JUTRA U MARTU
+22
MAAKKI
Orline
maja76
Hitron-Luka
maus
Cupava
Tinushka
caci
Shizika
vašar
MARA
daco
djole42
lolipop
bebko
dr mali pariz
Jelena*
HappyGirl
bak
BiKsi :)
cicsa80
Milijana
26 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 6 od 7
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: JUTRA U MARTU
Danak curice, zenice! Divan dan a ja bila u gradicu na jutarnjoj kafici, pa na pijaci kupila svakakvog zelenisa a dobila sam od naseg prijatelja ljubicicu za srecan pocetak proleca. Inace, danas u 16.00 mm ide kod endokrinologa da vidimo sta ce dalje da mu kaze. o svemu cu pisati na temi azospermia da imate uvid u celu pricu.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Ljub, ljub
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Dobro jutro...
Osvanuo još jedno lepo,sunčano jutro...
Valja iskoristiti...
Nadam se da je proleće, najzad, stiglo...
Osvanuo još jedno lepo,sunčano jutro...
Valja iskoristiti...
Nadam se da je proleće, najzad, stiglo...
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Dobro jutro
Da izgleda je stiglo prolece , mmm kafa napolju, sunce , uzivancija
Da izgleda je stiglo prolece , mmm kafa napolju, sunce , uzivancija
bubili2- Broj poruka : 296
Datum upisa : 11.11.2010
Jutro svima!
Lep dan za skitnju al ja moram da radim
Sve vas voleeeeeeeeeeeee Djoleeeeeeeeeeeeee!
Lep dan za skitnju al ja moram da radim
Sve vas voleeeeeeeeeeeee Djoleeeeeeeeeeeeee!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Dobro jutro
I kod nas proljece na pragu a ja krecem sa proljecnem ciscenjem jer situacija sa svekrom odlozava renoviranje.
On je bolje ali dokzano kazem :zene su jaci pol a ne muskarci.Mi mozemo da izdrzimo vise nego oni.
Ljubim vas i zelim lep dan
I kod nas proljece na pragu a ja krecem sa proljecnem ciscenjem jer situacija sa svekrom odlozava renoviranje.
On je bolje ali dokzano kazem :zene su jaci pol a ne muskarci.Mi mozemo da izdrzimo vise nego oni.
Ljubim vas i zelim lep dan
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Otkucah poruku i ode... pih
Stigla sam doma! Bilo mi je više nego divno, lepo, zanimljivo, ma fenomenalno!
STISAK za sve cure, a slike kačim na putovanjima kad stignem!
Stigla sam doma! Bilo mi je više nego divno, lepo, zanimljivo, ma fenomenalno!
STISAK za sve cure, a slike kačim na putovanjima kad stignem!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Samo da vas ljubim i Bixači poručim da nam nakači sličke.
P.s. nisam ni osetila tvoj put,kad si bila sa nama.
P.s. nisam ni osetila tvoj put,kad si bila sa nama.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Zavisnik od familije iz računara, a bome, kako bih se snašla da 7 dana ovde ne kročih, ne bude me 2 dana, pa mi treba par sati da sve iščitam!
Kačim slike čim napravim neku selekciju, imamo ih 880!
Kačim slike čim napravim neku selekciju, imamo ih 880!
Lepa zemlja, šta ćeš! Bilo bi i više da aparat nije dva puta pokazao istrošene baterije!bubili ::Zezas za 880 a ?
Biksiii, vidoh slike na fejsu, daj i ovde, ali sa komentarima, plizzzzzzzzzzzzzz
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Ooooo goluzdrava, pa dobro nam se vratila! :-)
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Svaka cast, pa stvarno si bila vredna, ja volim da fotkam ali nikako da se nadjem na njima jok ja . Ajde kaci da parimo oci.
bubili2- Broj poruka : 296
Datum upisa : 11.11.2010
Biksi dobro nam stigla! Tamo nema hipodroma, jel da? Lepse ovde da se trci!
cicsa80 ::Biksi dobro nam stigla! Tamo nema hipodroma, jel da? Lepse ovde da se trci!
Pa sad, nije da nema!
Nego da vam kažem, kad se već pomenu hipodrom, al onaj pravi, u Švedskoj po zakonu ne mogu da kupe 1 konja, već isključivo 2, jer jedan ako je sam hoće da pati! Šta mislite kad ćemo mi dostići taj nivo, pa makar i u razmišljanju?!
Htedoh večeras slike okačiti, al dodjoše mi roditelji, pa se onda videh sa komšijama, i tako prodje vreme. A sad idem spavati, jer sutra hoću na posao. Lakše mi da radim sutra, pa dva dana odmora, nego da počnem u ponedeljak! A za vikend da organizujemo druženje s prijateljima, jer je dragom bio rodjus dok smo bili tamo, pa da počastimo nama drage ljude! Nadam se da ću se sutra izorganizovati, jer ipak treba vremena da se sve slike ubace, jedna po jedna! Verujem da nema mogućnost da se učita više slika odjednom, to bi me spasilo?!
Jutrooooooooooooooooooo cure
danas sam kuci pa cu probati zaostalo gradivo da iscitam
danas sam kuci pa cu probati zaostalo gradivo da iscitam
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007
Vece svima!
Mili sta cu kad sve sto se tice sredjivanja kuce i rucka ceka mene
Tince
Biksi sto pre kaci slike
Ljubim vas sve
Mili sta cu kad sve sto se tice sredjivanja kuce i rucka ceka mene
Tince
Biksi sto pre kaci slike
Ljubim vas sve
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Slike okačene! Bome, dobrih 2 sata mi je trebalo da sve skockam!
Danas mi je neki divan dan! Znate ono kad vas preplavi talas ispunjenosti, dobre energije, lepih vesti. Otišla sam na posao, da bi mi bilo lakše da se naviknem od ponedeljka, onako psihološki. Kako sam stigla, tako mi je kolega rekao da je prethodnu noć postao deda curice, i onda nas častio tortom. Koleginica se juče venčala, moja omiljena sestra od tetke bila kuma, pa smo joj jutros čestitali, gledali slike sa venčanja i pričali o utiscima.
Onda sam se videla sa najboljim drugom, i prenela mu utiske iz Švedske, otišla posle posla na šišanje i naručenu tortu za dragog za sutrašnju sedeljku! Usput me pozvao super drug, javio da se ženi, inače, naš nesudjeni kum, pa me i to dodatno obradovalo! Danas sam kupila neku knjigu za klinku od zaove, Legende i mitovi, za decu naravski prilagodjeno, ma baš sam ceo dan super raspoložena! Samo neka tako ostane!
Ljubac drage moje!
Čuh da će za vikend biti najveći uticaj radijacije koja je stigla iz Japana, pa da treba izbegavati preterano duge šetnje (dr u Bg rekla jednoj trudnici da izbegava šetnje!)! Pa da znate, možda se bolje primiriti ovaj vikend, za svaki slučaj!
Divan vikend vam želim, kako god ga provele!
STISAK
Danas mi je neki divan dan! Znate ono kad vas preplavi talas ispunjenosti, dobre energije, lepih vesti. Otišla sam na posao, da bi mi bilo lakše da se naviknem od ponedeljka, onako psihološki. Kako sam stigla, tako mi je kolega rekao da je prethodnu noć postao deda curice, i onda nas častio tortom. Koleginica se juče venčala, moja omiljena sestra od tetke bila kuma, pa smo joj jutros čestitali, gledali slike sa venčanja i pričali o utiscima.
Onda sam se videla sa najboljim drugom, i prenela mu utiske iz Švedske, otišla posle posla na šišanje i naručenu tortu za dragog za sutrašnju sedeljku! Usput me pozvao super drug, javio da se ženi, inače, naš nesudjeni kum, pa me i to dodatno obradovalo! Danas sam kupila neku knjigu za klinku od zaove, Legende i mitovi, za decu naravski prilagodjeno, ma baš sam ceo dan super raspoložena! Samo neka tako ostane!
Ljubac drage moje!
Čuh da će za vikend biti najveći uticaj radijacije koja je stigla iz Japana, pa da treba izbegavati preterano duge šetnje (dr u Bg rekla jednoj trudnici da izbegava šetnje!)! Pa da znate, možda se bolje primiriti ovaj vikend, za svaki slučaj!
Divan vikend vam želim, kako god ga provele!
STISAK
Dan svima! Danas sam bila sa mojom najmladjom drugaricom od nepunih sest meseci. Toliko mi je napunila rezerve da mislim da ce mi pluca eksplodirati! Mi smo komunicirale dok je jos bila u maminom stomaku
Biksi, onda sam se danas posteno ozracila.
Biksi, onda sam se danas posteno ozracila.
Joooj Biksi, ženo, dođe sa severa i svašta napriča Ja danas celog dana bila napolju i to sa deteom Jbg nisam na vreme videla tvoju poruku
Odoh da gledam te slike
Odoh da gledam te slike
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Milijana ::Joooj Biksi, ženo, dođe sa severa i svašta napriča Ja danas celog dana bila napolju i to sa deteom Jbg nisam na vreme videla tvoju poruku
Odoh da gledam te slike
I ja isto....malopre usla u stan
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Dobro jutro drugarice!
Konačno da osvanem ujutru i ja na ovim stranama...
Jeste li pomerile sat?
Napolju malo oblačno,ali dah proleća je apsolutno prisutan...mnogo više od spominjane radijacije Da nam je proleće tu,i moj želudac govori
Danas...kuliranje.Pošto sam juče picnula stan,a na na nekom kasnom ručku smo kod mojih.Malo ću nekog posla na računaru odraditi,i uživati.
Sve vas pozdravljam,želim ugodan dan i da ga provedete sa najmilijima...
Ljubac,i naravno-stisak
Konačno da osvanem ujutru i ja na ovim stranama...
Jeste li pomerile sat?
Napolju malo oblačno,ali dah proleća je apsolutno prisutan...mnogo više od spominjane radijacije Da nam je proleće tu,i moj želudac govori
Danas...kuliranje.Pošto sam juče picnula stan,a na na nekom kasnom ručku smo kod mojih.Malo ću nekog posla na računaru odraditi,i uživati.
Sve vas pozdravljam,želim ugodan dan i da ga provedete sa najmilijima...
Ljubac,i naravno-stisak
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Dobro jutro i od mene!
Sat sam namjestila, ali nikako da se prilagodim.
Juče sam nekako čitav dan izgubila na gluposti, te danas moram pospremiti kuću nakon radne sedmice, i vidim da će mi i danas proći dan bezveze.
Ova zadnja sedmica marta mi prolazi u rođendanima, juče je bio bratu, sinoć smo proslavili, a 30.03. je mm rođendan.
Ljubac za sve
Sat sam namjestila, ali nikako da se prilagodim.
Juče sam nekako čitav dan izgubila na gluposti, te danas moram pospremiti kuću nakon radne sedmice, i vidim da će mi i danas proći dan bezveze.
Ova zadnja sedmica marta mi prolazi u rođendanima, juče je bio bratu, sinoć smo proslavili, a 30.03. je mm rođendan.
Ljubac za sve
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
E Loli i mom tati je 30.03. rodjus! Biće torte, šapnula mi mama danas!
MM i ja juče organizovali druženje s babama. Nismo imali vode juče do 15h, zbog nekih radova, a od žurke u subotu ostalo i sudova i čaša prljavih, te rešimo da to ne gledamo i odemo do njegove babe, ispričamo joj utiske s puta, a onda je povedemo i odemo kod moje babe! E mislim da odavno nismo uradili bolju stvar, što bi rekli matori, osevapili smo se! Kako su se njih dve ispričale i izjadale jedna drugoj, kao prave drugarice! A samo su se videle jednom, na našoj svadbi, dakle, pre skoro 7 godina! A stalno se ranije pozdravljale i pitale kad ćemo ih spojiti. MM sinulo i mi sprovedosmo u delo.
Sinoć opet imadosmo goste, i to nam dolazila od devera devojčica, prvi put! Mada je veći deo večeri prespavala!
P. S. Juče sam prvi put sama pravila sarme, sveki samo sugerisala kolko začina, 34 komata smotana, te ajte kod mene ako nemate ručka! I danas jeli, mljac, biće od mene dobra kuvarica, samo jooš da vedžbam!
MM i ja juče organizovali druženje s babama. Nismo imali vode juče do 15h, zbog nekih radova, a od žurke u subotu ostalo i sudova i čaša prljavih, te rešimo da to ne gledamo i odemo do njegove babe, ispričamo joj utiske s puta, a onda je povedemo i odemo kod moje babe! E mislim da odavno nismo uradili bolju stvar, što bi rekli matori, osevapili smo se! Kako su se njih dve ispričale i izjadale jedna drugoj, kao prave drugarice! A samo su se videle jednom, na našoj svadbi, dakle, pre skoro 7 godina! A stalno se ranije pozdravljale i pitale kad ćemo ih spojiti. MM sinulo i mi sprovedosmo u delo.
Sinoć opet imadosmo goste, i to nam dolazila od devera devojčica, prvi put! Mada je veći deo večeri prespavala!
P. S. Juče sam prvi put sama pravila sarme, sveki samo sugerisala kolko začina, 34 komata smotana, te ajte kod mene ako nemate ručka! I danas jeli, mljac, biće od mene dobra kuvarica, samo jooš da vedžbam!
Strana 6 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Jutra u martu
» Najlepsa jutra u martu
» Najlepsa jutra u martu
» Nasa jutra u martu
» Suncana majska jutra
» Najlepsa jutra u martu
» Najlepsa jutra u martu