Prague fertility centre - dr. Sonja Lazarovska
+103
maza1972
saska1
mata
atomski mrav
Malu
Mrvica78
OKacica
makac71
Bebita
ivi
pavlovic_miljana
Strumfeta78
Olja-B
Tiki-Liki
ganedina
SoJa
leptirko82
fight&faith
Simancce
Ceca797
Hugolina
BettyBoop
m-someone
hany
SSanja
ShareLove
pereca82
red
Maksi
tanjica
JocY
Vuchica
Ninche
djole42
Orline
dragana76ns
ms_do
Crvic
lelas
Nada83
Stenli
mimamoja
Honey Bunny
danilche
jaca*caca
Erata
pempy
Sirijus
Tanja83
beta
ariadne69
lenjivica
aleksa
makica84
Tinche
zvoncica36
bak
Biljka86
Sofija Veks
ciklama
labradorka
Nataly17
Ema78
missile
NatasaM
Em&Jas-SKOPJE
LaFolie
krol
dunjas
mare41
Bubica28
BiKsi :)
anak
breskva
lilya
heart84
Leda
KoMetaK
pegaz
2207mina
mijaki
Xena
maus
Elle
Mirjana
zova
simona68
Malina
racili
Struzzo
zoxa
MAAKKI
7-patuljaka
Bitter Sweet
dr mali pariz
Aki
HappyGirl
venera3
tuli
Jelena*
nena beba
maka71
nabla
107 posters
Strana 5 od 40
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Prague fertility centre - dr. Sonja Lazarovska
Ej devojke meni se čini da je ovaj hotel Park podaleko od klinike. Ne znam kako onda dolaziti do klinike, možda gradskim prevozom?
A ovaj Belvedere je bliže klinici ali je izgleda rezervisan u periodu kad meni bude trebalo
A ovaj Belvedere je bliže klinici ali je izgleda rezervisan u periodu kad meni bude trebalo
pegaz- Broj poruka : 694
Datum upisa : 27.12.2011
Pegaz, ja sam bila u Parku. To je bukvalno na 5 minuta od klinike. I opet cemo tamo, Belvedere je u ulici u kojoj prolaze tramvaji pa mi to nesto mnogo bucno. On je u istoj ulici gde i klinika na dva minuta od iste. Mislim da u njemu nema wifi-a. Nama to nikako ne odgovara pa makar bili i malo dalje od klinike.
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Eh, Pegaz, gradskim prevozom od Parka do klinike....ne znam da li je to i moguće...u svakom slučaju je toliko blizu da ne vidim zašto se ne bi prošetala...jesi bila tamo ili ti to čitajući tuđa iskustva?
Ja moram da napomenem jer sam isto čitajući tuđa iskustva upravo zbog te buke odlučila se za Park, a ne Belvedere...mi smo u Parku imali sobu sa ulične strane, verovatno su one sa strane parkinga mirnije...uglavnom, čuli su se i tramvaji i saobraćaj jer je ona ulica dole baš prometna, čuli su se vikendom i skejteri koji su na betonskoj platformi ispred hotela izvodili performans...
A bili smo kod jednog para koji smo upoznali na klinici u Belvedere-u. Oni su bili u sobi sa unutrašnje, dvorišne strane i nisam čula buku tramvaja kolika je bila kod nas. Činilo mi se baš mirno. Toliko da znate, o buci...
Buka kao buka, da, Park ima bolji internet i izgleda lepše, grandioznije....
Ja moram da napomenem jer sam isto čitajući tuđa iskustva upravo zbog te buke odlučila se za Park, a ne Belvedere...mi smo u Parku imali sobu sa ulične strane, verovatno su one sa strane parkinga mirnije...uglavnom, čuli su se i tramvaji i saobraćaj jer je ona ulica dole baš prometna, čuli su se vikendom i skejteri koji su na betonskoj platformi ispred hotela izvodili performans...
A bili smo kod jednog para koji smo upoznali na klinici u Belvedere-u. Oni su bili u sobi sa unutrašnje, dvorišne strane i nisam čula buku tramvaja kolika je bila kod nas. Činilo mi se baš mirno. Toliko da znate, o buci...
Buka kao buka, da, Park ima bolji internet i izgleda lepše, grandioznije....
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Da se razumemo. Sve sto trenutno pominjemo su totalno marginalne i nebitne stvari: Simo, buka, hotel... Ja cu tamo opet ici (mada se nadam da necu morati vise posle FET) zbog Sonje (bez obzira sto mi ni mail nije poslala kad sam javila da je beta pala) i embriologa. A sve ostalo cu da biram kad idem na godisnji. Realno, oba hotela su vise nego pristojna, ako zelite mozete i sami da pronadjete hotel i ne mora Simo da vas ceka. Sustina je u klinici i njihovom pristupu. E hvala bogu pa to mogu jos uvek da biram, a sve ostalo, meni licno u ovo trenutku je nebitno.
Meta, nama su izvestaje o napredovanju embriona izmedju aspiracije i ET slali i taj dr Danijel (zaboravih prezime) i dr Martina (cini mi se). Mislim da rade zejdno. Na ET je bila ta zena i meni je i ona bila skroz OK. Sa njom smo na engleskom pricali, reklo bi se da se skolovala negde vani i da vrlo dobro zna sta prica.
Evo friskih vesti is Praga: dr Sonja je u julu na odmoru. E sad, ne mora da znaci da je citav mesec na odmoru, ali meni su rekli ili jun ili avgust. Neko je rekao da mogu da se jave i u julu, mozda je tu i pocetkom jula, ali joj je vec sve popunjeno. U svakom slucaju, racunajte da je avgust vec otvoren za odlazak u Prag.
Takodje sam je pitala da li mi preporucuje more pravo sa FETa, rekla je da moze, ali da moram strogo da se pazim, izbegavam sunce (od kojeg bezim, posto sam inace bela ko sir i izgorim za tili cas, a imam i alergijsku reakciju na sunce) i da pazim da se ne prehladim u hladnoj vodi (u koju ulaziti necu; ne znam ni kako bih pored svog tog silnog Utrogestana koji uguravam u sebe). Da sto se mentalnog stanja tice, more moze samo da prija da se osecam bolje. Prema tome, jos histero u maju i eto mene na omanjem proputovanju sa sve pingvinima korz Evropu
Takodje sam je pitala da li mi preporucuje more pravo sa FETa, rekla je da moze, ali da moram strogo da se pazim, izbegavam sunce (od kojeg bezim, posto sam inace bela ko sir i izgorim za tili cas, a imam i alergijsku reakciju na sunce) i da pazim da se ne prehladim u hladnoj vodi (u koju ulaziti necu; ne znam ni kako bih pored svog tog silnog Utrogestana koji uguravam u sebe). Da sto se mentalnog stanja tice, more moze samo da prija da se osecam bolje. Prema tome, jos histero u maju i eto mene na omanjem proputovanju sa sve pingvinima korz Evropu
Drage curke,
Prvo, sve vas srdačno pozdravljam. Ja sam nova i spremam se polako u Prag. Možete li vi koje ste već imale iskustva da mi odgovorite da li doktor ili embriolog radi punkciju i ko radi transfer? Mislim da je u svemu najbitniji embriolog, jer on spaja naše ćelijice, a ja ipak mislim da idem u julu iako doktorica Sonja nije tu. Kakvo imate iskustvo sa drugim doktoricama, mislim i one su vjerovatno stručne čim rade tu?
Veliki pozdrav
Prvo, sve vas srdačno pozdravljam. Ja sam nova i spremam se polako u Prag. Možete li vi koje ste već imale iskustva da mi odgovorite da li doktor ili embriolog radi punkciju i ko radi transfer? Mislim da je u svemu najbitniji embriolog, jer on spaja naše ćelijice, a ja ipak mislim da idem u julu iako doktorica Sonja nije tu. Kakvo imate iskustvo sa drugim doktoricama, mislim i one su vjerovatno stručne čim rade tu?
Veliki pozdrav
breskva- Broj poruka : 17
Datum upisa : 18.04.2012
Breskva, dobrodošla!
Embriolog radi samo u labu, a u salama , gde se odrađuju i aspiracija i transfer rade dr ginekolozi...tako svugde, tako i i u PFC-u.
Viđala sam još jednu dr, pored Sonje, koja je radila transfere, ali ne znam da li neka od nas ima iskustva sa njom.
Srećno!
Embriolog radi samo u labu, a u salama , gde se odrađuju i aspiracija i transfer rade dr ginekolozi...tako svugde, tako i i u PFC-u.
Viđala sam još jednu dr, pored Sonje, koja je radila transfere, ali ne znam da li neka od nas ima iskustva sa njom.
Srećno!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
labradorka ::Dali je neko iz NS radio kod njih i dali saradjuje sa nekim dr. odavde?
Takodje mi je malo nejasno koliko ranije ste rezervisale smestaj tamo i kako znate tacan datum pocetka stimulacije jer nikad se ne zna dali ce ciklus kasniti ili ne?
Labradorka, nije potrebno da neko saradjuje sa njima. Tvoje je da uradis UZ na dan kad ti jave iz Praga kod bilo koga u NS i da im posaljes izvestaj i oni ti kazu kad da dodjes. Ja sam u Prag krenula dan nakon UZ, to je bio vec 7. dan stimulacije i znala sam da nemam sta vise puno da cekam. Oni bi mi verovatno rekli da dodjem 8. dana, ali mi smo za svaki slucaj krenuli malo ranije.
Hotel ti rezervisu oni tako da ti nije bitno da unapred znas kada kreces. Ja sam npr znala kada krecem onog dana kada sam dobila. Od tada ces moci da racunas sta ti kad pada.
Labradore, ja sam Boga mi, mnogo više od 1x išla za Bg na folikulometriju.
Jeste da je Sonja dala predlog stimulacije, ali dr Bilja je u startu pojačala, na osnovu moje slike hormona i UZ, i Bilja je ta kojoj sam zahvalna za 12 folikula u kojima je bila po jedna zrela jajna ćelija.
Bilja je otprilike rekla kad bi trebala ići, i to je to.
Ne možeš samo na osnovu 1 UZ se spremiti....ili možeš , ali da odeš 7 dana ranije i da folikulometriju radiš na klinici PFC
Jeste da je Sonja dala predlog stimulacije, ali dr Bilja je u startu pojačala, na osnovu moje slike hormona i UZ, i Bilja je ta kojoj sam zahvalna za 12 folikula u kojima je bila po jedna zrela jajna ćelija.
Bilja je otprilike rekla kad bi trebala ići, i to je to.
Ne možeš samo na osnovu 1 UZ se spremiti....ili možeš , ali da odeš 7 dana ranije i da folikulometriju radiš na klinici PFC
Da,da..ta iz Ivanovića...njoj sam zahvalna bar 80% kao i Sonji za moje drugo stanje.
Breskva, hotel sam rezervisala tako što sam Mirnu pozvala dan pred polazak-drugačije nisam znala kad ću krenuti, i ona mi je rezervisala...samo sam je zamolila da to bude hotel Park.
Nalaze šta sam imala u pošti, slala sam mailom, što sam imala u rukama, prekucavala sam, ako imaš skener, skeniraj i sve šalji.
Nalaze šta sam imala u pošti, slala sam mailom, što sam imala u rukama, prekucavala sam, ako imaš skener, skeniraj i sve šalji.
Leda jesi li već kupila karte i kako, mislim treba li to nešto ranije rezervisati na železničkoj u Beogradu?
Ej a što se tiče tvog endometrijuma to 7.7mm e dr smatra je to ok meni je za 7.4 javila da nije optimalan ali da nema razloga za brigu
Hoću i ja u taj Park
Ej a što se tiče tvog endometrijuma to 7.7mm e dr smatra je to ok meni je za 7.4 javila da nije optimalan ali da nema razloga za brigu
Hoću i ja u taj Park
Pegaz, mozes da ih pozoves da proveris da li ranije treba rezervusati. Imas broj na sajtu Zeleznica Srbije. Karte se mogu kupiti i u svim Putnikovim ekspoziturama, tj agencije Putnik.
Mi kada smo isli nije ranije trebalo rezervisati zato sto u tom periodu i nije neka sezona, sad je verovatno malo veca guzva. Proveri.
Mi kada smo isli nije ranije trebalo rezervisati zato sto u tom periodu i nije neka sezona, sad je verovatno malo veca guzva. Proveri.
Pegaz, voz za Prag ide svakog dana. Polazak je u 6h i 48min ujutru. U Prag stize u 22h i 20min, po redu voznje. Karata ima, nema potrebe da se ranije rezervise. Cena povratne karte (za dvoje) je 24.000 dinara.
Meni su za endo samo javili da je nalaz u redu i da nastavim sa terapijom.
Meni su za endo samo javili da je nalaz u redu i da nastavim sa terapijom.
Leda- Broj poruka : 5
Datum upisa : 09.03.2012
Samo da napisem da dr SOnja nece biti tu celog jula, iako mi je Danica rekla da mogu da krenem u postupak krajem juna i da pocetkom jula bude A i ET, kad sam joj poslala mejl da zelim da budem kod dr Sonje i Daniela, jer sam samo zbogn jih tu, rekla mi je da onda ne krecem krajem juna sa stimulacijom. Sad vise ni sama ne znam sta bi i kad bi.
Nego, sta traze od analiza za VTO? Ja 2 puta pitah Danicu, i dade mi sture odgovore. brisevi i misljenje interniste. Ne znam jel treba jos nesto? Rezultati mm-a? To su nam uvek trazili na drugim klinikama: HIV, hepatit B, i nesto trece, ne secam se sad.
Nego, sta traze od analiza za VTO? Ja 2 puta pitah Danicu, i dade mi sture odgovore. brisevi i misljenje interniste. Ne znam jel treba jos nesto? Rezultati mm-a? To su nam uvek trazili na drugim klinikama: HIV, hepatit B, i nesto trece, ne secam se sad.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Metaurina evo kopiram ti sta je meni dr. Sonja poslala a vezano za HIV, HCV...
Kod žene i muškarca su neophodni testovi za prenosne bolesti: HBsAg(žutica B), HCV(žutica C), HIV (AIDS) i VDRL (sifilis), po češkom zakonu, ti testovi ne smiju biti stariji od 4 dana, zato se ponavaljaju i u Pragu kod nas.
Kod žene i muškarca su neophodni testovi za prenosne bolesti: HBsAg(žutica B), HCV(žutica C), HIV (AIDS) i VDRL (sifilis), po češkom zakonu, ti testovi ne smiju biti stariji od 4 dana, zato se ponavaljaju i u Pragu kod nas.
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Lilia, možda se sretnemo
Ja ću definitivno odlučiti posle susreta sa Biljom kod Ivanovića
Ja ću definitivno odlučiti posle susreta sa Biljom kod Ivanovića
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
http://onamagazin.com/pdf/0012/lecenje-neplodnosti.pdf I jedan članak o ovoj klinici.
Evo ga i jedan koristan "filmic" o razvoju embriona, koji je postavio embriolog koji radi sa dr Sonjom.
Evo ga i jedan koristan "filmic" o razvoju embriona, koji je postavio embriolog koji radi sa dr Sonjom.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Na napomenem isto, da je moje iskustvo i razgovor sa doktoricom Lazarovski odlično. Međutim nama je kordinator g-đica Mirna Turčinović i zadnji put smo čekali jako puno na odgovor. Činjenica je da je možda kordinatorica prezauzeta zbog količine posla koju imaju i istog razloga bi pokušali još negdje.
Bubica28- Broj poruka : 30
Datum upisa : 29.05.2012
Bubica28, sigurno imaš 28 god zbog tog 28 ja imam toliko i u sličnom sam sosu kao i ti, mislim na tu donaciju jć.
Ja sam se odlučila za PFC malo zbog cene malo zbog iskustava koje sam čitala na ovom forumu. Negde sam pročitala na internetu da je Pronatal dosta skuplji, i to je jedina info koju imam a ustvari ne znam ni da li je tačno.
Ja sam sve vreme bila u kontaktu sa Danicom i ona mi je na svako pitanje odgovorila u roku od pola sata čak i nedeljom kad sam slala e-mail. Nikad se telefonom nismo čule a kad smo stigli u Prag imala sam osećaj kao da me dočekao neko moj rođeni.
Dr Sonja je stvarno stručnjak ali to nije razlog uspeha. Ono što je do nje to obavi odlično a ostalo je definitivno u Božijim rukama. Ja to tako posmatram, prosto impantacija je stvar prirode.
Želim ti puno sreće i ne odustaj od toga, neću ni ja
Ja sam se odlučila za PFC malo zbog cene malo zbog iskustava koje sam čitala na ovom forumu. Negde sam pročitala na internetu da je Pronatal dosta skuplji, i to je jedina info koju imam a ustvari ne znam ni da li je tačno.
Ja sam sve vreme bila u kontaktu sa Danicom i ona mi je na svako pitanje odgovorila u roku od pola sata čak i nedeljom kad sam slala e-mail. Nikad se telefonom nismo čule a kad smo stigli u Prag imala sam osećaj kao da me dočekao neko moj rođeni.
Dr Sonja je stvarno stručnjak ali to nije razlog uspeha. Ono što je do nje to obavi odlično a ostalo je definitivno u Božijim rukama. Ja to tako posmatram, prosto impantacija je stvar prirode.
Želim ti puno sreće i ne odustaj od toga, neću ni ja
i koliko mi se čini, negdje sam pročitala na njihovoj stranici, da, ako ne uspije od 2 puta donacija, 3. put oni sve finansiraju?
breskva- Broj poruka : 17
Datum upisa : 18.04.2012
Cure, nemojte se vezivati za postupke svake od nas...mi smo toliko različite, svaka sistem za sebe. Treba naravno razmenjivati iskustva, ali u smislu otkrivanja metoda i načina koje na ovoj klinici funkcionišu.
To što je mnei uspelo iz 1. puta kod nje, a iz 4. uopšte, ne znači da će svaka proći kao ja...Eto, pročešljajte i Mijakino iskustvo-ona je radila donaciju...
vazda faktora utiče na uspešnost,ali se slažem sa tim da je iz Pronatala Sonja izašla, baš zbog toga što je tamo prestala da se upražnjava individualnost pristupa,pa je embriologa koji je proslavio Pronatal povukla sa sobom. Sad- kakva je ekipa u Pronatalu-ne znam.
To što je mnei uspelo iz 1. puta kod nje, a iz 4. uopšte, ne znači da će svaka proći kao ja...Eto, pročešljajte i Mijakino iskustvo-ona je radila donaciju...
vazda faktora utiče na uspešnost,ali se slažem sa tim da je iz Pronatala Sonja izašla, baš zbog toga što je tamo prestala da se upražnjava individualnost pristupa,pa je embriologa koji je proslavio Pronatal povukla sa sobom. Sad- kakva je ekipa u Pronatalu-ne znam.
probat ću ovako (dodajte www) prag-putopis.com,
rado ćemo dodati i vaša iskustva (nemedecinska, za medicinu imamo forume, nego savjeti za put, hranu, smještaj, razgledavanje)
mi smo gore početkom 7. pa možda nekog vidimo!
rado ćemo dodati i vaša iskustva (nemedecinska, za medicinu imamo forume, nego savjeti za put, hranu, smještaj, razgledavanje)
mi smo gore početkom 7. pa možda nekog vidimo!
evo me još jednom, sad bi me trebalo pustiti da staviš naš link na web stranicu o Pragu, koja je i na PFC klinici, http://www.prag-putopis.com/
sretno svima, iako je sad ljetno zatišje
sretno svima, iako je sad ljetno zatišje
Strana 5 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Prague fertility centre - dr. Sonja Lazarovska
» AKI - Prague fertility centre
» Daily Wellness Fertility Blend for Men
» AKI - Prague fertility centre
» Daily Wellness Fertility Blend for Men
Strana 5 od 40