KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MIRJANA - waiting for my precious :aa27:

+58
rada78
Zoka83
maza1972
marija47
missile
senka
daxi011
HappyGirl
Sneza
bobica83
Jelica
Marija86
lena
Tinche
Dacaa
Nefertari
Tanja83
makababy
Deni
Simona
MARA
JocY
cvrle76
Milijana
lolipop
Sofka
KoMetaK
viktorija
MAAKKI
djole42
Mrvica
ninica2
lilya
mijaki
bak
SSanja
buby
Jelena*
Shizika
key
maja76
bebko
maus
medolino
noja
Kamilica
cicsa80
natalija
Cupava
dragana76ns
dr mali pariz
red
BiKsi :)
Mali Princ
dragmilk
caci
Orline
Mirjana
62 posters

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Ići dole

MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  - Page 19 Empty Re: MIRJANA - waiting for my precious :aa27:

Počalji od ninica2 8/1/2012, 18:01

Ej draga evo ja natrcala da vas ljubnem oboje :*** punoooo
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

MIRJANA - waiting for my precious   :aa27:  - Page 19 Empty Re: MIRJANA - waiting for my precious :aa27:

Počalji od senka 8/1/2012, 18:22

joj bre brate mili nisu normalni, majke mi!

mirce, drzi se, i nemoj da se kidas, sve ce to doci na svoje... a sto sad opet krv? jel se ti nesto mnogo naprezes... da odmaras malo vise?

ljubim te jako, nemoj da se kidas bezveze zbog budala...

zagrljaj
senka
senka

Broj poruka : 495
Godina : 49
Datum upisa : 28.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 8/1/2012, 18:34

Ma ne znam Senka. Ne izlazim iz kuće, skoro ništa ne radim, ne dižem teško. Smetalo mi je sedenje, pa sam rekla mm-u da imam utisak da imam nešto u stomaku što mi ne da da sedim. Samo me je bledo pogledao.
A kad je počeo da me boli stomak, tada mi baš nije bilo sve jedno, jer me je baš boleo po sredini i konstantno. Odmah sam gurnula utro i legla. Posle 1h je sve bilo Ok.
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od senka 8/1/2012, 18:49

ako ti ide bas puno, da zvrcnes ono tvog dr? cini mi se da bas imate super odnos... toliko si cekala na bebana, gde da se iskomplikuje nesto... pu pu pu

grljenje
senka
senka

Broj poruka : 495
Datum upisa : 28.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 8/1/2012, 19:20

Mirce kako si nam danas?
Odmaraj sto vise please.
ljubim
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 8/1/2012, 19:23

A Mirka to sa platom nemoj da te cudi i ja dobila 47.01 din.uplatu na racun za sta nemam pojma,a na porodiljskom,mozda je cestitka za novu pa uplatili umesto nje! nemoj da se nerviras misli na svoju bebu i cuvaj te se!
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 8/1/2012, 20:06

STRASNO.....tako je i meni jednom leglo 9 dinara...a ja onako bunovna citam sms uplata 9... ja pomislila dodali jos 9000 posto je bila sredina meseca ....posle nisam mogla cudom da se nacudim..al to neka razlika....ma pitaj boga...mada ne mogu da se zalim uvek sam 28og dobijala redovno parice od firme...ali naravno idi ispitaj sve jer znam koliko ti sad treba parica i za preglede..i lekice ..a ne nerviraj se puno...stres je tihi ubica...odmaraj i pozdravi muza lol! i ja bih te bledo pogledALA
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 8/1/2012, 21:45

Piše REDOVNA PLATA Shocked
buby ::.odmaraj i pozdravi muza lol! i ja bih te bledo pogledALA
Pa, ko da pomisli da mi smeta beba od 60 mm. lol!
Dobro sam danas. Malo me zateže stomak, ali ne boli me ništa i nema krvi. Zvala bi ja dr-a da nije stalo, ali pošto jeste, preživeću.
Bile su mi drugarice i tako me oraspoložile, da evo lebdim Razz Sutra idem na u Crkvu, napokon!!! Pevaću i pričestiću se i piću kafu sa društvom posle Liturgije!
A pre toga, tačnije u 8.00 zovem školu da im kažem da imaju jedan dan da mi vrate platu! Ja desetog moram imati 17000 na računu za sve što mi se odbija.
Posle ekspertnog, dabl testa, d dimera, hematologa, računa i ostalog, a za neki dan će i Slava, ja jednostavno ne mogu da tražim te pare od mm-a.
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 8/1/2012, 21:52

Mirka, biće sve uredu, ne sekiraj se...lepo se sutra provedi i...ne znam...zaškripalo mi to-da tražiš od muža...pa zar se od muža traži? ne znam, mi imamo jednu kasu,iako pare nisu na gomili.
Opušteno.To dete je i njegovo, ne samo tvoje, molim te...
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 8/1/2012, 22:47

dr mali pariz ::...zaškripalo mi to-da tražiš od muža...pa zar se od muža traži? ne znam, mi imamo jednu kasu,iako pare nisu na gomili.
Opušteno.To dete je i njegovo, ne samo tvoje, molim te...
Tako i on kaže, ali ja imam neke traume iz detinjstva Wink pa i kada me neko pita npr.:"Koliki je tvoj stan?", ja kažem:"To je S.....in stan."
Ljuti se i on, ali ja to moje-tvoje nikako ne mogu da stopim u naše....za sad'. Možda će mi beba pomoći Wink
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 8/1/2012, 23:32

O bre Miro, u pravu je Pari... pa nisi ti od juce u braku... nema tu tvoje-moje... sve je moje lol! Salim se...kod nas, mm zaradjuje (trenutno), a ja sam finansijski direktor i PR porodice yes
I ne zamaraj se nepotrebnim stvarima, uzivaj u svojoj trudnoci osmeh srce

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 9/1/2012, 10:42

Miro nadam se da si sredila sve vezano za platu.
I naravno, bez stresa ljubav
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 9/1/2012, 10:55

Bas me zanima sta ce ti reci u skoli oko tih parica!

I meni je nejasan taj odnos tvoje moje, sto rekla Mili, sve je to moje! lol! Salim se, al zar pare nisu nase, sta bi bilo da ja npr nemam posao, je li to znaci da ne bih mogla nista jesti, nit se obuci, i obratno? Nikad nisam razumevala takve odnose u braku! Moja tetka tako razmislja, moj dragi joj se pokocio oko toga,a bogme i ja, da se ne lazemo! Skoro je imala bas dobru provalu, kaze, imala ona neke svoje pare, pita mm, kako tvoje, pa lepo, prodala neko imanje od svoje majke, pa su i pare njene. MM ne moze da veruje, kaze joj da meni moja zena danas kaze da ima negde njene pare, pa ja bih se sutra razveo! Moj brat potvrdjuje pricu mog muza, jer je ukljucen u pricu, i isto tako misli! Pitam tetku, pa dobro da je teco prodao imanje i uzeo pare za to, je li bi to bile njegove ili vase pare, a ona, carica, potpuno oladjena, kaze, pa nase! Mi smo polegali od smeha! lol! Tako da Mirce menjaj i brisi te traume iz detinjstva!

Broj poruka : 22697
Godina : 43
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dacaa 9/1/2012, 11:09

Mirka drago mi je da ti je danas bolje.Samo odmaraj.Ma i mene nesto stalno ziga.Sad imam i neku urinarnu infekciju c
Ali kazem sama sebi bice sve ok,sredice se... ff Sto se tice sedenja i meni ne odgovara.najbolje mi kad stojim tad me nista ne boli.
U slazem se skroz sa Milijanom sto se tice parica!  b f Imas tako divnog muza koji te mazi pazi a ti tako.Sve je to nase!Ja ne trazim,ja uzmem i kazem kasnije uzela sam! :aa76:Sve je nase. ff cmoka
Dacaa
Dacaa

Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makababy 9/1/2012, 12:06

miki kako je danas?saljem ti topli zagrljaj i veliki ljubav ljubav ljubav
makababy
makababy

Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 9/1/2012, 13:33

Mirče lepa ti beba angel
Više nije krpena lutka Razz
Kako je danas? I odmaraj što više nemoj da se igraš...
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 9/1/2012, 16:09

Mirka da vas ljubnem osmeh srce
Sta je sa platicom, meni se nisu desavale greske,
Odmaraj uzivaj
Bice i kafana i loodorija Very Happy
noja
noja

Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 9/1/2012, 16:18

Juhu ff , kako mi je bosančeros?
lolipop
lolipop

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 9/1/2012, 17:02

Dobro je Bosančeros, jutros se prvi put pričestio! Prvi put s majkom na jutrenje Razz
Što se plate tiče, nema greške. Od ovog meseca mi ne plaća škola, i platu ću čekati bar mesec dana!!! Naravno, ovi u službi u mojoj školi nisu smatrali da treba da mi to kažu Shocked
Bebko, jesi li videla? Izraste u čoveka! Laughing
Biksi, ja suprotno od tvoje tetke- moja plata je naša, a njegova je njegova! A kad pomenu to "šta da ja nemam platu", tako ti je i bilo kod nas prvih par godina. Vrlo često sam znala da nazovem mamu da mi pošalje, a mm može da je kupi! Nikad mu nisam tražila kad nisam radila! Sad kažem ako potrošim sve pare, ali se ne osećam lepo i obavezno čuvam sve račune koje on ne želi ni da pogleda. Jednostavno jače od mene!
Sve vas jaaaako stiskam d
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 10/1/2012, 01:13

Ma, nema sanse, Bosanac pa skrtica, ajde da je Hercegovac, pa da razumem lol! . Miro, opusteno, kakvi te racuni spopali. Za to vase dete ima da zalegnete zajednički u svemu. Kod mene je sve nase, zajedničko.
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 10/1/2012, 11:10

Nije on škrtica, ma kakvi! Taj finansira i svoju rodbinu i mojima zna često da da (ne tako male pare), i u firmi njegovoj mislim da mu bar 60% radnika dođe po neki dinar.
Lepo sam vam rekla, to su moje traume iz detinjstva! Možda ih beba izleči, videćemo Rolling Eyes
Uglavnom, ja bila kod mog dr-a. Naravno da sam zvirnula Laughing Sve je ok! Beba mlatara rukama i kao da sisa prst Razz Dala sam mu izveštaj hematologa. Dao mi je uput za sve što je ona napisala da se uradi (ono kks, alt......) i složio se da je bolje da nastavim sa fraxijem "ako ću to preživeti"! Laughing Rekoh vam ja da sam mu na glavu sela sa datumom ukidanja istog! Sinoć sam se bocnula u but i ništa nisam osetila, niti mi se stvorila ona tvrda kuglica koju obavezno imam na stomaku.
Toliko za danas. Cmokić za sve usne
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 10/1/2012, 11:21

Miro, iskreno, laknulo mi je što nastavljaš s fraksijem, ipak on mnogo znači. Mogu misliti kako ti teško pada to bockanje, ali izdrži.
bravo za sisanje prstića!
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 10/1/2012, 11:37

Miro ff
Palo je virkanje likeit Bravo za bebicu i mlataranje rukicama,uziva u maminom stomacicu angel likeit
Sto se tice bockanja,izdrzi, znam da ti nije lako ali ako treba,bolje da se pridrzavas toga...
Pozdravcic za trudnicu i njenu nestasnu i vrtljivu bebicu ljubav ljubav
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 10/1/2012, 13:30

Samo da vas ljubnem i cestitam vam praznike osmeh srce
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 10/1/2012, 16:16

Svratih da vidim kako si?
A što se plate kod nas tiče, moja je moja, a njegova je naša! Very Happy Jer je moja 4 puta manja od njegove, pa mi služi za frizera, gaderobu, izlaske, neke pikanterije po kući-ukrasne i tako...
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 19 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu