Decembarska jutra
+33
adriatika
Marija86
Jelena*
Hitron-Luka
Tinche
Jelence
Agata27
buby
bak
Struzzo
Shizika
heart84
Republica
MARA
maus
lena
dr mali pariz
Filippa
Sami
catherine290505
maja76
HappyGirl
anna
tuli
bebko
Milijana
caci
7-patuljaka
djole42
Sneza
Zoka83
vašar
BiKsi :)
37 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 12
Strana 10 od 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Decembarska jutra
Dobro jutro svima
Kod mene radno,majstori su svuda po kuci.Ostalo je jos sprat i kotao da se poveze pa pustamo grejanje
MM i ja razmisljamo sta da radimo,da li da idemo u Prag ili da cekamo da se banka otvori kod nas?Nervira me sto je formirana Uprava za biomedicinu jos u junu a vec 6 meseci se nista ne desava.Kao trebalo bi pocetkom 2011,ali ko to zna...Najvise me ubija to cekanje a tako zelim bebu,pa nisam pametna sta da radimo...
Pari upravu si,nikako da nadjem odgovarajuci avatar,nekako nema ni jednog koji ide uz moju licnost
Caci kako je bilo na koncertu?
Biksi uzivancija
Ljubim vas sve
Kod mene radno,majstori su svuda po kuci.Ostalo je jos sprat i kotao da se poveze pa pustamo grejanje
MM i ja razmisljamo sta da radimo,da li da idemo u Prag ili da cekamo da se banka otvori kod nas?Nervira me sto je formirana Uprava za biomedicinu jos u junu a vec 6 meseci se nista ne desava.Kao trebalo bi pocetkom 2011,ali ko to zna...Najvise me ubija to cekanje a tako zelim bebu,pa nisam pametna sta da radimo...
Pari upravu si,nikako da nadjem odgovarajuci avatar,nekako nema ni jednog koji ide uz moju licnost
Caci kako je bilo na koncertu?
Biksi uzivancija
Ljubim vas sve
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Dobro jutro
Taj avatar trenutno ti je baš lud, jelenče
Hvala za kafu mmmmmm
Ja sinoć bila na spontano organizovanoj večeri za prijatelje kod prijateljice. Ona baš ume da nas organizuje povremeno, i da spremi večeru da se ona ne umori, a da opet savršeno izgleda. Bilo je super, samo što ja ne mrdnuh dalje od "predjela"...Strava sir, njeguški pršut i crno vino. Pokoja maslinka...Ne da sam uživala u mediteranskom šmeku po snegu nego nemam reči...
Šta se radi danas.
Ja mislila da idem u kino, zovu me da gledam Montevideo, jel' ga gledao neko?
Taj avatar trenutno ti je baš lud, jelenče
Hvala za kafu mmmmmm
Ja sinoć bila na spontano organizovanoj večeri za prijatelje kod prijateljice. Ona baš ume da nas organizuje povremeno, i da spremi večeru da se ona ne umori, a da opet savršeno izgleda. Bilo je super, samo što ja ne mrdnuh dalje od "predjela"...Strava sir, njeguški pršut i crno vino. Pokoja maslinka...Ne da sam uživala u mediteranskom šmeku po snegu nego nemam reči...
Šta se radi danas.
Ja mislila da idem u kino, zovu me da gledam Montevideo, jel' ga gledao neko?
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
MM i ja se kanili juče, ali.. prekjuče smo gledali Nebo iznad Berlina Vima Vendersa, bila nedelja posvećena njemu u bioskopu, pa smo skontali da bi svaki film gledan posle ovog fenomenalnog, bio skroz bzvz. Tako da smo odustali. Ako odeš, javi kakvi su utisci!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Jaooo, Biksi, otkad nisam gledala taj film.
From her to eternity
From her to eternity
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Fenomenalan je! Ne umem ni da opišem koliko je dobar!
Pa i inace je Wendersa teshko opisati.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
I ovde ću da okačim svima nama koji je čekamo...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Danas sređivanje kuće...čitam,lepo se provodite,sve odiše pretprazničkom atmosferom,samo da ne bude kao u Šantićevoj pretprazničkoj večeri...
briskam malo prašinu,pred kićenje,hahahaha,brišem je inače,ali sad posebno,da bi sve šljaštilo
Od mjuze,aktuelan mi Valjak,sestra donela sa koncerta u NS...hahahah,hvala joj ,kad nije više-bar karta za isti konc.
nego,pozdrav uz Ljubavnu,i najomiljeniji mi stih-zaplači,kad te niko ne vidi
briskam malo prašinu,pred kićenje,hahahaha,brišem je inače,ali sad posebno,da bi sve šljaštilo
Od mjuze,aktuelan mi Valjak,sestra donela sa koncerta u NS...hahahah,hvala joj ,kad nije više-bar karta za isti konc.
nego,pozdrav uz Ljubavnu,i najomiljeniji mi stih-zaplači,kad te niko ne vidi
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Jutro
Kod mene sneg,sve je zavejao,bas sam se iznenadila koliko je napadao preko noci.
Sinoc smo mm i ja kitili jelku(kacim slike posle) i kucu.Od sinoc sam sa mackom u svadji,ne mogu da joj dokazem da ukrasi nisu za igranje.Stane ispod jelke i skida kugle koje posle juri po kuci,a ja .
Struzo
Ljubim vas sve,odoh da spremam nesto za dorucak
Kod mene sneg,sve je zavejao,bas sam se iznenadila koliko je napadao preko noci.
Sinoc smo mm i ja kitili jelku(kacim slike posle) i kucu.Od sinoc sam sa mackom u svadji,ne mogu da joj dokazem da ukrasi nisu za igranje.Stane ispod jelke i skida kugle koje posle juri po kuci,a ja .
Struzo
Ljubim vas sve,odoh da spremam nesto za dorucak
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Dobar dančić od mene...
Ja sam vam danas Možda me uhvatilo predpraznično raspoloženje a možda i raspust na vidiku
Sve vas ljubim i grlim
Ja sam vam danas Možda me uhvatilo predpraznično raspoloženje a možda i raspust na vidiku
Sve vas ljubim i grlim
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
bebko :: a možda i raspust na vidiku
Dobar vam dan!
Ovde na jutrima vazda uzivancija Dobra kava,dobra mjuza,filmovi,a tek rodica....ih bre!
Veliki za sve!
Ovde na jutrima vazda uzivancija Dobra kava,dobra mjuza,filmovi,a tek rodica....ih bre!
Veliki za sve!
vašar- Broj poruka : 1680
Datum upisa : 28.09.2010
Hoću i ja na raspust! Kmeeeee!
e vala,samo da mi jutra više ne izgledaju ...bar neko vremeBiksi :) ::Hoću i ja na raspust! Kmeeeee!
E baš ti zavidim. Ja 10 godina već radim a nikako da se naviknem rano da ustajem. A trebala bih zbog štitne. Al eto. Uživaj bar ti, i svi ostali prosvetari !
Bih malo kod suseda, malo fudbal, malo amstel, malo ćakulanje! Divotica!
Laka noćca!
Bih malo kod suseda, malo fudbal, malo amstel, malo ćakulanje! Divotica!
Laka noćca!
Dobro jutro svima!!!!
Evo Fatam priliku da se javnem. Kuca - poso, poso - kuca, stignem toliko da iscitam po nesto na Kutku,plus i moj Milence je ovde, pa bili u Kikindi za vikend proslavili Janin i Boskov rodjus...zurka bez prestanka.
Ajd zive bile pa se pisemo veceraske, nadam se.
Evo Fatam priliku da se javnem. Kuca - poso, poso - kuca, stignem toliko da iscitam po nesto na Kutku,plus i moj Milence je ovde, pa bili u Kikindi za vikend proslavili Janin i Boskov rodjus...zurka bez prestanka.
Ajd zive bile pa se pisemo veceraske, nadam se.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
E da, javite mi porukom kad se Milijana porodi. Nesalelo, Tinche, Mala...imate moj br.
maus ::E da, javite mi porukom kad se Milijana porodi. Nesalelo, Tinche, Mala...imate moj br.
Yes draga....ne sekiraj se....Ajd pa ufati vremena da pišeš i koju sličku postavi da i mi uživamo gledajući tvoju Anu....ljubac....
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Dan kutanjke!
Još malo smo u ovoj godini i jedva čekam početak nove sita ću se i odmoriti. U totalnom sam fulu sa obavezama, uostalom kao i uvek pred ng i baš mi je žao što ne mogu sva pisanija da ispratim, pa onda pokušavam ali teško ide kad jednom propustiš gradivo oops:
Sve u svemu veliki ljub i pozdrav za sve vas
Još malo smo u ovoj godini i jedva čekam početak nove sita ću se i odmoriti. U totalnom sam fulu sa obavezama, uostalom kao i uvek pred ng i baš mi je žao što ne mogu sva pisanija da ispratim, pa onda pokušavam ali teško ide kad jednom propustiš gradivo oops:
Sve u svemu veliki ljub i pozdrav za sve vas
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Happy,jednačim se sa prvim delom tvog posta
Mišice,ni ja ništa ne znam još,sad ću u njen dnevnik,ali verujem da bi i ovde vatromet prsnuo,da nam je Lenka došla
Devojke,kako ste?
jutros dobro poledilo,zamalo ne padoh.Kako sam se okliznula ,samo me po kičmi secnulo.Sad je lepo,sunčano,ali se ne beli dovoljno
Cure,stišćem
Mišice,ni ja ništa ne znam još,sad ću u njen dnevnik,ali verujem da bi i ovde vatromet prsnuo,da nam je Lenka došla
Devojke,kako ste?
jutros dobro poledilo,zamalo ne padoh.Kako sam se okliznula ,samo me po kičmi secnulo.Sad je lepo,sunčano,ali se ne beli dovoljno
Cure,stišćem
Milijana,sve čestitke za rođenje Lenke!!
Mili,još jednom sve čestitke za rođenje Lenke!
Žene,Kutak je bogatiji za jednu princezu! Živeli u to ime!!
Žene,Kutak je bogatiji za jednu princezu! Živeli u to ime!!
AJMO VESELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DOBILI SMO JOS JEDNU CURICU
Bravo za MILI! Dobrodošla LENKA!