KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+69
SannI-AlL
makababy
buby
Marija86
Dacaa
caci
LaFolie
vildana m
ragaco
daxi011
Simona
lena
Orline
lilya
vikica800
lilly13
Likoli
natalija
7-patuljaka
sanja 80
malenaa
gagax81
Republica
djole42
tuli
viktorija
suncica muncica
bak
maus
cvrle76
lolipop
racili
grudva
Niny
Deni
shenon
Anavi
BiKsi :)
little monster
JocY
Zoka83
Sofka
Sneza
Tanja83
ciklama
hany
fenix
Malina
Shizika
Mali Princ
dragana76ns
jaca*caca
ananana
KoMetaK
bebko
MAAKKI
dr mali pariz
ninica2
adriatika
anak
Xena
Mirjana
Kamilica
noja
Botox
maza1972
traveler81
cicsa80
heart84
73 posters

Strana 28 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 28 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od MAAKKI 21/10/2011, 11:56

Noja imas pp.
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 28 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od little monster 21/10/2011, 12:26

Jaco mnogo mi je zao i ne mogu da verujem sta se dogadja. Zasto? Nije mi jasno da nemaju osnovnu kulturu i saosecajnost. Puste zenu da se skine u spavacicu i tako joj na nogama saopstavaju. Nemam reci. Mogli su vas oboje primiti u ordinaciju i ljudski popricati sa tobom i suprugom. Da ne budes sama u tom trenutku. Zaista su potpuno netakticni. Kao da ne rade sa ljudima. Jako mi je zao. Ali molim te nemoj se predati. Moras odtugovati. Ali nista nije zavrseno i ima toliko puno lepih primera i uspesnih prirodnh radova. Ko kaze da se ne mozemo nadati i pokusavati i USPETI! Zaboravi ih kao ruzan san i njihove reci. Zelim ti da sto pre ostvaris svoju zelju, a njih ko sisa! v c
little monster
little monster

Broj poruka : 80
Datum upisa : 07.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 21/10/2011, 12:46

Jaco, mnogo mi je zao v
Za nacin saopstvanja ne znam sta bih rekla sem sramota, o drugom delu oko tvojih jajnika sramota je preblaga rec.

I nije kraj, ima jos doktora, jos klinika. Pa nije to nesto sto se tako lako moze proceniti na jedan. Kad se dobro od svega odmoris, drugacije ces razmisljati. Pa imas samo 34 godine kakav crni game over. Odmori se, razmislite i u nove pobede cmoka
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 21/10/2011, 13:30

little monster ::Jaco mnogo mi je zao i ne mogu da verujem sta se dogadja. Zasto? Nije mi jasno da nemaju osnovnu kulturu i saosecajnost. Puste zenu da se skine u spavacicu i tako joj na nogama saopstavaju. Nemam reci. Mogli su vas oboje primiti u ordinaciju i ljudski popricati sa tobom i suprugom. Da ne budes sama u tom trenutku. Zaista su potpuno netakticni. Kao da ne rade sa ljudima. Jako mi je zao. Ali molim te nemoj se predati. Moras odtugovati. Ali nista nije zavrseno i ima toliko puno lepih primera i uspesnih prirodnh radova. Ko kaze da se ne mozemo nadati i pokusavati i USPETI! Zaboravi ih kao ruzan san i njihove reci. Zelim ti da sto pre ostvaris svoju zelju, a njih ko sisa! v c
JA cu ovo samo potpisati, jer je to sve ono sto sam htela da ti kazem! yes
Treba ti vremena da odtugujes i da se sredis psihicki, ali game over necuda cujem, jer jos nisi dosla dotle! Kao sto ti Noja rece, smokve u maslinovom ulju, sport, zdrav zivot, i kad osetis da mozes opet, krenes, da li ce biti iz prirodnog ili ne, nije ni bitno, vazno je da se sad sredis i da posle toga nadjes kliniku koja ce ti odgovarati, u Srbiji ili okruzenju. Nista nije gotovo, dok god si ti spremna da se boris! zagrljaj
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Xena 21/10/2011, 13:38

Jaco, mila moja, znam da je mnogo tesko i ja sam se sama sad rasplakala najvise od besa i nemoci da nesto uradim bar po pitanju ljudskosti u toj klinici, ako nista drugo. To sto su te pistili da se skines u spavacicu da bi ti saopstili tako nesto je cista nemarnos onih umisljenih sestrica i znam da ti nije to toga, ali zbog ovakvih stvari im treba napraviti haos.
Bilo kako bilo, glavu gore, moras dalje. Tog dana kada sam ja bila na aspiraciji bilo nas je osam, sve zene su pristale da im se vrati cetiri embriona, ali najvise je bilo dva osmocelijsaka i to mislim kod jedne zene, sve ostalo su bili cetvorocelijski i po neki sestocelijski, jednoj su cak vratili i dvocelijski. Da naglasim da je treci dan u pitanju. Meni to nije normalno i mislim da oni tu nesto ne rade kako teba ili je oprema zastarela i zato i insitiraju da svima vrate cetiri embriona ako ih ima, ne bi li povecali sanse i svoje procente. Zato Jaco, mislim da bi na drugoj klinici bolje prosla i da stvari uopste nisu tako tragicne. Ljubim te.
Xena
Xena

Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 21/10/2011, 14:21

Jaco mnogo mi je zao ali ne postoji Game over. Seti se i ja sam imala jednu jc koja se nije oplodila i nije ni doslo do et. Nemoj se predati, necu ni ja. Ipak tebi treba dr koji ima individualan pristup a u Betaniji to neces dobiti. Glavu gore i samo hrabro, postoji VTO iz prirodnog ciklusa kao sto su ti devojke rekle, nije sve izgubljeno zagrljaj
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 21/10/2011, 15:05

Jaco draga zagrljaj uh bas se iznerviram kad cujem kakvi neljudi rade po bolnicama strasno! borba
Drz se draga bice bolje zagrljaj
Sofka
Sofka

Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od traveler81 21/10/2011, 15:21

Jaco caco izgubila si bitku ali ne i rat. Trenutno ti je citav svet potonuo ali veruj da vreme leci sve, dobices ti novu snagu i volju za borbu, priroda se sama pobrine za to. Nemoj klonuti molim te. Odboluj koji dan,zaboravi na proslost i hrabro koracaj u buducnost gde ce te kad tad docekati tvoje male mrvice.
traveler81
traveler81

Broj poruka : 98
Datum upisa : 24.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Malina 21/10/2011, 15:31

Jaco caco, nemam reci za njihovo ponasanje, ali ti nemoj da tako razmisljas. Ako nije bilo sad, ne znaci da neki sledeci put nece da se napravi embrioncic. Nije svaki put isto! zagrljaj

Maki, zao mi je sto nije uspelo. Ne znam kako nisam videla, valjda mi je promaklo, jer u brzini citam zagrljaj
Malina
Malina

Broj poruka : 815
Datum upisa : 02.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 21/10/2011, 16:03

Dan koraci!

Izvinjavam se što ovih dana ne stižem da propratim sve šta ko radi, više vas je u akciji, a ja imam manjak vremena. Uglavnom, želim sreću svima u onome što rade, dobrodošlicu novim djevojkama sa željom da nas što prije obraduju.

Jaco caco, dušo mnogo mi je žao zagrljaj .

Koraci ljubim vas

lolipop
lolipop

Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jaca*caca 21/10/2011, 16:07

Hvala vam od srce svima .
Xena,ne znam sta da ti kazem glas te dr embriologa mi jos odzvanja u usima,tako bezosecajno,tako hladno,mozda si i u pravu. Ali molim te nemoj mi se ti sad nervirati i time opterecivati,moras se opustiti i maziti svoj stomacic. trudnica
Little monster,a tako sam silno zelela da prepisem tvoj scenario,ali ne ide ..
Jocy,naravno da se secam tvoje celijice b Sta dalje draga,jer imas neki plan,u kojoj si fazi? Jel ima ovde negde na forumu o vto u prirodnim ciklusima,ja nesto virkala pa ne mogu da pronadjem.Kako se krecu cene?
MAAKKI, zagrljaj
Meta,Noja Lilya,Malina,Sofke,traveler,Bak,buby,Mirjana Daco d
Naravno da nije game over,ali one dve od juce su zvucale tako.
Nisam se nikada predavala,pa necu ni sad,i ne mogu da verujem da nemam vise nijednu celiju,koja bi imala potencijala da se oplodi. Samo bas me je umorio ovaj citav postupak,iako sam ja citala i ovde i na nekim drugim forumima da dugi protokol nije za zene sa slabom ovarijalnom rezervom,reko ajde da probamo. Sve je to tapkanje po mraku... Preko 50 inekcija,pa jos akupunktura,mm me je zvao Sundjer Bob,nije bilo mesta na mom telu koje nije bilo izbuseno. Pa,se pojavili ti folikuli,ali trebala sam da znam e2 je bio jako nizak... Sve je predugo trajalo,a brzo se zavrsilo.
Idemo dalje,kao sto sam i ranije govorila i pande se tesko razmnozavaju ,pa su i dalje slatke myspace layouts, myspace codes, glitter graphics
jaca*caca
jaca*caca

Broj poruka : 599
Godina : 47
Datum upisa : 02.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 21/10/2011, 16:21

Jaco ja sam danas bas prosla komisiju za drugu VTO o trosku fonda, i moja odluka je da probam jos jednom stimulisanu VTO, ako to ne upali idem na prirodnjake. Nisam sigurna cene prirodnjaka ali sam cula da se krecu oko 1000e. Kod mene nema odustajanja, probacu dok god budem mogla sa mojim jc a kad njih ne bude vise bilo onda cu na donaciju, i ja nemam dileme oko toga. Verujem da cu biti majka jednog dana kao sto verujem da ces i ti uspeti, kao sto i verujem da ce sve nase drugarice kutanjke, susiti pelene svuda po stanu osmeh srce
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makababy 21/10/2011, 16:25

jocy ne odustaj....na sve moguce nacine pokusaj i trud ce se isplatiti smajli angel je uz tebe ljubav ljubav ljubav
makababy
makababy

Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 21/10/2011, 16:25

Mila moja jaco, kakav šok, dušo moja, odmori se, okrepi, odtuguj, ali se ne predaj, ne.
I ja sam u postupku na Betaniji, tako da znam njihove ljudske resurse, sestre pogotovo, danas mi jedna zabi diferelin hladan, iz frižidera da sam sve zvezde prebrojala, ma...

Grlim te mnogo... zagrljaj
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 21/10/2011, 17:20

Jaco i Maki nemam sta drugo reci sto ostale vec nisu,zaista mi je jako zao.Ali glavu gore i nema predavanja d
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 21/10/2011, 17:42

Jaco najezih se od price! Svaka rec je suvisna o "njima". Istrajte u ovome zbog najlepse nagrade u zivotu!
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 21/10/2011, 17:56

Drugarice, da vas pitam nesto. Da li iko moze da mi objasni na koju foru u dve razlicite lab ja imam dva razlicita rezultata za AMH. U jednoj mi je OK - Konzilijum, a u BioMedici mi je povisen prilicno, vec drugi put zbunjen
Inace, odradih ja more analiza, sve OK, sem glukoze i tog fucking AMHa. Za glukozu cak nisam ni sigurna posto jedino za to nisu stavili referentne vrednosti. Postavila sam vec pitanje na temi vezanoj za OGTT samo za iskusne Wink
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 21/10/2011, 17:57

Zoka83 :: ali ne vidim zasto bih lupala glavu time, i to bas sada kada sam jako srecna. Necu to da kvarim. Ljubim te drugarice.
Very Happy ah, draga, pa nisam ni htela da ti zadam domaći Korak po korak na putu do bete + - Page 28 766699 ovde i jesmo da razmenjujemo mišljenja,a ne da opterećujemo jedna drugu. vidiš, kako se klupko odmotava, sad mi je jasno što u betaniji "ne kupuju" zamrzivač za materijal...što bi,kad ženi tako ladno saopšte da odmah treba na donaciju da se preusmeri. "obični" postupci su za njihove apetite postali boza...sad se polako preusmeravaju na donirani materijal, do kojeg su nelegalno došli!

jaca*caca :: ovo je vasa celija, ona gospodjo uopste nema polarno telo,vi znate da mora da ima polarno telo da bi se oplodila,imali ste jos jednu ta je odma propala,a ova ,probali smo ,ali ne vredi jako su lose!" Gospodja jedva stoji na nogama i cuje svaku drugu rec.U razgovor se ukljucuje i dezurna doktorka,koju sam videla jednom u zivotu i njih dve pocinju razgovor,da,da pa vidite mi smo probali, sve lekove koje ste dobili,ali ne vredi,vase celije nisu upotrebljive,i od srca preporucujemo donaciju jajne celije,dok ste jos mladi pa da odranite blizance,vase sanse sa doniranom celijom ce narasti na 50 %!!!Otkad ,sta su te donirane neke super kvaliteta,pa sanse vto jer to je onda isto vto skoce za 25%?! Sve cete dobiti napismeno!

Draga Jaco... nemam reči koliko mi je žao što si tako ponižena od strane takvih lekara, poneli su se prema tebi kao da nisi ljudsko biće, da ne kažem tek žena pod horm.terapijom ,u takvom stanju, pred takav čin.
Sram da ih bude njihove Hip. zakletve,belog mantila i svake diplome koju su zavredili. mamicu im njihovu, pitala bih ih ja da je njihova kćer u pitanju. Skotovi. Ma kakvi skotovi, zlata vredan Njegoš kaže ONI SU NIŽE SKOTA!
ta potreba da se odbrane stalnim ponavljanjem da su sve probali upravo govori u prilog suprotnom! Kako smeju tim rečnikom da se služe,i oni od srca preporučuju.... Korak po korak na putu do bete + - Page 28 444178Jaco, traži taj papir napismeno koji ti nude.
Sramota! Je l to Tabš, za koju sam imala tako sjajno mišljenje??nemam reči draga, odmori od tih ludaka,pa u nove pobede, ne postoji sintagma GAME OVER!! ovo je DANCE 4 LIFE
Korak po korak na putu do bete + - Page 28 766699
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Xena 21/10/2011, 19:13

Citam vase stare vto dnevnike i negde sam naletela na to da dr "prepise" sex vece pre ET-a, nikako mi ne dolzi u glavu neko logicno objasnjenje, mislim koje ide u korist same vto lol!. Jel moze neko da mi objasni ovo, bas sam radoznala.
Xena
Xena

Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SannI-AlL 21/10/2011, 19:15

Retko se javljam ali ovi Betanovci da ne kazem Mapetovci su me sami prozvali svojim neljudskim ponašanjem.
Jaca caco,dušo, odmori,obriši kolena ,pa na noge lagane i u pohode sigurne do vaše bebane.biće to najlepša pandolina na Balkanu.
Korak po korak na putu do bete + - Page 28 875222tybh3vc5yo
Sve devojke d
SannI-AlL
SannI-AlL

Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 21/10/2011, 19:33

Sanny Korak po korak na putu do bete + - Page 28 670661avatar za 10!!
Xena, da se mišići materice opuste, i bude spremni za gnežđenje
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanja 80 21/10/2011, 20:14

Jacoo zaista mi je zao,samo mogu da zamislim kakav pristup su imali ,kakvim tonom su ti se obratili. Sad Sad Mad .samo da su te bar malo pripremili,idiotiiii. Mad Mad . kad nesto nije kako treba nemilosrdni su... a kad ispadne sve ok uuu kako znaju da se postave da treba stopala da im ljubis.......pristup je cudesna tehnika ociglednooo..devojkeeee da li je dozvoljen sex posle e.t. evo peti dan danas...... igracice srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
sanja 80
sanja 80

Broj poruka : 36
Godina : 44
Datum upisa : 10.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 21/10/2011, 20:20

sanja 80 :: devojkeeee da li je dozvoljen sex posle e.t. evo peti dan danas...... igracice srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
Nama je doktorka nekoliko puta podvukla da se suzdrzavamo, verovatno do prvog UZ. Ne znam, mi nismo stigli dotle.
Svaka cast za opustenost sestro slatka, meni sex nije padao napamet, jedino sto sam zelela je da prespavam tih 17 dana (toliko se ceka u Bis-u) da bih lakse podnela iscekivanje.
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 21/10/2011, 22:19

Jaco..u soku sam:affraid: tako surovo,jadno i bahato ponasanje uhh, komentarisati necu..sve je receno!!! SRAMOTA!!!

Ja se spremam za nestimulisani VTO u Genesisu, ali "moja drugarica" me zeza i odlazemo vec drugi mesec, cenu nisam pitala ali cim saznam javljam. Uspesnost jeste manja, ali vredi pokusati..mozda ispadne da su jc koje sami proizvedemo kvalitetnije pa nam se posreci. Jaco, raspitaj se dobro o svim mogucnostima i kreni ka svojoj bebuski, ceka te ona samo treba pronaci pravi put i vreme. Korak po korak na putu do bete + - Page 28 639820

Ja ne znam od cega sam, rekla sam mojima da su stedeli na materijalu kada su me pravili..opet me spopala prehlada, kijam kao iz petinih zila...nos pun, glas kao iz bureta...a kljukam se raznim medicima, borovnicama, vitaminima i dzaba....

Jedva cekam 2012 nadam se da ce biti boljaKorak po korak na putu do bete + - Page 28 216281

aj' sve vas redom Korak po korak na putu do bete + - Page 28 692299 i Korak po korak na putu do bete + - Page 28 582639
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 21/10/2011, 22:26

devojke ja sam sokirana ovim pricama o doniranim j.c. na crno i ostalim kriminalnim radnjama
strasno
sad sam pricala i sa mm bas o tome
ja ne mogu sebi da dodjem
boze, kuda ide ovaj svet, zar niko vise nema ljudskosti, morala, casti...
stoka
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 28 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu