KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+69
SannI-AlL
makababy
buby
Marija86
Dacaa
caci
LaFolie
vildana m
ragaco
daxi011
Simona
lena
Orline
lilya
vikica800
lilly13
Likoli
natalija
7-patuljaka
sanja 80
malenaa
gagax81
Republica
djole42
tuli
viktorija
suncica muncica
bak
maus
cvrle76
lolipop
racili
grudva
Niny
Deni
shenon
Anavi
BiKsi :)
little monster
JocY
Zoka83
Sofka
Sneza
Tanja83
ciklama
hany
fenix
Malina
Shizika
Mali Princ
dragana76ns
jaca*caca
ananana
KoMetaK
bebko
MAAKKI
dr mali pariz
ninica2
adriatika
anak
Xena
Mirjana
Kamilica
noja
Botox
maza1972
traveler81
cicsa80
heart84
73 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 15 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od Orline 14/10/2011, 20:37

Da čestitam novim budućim mamama, sve pršti na ovim stranama od lepih vesti
srca Korak po korak na putu do bete + - Page 15 21831 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 21831 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 21831 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 21831 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 21831
Traveler, idealno je da se duplira na 48 sati u prvim nedeljama, posle se duplira na 72
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 15 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od lena 14/10/2011, 21:51

Korak po korak na putu do bete + - Page 15 523476
little monster :: Ja sam danas isla da vadim krv... pa sam prvi put na salteru rekla da sam trudnica ( i to ne odmah kad sam predala knjizicu nego tek posle 10tak minuta kad sam skupila hrabrosti da se vratim na saleter i to izgovorim) i usla preko reda. Sve mi je bilo neobicno da to kazem. Very Happy

draga monster, ovo mi je poznato! ali jos malo pa nece biti potrebe da se bilo sta kaze jer ce se videti tibaaaa!!! Korak po korak na putu do bete + - Page 15 523476

mali prince, Korak po korak na putu do bete + - Page 15 0913 !
lena
lena

Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 14/10/2011, 22:03

Prinče, čestitamo bravo
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Godina : 46
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 14/10/2011, 22:08

drage moje ljubav zagrljaj

navijam da sve sto pre napustite ove strane i predete na neke sledeci korak wavecrowd wavecrowd wavecrowd

jos malo prasine nije na odmet: vv vv vv vv
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 14/10/2011, 22:21

Evo još vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 14/10/2011, 22:33

Gde ste cure? Very Happy
Korača li se istim tempom? Xena, prašimo li? Korak po korak na putu do bete + - Page 15 216281 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 216281 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 216281 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 216281 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 216281 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 216281 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 216281 Korak po korak na putu do bete + - Page 15 216281
Prinče, beta je odlična! Traveler,ti je ne ponavljaš?
Miro,kako si? A-ha,to ću u dnevniku da vidim Very Happy vidi ovo preslatko trudno čudovište nam se više aktiviralo Very Happy raduje me to.
Draga,kakvi su nalazi bili?
Srce, da ne bih dnevnik zatrpavala,htela sam da ti kažem da odeš u jevremovu i tražiš svoju listu stimulacije i nalaza (bar su meni napisali na toj listi stimulacije-koliki su mi E2 bili. Posle na otpusnoj piše generalka. Naravno, nisu se oni setili to da mi daju, niti daju original,već sam fotokopirala. Meni to treba i znači zbog sledećeg postupka, averujem da će i tebi te info biti neophodne da bi ih saopštila u klinici za koju se opredeliš. U principu,ja sam bitne info pisala i u dnevniku VTO, pa sam povadila te podatke,ali da znači-znači to da imaš.
E sad- ti u principu i nisi imala problem sa stimulacijom i odgovorom-sem jednom-hiperstimulacija? Ali,svejedno će značiti...naravno, ja bih se sad preorjentisala na analize endometrijuma,kao i -ako postoji ovde igde ,genetsko ispitivanje j.ć.,ili embriona,uopšte.
Izvini ako sam te udavila, jer znam kako se sad osećaš...samo sam htela pomoći...ljub,draga!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 15/10/2011, 01:44

Bravo Prince, to je skoro pa duplo, verovatno si u razlicito vreme radila! osmeh srce
Cure, stisak svima i srece u onome sto radite! d
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 15/10/2011, 07:59

Nisam dugo svracala pa cestitam Princu a i jos nekoj buducoj mami ako sam propustila... b b b

Otvarajte dnevnike da vas lakse pratimo jumping

A inace pratila sam diskusiju u dnevniku od Heart... Zapanjujuce da su i u Jevremovoj postali takvi... svojevremeno kad sam ja odabirala kliniku njih sam odabrala bas zbog toga sto mi se cinilo da postupaju eticnije nego drugi. Uopste mi se ne svidjaju cudesni doktori i doktorke kod kojih se ne zna ni sta se radi, ni koliko je bilo embriona, ni gde su... Koriste neciju muku, sto zene budu srecne sto su postale trudnice i majke pa se ne pitaju gde im je ostalih 17 ili nesto manje/vise embriona. Kod mene to ne bi tako moglo da prodje ni da sam ostala u drugom stanju... Jevremova je nekad bila drugacija, koliko se secam i sa pregleda je bilo izvestaja sta se desava a u otpusnoj listi sam dobila detaljno objasnjenje, koliko je bilo jajnih celija, koliko je bilo embriona, koliko vraceno, koliko zamrznuto... Ugovor o smrzlicima je isto bio detaljan sa obuhvatanjem svih situacija koje mogu da se dese. Ja sam bila mozda nezadovoljna nekim drugim stvarima, ali tom stranom prezadovoljna. Tj to je nesto normalno kako bi trebalo valjda da je na svim klinikama, a razocaravajuce je da ni kod njih nije vise tako Sad U svakom slucaju Heart, i ja mislim da trazis tu otpusnu listu i vidis sta pise...

d za Kutanjke
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od little monster 15/10/2011, 09:03

Prince g g g za betu! Zavisi i kad se vadi. Odlicna je. Traveler je l ti danas radis? bb bb
Pariz ljubav lakse mi je sa vama. Brze prolazi vreme. Imam zakazan uz u dz 25.10. a kod dr Kopitovic mi je zakazan 27.10. Oni samo zakazuju a ja cutim. Bice virkanja svaki drugi dan. Samo treba izdrzati jos duuuuuuuuuuuuuugih 10 dana. A tripovi su poceli Rolling Eyes Kao da mi stomak jutros nije tako napet.... Rolling Eyes
I ja sam sama svoju listu stimulacije kopirala za sebe na kraju kad smo zavrsili, a pre nego sto sam im je predala. Za svaki slucaj da je imam. Ali za onu drugu stranu gde se nalazi izvestaj o aspiraciji i jajnim celijama, se nisam ni setila da pitam da mi daju. Opet, ja sam imala 3 jc, a dve su mi vratili. Dobila sam njihovu sliku i slicicu sa uz gde su ih smestili. Za onu trecu nisam ni pitala jer su bila dva dodeca folikula i u njih sam polagala nadu, za onu trecu kao da se nisam puno ni nadala. Ali u najmanju ruku je sumnjivo to sto zenama propadne 8 blasti! To je necuveno. Zaista nemam reci Shocked
little monster
little monster

Broj poruka : 80
Datum upisa : 07.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 15/10/2011, 09:46

Vredne drugarice, rastrcale se na sve strane....aj pa da sto pre odemo na one nasjlepse Korak po korak na putu do bete + - Page 15 561840

Samo da vam javnem da sam bila u Cigoti kod endokrinologa, pregledao mi je sve nalaze, odradio uz stitnjace i krvnih sudova i kaze da je sve u najboljem redu i da(po njemu) ne treba da pijem eutirox, samo da je kontrolisem na 6 meseci, da se antitela ne lece da jesu povisena ali nista zabrinjavajuce. Rece dr samo ti idi i prav i decu, sve je ovo super...

A ne rekoh vam , zvali me da mi jave rezultate CB sad imam neku bakteriju klebsiellu, eserihije nema i bas nesto ne verujem u te njihove analize...zna li neko kakva je to bakt.? Dali su mi palitrex ali ja necu da ga pijem...ko zna sta ce mi u sledecem naci..probacu sa onim irigatorom (tantum rosa) i cula sam da postoji i probiotik za genitalije pa cu probati sa tim.

Odoh da zujim po planiniKorak po korak na putu do bete + - Page 15 Dcq987_th

Korak po korak na putu do bete + - Page 15 670661
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 15/10/2011, 10:11

Evo mene u cetvrtak uvece sam imala jake bolove u stomaku i krvarila sam nenormalno, juce sam prelezala ceo dan posto se krvarenje nije smirivalo, ali su bar bolovi prestali. U Jevremovoj su mi rekli da sacekam da vidim kakvo ce stanje danas biti, a ako i dalje budem puno krvarila da dodjem do njih, da mi daju neke kapi da pijem za matericu da bi krvarenje prestalo, postoje jos neki hormoni koji se daju, ali to mi ne bi davali posto sam ih vec primila dosta.
Sto se tice papirologije, ja sam dobila svoju listu stimulacije, to sam nosila svaki dan sa sobom i sestra mi je sve uredno upisivala, koliko cega sam dobila, koliko je bio E2, koliko je bio endometrijum, koliko folikula na UZ itd. i posle embriotransfera sam dobila otpusnu listu na kojo pise koliko je izvadjeno j.c koliko je doslo do zadovoljavajuceg razvitka, ali posebnu listu kako su se razvijali embrioni ili sta vec, to nisam dobila, nisam ni znala da to daju, i cini mi se da to niko nije ni dobijao ovde kod nas, ja to ni u Mariboru nisam dobila.

Pari sto se tice ispitivanja endometrijuma, kad sam radila histeroskopiju, uradjena mi je i biopsija endometrijuma i nalazi su pokazali da je sve ok. Ali dr. Milica Ilic mi je rekla da ce Ljubic mozda da mi predlozi nekog Grka, pisala sam o tome u mom dnevniku pa da se opet uradi neka analiza endometrijuma, e sad ne znam gde se to radi da li ovde ili u Atini, i da spomenula mi je i neka genetska ispitivanja, ali da ipak sacekamo sta ce Ljubic da kaze, mozda mi nista i od toga ne predlozi, mozda bude imao sasvim neko drugo resenje, a mozda i ne.
Ja sam u petak poslala dr. Stojkovicu - Leskovac na mejl pismo, posto je on geneticar, pa da vidim da li mozda on ima neki predlog, valjda ce mi odgovoriti, ako ne, nije problem oticicu na konsultacije kod njega. Ma obicu cu ceo svet ako treba, neko resenje ce neko naci u to sam sigurna.
E da poslala sam i u Prag dr. Lazarovskoj pismo, ona saradjuje sa odlicnim embriologom, pa sad cekam odgovore.
Ljubim vas sve ljubav
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 15/10/2011, 10:39

Srce a da probas I kod Dr kopitovic imaju sjajnog embri.njegova zena Je imala nas problem
onako neku konsultaciju privatno
noja
noja

Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maza1972 15/10/2011, 10:41

Prinče BRAVO za BETU!!! as as as
Dragana...ti spojila lepo i korisno ,SVAKA ČAST! ZIMA2 ZIMA6

HEART,dobra ti je strategija,ali mislim da nije na odmet odraditi osnovne analize koje se rade posle više neuspelih pokušaja ( izvini ako si već odradila i negde pisala,a ja nisam zapamtila)
napred scuro
maza1972
maza1972

Broj poruka : 2255
Datum upisa : 23.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 15/10/2011, 10:47

Noja hvala na preporuci Wink
Mazo nema problema, ali odradila sam ja sve moguce i ne moguce analize jos posle 4-og neuspelog pokusaja zagrljaj
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 15/10/2011, 11:17

Jutro koraci Very Happy

Meni se tako spava da mi sve glava pada, ali ajd valda tako mora, nekih posebnih simptoma nema, a ne secam se da ih je bilo i prosli put, jos malo pa cu napokon znati na cemu sam. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 15/10/2011, 11:52

Makki ti si trudnjaca,mazi tibu, uzivaj u vikendu sunny radost radost roda roda
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Xena 15/10/2011, 12:06

Maakki, pa spava ti se zato sto si Korak po korak na putu do bete + - Page 15 523476, to je prvi simptom.
Prince bravo za Korak po korak na putu do bete + - Page 15 485477

Pariz, prasite, nego sta, sutra je transfer, ako Bog da, posto jos nista ne javljaju, a izgleda da im to i nije praksa, nego dodjes kad su ti rekli, pa kako bude.

Dragana, probaj sa tabletama lactogyn, to je prvo oralno sredstvo koje regulise vaginalnu floru, sadrzi probiotske bakterije i ja ga pijem kad god uzimam antibiotike, kao sada na primer, a nekad i preventivno, naprimer leti, na moru. Nisu bas jeftine, ali vrede, narocito u nasoj situaciji, ne tebaju nam jos neke bestije Korak po korak na putu do bete + - Page 15 81816
Xena
Xena

Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od little monster 15/10/2011, 12:23

Maakki igracice igracice igracice igracice igracice igracice beta b b b b
little monster
little monster

Broj poruka : 80
Datum upisa : 07.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 15/10/2011, 12:29

Xena vv vv vv vv vv vv vv

Maakki wavecrowd wavecrowd
Mali Princ
Mali Princ

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 15/10/2011, 12:34

Xena za sutraaa radost radost radost prasim najaceeee sunny roda roda roda
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maza1972 15/10/2011, 13:49

MAKKII...počeću na vreme ,za veliku BETU
radost radost radost radost radost
navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica
XENA...za sutra i samo opušteno
radost radost radost radost
navijacica navijacica navijacica navijacica navijacica
...E, pošto sam nekako povezala ko, šta ,gde i kada,nadam se da nisam nekog izostavila,ne zamerite drage moje...
I ja sam u jurnjavi, juče pao prvi Suprefact 0.3, danas krećem sa Menopurom 225...Eto mog kratkog izveštaja...inače, ubi me ova veštica ,baš mi je obilna, mutno mi nešto u glavi...nema neke posebne euforije oko početka...Ljubim vas sve ljubav
maza1972
maza1972

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 15/10/2011, 14:23

Xena, srecno sutra! igracice igracice igracice igracice igracice
Monster, ne ubacuj se, neog se opusti, to je samo jos 10 dana! yes Very Happy Idem da ti pisem Very Happy
Maaki, pa znas da ni jedna trudnica nije imala simptome? trudnica igracice igracice igracice igracice
Dragana, uzivaj na Zlatiboru, a za bakterije ces morati nesto da uzmes, cula sam za klebsielu, ali nemam iskustva sa njom Rolling Eyes Nego, jel to onaj dr. sa Zlatibora kog je Bixi cesto pominjala po dobru? Very Happy
Mazo, srecan pocetak stimulacije, bolje sto nemas osecaj, proci ce brze sve igracice igracice igracice igracice

KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maza1972 15/10/2011, 14:50

Imam dva pitanja
1.Nalaz hormona 13 dc. Fsh 9.3 (8,0-22,0) Lh 21,0 (18.4-61.2) Nisko mi ovo izgleda,šta vi kažete?U zagradi su refer.vrednosti za sredinu ciklusa,a u potpisu su mi za 3 dan ciklusa.
2.Smanjili su mi suprefact sa 0.5 na 0.3,i rekli da naglasim svaki dan da primam 0.3 jer je uobičajeno 0.5.E sad,što meni daju manje od uobičajenog? osmeh srce Kontracepciju sam prekinula još pre mesec dana i sad mi smanjili ovu supresiju...
maza1972
maza1972

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 15/10/2011, 15:04

Maakki, meni je danas 15ti dan od et , i i dalje nemam ni jedan simptom apsolutno, a beta je juce bila 295... Laughing

Toliko nisam imala simptoma da sam se cak mislila da ne idem da vadim, rekoh sta da se dzabe traumiram, a kad ono lol!

Devojke, ja vas stalno prasim, ne moze da skodi vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv b
Mali Princ
Mali Princ

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 15/10/2011, 15:32

Drage koracaljke dobar danic osmeh srce
Imam pitanjce: jutros sam dobila ocekivanu veštica tacno kad i treba f
a treba da vadim hormone,po mojoj racunici to je u ponedeljak ujutru..e a ja u nedelju radim trecu smenu i zavrsavam u ponedeljak u 6h Mad ...PITANJE je da li treca smena moze da utice na hormone,mislim na umor itd..glupo pitanje ali sta cu sve me strah kakvi ce biti Rolling Eyes

ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu