KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MIRJANA - waiting for my precious :aa27:

+76
makababy
Tanja83
Deni
natalija
OKacica
sanjicica
Botox
caci
bebko
jaca*caca
BiKsi :)
ciklama
hany
Mali Princ
Kamilica
grudva
JocY
racili
rada78
SannI-AlL
KoMetaK
Smoki
shenon
bobica83
MIRKA85
tuli
nacKa
Jelica
Struzzo
brinbili
veki1
LaFolie
MARA
Dacaa
lilly13
heart84
bak
red
kasia
missile
djole42
MAAKKI
ninica2
dragana76ns
lena
daxi011
Milijana
lolipop
Shizika
Akijeva
Annie
saška
darija79
Gramatika
Sneza
mijaki
pegaz
korpica
key
penelope
dragmilk
Mrvica
dra00
Vuchica
Simona
Xena
anak
cufta
maki79
Orline
noja
maus
lilya
Marija86
Mirjana
medolino
80 posters

Strana 1 od 20 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Sledeći

Ići dole

MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  Empty MIRJANA - waiting for my precious :aa27:

Počalji od medolino 26/6/2012, 12:59

Mirjana ::
medolino87 ::
ej,obecaj mi da ces mi se javiti kad bambi dodje na svet,cekacu sa nestrpljenjem najlepse vesti srca srca srca
Of skroz Wink lol! usne
On ili Of cekam sms lol! lol! lol!
Kako ti dani teku,jos malo,jos malo, jedva cekam igra igra igra igra igra love
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  Empty Re: MIRJANA - waiting for my precious :aa27:

Počalji od Mirjana 26/6/2012, 13:23

bak ::Mirce, jos samo malo srce mi ovako lupka, mogu zamisliti tebi osmeh srce
Oko 110 lol! Kad uporedim sa 50-etak posle aspiracije, to je i više od puta 2! usne

dragana76ns ::Oho-hoooo Mirka, blizu da blize bit' ne moze :)))

Zelim ti da sve protekne brzo i sto bezbolnije, po tebe i Bambija....srecno Mirka u petak MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  237612

jedan zagrljaj od mene za vas MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  388958
zagrljaj

orline ::Mirooo, sitnoo MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  275568
"Sitnije Cile, sitnije...." igra igra igra

Vuchica ::
Bas si usitnila, vidim bice ovde suza radosnica u petak radost radost radost neka sve prodje brzo i glatko! igracice igracice igracice
Samo da im ne potopim operacionu ili ne skočim onako oduzeta da zgrabim Bambija pre no što im padne na pamet da nas nasilno razdvoje love

dragmilk ::Miro, usitnilo bas, bas. Ma, bice Mita najlepsi svojoj mami i osvojice joj srce zauvek kad ga mama pogleda prvi put osmeh srce

Što jes, jes! Al' bilo bi dobro da se svidi i nekoj curi, a ne samo majka da ga voli grdnog  b  b grljenje

Gramatika ::U četvrtak se dele svedočanstva, a u petak....
Biće žurka! sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny
b b b b b cmoka

Lete dani, a nisam još plafone dezinfikovala  b  b  b
Morala sam da pročitam sestri šta sam joj ispisala na spisak zaduženja. Znate kako me je slušala?
Ja:"Prebrisati aseeps..", ona:"Dalje!"
A bezobraznik od mm-a vrišti od smeha. Imaće čitav dan da me na miru ogovaraju c
Inače, taj bezobraznik je jutros "skoknuo" do Kg-a. Ja odlepila. No, izvuče se malopre. Javio se iz Beograda, da kaže da je upravo preuzeo kolica f f f Kao zbog toga je i išao. Hm...da...nije nego!

Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  Empty Re: MIRJANA - waiting for my precious :aa27:

Počalji od Mirjana 26/6/2012, 13:24

Orli i Medo, vas nekako zaboravih da stisnem ili poljubim, pa evo cmoka grljenje
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 26/6/2012, 13:33

Ljubim ja tebe i tvog malenog Bosancerosa-Bambija usne usne
Koji je tvoj muzic lik lol! tebi nikad nije dosadno sa njim lol!
A sestra,ma cula je ona sve sto si joj rekla na jedno uvo a na drugo izaslo lol!

Znaci cekamo sliku kolica? Jupi!!! sreca sreca sreca
medolino
medolino

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija86 26/6/2012, 13:33

miro jedva cekam da vidim kolica sigurno su super yes
secam se kako sam ja bila uzbudjena..usred noci cekam da dodju po mene i cupkam smejem se sama sa sobom i jedva cekam osmeh srce
Marija86
Marija86

Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 26/6/2012, 13:45

Mirjana ::
bak ::Mirce, jos samo malo srce mi ovako lupka, mogu zamisliti tebi osmeh srce
Oko 110 lol! Kad uporedim sa 50-etak posle aspiracije, to je i više od puta 2! usne

dragana76ns ::Oho-hoooo Mirka, blizu da blize bit' ne moze :)))

Zelim ti da sve protekne brzo i sto bezbolnije, po tebe i Bambija....srecno Mirka u petak MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  237612

jedan zagrljaj od mene za vas MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  388958
zagrljaj

orline ::Mirooo, sitnoo MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  275568
"Sitnije Cile, sitnije...." igra igra igra

Vuchica ::
Bas si usitnila, vidim bice ovde suza radosnica u petak radost radost radost neka sve prodje brzo i glatko! igracice igracice igracice
Samo da im ne potopim operacionu ili ne skočim onako oduzeta da zgrabim Bambija pre no što im padne na pamet da nas nasilno razdvoje love

dragmilk ::Miro, usitnilo bas, bas. Ma, bice Mita najlepsi svojoj mami i osvojice joj srce zauvek kad ga mama pogleda prvi put osmeh srce

Što jes, jes! Al' bilo bi dobro da se svidi i nekoj curi, a ne samo majka da ga voli grdnog  b  b grljenje

Gramatika ::U četvrtak se dele svedočanstva, a u petak....
Biće žurka! sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny
b b b b b cmoka

Lete dani, a nisam još plafone dezinfikovala  b  b  b
Morala sam da pročitam sestri šta sam joj ispisala na spisak zaduženja. Znate kako me je slušala?
Ja:"Prebrisati aseeps..", ona:"Dalje!"
A bezobraznik od mm-a vrišti od smeha. Imaće čitav dan da me na miru ogovaraju c
Inače, taj bezobraznik je jutros "skoknuo" do Kg-a. Ja odlepila. No, izvuče se malopre. Javio se iz Beograda, da kaže da je upravo preuzeo kolica f f f Kao zbog toga je i išao. Hm...da...nije nego!

O Miro... Blizu, najblize navijači1
poljubac
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 26/6/2012, 14:16

Kolica si stigla, seka ce sve da dezinfikuje, cak i plafone, a moze i ulaz i stepeniste zgrade, kada je vec tu ne bi bilo lose i put do bolnice... Wink
Miro u kolio sati treba da si u cetvrtak u bolnici?
Imas li tremu? Uzbudjena? Uplasena?
Kada stigne muzic postavi sliku kolica.
sreca
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 26/6/2012, 14:18

Ovde bas bas sitno brojim nemogu da stojim lol!
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 26/6/2012, 15:00

Miiro, 110/min MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  275568
Ima da se uzlupa tek od sreće kad zagrliš Mitu, Bambija, Cileta, itd.itd.
A kako će tek cepati mog zemu u petak lol!
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 26/6/2012, 16:27

Auuuu Mirka bas si ga usitnila. Ajd sto tebi lupa 110 u minuti nego je pocelo koliko ja vidim svima nama i sve smo uzbudjene. Narafski kad se ne radja 100 puta Mita bekrija nego samo jednom. Postavljaj slidzu ka se vrati muzic sa kolicima da vidimo u cemu ce se bambi vozikati.
maki79
maki79

Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 26/6/2012, 17:24

Sto ti je sve lepo. Na tikeru pise 38 nedelja, jos tri noci spavas...... jeste, i mi svi smo uzbudjeni....
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 26/6/2012, 17:49

Miro, još 3 dana smajli angel smajli angel smajli angel smajli angel
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Xena 26/6/2012, 17:59

Miro, uzbudjenje je preslo i na mene i svratih da ti ponudim podrsku, a i da budem pozvana na zurku, naravski. Stize angel jupiiiiiiiiiiii
Xena
Xena

Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 26/6/2012, 18:44

Siiiitnoooo.... Navijam za vas, da sve prodje u najboljem redu pa da slavimo... Srecno!!!

igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 26/6/2012, 19:30

Uh, uh...da l da počnem s vežbama disanja  b
Drage moje, sve je to Bog lepo uredio! Toliko me zateže stomak i toliko je težak, da jedva čekam da ga iskipujem, što reče naša Mili! lol!
U isto vreme, mali bosančeros se ne smiruje! Uveseljava mamu još ovih par Shocked dana!
Mm kaže da ima blagu, pozitivnu tremu!
Za kolica, pak, kaže da ga je razbila trema. Pitao me je šta mislim "ali stvarno"!  b Šta ti je moć navike! Navik'o da ga kritikujem i šizim!
Dakle, kolica nisu savršena samo zbog boje. Da su npr. crna ili siva, bila bi savršena.
Sve je zapamtio, sve! Dakle:
-sklapaju se bez po muke, jednopotezno i mogu stajati tako bez naslananja
-točkovi su veliki, gumeni, sa amortizerima; prednji se okreću za 360, a mogu se i zakočiti, tako da idu pravolinijski; pozadi takođe kočnica
-tenda se može spustiti skroz, u slučaju vetra
-platno je nepromočivo, tako da nije potreban dodatak za kišu; može se lako skidati i prati
- ručka može stajati tako da beba gleda u mamu ili u pravcu kretanja i može se podešavati po visini; može se upravljati jednom rukom; obložena mekanim materijalom poput memorijske pene
- naslon ima 4 položaja, a deo za nogice 3; ima pojaseve i dodatnu podlogu za bebu
-prednja prečka se može skidati, a na njoj ima mesta za igračku, flašicu i sl. Za mamu pozadi (pored ogromne korpe) veliki džep, kao manja pederuša
-imaju dunjicu za noge, za zimu
Eto, mislim da sam sve rekla. Koliko sam se prepala da će mi doći s nekim sr.... baš sam se oduševila kolicima!
Evo ih
MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  Kolica

Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 26/6/2012, 19:44

Mirce,meni se kolica bas svidjaju,vidis kako je muzic sve po planu nabavio lol!
Kazes mali Bosanceros igra po stomaku, pa osetilo dete kolica i njegovo prevozno sredstvo,verovatno mu se svidelo pa skace od srece po stomaku
x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
medolino
medolino

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 26/6/2012, 19:48

Divna su kolica, Mirka, a i ti sih bas lepo isslikala Laughing zelim vam da ova kolica predju stotine kilometara setnje i da se ne zna ko vise uziva - mali bosanceros ili njegovi roditelji ljubav
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 26/6/2012, 19:49

E pa Mirka, zaboravih da ti napisem tamo na temi o izboru kolica, sad mozes ko covek na miru da se porodis yes
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 26/6/2012, 20:42

kolica su odlicna lol! mozes da "kipujes"  b
c c c c c c c c
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 26/6/2012, 20:56

Mirka, jos malo... Laughing
Citam te redovno, ali ne stizem toliko da pisem.
Cekam lepe vesti pa da cestitam.
Inace, veruje mi da tri sata izmedju dojenja veoma brzo prodju. Nema vremena za citanje, eventualno neke novine da prelistas.
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 26/6/2012, 21:07

Kolica su extra yes Sve je spremno, jos samo da se porodis, Mirka radost
Jos tri dana srca
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 26/6/2012, 21:10

rucka moze da se prebacuje pa mozes da gledas u bebu,
odlican izbor plavi mercedes Very Happy
Jos malkiceeeee osmeh srce
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 26/6/2012, 21:11

Jao da vidite kako mi je mm smešan lol!
Sad mu je pao kamen sa srca, kad je video da mi se sviđaju kolica, pa svaki put kad prođe kraj njih kaže:"Gledaj kako su dobra! Mercedes među kolicima!"
Mrvo, samo ti mazi Vuleta i gukni mu nekad od nas osmeh srce Biće dana za piskaranja!
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 26/6/2012, 21:14

Noja, pisale smo u isto vreme o Mercedesu lol!

b b b MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  JMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  OMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  SMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  EmptyMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  TMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  RMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  IMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  EmptyMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  DMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  AMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  NMIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  A b b b
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 26/6/2012, 21:22

Znam ja sta bosanci vole lol!
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 20 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu