KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+69
SannI-AlL
makababy
buby
Marija86
Dacaa
caci
LaFolie
vildana m
ragaco
daxi011
Simona
lena
Orline
lilya
vikica800
lilly13
Likoli
natalija
7-patuljaka
sanja 80
malenaa
gagax81
Republica
djole42
tuli
viktorija
suncica muncica
bak
maus
cvrle76
lolipop
racili
grudva
Niny
Deni
shenon
Anavi
BiKsi :)
little monster
JocY
Zoka83
Sofka
Sneza
Tanja83
ciklama
hany
fenix
Malina
Shizika
Mali Princ
dragana76ns
jaca*caca
ananana
KoMetaK
bebko
MAAKKI
dr mali pariz
ninica2
adriatika
anak
Xena
Mirjana
Kamilica
noja
Botox
maza1972
traveler81
cicsa80
heart84
73 posters

Strana 29 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 29 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od Sami 21/10/2011, 22:47

[quote="sanja 80"]
.devojkeeee da li je dozvoljen sex posle e.t. evo peti dan danas...... igracice srca srca srca srca srca :
Draga, to svi doktori kažu da se suzdržite do prvog UZ i ako je tad sve uredu može a ako ne i dalje nema sex
Sami
Sami

Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 29 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od traveler81 22/10/2011, 06:51

Meni je par dana posle ET bilo uzasno do sexa, izgleda da su mi hormoni podivljali ali svakako da sam se suzdrzavala od tog nagona zarad uspeha.
traveler81
traveler81

Broj poruka : 98
Datum upisa : 24.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 22/10/2011, 09:09

Jaco caco,mila sada moras biti jaca nego ikad, borbenija i svima dokazati svoj uspeh, jer ti to mozes. Dok ti imas i najmanje rezerve- to znaci da do bebe mozes doci,ostvarices svoj san sigurno, samo moras biti jaka i ne odustajati!
Vidi onaj gore sve, samo nas iskusava! Sudbina ce sve urediti, dovesces ti svoju slatku bebicu kao dokaz onima koji su te obeshrabrili!

nemoj misliti na stoku iz Betanije, gde ce im dusa. Uvek kazem, da li se oni pitaju kako je nama i kako bi se oni osecali na nasem mestu ili da je njihovo dete na nasem mestu. Stoka jedna, navukli bele mantile pa krenuli u biznis, nemaju oni na pameti nikakvu zakletvu ni humani rad zbog kog su natom mestu. Ma ne mogu vise o njima, skoci mi pritisak i samo svoje zdravlje ugrozavam, a ne mogu nisa da promenim, samo sebi stetim.
ma oni su bre ooooolooosss!! Ali sticece ih to, ovako ili onako!
ananana
ananana

Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 22/10/2011, 12:09

uja ...

nema me cesto pa se toliko rapisete da ne mogu da sve pohvatam ...

da se javnem da ne brinete krvarenje napokon stalo b

juce bila kod dr u domu zdravlja i osecala sam se kao da sam ja i dr i pacijent jer je bilo u fazonu a da vi mene posaljete da uradim krvnu sliku posle ovog silnog krvarenja ... pa onda a da vi meni sad uradite neki uz ... a da vi mene posaljete da uradim hormonski status ... sve sem hormonskog statusa nije bio problem a za status je rekao naknadno ce tj prvo je rekao ne moze da me salje a onda kad sam rekla da se meni sve poremetilo od hormonske terapije onda je spustio lopticu pa je rekao videcemo posle uz ... pitam se da li treba dr da obrati paznju na pacijenta tek kad "padne u krevet" ... valjda je bolje da kad postoje indikacije reaguje da se ne iskomplikuje ...

UZAS ... pitam se samo cemu nam sluzi ginekolog u domu zdravlja ... ispada da su administrativni sluzbenici sa strucnom osnovom za strucno misljenje ...
daxi011
daxi011

Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makababy 22/10/2011, 12:20

bravo daxy...sada se smajli angel opusti i uzivaj sreca zdravstveni radnici su postali pravi administrativci...kada ne bi toliko pisali mozda bi se vise posvecivali pacijentima...
makababy
makababy

Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 22/10/2011, 12:27

lilya ::Drugarice, da vas pitam nesto. Da li iko moze da mi objasni na koju foru u dve razlicite lab ja imam dva razlicita rezultata za AMH. U jednoj mi je OK - Konzilijum, a u BioMedici mi je povisen prilicno, vec drugi put zbunjen
Verovatno su drugacije referentne vrednosti...jesi li proverila?
Daxy, sta da ti kazem?! Nek' je stalo to krvarenje, pa polako analiza, po analiza. Jaaako stiskam zagrljaj
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 22/10/2011, 12:31

Pre jedno godinu dana zene su se masovno zalile da su im Rezultati AMH-a u Konzilijumu jako losi. Ja sam uporedjivala i radila u obe, a ono sto sam tad primetila je da u Konzilijumu nisu imali referentne vrednosti vec neki cut off, sto nemam pojma sta znaci. U BioMedici mi je rezultat ok dok je u Konzilijumu nizak.
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 22/10/2011, 12:56

lilya ::Drugarice, da vas pitam nesto. Da li iko moze da mi objasni na koju foru u dve razlicite lab ja imam dva razlicita rezultata za AMH. U jednoj mi je OK - Konzilijum, a u BioMedici mi je povisen prilicno, vec drugi put zbunjen
Nama je doca rekla da zavisi i od metode kojom se radi a i onda od referentnih vrednosti. Ovde u NS mi je magistar u jednom labu rekla da analize negde rade rucno a kod njih je faktor ljudske greske sveden na nulu posto rade na najmodernijem aparatu.
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 22/10/2011, 12:57

Jocy sto se tice BioMedic kod njih je meni rezultat AMH bio preko 3 a u Konzilijumu preko 1 ... oba su vadjena 3. dan ciklusa ... nekako pre verujem da je merodavniji rezultat u Konzilijumu jer je prikladniji mojim godinama ...
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanja 80 22/10/2011, 13:09

Hajjjjj devojke..hvala na odg..pomislicete da sam neka nimfomanka..a nisam jaaaaa. love usne usne ...ne znam, kod mene je totalno sve ok.samo mi je smor sto moram da MIRUJEMMMMMM,neka nervoza me spopadne u talasima..... affraid lol! affraid ljubav ljubav ljubav ljubav h h love love e bas tim redom........... ee a to sto pricate za j.c. u Visegradskoj je dozvoljeno doniranje ,jednom prilikom sam cula da neka devojka ceka...a kad je bio e.t.morali smo da potpisemo saglasnost,ja nisam citala on jeste ,3 embriona je bilo i on savetuju da se vrate dva, a da treci ostave za naucna istrazivanja,toliko o tome.. zbunjen zbunjen zbunjen .
love love ljubav ljubav love love love ljubav love
sanja 80
sanja 80

Broj poruka : 36
Datum upisa : 10.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 22/10/2011, 13:31

Jaco, samo da te jako zagrlim, užasnuta sam, i nemam reči za pristup pacijentu affraid. A ti ne slušaj jednog dr-a, uvek traži više mišljenja i ne odustaj, nije ovo nikakav game over! Glavu gore, i misli pozitivno i u inat njima ćeš biti trudna! Veruj u sebe! Korak po korak na putu do bete + - Page 29 561840 Korak po korak na putu do bete + - Page 29 561840 Korak po korak na putu do bete + - Page 29 561840 Korak po korak na putu do bete + - Page 29 561840 Korak po korak na putu do bete + - Page 29 561840 Korak po korak na putu do bete + - Page 29 670661

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Republica 22/10/2011, 14:02

Jaco, zhao mi je ali game nije over...Korak po korak na putu do bete + - Page 29 490909

Na jednom drugom forumu imam cure koje su proshle kroz taj period kad su im saopshtili isto kao tebi.Donaciju.

I jedna ipak okrene totalis list.Posveti se sebi.Preokrene totalno nacin zhivota.Moje je godishte.Krene sa Q10 vece kolicine,Royal Jelly, vitamin D, i terapiju za shtitnu zhlezdu.Pored toga dijeta po krvnoj grupi.Imala je vishe pobacaja,dosta biohemiskih i jednu neuspelu VTO.I sada ima kcer u narucju.

Ja bih ti pored svega savetovala i Yogu.Evo nadjoh text ovde na brzinu ali pretrazhi josh o efektima Yoge na reproduktivne organe:

http://zena.blic.rs/Zdravlje/8539/Idealni_joga_polozaji_za_zene

Ne uzimaj previshe k srcu deshavanja na klinici.Proshle su to i dosta zhena u Briselu gde su se osecale ko priplodne krave, sledeca, soba 1,soba 7 i tako sedni ovde,lezi tu,rashiri noge i tako...a rezultati su im dosta dobri(klinika u briselu).Jako su realni ali i okrutni u saopshtavanju cinjenica.

I to mi je jedna cura proshla neuspeshno,slomljeno i kad se vratila nakon stimulacije kuci u roku od 3 meseca zatrudnela"(prirodnom metodom") i evo ga sad medeni sin isto u narucju a godinu dana je starija od mene.

Ja zaista ne dolazim ovde cesto...prvi put citam tvoje postove ali imam reci nade da ti uputim.Izbrishi iz glave da je sve to gotovo.

Posveti se sebi.Nemoj ovo stanje da dovede i do remecenja vasheg braka.Veruj mi zdrav covek sve mozhe.zato vrati telo u balans i videcesh rezultate!Korak po korak na putu do bete + - Page 29 490909
Republica
Republica

Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 22/10/2011, 14:21

Sad sam proverila u Konzolijumu mi je AMH bio 3.58, a gornja grania je 5 i nešto, u BioMedici je granica isto nešto preko pet, a meni je jedan rezultat kod njih preko 8, a ovaj najnoviji 7.5. Koliko sam pohvatala iz vašeg iskutva svima su u Konzilijumu niži rezultati i oni rade taj cut off šta god to bilo.
U svakom slučaju AMH mi je očigledno povisen. Ne valja kad je nizak, nevalja kad je visok, grrrr... c
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 22/10/2011, 14:39

Ja sam radila i u Konzilijumu i u Beomedicu,čini mi se da se tako zove. Nalaz AMH mi je bio isti. I ne tako nizak kako devojke navode.
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 22/10/2011, 14:55

Ne bi da smo pogresile mozda su u ove dve najpominjanije laboratorije principi rada za AMH drugaciji pa samim tim drugaciji rezultati ... ali ako su im merne jedinice iste onda bi bez obzira na nacin obrade uzorka rezultati trebali da budu isti ? ... ili mozda gresim ?... bas cudno i nisam pametna sta zakljuciti jer cini mi se da i nemamo dovoljno informacija ...
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anavi 22/10/2011, 15:58

Drage moje drugarice!!!
Sve da vas pozdravim i posaljem vam svima ljubav ljubav ljubav ljubav
Evo i ja juce prodjoh prvostepenu komisiju A bas sam se nacekala u NEmanjinoj i i iznervirala, ...Boze kako su neljubazniiiiiii....spremite debele zivce... A zavrsila sam bar

LJubim vas sve!! srca1 srca1 srca1
Anavi
Anavi

Broj poruka : 416
Datum upisa : 16.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makababy 22/10/2011, 16:08

anavi...suuuper samo napred,puno srece ti zelim osmeh srce ljubav ljubav b b b
makababy
makababy

Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anavi 22/10/2011, 16:13

Makababy , hvala

I pozdravi novim devojkama ljubav
Anavi
Anavi

Broj poruka : 416
Datum upisa : 16.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od daxi011 22/10/2011, 16:19

Anavi superiska srcasti poljupci
daxi011
daxi011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 22/10/2011, 18:46

Jaco, jos jednom potpisujem sve sto je Republica napisala. Nadji malo vremena za sebe. Ja takodje toplo preporucujem yogu (sto se vidi po mom avataru). I ne samo zbog fizickog zdravlja, nego zbog opsteg stanja duha i tela, zapravo opsteg sklada uma, duha i tela.
Sto se mog AMH tice, ne mogu da lupam glavu. Rezultati su vec poslati i mojoj dr na mail pa cemo da vidimo sta ona kaze i cao. Daxi, mislim da si u pravu i da i nemamo dovoljno informacija da bi sad nesto napamet zakljucivali. Sto je do mene ja cu da uradim. Evo slatko sam vec izbacila, mm takodje da bi se solidarisao samnom. BTW, njemu ce taman dobro doci da malo oslabi posto je jesan ljubi ga zena njegova srce
Anavi, ajde neka je sa srecom i na drugostepenoj komisiji, za pocetak, korak po korak igra
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 22/10/2011, 19:34

Anavi cestitam pa ubrzo i drugostepenu da prodjes bez nervoze yes zagrljaj
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 22/10/2011, 19:40

Anavi, bravo za pređeni stepenik!! Korak po korak na putu do bete + - Page 29 729680
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maza1972 22/10/2011, 19:44

Devojke,evo pročitah u cugu vaše postove zadnja dva dana...šta reći ...nisam ni mogla da pišem od šoka...ovo što se dogodilo Jaci -Caci,mislim na odnos lekar- pacijent, je nedopustivo...treba odvojiti te dve stvari-
Jaci -imala si loš ciklus, nije ti odgovarala terapija, to je trenutno i prolazno stanje.Ali sam način saopštavanja je van pameti...Sve što ste napisale je suva istina,posebno Republikino izlaganje...nemam šta da dodam...
Anavi, neka je sa srećom i sledeća komisija i da nam brzo uđeš u postupak... osmeh srce

Sad kratak izveštaj:
UZ prošao ok-5 komada za sad (reče dr.Bojana), nikad brži Uz nisam imala,videh 3 na desnom,a levo ni ne videh...i tako zbrzala ona mene rekavši "odlično,imate 5 ,vidimo se sutra ..."Shocked Shocked Shocked Izvadili mi krv na E2 ,nemam rezultat , kod doktorke je Shocked Shocked Shocked Danas sam radila,pa sam preskočila UZ,ali sutra idem ponovo,inače izvadila sam juče zub osmicu,pa me baš sinoć bolela rana od zuba... No
Terapija mi je ostala ista juče i danas ,supref.0.3 menopur 225...
maza1972
maza1972

Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 22/10/2011, 19:49

Mazo, radost fino to ide, fino navijacica
nisam zapamtila koji je dan stimulacije
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanja 80 22/10/2011, 19:53

ANAVIIIi srecnoooooooooooo I od meneee smajli angel osmeh srce roda sreca jumping napred scuro napred scuro napred scuro napred scuro
sanja 80
sanja 80

Broj poruka : 36
Datum upisa : 10.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 29 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu