Decembarska jutra
+33
adriatika
Marija86
Jelena*
Hitron-Luka
Tinche
Jelence
Agata27
buby
bak
Struzzo
Shizika
heart84
Republica
MARA
maus
lena
dr mali pariz
Filippa
Sami
catherine290505
maja76
HappyGirl
anna
tuli
bebko
Milijana
caci
7-patuljaka
djole42
Sneza
Zoka83
vašar
BiKsi :)
37 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 12 od 12
Strana 12 od 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Decembarska jutra
Dobro vece ovo zadnje vece.
Brinbil cestitam ti iz sveg srca ,nek je Suncica ziva i zdrava i vesela najlepsi za Novu godinu.
Mi spremamo obilnu veceru i sampanji i dobro vino.Naoruzale smo se prskalicama i dobrog raspolozenja.
Bice veselo.
Brinbil cestitam ti iz sveg srca ,nek je Suncica ziva i zdrava i vesela najlepsi za Novu godinu.
Mi spremamo obilnu veceru i sampanji i dobro vino.Naoruzale smo se prskalicama i dobrog raspolozenja.
Bice veselo.
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Vece i od mene!
Zelim vam svima pre svega puno zdravlja,a onda srece,ljubavi,radosti i svega onog sto vas cini srecnim.Da vam se sve zelje ostvare koje pozelite u ponoc i neka vam 2011-ta godina bude uspesna na svim poljima!
Zelim vam svima pre svega puno zdravlja,a onda srece,ljubavi,radosti i svega onog sto vas cini srecnim.Da vam se sve zelje ostvare koje pozelite u ponoc i neka vam 2011-ta godina bude uspesna na svim poljima!
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Gde god da ste zelim vam lep provod i SRECNA VAM NOVA GODINA!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Za one koji vole spavati, ali se uvek bude dobro raspoloženi... Za one koji se jos uvek pozdravljaju poljupcem... Za one koji puno rade, ali se znaju i ludo zabavljati... Za one koji grese, ali ne koriste glupe isprike... Za one koji gase tv da bi porazgovarali... Za one koji su srecniji kad nesto mogu podeliti nego imati celo... Za one koji su uvek spremni pomoci prijatelju... Za one koji ne vide sve crno ni onda kada su u mraku... Za one koji ne cekaju Novu godinu da bi bili bolji... Zelim vam zdravu, uspesnu i veselu Novu 2011. godinu!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dok mi net još uvek fercera,mada ću veče,između ostalog ,sa vama provesti,želim sad da vam čestitam Novu 2011.godinu uz želju da mi budete zdrave i vi i vaša deca,i vaši muževi,da ste mi dobro raspoložene, i da ste i dalje tu-na ovom divnom mestu da zajedno delimo naše trenutke,a da u Novoj bude više onih-lepših za deljenje
Ljubim i stiskam vas sve!
Ljubim i stiskam vas sve!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
SRECNA NOVA 2011
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
DRAGE MOJE DIVNE, SVE DO JEDNE, KOMPJUTERSKE TETE STO CINITE MOJ I MAMIN ZIVOT BOLJIM, SRECNA VAM NOVA GODINA, ZELIMO NAM SVIMA PUNO ZDRAVIH
VASA NERA
VASA NERA
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Strana 12 od 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska zimska jutra
» Decembarska snezna bela jutra :)