Decembarska jutra
+33
adriatika
Marija86
Jelena*
Hitron-Luka
Tinche
Jelence
Agata27
buby
bak
Struzzo
Shizika
heart84
Republica
MARA
maus
lena
dr mali pariz
Filippa
Sami
catherine290505
maja76
HappyGirl
anna
tuli
bebko
Milijana
caci
7-patuljaka
djole42
Sneza
Zoka83
vašar
BiKsi :)
37 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 8 od 12
Strana 8 od 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Decembarska jutra
c.cc..c.cc.c.cc....porodices se u Legend-u...
ja bas kupila kod njih dzemperic...lep..
ti bas ne mirujes..nisam ni ja...al me bogami pred kraj priteglo...bolelo sve...svaka tebi cast
ja bas kupila kod njih dzemperic...lep..
ti bas ne mirujes..nisam ni ja...al me bogami pred kraj priteglo...bolelo sve...svaka tebi cast
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Buby, mene sve boli dok ne ustanem i krenem, a kad krenem... ne zaustavljam se kao da imam mikser u d...
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
nasmeja me buby a baš sam bila razočarana kada sam pročitala temu na koracima o koštanju besplatne vto. Hvala bubybuby ::c.cc..c.cc.c.cc....porodices se u Legend-u...
Samo napred mili
Cure sve smo mi pomogle i guramo ovu akciju.Imate izveštaj o današnjem susretu. Pročitajte i priključite s e, potrebne ste.
Želim vam prelep vikend!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Samo da pozdravim i ljubnem moje drugarke.
Lep vikend.
Lep vikend.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Jutrio cure!
Samo na kratko da se javnem i poželim vam blagosloven vikend
Samo na kratko da se javnem i poželim vam blagosloven vikend
Pozdravi devojke i od mene. Inace tako mi je hladno u stanu, smrzoh se ziva a greju lepo. A snegic bas lepo veje
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Evo i ja da mahnem i da poželim ugodan vikend svima!
Majo, kako ti prolaze trudnički dani?
Cure, stisak!
Majo, kako ti prolaze trudnički dani?
Cure, stisak!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dan
Sto je hladno sva sam se smrzla.
Sinoc navijem sat da zvoni u 8 ujutru kad sam se ja probudila ono pola 10 a svasta danas na meni-u.Hvala Bogu stigla sam sve sto sam htela da uradim i moram da vam se pohvalim da mi slavski kolac nikad bolje nije ispao Bas sam zadovoljna.
Ostale cure koje slave kako teku pripreme?
Zelim vam lep vikend,onima koji slave-SRECNA SLAVA,a onima koji idu na slavu zelim lep provod.
Sto je hladno sva sam se smrzla.
Sinoc navijem sat da zvoni u 8 ujutru kad sam se ja probudila ono pola 10 a svasta danas na meni-u.Hvala Bogu stigla sam sve sto sam htela da uradim i moram da vam se pohvalim da mi slavski kolac nikad bolje nije ispao Bas sam zadovoljna.
Ostale cure koje slave kako teku pripreme?
Zelim vam lep vikend,onima koji slave-SRECNA SLAVA,a onima koji idu na slavu zelim lep provod.
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Dobar dan,
Gde je to hladno? Kod nas se sneg otopio i sad pada kiša
Majo, stvarno, kad će TD?
Jelena, vrednice, i kolač si umesila? Ja samo pomažem svekrvi i pravim kolače koliko i koje ja hoću i to kao dopunu.
Lep vikend i SREĆNA SLAVA
Gde je to hladno? Kod nas se sneg otopio i sad pada kiša
Majo, stvarno, kad će TD?
Jelena, vrednice, i kolač si umesila? Ja samo pomažem svekrvi i pravim kolače koliko i koje ja hoću i to kao dopunu.
Lep vikend i SREĆNA SLAVA
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Dobro jutro
Srecna slava svima koji slave i lep provod onima koji idu na slavu
Srecna slava svima koji slave i lep provod onima koji idu na slavu
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Hvala Bebko!
Devojke,nisam stigla juče da vam se ni na tren javim,jer mi je raspored bio nemoguć.
Naravno,sve sam stigla sem našeg stana da raspremim.Torte su gotove,i pitu sam pravila,tačnije tonu pite sa šampinjonima i integr. pirinčem.
Sad još malo da se pridignem iz kreveta,spremim,i sačekam muža da dođe po mene,pa idemo kod nj. mame.Malo sam i tužna,naravno zbog muža,znam kako mu je danas...
Prva slava otkako oca nema za trpezom,i ko zna koja u nizu da mu ni sin nije tu...
Ma-jednom će biti bolje,samo ,mislim da mu nijedna neće tako teško pasti kao ova.
Ja želim od srca da čestitam svima koji danas slave Sv. Nikolu,da budu lepo raspoloženi,a onoj drugoj polovini koja ne slavi-da se lepo provedu kod nekog na slavi-tako bar kažu
Ljubi vas i stiska ,vaša Pari
Devojke,nisam stigla juče da vam se ni na tren javim,jer mi je raspored bio nemoguć.
Naravno,sve sam stigla sem našeg stana da raspremim.Torte su gotove,i pitu sam pravila,tačnije tonu pite sa šampinjonima i integr. pirinčem.
Sad još malo da se pridignem iz kreveta,spremim,i sačekam muža da dođe po mene,pa idemo kod nj. mame.Malo sam i tužna,naravno zbog muža,znam kako mu je danas...
Prva slava otkako oca nema za trpezom,i ko zna koja u nizu da mu ni sin nije tu...
Ma-jednom će biti bolje,samo ,mislim da mu nijedna neće tako teško pasti kao ova.
Ja želim od srca da čestitam svima koji danas slave Sv. Nikolu,da budu lepo raspoloženi,a onoj drugoj polovini koja ne slavi-da se lepo provedu kod nekog na slavi-tako bar kažu
Ljubi vas i stiska ,vaša Pari
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Jutro cure !
Srecna slava slavarima ,lep provod gostima
Pari nek vam ova slava bude prekretnica i da vec od sutra to "jednom bice bolje" zakoraci u vas dom!
Srecna slava slavarima ,lep provod gostima
Pari nek vam ova slava bude prekretnica i da vec od sutra to "jednom bice bolje" zakoraci u vas dom!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Dobro jutro!
Nek su sa srećom današnji Detinjci, i ako vas neko veže, čast morate dati!
Nek je srećna slava Sv. Nikoli, a svima kojima je on zaštitnik doma, nek je nazdravlje i radost!
Svim gostima želim da poručim da se ne prejedaju, da ne bi brektali i kukumavkali kako ne mogu da se pomere! (ja sam medj ovima!)
Pariz, tm će ova godina sigurno biti najteža, ali ja mu želim da dogodine mazi tvoj okruglasti stomak sa jednim ili dva bića u njemu, a da mu sin sedi za slavskom trpezom, i to u gornjem kraju!
Svima mašem, pijem kafu i spremam se da idem kod zaove da vežem ono njeno prasence! I ujedno da spremim poklone ako mene vežu!
Što bi rekao moj svekar, blago babi (njegovoj majci), koliko ona ima nas da veže!
Nek su sa srećom današnji Detinjci, i ako vas neko veže, čast morate dati!
Nek je srećna slava Sv. Nikoli, a svima kojima je on zaštitnik doma, nek je nazdravlje i radost!
Svim gostima želim da poručim da se ne prejedaju, da ne bi brektali i kukumavkali kako ne mogu da se pomere! (ja sam medj ovima!)
Pariz, tm će ova godina sigurno biti najteža, ali ja mu želim da dogodine mazi tvoj okruglasti stomak sa jednim ili dva bića u njemu, a da mu sin sedi za slavskom trpezom, i to u gornjem kraju!
Svima mašem, pijem kafu i spremam se da idem kod zaove da vežem ono njeno prasence! I ujedno da spremim poklone ako mene vežu!
Što bi rekao moj svekar, blago babi (njegovoj majci), koliko ona ima nas da veže!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
SRECNA SLAVA SVIMA KOJI DANAS SLAVE....
PARI... ...MILA...NAJMILIJA MOJA...ZNAS I SAMA DA TI OD SRCA SVI ZELIMO DA TE VIDIMO "DEBELU"...I HOCEMO...
EVO ZA POCETAK JEDNO OVAKO
PARI... ...MILA...NAJMILIJA MOJA...ZNAS I SAMA DA TI OD SRCA SVI ZELIMO DA TE VIDIMO "DEBELU"...I HOCEMO...
EVO ZA POCETAK JEDNO OVAKO
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Jutro curetci!!!
Srecna slava svima koji slave!Ovo je moja devojacka slava,jako je volim i nikako vec 8 godina da se naviknem da nije moja jedna jedina!Idemo kod mojih na slavlje,falice nam moj mali bato,jer je on dalekodaleko,sam je i verovatno ne slavi.U nazad par godina,kad god nazove za vreme slavskog rucka da nas sve ljubi,ja se rasplacem,ridam ko malo dete i tako tuzna nastavim da slavim slavu,a knedla uvek stoji!!!Tako da vec sam tuzna unapred,ali ko sto neko gore rece....bice bolje!
Sve vas jakojako ljubim i grlim,drage moje!
Srecna slava svima koji slave!Ovo je moja devojacka slava,jako je volim i nikako vec 8 godina da se naviknem da nije moja jedna jedina!Idemo kod mojih na slavlje,falice nam moj mali bato,jer je on dalekodaleko,sam je i verovatno ne slavi.U nazad par godina,kad god nazove za vreme slavskog rucka da nas sve ljubi,ja se rasplacem,ridam ko malo dete i tako tuzna nastavim da slavim slavu,a knedla uvek stoji!!!Tako da vec sam tuzna unapred,ali ko sto neko gore rece....bice bolje!
Sve vas jakojako ljubim i grlim,drage moje!
vašar- Broj poruka : 1680
Datum upisa : 28.09.2010
SVIMA KOJI DANAS SLAVE SVETOG NIKOLU - SRECNA SLAVA!!!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Svima koji danas slave Sv Nikolu:
Na praznik vaseg doma, svi vam radost doneli i dobro zdravlje poželeli, sa
osmehom praznik slavili, sa dobrim vinom nazdravili. Srećna slava"
A i za sve ostale:
neka vas Gospod cuva na putevima vasim, ma gde bili veceras.
Pari, mila...ljubimo vas batica i ja...a za tm jedan specijalni , danas, onako drugarski, od srca, sa zeljom da bar malo pomogne i otera tuzne misli. Znam da si mu ti najveca zivotna podrska, a dobri Bog ce nagraditi takav brak i takvu ljubav.
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
Srećna slava, Nikoljci
I lep dan svima
I lep dan svima
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Srecna slava drugari
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Dan cure!
Auuuu ala se ovde
Ja u ovoj nedelji prenatrpana aktivnostima ali uglavnom lepim spremanje paketića a hvala Bogu dece ima
Curke ljubim vas
Auuuu ala se ovde
Ja u ovoj nedelji prenatrpana aktivnostima ali uglavnom lepim spremanje paketića a hvala Bogu dece ima
Curke ljubim vas
Bas se spava hepy
I ja prenatrpana obavezama,isto spremam paketice,lutam na sve strane
Danas kod mojih/deca spavaju a ja se svrckam ne daju mi nista da radim/trudnica jos koji dan ima prednost,sutra na depilaciju,onda za nis,u sredu za leskovac a u cetvrtak virkanje i Skoplje
sad vas ljubim sve
I ja prenatrpana obavezama,isto spremam paketice,lutam na sve strane
Danas kod mojih/deca spavaju a ja se svrckam ne daju mi nista da radim/trudnica jos koji dan ima prednost,sutra na depilaciju,onda za nis,u sredu za leskovac a u cetvrtak virkanje i Skoplje
sad vas ljubim sve
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
DOBRO JUTRO SVIMA!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
...Dobro jutro....evo i ja se pridružujem sa jednom kaficom "ljubavnom"....Budna sam od 3:20 i već ispila kafu uveliko....Takodje spremanje paketića u toku za moje sestriće i sestrića mm (ima 12 god ali još uvek očekuje paketić pa šta da radimo onda )....Uživajte....
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Nije htelo da mi prebaci sliku kafe, ali nema veze....
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Strana 8 od 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska zimska jutra
» Decembarska snezna bela jutra :)
» decembarska jutra
» Decembarska jutra