Septembarska jutra
+25
lena
Hitron-Luka
Shizika
catherine290505
adriatika
MARA
Tinche
Jelence
brinbili
maus
Struzzo
Cupava
bebko
caci
Orline
dr mali pariz
anna
maja76
BiKsi :)
bak
tuli
djole42
HappyGirl
Jelena*
Milijana
29 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 14
Strana 3 od 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Septembarska jutra
Dobro jutro, dobro jutro!
Jelena srećan rođendan tm!
Devojke, mogla bih se kladiti da je, kad sam ustala, pre oko sat i po, bilo sunčano i obećavalo lep dan. Dok sam se okrenula steglo sivilo sa svih strana, prosto ne znam otkud?! Baš je bljak...a ja čekam majstora (za vrata) i danas
Jelena srećan rođendan tm!
Devojke, mogla bih se kladiti da je, kad sam ustala, pre oko sat i po, bilo sunčano i obećavalo lep dan. Dok sam se okrenula steglo sivilo sa svih strana, prosto ne znam otkud?! Baš je bljak...a ja čekam majstora (za vrata) i danas
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Dan devojke!!!
Misu, citam i ne verujem...uzas zivi! Dobro je on i prosao posle tebe, nadam se da te nikada nece zaboraviti pa samim tim ce i pazljivije voziti.
Danas je MM otisao sam na vencanje svoje sestre od tetke. Sve se desava u centru grada tako da nema mirnih bastica za batu i mene. Ostali smo kod kuce da se mazimo i uzivamo. A sad cu da mu posaljem sms da se ne vraca kuci bez parcenceta torte!
Ljubac za sve!!!
Misu, citam i ne verujem...uzas zivi! Dobro je on i prosao posle tebe, nadam se da te nikada nece zaboraviti pa samim tim ce i pazljivije voziti.
Danas je MM otisao sam na vencanje svoje sestre od tetke. Sve se desava u centru grada tako da nema mirnih bastica za batu i mene. Ostali smo kod kuce da se mazimo i uzivamo. A sad cu da mu posaljem sms da se ne vraca kuci bez parcenceta torte!
Ljubac za sve!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Jelena, srećan rodjus tm i da se lepo provedete!
Jelenče, hvala draga, dobro si razumela, idem na more.
Eh, umal Bata da ode na još jednu svadbu! Počeo on bre mnogo rano da izlazi! Tinče, ljubi malog dasu za mene!
Anna, majstori, uf obično ih treba , pravi su prevaranti, nikad ne dodju u dogovoreno vreme, ni dan, a ponekad i mesec!
Ja danas bila na izletu: Kadinjača-Perućac-Predov krst. Bilo divno. Vreme nas poslužilo iako je bilo oblačno i ponegde maglovito! Ako stignem sutra, baciću koju slidžu!
Cmačem vas!
Jelenče, hvala draga, dobro si razumela, idem na more.
Eh, umal Bata da ode na još jednu svadbu! Počeo on bre mnogo rano da izlazi! Tinče, ljubi malog dasu za mene!
Anna, majstori, uf obično ih treba , pravi su prevaranti, nikad ne dodju u dogovoreno vreme, ni dan, a ponekad i mesec!
Ja danas bila na izletu: Kadinjača-Perućac-Predov krst. Bilo divno. Vreme nas poslužilo iako je bilo oblačno i ponegde maglovito! Ako stignem sutra, baciću koju slidžu!
Cmačem vas!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Evo nas,
Danas u selu pravila kečap i džem, a sutra imamo smrtni slučaj - koljemo svinjče Pripreme za zimu su u toku, mi smo mravi, a ne cvrčci
Jelena, srećan rođendan mužu
Biksi, ti ne staješ, a odmor još nije počeo
Devojke, ljubac
Danas u selu pravila kečap i džem, a sutra imamo smrtni slučaj - koljemo svinjče Pripreme za zimu su u toku, mi smo mravi, a ne cvrčci
Jelena, srećan rođendan mužu
Biksi, ti ne staješ, a odmor još nije počeo
Devojke, ljubac
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Znaci strasno Mili ,ne znam da li da se smejem ili sta,ali da je crnjak jesteMilijana :: a sutra imamo smrtni slučaj - koljemo svinjče
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Milijana ::
a sutra imamo smrtni slučaj - koljemo svinjče
Ti si luda luda! Padoh od smeha!
Jutro drage
Hvala vam puno na cestitkama
Sinoc je bilo prelepo,nisam se vise nasmejala nego sinoc,a torta je otisla dok si reko' keks
Milijana bravo za kecap i dzem
Bas me slatko nasmeja za svinjce
I mi danas koljemo dve svinje za deverov 18-ti rodjendan koji je sutra.Ja sam zaduzena za torte
Sve vas ljubi vasa Jelena
Hvala vam puno na cestitkama
Sinoc je bilo prelepo,nisam se vise nasmejala nego sinoc,a torta je otisla dok si reko' keks
Milijana bravo za kecap i dzem
Bas me slatko nasmeja za svinjce
I mi danas koljemo dve svinje za deverov 18-ti rodjendan koji je sutra.Ja sam zaduzena za torte
Sve vas ljubi vasa Jelena
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Dan
Samo da se nakratko javimo zivo,zdravo i ok smo svi
Ljubim vas sve
I nek je srecan septembar na svim poljima
Pisemo se kasnije
Samo da se nakratko javimo zivo,zdravo i ok smo svi
Ljubim vas sve
I nek je srecan septembar na svim poljima
Pisemo se kasnije
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Dan cure
Čestitam rođ tvom mužiću jeco.
Maus ufffffffffffffffffffff odsekla sam se.Iskreno se nadam da će biit kažnjen.
Ja klasika radim, viđam se sa prijateljima, rodbina,radim, šetam, renoviram po malo stan, šetam... i tako u krug i nije mi uopšte dosadno. Juče sam išla na vožnju brodom.Uživancija... Opet imam svadbe, punoletstva... i sve to je razlog što me manje ima :)
Sve vas ljubim pozz
Čestitam rođ tvom mužiću jeco.
Maus ufffffffffffffffffffff odsekla sam se.Iskreno se nadam da će biit kažnjen.
Ja klasika radim, viđam se sa prijateljima, rodbina,radim, šetam, renoviram po malo stan, šetam... i tako u krug i nije mi uopšte dosadno. Juče sam išla na vožnju brodom.Uživancija... Opet imam svadbe, punoletstva... i sve to je razlog što me manje ima :)
Sve vas ljubim pozz
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Stvarno Hepiska da si proredila pisanje, jesi, nikad manje. Sve hocu da te zovem, pa necu vidim da si u guzvi
Danas mi je godisnjica braka i to sedma. Bas smo se u ovo vreme i vencali u crkvi.
Danas mi je godisnjica braka i to sedma. Bas smo se u ovo vreme i vencali u crkvi.
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
SREĆNA GODIŠNJICA , SREĆNA.Volim broj sedam jer je broj savršenstav pa neka vam sedma bude najlepša i najveći i najlepši poklon neka vam donese
Majče proredila sam šta da radim.Prijatelji sa svih strana oće da s eviđamo, poslovi...i još sto stvari a danas radim nešto na kompu ceo dan pa reko daj malo da švrljam i kutkom.
Majče proredila sam šta da radim.Prijatelji sa svih strana oće da s eviđamo, poslovi...i još sto stvari a danas radim nešto na kompu ceo dan pa reko daj malo da švrljam i kutkom.
Srećna vam godišnjica Majče! Nek vam bude bebićetna!
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Hvala Anna, Happy
Srecna godisnjica!
Jeco, tm srecan rodjendan!
Svima srecno sve
Jeco, tm srecan rodjendan!
Svima srecno sve
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Majo, da ove godine napravite jedno ili dva pileta, pa da za sledeću godišnjicu imate stereo!
Bak, !Svima srećno sve!
Bak, !Svima srećno sve!
Srećna godišnjica, Majče Volim godišnjice, i naša će uskoro
Ja sam ni živa ni mrtva sve me je steglo, nos zapušen, samo voda curi, oči mi suze, glava teška, kijam.... ne znam šta ću sa sobom Godinama nisam bila bolesna, danas nisu mogli da mi nađu karton kod lekara, i baš sad da nadrljam kad ne mogu ni da pijem ništa
Pozdrav za sve
Ja sam ni živa ni mrtva sve me je steglo, nos zapušen, samo voda curi, oči mi suze, glava teška, kijam.... ne znam šta ću sa sobom Godinama nisam bila bolesna, danas nisu mogli da mi nađu karton kod lekara, i baš sad da nadrljam kad ne mogu ni da pijem ništa
Pozdrav za sve
SRECNA VAM GODISNICA MAJO
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
MAJO,SREĆNA VAM GODIŠNJICA BRAKA!
DA STE MI ŽIVI I ZDRAVI JOŠ 100 GODINA!
DA STE MI ŽIVI I ZDRAVI JOŠ 100 GODINA!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Maki, srecna godisnjica braka! :-)
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 50
Datum upisa : 14.03.2009
Hvala vam devojke, bilo je lepo veceras, uzivali smo
Milijana, pih, ajde topli se, čajevi, limun, to bar smeš! Pa da nam se ponovo brzo aktiviraš!
Ustajte lenje bube! Rastegnite se, vreme je za nove pobede!
D o b r o j u t r o!
D o b r o j u t r o!
Jutro
Juce sam se bas umorila,a i kao zainat dosla mi ,a stomak morala sam nesto da popijem protiv bolova inace nista ne bi mogla da uradim.
Majce srecna godisnjica braka,zelim vam da se volite jos puno godina i da vam se ostvari sve sto pozelite
Milijana cajevi i limun
Ljubim vas sve
Juce sam se bas umorila,a i kao zainat dosla mi ,a stomak morala sam nesto da popijem protiv bolova inace nista ne bi mogla da uradim.
Majce srecna godisnjica braka,zelim vam da se volite jos puno godina i da vam se ostvari sve sto pozelite
Milijana cajevi i limun
Ljubim vas sve
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Dobar dan devojke,
Ja danas malo bolje, ali ni blizu ozdravljenju Noć sam provela na WC šolji posle svih čajeva i sokova, a i inače piškim kao luda Juče sam se inhalirala bosiljkom, a danas čujem da ne sme da se koristi u trudnoći, tako da sam sad malo zbunjena
Danas se tope čvarci i pravi kavurma, a ja prikovana za krevet Stvarno nema smisla
Pozdrav za sve vas.
Biksi, kad se kreće na more?
Ja danas malo bolje, ali ni blizu ozdravljenju Noć sam provela na WC šolji posle svih čajeva i sokova, a i inače piškim kao luda Juče sam se inhalirala bosiljkom, a danas čujem da ne sme da se koristi u trudnoći, tako da sam sad malo zbunjena
Danas se tope čvarci i pravi kavurma, a ja prikovana za krevet Stvarno nema smisla
Pozdrav za sve vas.
Biksi, kad se kreće na more?
Dan
Milijana držim fige da što pre zbriše virus.
Ja malo odmaram pa reko da vidim šta se radi na kutanjskoj estradi
Ljubim vas i nadam se vidimo se uskoro
Milijana držim fige da što pre zbriše virus.
Ja malo odmaram pa reko da vidim šta se radi na kutanjskoj estradi
Ljubim vas i nadam se vidimo se uskoro
Strana 3 od 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra!
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska-jesenska jutra
» Septembarska jutra!