Septembarska jutra
+25
lena
Hitron-Luka
Shizika
catherine290505
adriatika
MARA
Tinche
Jelence
brinbili
maus
Struzzo
Cupava
bebko
caci
Orline
dr mali pariz
anna
maja76
BiKsi :)
bak
tuli
djole42
HappyGirl
Jelena*
Milijana
29 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 14
Strana 10 od 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Septembarska jutra
Aha, supenom A imam i vruc hleb
Ajvar gotov, ja mrtva. MM zvali hitno na neki posao, mamu oterala, sad kad legnem, do ujutru se necu okrenuti!
A u petak imam ispit, red bi bio da sutra sednem da ponovim. Opet cu pasti
Ljubim vas ja sve
Ajvar gotov, ja mrtva. MM zvali hitno na neki posao, mamu oterala, sad kad legnem, do ujutru se necu okrenuti!
A u petak imam ispit, red bi bio da sutra sednem da ponovim. Opet cu pasti
Ljubim vas ja sve
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Ponesi profi teglu ajvara, prolaziš garant
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
I pogacu uz ajvar i malo sira i garant osmica
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
orline ::Ponesi profi teglu ajvara, prolaziš garant
djole39 ::I pogacu uz ajvar i malo sira i garant osmica
Bak,carice-vrednice! Odmaraj!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Uhhh, ajvar mi ne spominjite, tek me danas boli d... od hoklice na kojoj sam sedela dok sam čistila paprike Sveki me tera da me vodi sutra u Sokobanju, ali ja ne moguuuu
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Čupava nam je trudna
Krenulo je,krenulo...
Maro
Krenulo je,krenulo...
Maro
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
DAAAAA, JESTE, JESTE
Cure jer još aktuelna zimnica.
Kod mene na poslu H A O S Glava me zaboli od gluposti i kriminala.
Ajd žive bile
Cure jer još aktuelna zimnica.
Kod mene na poslu H A O S Glava me zaboli od gluposti i kriminala.
Ajd žive bile
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Bebko citaj gore na td ima svasta nesto
Viktor ce dobiti batu,Viktor ce dobiti batu
Cupava bas super,krenulo je krnulo
Cupava bas super,krenulo je krnulo
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Bravo maro,bravo!!MARA ::
Happy,kako odolevaš tolikom krimainalu dođi kod nas da malo odmoriš!
Čupka,sve čestitke!!
Devojke,žive bile!
Kakve vestiiiiiiiiiiiii!!!!!
Cupka trudna
A Viktor ce dobiti batu
Ajvar i ostala zimnica se sprema.
Gluposti i kriminala ima svuda, nazalost.
Cupka trudna
A Viktor ce dobiti batu
Ajvar i ostala zimnica se sprema.
Gluposti i kriminala ima svuda, nazalost.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Dobro jutro dobri narode,
Happy, ženo kakav kriminal? Pa toga u našoj zemlji nema. Mislim da si ti to nešto pomešala
Kod nas baš sunčano jutro i ja se sada razmišljam da li da idem malo u špacirung Juče sam odmaral kući, nije u redu da sedim dva dana uzastopno Za vikend imama goste iz beograda: dever i jetrva (ali ne rođeni, naravno) koje nisam videla godinu dana, tako da će domaćica morati da se pokaže
Prijatan dan devojke svima
Happy, ženo kakav kriminal? Pa toga u našoj zemlji nema. Mislim da si ti to nešto pomešala
Kod nas baš sunčano jutro i ja se sada razmišljam da li da idem malo u špacirung Juče sam odmaral kući, nije u redu da sedim dva dana uzastopno Za vikend imama goste iz beograda: dever i jetrva (ali ne rođeni, naravno) koje nisam videla godinu dana, tako da će domaćica morati da se pokaže
Prijatan dan devojke svima
Bravo Cupko..jeeeeeeeeeeee
A ajvar kad zamirise......jos ako je ljut.Mmmm
A ajvar kad zamirise......jos ako je ljut.Mmmm
adriatika- Broj poruka : 4040
Datum upisa : 08.01.2008
Jutro prošlo,a ovde pusto..da nešto ne napisaše Caci,Milijana i Adri,pomislila bih da su jutra napuštena
Bliži se kraj radne nedelje...radujemo mu se
Bliži se kraj radne nedelje...radujemo mu se
Jutro
Dan
Vece
Dan
Vece
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Evo i mene
Joj ne mogu sve da iscitam,ali najbitnije je da nam je Cupka trudna i da ce Viktor dobiti batu
Ovih dana me zimnica uzela pod svoje ali polako sve privodim kraju.
Pari dzem je od sljiva
Bas sam umorna,sve me zivo boli od savijanja,seckanja,ljustenja,...Danas smo klali svinju za zimu(od sto kg-a jedna velika vangla mesa ).
Bas me boli glava(valjda zbog promene vremena),popila sam lek za bolove i nista .Juce smo bili do grada i kupili ribice.MM mora da napravi krov za akvarijum da bi to sve izgledalo perfektno.
Odoh da se tusiram pa u krevet.
Ljubim vas sve
Joj ne mogu sve da iscitam,ali najbitnije je da nam je Cupka trudna i da ce Viktor dobiti batu
Ovih dana me zimnica uzela pod svoje ali polako sve privodim kraju.
Pari dzem je od sljiva
Bas sam umorna,sve me zivo boli od savijanja,seckanja,ljustenja,...Danas smo klali svinju za zimu(od sto kg-a jedna velika vangla mesa ).
Bas me boli glava(valjda zbog promene vremena),popila sam lek za bolove i nista .Juce smo bili do grada i kupili ribice.MM mora da napravi krov za akvarijum da bi to sve izgledalo perfektno.
Odoh da se tusiram pa u krevet.
Ljubim vas sve
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Dobro jutro!
jutros Nera poranila, ustala nesto pre sedam pa nece da zaspi a mm i ja umorniii , sta da radimo, spavamo i masemo medvedicem-zveckom iznad Nere, ona cici a mi kunjamo na jedno oko . Danas je dan za sprmanje kucice, za vikend imamo goste-da vide Vuvuzelu, a mi idemo kod male Isidore, dakle Nera ide u zivot . Za sad nema nikakvu reakciju na vakcinu i to me raduje. Sinoc mo isli u setnju pa smo u nazovi parkicu ispred zgrade upoznali dve drugarice-jedna mladja a druga starija od Nere sedam dana -pa smo se druzile i sa njima i njihovim mamama. To mi je bilo tako daleko ranije, dok sam prolazila pored- ta druzenja mama malih beba i cavrljanje o svemu i svacemu vezanom za bebe, a sinoc sam ja bila jedna od njih-MAMA i njena BEBA-sasvim obicno zvuci a u stvari pravo malo Bozije cudo. MM stajao sa strane nije hteo da me ometa kako kaze i uzivao je u pogledu .
Zelim vam lep dan i za kraj Dusko: " Ako ste nekoga zavoleli bez razloga, kasnije će vam ti razlozi sve više nedostajati."
jutros Nera poranila, ustala nesto pre sedam pa nece da zaspi a mm i ja umorniii , sta da radimo, spavamo i masemo medvedicem-zveckom iznad Nere, ona cici a mi kunjamo na jedno oko . Danas je dan za sprmanje kucice, za vikend imamo goste-da vide Vuvuzelu, a mi idemo kod male Isidore, dakle Nera ide u zivot . Za sad nema nikakvu reakciju na vakcinu i to me raduje. Sinoc mo isli u setnju pa smo u nazovi parkicu ispred zgrade upoznali dve drugarice-jedna mladja a druga starija od Nere sedam dana -pa smo se druzile i sa njima i njihovim mamama. To mi je bilo tako daleko ranije, dok sam prolazila pored- ta druzenja mama malih beba i cavrljanje o svemu i svacemu vezanom za bebe, a sinoc sam ja bila jedna od njih-MAMA i njena BEBA-sasvim obicno zvuci a u stvari pravo malo Bozije cudo. MM stajao sa strane nije hteo da me ometa kako kaze i uzivao je u pogledu .
Zelim vam lep dan i za kraj Dusko: " Ako ste nekoga zavoleli bez razloga, kasnije će vam ti razlozi sve više nedostajati."
catherine290505- Broj poruka : 5953
Datum upisa : 02.08.2009
Divno Keti hvala ti ja sam jako puno puta u zivotu upravo to radila,zavolela ljude bez razloga,a onda...sta god znacio nastavak ja sam i dalje jednostavno nastavi;la da volim ljude bez razloga.
Hvala na Dusku bas sam se pronasla.
ljubac svim devojkama
Hvala na Dusku bas sam se pronasla.
ljubac svim devojkama
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Dobar dan!
Jelena, vrednice naša, ja tek treba da počnem sa seckanjem, ali mi se čini da je još rano
Keti, MAMA i BEBA, kako to lepo zvuči, a verujem da još lepše izgleda
Ja danas pravila baklavu jer sutra imamo goste. Sad se spremam do frizera i da potražim nešto za sestru, danas joj je rođendan Volim petak i kad ne radim! Jednostavno, stvarno je to najlepši dan u nedelji
Uživajte žene drage
Jelena, vrednice naša, ja tek treba da počnem sa seckanjem, ali mi se čini da je još rano
Keti, MAMA i BEBA, kako to lepo zvuči, a verujem da još lepše izgleda
Ja danas pravila baklavu jer sutra imamo goste. Sad se spremam do frizera i da potražim nešto za sestru, danas joj je rođendan Volim petak i kad ne radim! Jednostavno, stvarno je to najlepši dan u nedelji
Uživajte žene drage
Dan žene, mame, tetke, sestre i ostala ekipo
Da, petak jeeeeeeeeeee .Uživanje za vikend
Vidim vredne ste, bravo! još ako vi i vaši muževi uživate u zimnicama i kuvanju pun pogodak
Mala samo se ti kikoći ali trenutno ne bi volela da si u mojoj koži, jer zajedno sa kolegama bijemo veliku bitku tj. RAT. Kad pobedimo vodim te na elixir
Juče sa katom na bazenu a ono puno trudnica a jedna če meni pošto je napravila mali zastoj u traci, izvinite ja malo sporije trudnica sam. Ja se oduševila kad vidim posle a ono ima ih još A baš su bile lepe te trudnice, sijaju
caty zaista je prelepo gledati tako sastrane. često sam doživela takve trenutke što tm kaže uživanja u pogledu gledajući svoju porodicu, prijatelje.
Pozdrav curke odo da još malo radim
Da, petak jeeeeeeeeeee .Uživanje za vikend
Vidim vredne ste, bravo! još ako vi i vaši muževi uživate u zimnicama i kuvanju pun pogodak
Mala samo se ti kikoći ali trenutno ne bi volela da si u mojoj koži, jer zajedno sa kolegama bijemo veliku bitku tj. RAT. Kad pobedimo vodim te na elixir
Juče sa katom na bazenu a ono puno trudnica a jedna če meni pošto je napravila mali zastoj u traci, izvinite ja malo sporije trudnica sam. Ja se oduševila kad vidim posle a ono ima ih još A baš su bile lepe te trudnice, sijaju
caty zaista je prelepo gledati tako sastrane. često sam doživela takve trenutke što tm kaže uživanja u pogledu gledajući svoju porodicu, prijatelje.
Pozdrav curke odo da još malo radim
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Ziveo Petak cureeeeeeee
adriatika- Broj poruka : 4040
Datum upisa : 08.01.2008
caci- Broj poruka : 4530
Datum upisa : 22.01.2009
Speedy,kad izađeš iz ljute bitke,JA te vodim na elixir!! ja verujem u tebe i samo nemaoj onu: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa raaaaatujem sam,.....HappyGirl ::
Veče devojke na jutrima!
Caty,uživaj u razmeni trikova,ćaskanju,šetnjama sa Vuvuzelom...svemu!
Adri,znala sam da ćeš se javiti danas
Milijana,srećan rođus sestri,i tebi lep provod!
da,vikend pred nama,a još je lepši kad je porodica šira ovog puta za veličinu tetkinog Cuca!
Uživajte! JA ZNAM DA HOĆU
MySpace Great Weekend Graphics from SuperPimper.com
Uzivajte sa dragim ljudima,nek vam dan pocne i zavrsi se osmehom!
Ja radim....a bas me nesto mrziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
djole42- Broj poruka : 6359
Datum upisa : 15.01.2010
Dobar dan devojke,
Đole, zar i subotom na poslu! Vrednice naša
Mi sinoć bili na rođendanu kod sestre i propisno se najeli, a onda malo na koncrtu Nevernih Beba
Sad čekam da mm usisa, pa da ja obrišem prašinu, a onda me vodi u Vrnjačku Banju na ručak, ako se ne pokvari vreme, jer mi se čini da više nije tako sunčano kao jutros
Večeras gosti sa jednim malim Pavlom
Đole, zar i subotom na poslu! Vrednice naša
Mi sinoć bili na rođendanu kod sestre i propisno se najeli, a onda malo na koncrtu Nevernih Beba
Sad čekam da mm usisa, pa da ja obrišem prašinu, a onda me vodi u Vrnjačku Banju na ručak, ako se ne pokvari vreme, jer mi se čini da više nije tako sunčano kao jutros
Večeras gosti sa jednim malim Pavlom
Strana 10 od 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra!
» Septembarska jutra
» Septembarska jutra
» Septembarska-jesenska jutra
» Septembarska jutra!
» Septembarska jutra