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Miro bravo za bebca samo neka mlatara
A hoces li izdrzati ne verujem bas ali ajd videcemo
A hoces li izdrzati ne verujem bas ali ajd videcemo
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Hm, ček da vidim nećeš izdržati
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Svašta pitaš...
Naravno da nećeš izdržati
Naravno da nećeš izdržati
Ako budes opustena onda si "totalni kralj, majke mi" pa ces izdrzati.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Izdrzala, ne izdrzala - radi kako je tebi cef. Kad si ti srecna, srecan je i bebac. :*
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Srecan ulazak u drugo tromesecjeCupava ::Izdrzala, ne izdrzala - radi kako je tebi cef. Kad si ti srecna, srecan je i bebac. :*
Gledaj nekako 1 mesecno da ides na uz pred komisuju
odaberes datum i uglavmom tad
Ja see tako kontrolisem a ponekad omanem
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Čuj Mirče, nek je sa srećom ulazak u drugo tromesečje, a da ćeš izdržati, pa naravno da NEĆEŠ! Mada, možeš da nas ubediš u suprotno! Ali da nam daš broj tvog doktora, pa da mi to proverimo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
mirka drago mi je da je sve u redu sa secerlemom i da si se malo opustila...a sto se tice uz vrlo tesko ces ti izdrzati toliko,mada ja i dalje mislim da je najnormalnije da se radi uz na 4 nedelje,ali to je tvoj izbor i neka...a sto se tice plate,jesi li sad na zavodu?ako jesi tu kasni ta bedna plata i po dva meseca...zar nisi mogla da kombinujes malo bolovanje,malo godisnji odmor i da ti plata ide preko firme?
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
Nisam Maka. Kod nas ti je kolektivni odmor leti, nema drugih termina.
Hvala svima na čestitkama! Vidim, svi smo realni i ne polažemo mnogo nade u moje izjave
Dok ima i onih koji idu metodom moje mame - "možeš me ubediti u suprotno!"
Šta da radim ljudi? Volim da je vidim! Da mogu, gledala bi je bar jednom dnevno po 5 min. Zato sam i platila onaj jeb... snimak 2000d. Al ništa se na njemu ne vidi
Kad bi mi je neko snimio dok mlatara rukama, hvata prstiće i sisa prst, eeeee, to bi mi bilo dovoljno! Ujutru uz kafu odgledam i onda sam mirna! Mada sad imam i puno sličica, i one snimke u glavi pa možda preživim do 20-te....
Opet, sledeće nedelje nosim rezultate dr-u i treba da mi ispiše ono za komisiju. Zamislite mene koja sedim pored uz-a i ne zavirim. Ako to uspem, onda sam stvarno kraljica! Videćemo.
Hvala svima na čestitkama! Vidim, svi smo realni i ne polažemo mnogo nade u moje izjave
Dok ima i onih koji idu metodom moje mame - "možeš me ubediti u suprotno!"
Šta da radim ljudi? Volim da je vidim! Da mogu, gledala bi je bar jednom dnevno po 5 min. Zato sam i platila onaj jeb... snimak 2000d. Al ništa se na njemu ne vidi
Kad bi mi je neko snimio dok mlatara rukama, hvata prstiće i sisa prst, eeeee, to bi mi bilo dovoljno! Ujutru uz kafu odgledam i onda sam mirna! Mada sad imam i puno sličica, i one snimke u glavi pa možda preživim do 20-te....
Opet, sledeće nedelje nosim rezultate dr-u i treba da mi ispiše ono za komisiju. Zamislite mene koja sedim pored uz-a i ne zavirim. Ako to uspem, onda sam stvarno kraljica! Videćemo.
senka- Broj poruka : 495
Godina : 49
Datum upisa : 28.10.2011
Mirka, skidam ti kapu. Ja definitivno ne bih izdrzala. Znas mene. E sad, ti ces vec videti ako se budes dobro osecala ok, ako ne, zakazes i smiris se.
Ma Mrvice, nema to veze s tim kako se osećam.
Vidiš kako Cicsa i Pari moraju da se čuju sa svojim mužićima bar jednom dnevno, bile srećne ili tužne, zdrave ili ih nešto žigalo
Tako i ja imam potrebu da vidim bebu bar jednom nedeljno! Mnogo mi se sviđa
Vidiš kako Cicsa i Pari moraju da se čuju sa svojim mužićima bar jednom dnevno, bile srećne ili tužne, zdrave ili ih nešto žigalo
Tako i ja imam potrebu da vidim bebu bar jednom nedeljno! Mnogo mi se sviđa
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
E ovako curke. Pošto mi je moj dr pre dva dana rekao da je bolje da mi nalaz dabl testa protumači genetičar, i da smatra da je potrebno da odem, ja otišla danas.
Imala sam zakazano u 10.15h, a ušla sam u 13.05h da uzmem svoje nalaze i idem kući, besna kao ris. Kad sestra kaže da je baš krenula da me prozove, a ja njoj da je meni veći rizik bio da toliko sedim u čekaonici nego što imam preko 35
Tako besna sam ušla i kod doktorke, ali me je ista razoružala svojom smirenošću i osmehom. Inače, koliko sam čula, ona se ovde nikome ne sviđa i mm kaže da sam zvanično jedina trudnica koja je od nje izašla zadovoljna.
Dakle, genetičarka kaže da sam teorijski pod rizikom zbog godina. Međutim svi ostali parametri (ili kako ih je već nazvala) ukazuju na to da je beba zdrava, da je prokrvljenost dobra, da je posteljica Ok...svašta nešto što ja nisam znala da se vidi iz toga.
Zatim, da ona ne bi rizikovala i slala me na AC, s obzirom na to da je nalaz odličan, ako zanemarimo teorijski rizik zbog godina. Pitala sam je da li treba da radim tripl, a ona je rekla sledeće:"Zašto? Pa to vam je kao da ste iz mercedesa seli u trabant. Nema nikakve potrebe." Ja to nisam baš tako razumela čitajući o tim testovima Ali, ako ona tako kaže!
E, zatim mi je rekla da od 20-22 nedelje uradim ponovo ekspertni, i da kažem Stojiću da mi uradi "dopunu genetike" (ako sam dobro zapamtila). Pitala sam šta je to, a ona kaže da dr gleda još par stvarčica na UZ-u, i da je on odličan u tome. Ako i to bude OK, nikakve dalje analize mi nisu potrebne.
Mirna Bačka! Ne radim tripl! Ne radim AC.
Konačan nalaz fetalnih materija 1:2734
Konačan nalaz genetskog skrininga i N.T.-a:
TR.21 1:10000 TR.18 1:10000 TR.13 1:10000
Indikacija za RAC:Nalaz uredan. Dobna indikacija granična.
Funkcionalni status trofoblasta: uredan
Preporuka za dalji tok trudnoće: Odnos fetalnih biomarkera bez programiranja dobi i bez kalkulacije NT je uredan. Objašnjena dobna indikacija za RAC.
Imala sam zakazano u 10.15h, a ušla sam u 13.05h da uzmem svoje nalaze i idem kući, besna kao ris. Kad sestra kaže da je baš krenula da me prozove, a ja njoj da je meni veći rizik bio da toliko sedim u čekaonici nego što imam preko 35
Tako besna sam ušla i kod doktorke, ali me je ista razoružala svojom smirenošću i osmehom. Inače, koliko sam čula, ona se ovde nikome ne sviđa i mm kaže da sam zvanično jedina trudnica koja je od nje izašla zadovoljna.
Dakle, genetičarka kaže da sam teorijski pod rizikom zbog godina. Međutim svi ostali parametri (ili kako ih je već nazvala) ukazuju na to da je beba zdrava, da je prokrvljenost dobra, da je posteljica Ok...svašta nešto što ja nisam znala da se vidi iz toga.
Zatim, da ona ne bi rizikovala i slala me na AC, s obzirom na to da je nalaz odličan, ako zanemarimo teorijski rizik zbog godina. Pitala sam je da li treba da radim tripl, a ona je rekla sledeće:"Zašto? Pa to vam je kao da ste iz mercedesa seli u trabant. Nema nikakve potrebe." Ja to nisam baš tako razumela čitajući o tim testovima Ali, ako ona tako kaže!
E, zatim mi je rekla da od 20-22 nedelje uradim ponovo ekspertni, i da kažem Stojiću da mi uradi "dopunu genetike" (ako sam dobro zapamtila). Pitala sam šta je to, a ona kaže da dr gleda još par stvarčica na UZ-u, i da je on odličan u tome. Ako i to bude OK, nikakve dalje analize mi nisu potrebne.
Mirna Bačka! Ne radim tripl! Ne radim AC.
Konačan nalaz fetalnih materija 1:2734
Konačan nalaz genetskog skrininga i N.T.-a:
TR.21 1:10000 TR.18 1:10000 TR.13 1:10000
Indikacija za RAC:Nalaz uredan. Dobna indikacija granična.
Funkcionalni status trofoblasta: uredan
Preporuka za dalji tok trudnoće: Odnos fetalnih biomarkera bez programiranja dobi i bez kalkulacije NT je uredan. Objašnjena dobna indikacija za RAC.
Mirka odlicnoooooo
Ja kad sam bila u 22 ned. trazila te dodatne ali kvatro
, 4 hormona iz krvi ne tri sa expertnim, Stojic je rekao
da nema potrebe jer je doubl dobar i uz dobar,
ali ja insistirala pa mi iskuckao expert i izvadila krv i sve 5
Ja kad sam bila u 22 ned. trazila te dodatne ali kvatro
, 4 hormona iz krvi ne tri sa expertnim, Stojic je rekao
da nema potrebe jer je doubl dobar i uz dobar,
ali ja insistirala pa mi iskuckao expert i izvadila krv i sve 5
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Miro, i meni je sinoc Ljubic ponovo rekao da nema potrebe ni tripl da radim ni AC, jer je double ok.
Ja isto, citajuci o tim testovime, rekoh da priupitam jos jednom:).
Bitno je da ti dr dobro "cita" uz i dobar double i to je ok.
Uzivaj sa bebicom!
Ja isto, citajuci o tim testovime, rekoh da priupitam jos jednom:).
Bitno je da ti dr dobro "cita" uz i dobar double i to je ok.
Uzivaj sa bebicom!
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Da, super što je nalaz dobar-to deluje jako smirujuće, pa ne moraš ni dalje da zivkaš muža, a na UZ...pa naravno, što češće
Miro,
odlicno. Mada sam ja i znala da ti neces raditi ac, opet je lakse kad i dr kaze isto.
odlicno. Mada sam ja i znala da ti neces raditi ac, opet je lakse kad i dr kaze isto.
Kažu da ova naša genetičarka sve trudnice preko 33 šalje na AC. A ja sam bila jasna. Nisam pominjala veru rekla sam joj s vrata da nisam došla za mišljenje o AC, nego za tumačenje urađenog UZ-a i dabl testa. Ona se nasmejala i rekla da shvata da mi se ne ide tamo, jer vidi da sam jedva uspela da zatrudnim i da ni ona ne bi rizikovala da pobacim zdravo dete zbog teorijskog rizika.
Jako mi se svidelo kako razmišlja
Jako mi se svidelo kako razmišlja
Miro, bravo za dobre rezultate! Sad, sa gaćama ili bez gaća, opusti se ženo!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
» MIRJANA - Afield again!
» MIRJANA- i ja ulazim u postupak
» MIRJANA- i ja ulazim u postupak