KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+69
SannI-AlL
makababy
buby
Marija86
Dacaa
caci
LaFolie
vildana m
ragaco
daxi011
Simona
lena
Orline
lilya
vikica800
lilly13
Likoli
natalija
7-patuljaka
sanja 80
malenaa
gagax81
Republica
djole42
tuli
viktorija
suncica muncica
bak
maus
cvrle76
lolipop
racili
grudva
Niny
Deni
shenon
Anavi
BiKsi :)
little monster
JocY
Zoka83
Sofka
Sneza
Tanja83
ciklama
hany
fenix
Malina
Shizika
Mali Princ
dragana76ns
jaca*caca
ananana
KoMetaK
bebko
MAAKKI
dr mali pariz
ninica2
adriatika
anak
Xena
Mirjana
Kamilica
noja
Botox
maza1972
traveler81
cicsa80
heart84
73 posters

Strana 40 od 40 Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 40 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od SSanja 27/10/2011, 21:22

da, Kamilice, sve je super proslo, nadam se da ce tako biti i ubuduce.

I ja sam skoro citav dan danas prespavala. I ja koristim utrogestan, 3x2.. Nista me ne boli, sto mi je nekako najcudnije.. ali bolje da je tako.. :)
SSanja
SSanja

Broj poruka : 712
Datum upisa : 27.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 40 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od Mirjana 27/10/2011, 21:33

daxi011 ::

Miro da li su tebi odmah posle aspiracije rekli da stavljas utrogestan ?
Jesu Daxi, samo što mi je do Et-a doza bila 2x2, a posle transfera 3x2.
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 27/10/2011, 21:40

E drage moje vidim ja da ste mi sve superiska pa mi svanulo odmah..Hvala vam na savetima.Bila sam kod dr i nije vaginalno vec urinarno krvarenje koje se sad smanjilo tako da sutra radim urin i urinokulturu..Ma bicu ja ok sredicu i to :) Nove trudnjacice mazite svoje stomacice,Kamilice drago mi je da je sve proslo ok mada nisam ni sumljala :*...Ostale koracaljke d
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maza1972 27/10/2011, 22:02

Kami,bravo,eto korak bliže...baš mi je drago što si rešila ovaj problemčić napred scuro
Nini...isto je sve super ispalo,znala sam da je urinarno,i meni se desilo jednom davno,doduše nisam imala hiatero pre toga...sve će se rešiti sa lekićima... napred scuro
Da znate da nisam spavala,spremala sam proju i čistila po kući...kao što i dolikuje pre dolaska dece... lol!
od daxi011 Danas u 8:26 pm
Mazo uzivaj i opusti se
zaboravih kako bese da li smo dan pred transfer stavili 2x utrogestan ili smo nosili pa su prve stavljali oni posle transfera a vece pred transfer bilo je obavezno ... sex
drzim pesnice
Hvala draga,ali sam sad u zbunu...meni ništa nisu rekli za sex a pričala sam sa dr i sestrama dok sam čekala SSANJu.Pomagajte,kakva je praksa u SB Beograd?I neznam da li opet da se izbrijem za ET?I da li rade na punu bešiku?
maza1972
maza1972

Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maza1972 27/10/2011, 22:08

Re: Jutra u OKTOBRU!

od Mirjana Danas u 9:35 pm

Ma gde je Pari ljudi.....baš mi je čudno ovde bez nje! A ne verujem da nas je zaboravila,,ma, nema šanse! Ok....Pari, nedostaješ, ljubim
DA,stvarno... Shocked mora da nam sprema neko iznenađenje,pa da popadamo svi na nos... d
maza1972
maza1972

Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 27/10/2011, 23:10

maza1972 ::
Re: Jutra u OKTOBRU!

od Mirjana Danas u 9:35 pm

Ma gde je Pari ljudi.....baš mi je čudno ovde bez nje! A ne verujem da nas je zaboravila,,ma, nema šanse! Ok....Pari, nedostaješ, ljubim
DA,stvarno... Shocked mora da nam sprema neko iznenađenje,pa da popadamo svi na nos... Korak po korak na putu do bete + - Page 40 630329
lol! a baš htedoh da pitam gde me to Mira proziva, nisam zapazila Laughing
Miro, pa kako da se domogneš poslaničke fotelje,ako ja ne napravim pauzu pola dana? lol!
Moram da mislim na tebe, trudnice ipak imaju prioritet! Very Happy
No, tu sam svaki dan, kud ćeš više da me viđaš? lol!
Danas sam dosta kasnije sa posla, nego inače, pa ručak,spavanjac od dva ipo sata Shocked koma...
pa u poštu po poklon od Tine, pa u crkvu ,pa na rođus kod kume,i evo me.Stigla samo da vas stisnem,i poručim-istrajte-jer druge nema!
Bravo Kami!!Mazo...ti sutra vraćaš beke? da se središ,draga,i hrabro po svoju decu!
Miro, paniku smanji na 1 da ne zagori ručak lol!
Žene-stiskam sve! Korak po korak na putu do bete + - Page 40 692299
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 27/10/2011, 23:14

Divo napredujete drage drugarice f
Samo da vas pozdravim i svima pozelim sreću.
Ja sam od juce na Sioforu 500 uz doručak i večeru, a nakon dve nedelje idemo sa 850 dva puta dnevno. U medjuvremenu da se javim doktorki kad dobijem, UZ da vidimo kako se sve odvija posle VTO i nadam se uskoro Mikroginonu. Odlučili smo da još jednom probamu u Bis-u o sopetvenom trošku. Uh, možda zvuči malo ludo, ali jedva čekam da krenemo ponovo bb
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dacaa 28/10/2011, 09:32

Evo i mene.O vidim da se puno toga izdesavalo lol! Nisam tu bila dva dana i imam mnogo toga da iscitam yes Napisacu vam kako je meni juce pa cu da se bacim na druge devojke  b

E ovako bili smo na prvom uz.5dan stimulacije endometrijum9,2*folikulidesno preko 10folikula od 10-12mm,folikuli levo 7folikula od 12mm! d b E sad znam da je estradiol 900 i nesto nisam dobro cula a nisu mi upisal
i.Kad sam cula koliki je E2 ja pitam da li je to dobro ona kaze ma odlicno.Kad je videla koliko folikula odusevila se... vv A ja gledam i ne verujem kaze da je i endo.divan.Sta vi mislite.Smanjila mi je juce 5dana dozu gonala sa 150 na 112,5 i dodala jos cetrotide0,25.u subotu je opet uz.Mene inace malo jajnoci i bole verovatno od tolikih folikula.Zanima me koliko se folikula smatra za hiperstimulaciju?Inace stalno je ponavljala ovo je fantasticno pa vi ce te biti trudni! g x A ja srecna ko nova godina  b A kontam i vas su boleli jajnici to je normalno....Inace sama sebi dajem i nije mi vise tolika frka f
Dacaa
Dacaa

Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 28/10/2011, 09:35

Daco hrabrice, ne znam da ti odgovorim za hiper, ali stvarno je lepa situacija, verujem da dr zna sta radi pa da ti tako i daje terapije. radost radost radost
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 28/10/2011, 09:39

Dacaa, odlično! Endo super, E2 super, folikula kolko hoćeš. Zbog jajnika pi puno vode (bar 2,5l dnevno) i ne sekiraj se za hiperstimulaciju, jer ti je smanjen gonal, a možda ti ga još smanji posle sledećeg UZ-a. E sad' ću malo da se radujem sa tobom bb x bb x bb x bb x bb x bb x bb x bb x bb x bb x bb x bb x bb x bb x bb x bb x
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dacaa 28/10/2011, 09:48

Joj super Miro!A inace doktorka mi nista nije dala od tih saveta sve od cedjene narandze pa nadalje sam pokupila od vas devojke!Puno vam hvala na savetima d
Dacaa
Dacaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SSanja 28/10/2011, 09:53

Daco, koliko sam ja ukapirala, preko 15 je hiperstimulacija. Npr meni je dr rekla da sam blago hiperstimulisana, jer valjda folikuli nisu bili skroz pokrili jajnik, nego se vidjelo tkivo jajnika iako ih je bilo puno. Ja sam juce imala aspiraciju, dobili smo 21 j.c. Bila sam spremna na jake bolove, medjutim, apsolutno me nista ne boli. Juce odmah posle aspiracije je boluckalo, poslije nista. U klinici su mi skrenuli paznju da mirujem, tako da sam ih poslusala, kutanjke su mi savjetovale puno tecnosti, i to sam poslusala, i eto. Nadam se da je to rijesena situacija, i da necu imati nekih vecih tegoba.
To sto te boli stomak je normalno, tako sam se i ja osjecala.
Nadam se da sam ti pomogla ovim. ljubav
SSanja
SSanja

Broj poruka : 712
Datum upisa : 27.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 28/10/2011, 10:37

Dacca, to za vodu i sl. stvari sam ja nasla na inostranim stranicama! Kao i za izbegavanje parfema, dezodoranasa....prilikom ET-a.
Mazuljo, pa srecno danas, i da nam se vratis zapupela trudnica
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dacaa 28/10/2011, 10:50

Ma super kod mene je upalilo!Hvala SSanja!Sad samo miruj malo dok to ne prodje.Ma cini mi se da sam negde i ja cula za to ali valjda ce biti sve ok. zagrljaj E Miro ovo za parfeme nisam znala....juuuu a ja ovisna o hemiji  b Bice zanimljivo zbunjen ff
Dacaa
Dacaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 28/10/2011, 11:38

Cestitke i Mazi i SSanji!
Za dve nedelje otprilike, kad ja radim aspiraciju, cekamo da cujemo kolika im je beta! Stvarno se nadam da sve ide dobro svakoj od vas ovde, to i meni daje snagu i puno mi znaci.
Mazo, hoces li ici na posao pre nego sto uradis betu? koliko lezati posle vracanja i koliko je to pasivno lezanje?
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makababy 28/10/2011, 11:54

Dacaa ::Evo i mene.O vidim da se puno toga izdesavalo lol! Nisam tu bila dva dana i imam mnogo toga da iscitam yes Napisacu vam kako je meni juce pa cu da se bacim na druge devojke  b

E ovako bili smo na prvom uz.5dan stimulacije endometrijum9,2*folikulidesno preko 10folikula od 10-12mm,folikuli levo 7folikula od 12mm! d b E sad znam da je estradiol 900 i nesto nisam dobro cula a nisu mi upisal
i.Kad sam cula koliki je E2 ja pitam da li je to dobro ona kaze ma odlicno.Kad je videla koliko folikula odusevila se... vv A ja gledam i ne verujem kaze da je i endo.divan.Sta vi mislite.Smanjila mi je juce 5dana dozu gonala sa 150 na 112,5 i dodala jos cetrotide0,25.u subotu je opet uz.Mene inace malo jajnoci i bole verovatno od tolikih folikula.Zanima me koliko se folikula smatra za hiperstimulaciju?Inace stalno je ponavljala ovo je fantasticno pa vi ce te biti trudni! g x A ja srecna ko nova godina  b A kontam i vas su boleli jajnici to je normalno....Inace sama sebi dajem i nije mi vise tolika frka f

daco nemoj da brines...ja sam imala 30 folikula i bila u hiperstimulaciji,rekli su mi da pijem sto vise surutke,3 kuvana belanca,mladi sir i meso,ja sam sve to jela i tako da mi je uspela vto,i bitno je mirovanje...punooooooooooooooo poljubaca i zelim ti srecu i pozitivno samo razmisljaj...

-------

https://kutak.forumotion.com/viewtopic.forum?t=1848
makababy
makababy

Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 40 od 40 Prethodni  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu