CATHERINE - Vratile se rode
+57
Zoka83
cici
bobica83
Jelena*
Sneza
Masha UK
Gala
Cupava
Deni
MARA
BiKsi :)
Milijana
bokica
_luna_
maša
bridget jones
djole42
nevena50
naca
nabla
nena beba
caci
brinbili
Sami
Orline
kasia
tuli
gea
key
Nefertari
nesalela
ŽenoLina
Anuska
Struzzo
jovana 77
Pakki
Danicab1
eni
bebko
logona
adriatika
buby
dr mali pariz
Niki-Kiki
HappyGirl
Cherry
Jelence
bak
catherine290505
anna
Simona
zoxa
maus
lena
Zaneta
Tinche
maja76
61 posters
Strana 23 od 39
Strana 23 od 39 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39
Re: CATHERINE - Vratile se rode
Keti nemoj da panicis to nije nikome donelo dobro, mislim dan je tu samo sto nije, kod nekog ranije a kod nekog kasnije, eto ja se porodih 9 dana pre termina.
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Ori, Pari . Nef, ni slucajno nisam u panici, cekam ja ovo dugo da bih bila a i nisam taj tip - a na iglama sam bila jer je ta prijateljica imala dosta nekih komplikacija pa sam se brinula da sve prodje kako treba -ali srecom, sinoc mi se javila i dobili smo krupnu drugaricu od 3900g i sem sto joj epi nije dobro plasiran pa je delovao u jednu stranu sve ostalo je hvala Bogu ok. Inace mene nervira samo ta kilavost i pritisak u 9. mesecu - nisam navikla jer kao sto znate bas sam bila aktivna sve do pre mesec dana i super sam se osecala, ali to je deveti i to je logicno, a sto se tice porodjaja, ne znam nikoga kome je bas svejedno, posle silnih godina borbe za ovo malo Sunce, samo mislim da se sve zavrsi ok. A jedva cekam da je zagrlim i da je pitam -sta je cekala do sad ? Ljubi to plavo oko Sergeja
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
ma sve je to divno!!!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Keti, uh kad Dr tj anesteziolog to lose odradi onda se epi oseca samo u jednom delu. Bitno je da su drugarica i bebuska dobro. Joj i ja sam isto to pitanje postavila svom sinu, sta ti je trebalo toliko dugo da nam dodjes? Moja drugarica ima jednu teoriju, zasto je teze trece tromesecje od prva dva, jer da je lepo i lagano i u trecem kao u prva dva zene nikad ne bi pozelele da se porode, sto ima i nekog smisla jer kako nam postaje sve teze i teze tako u 9 jedva cekamo da se porodimo, bas zbog ledja, otoka, pritiska, nespavanja.... I meni je bilo tesko u 9, jos je bilo i snega ali sam se trudila, bez obzira na sve da i dalje skitam tj setam, gazala sam kroz neki dubok sneg. Poljubac za vas dve!
catherine290505 :: A jedva cekam da je zagrlim i da je pitam -sta je cekala do sad
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Keti samo opušteno, normalno je i da budeš malo uplašena i da ne budeš...biće to sve dobro...a kada ti stave Neru na grudi CEO SVET JE TVOJ....Veliki poljubac...
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Još malo Caty, i stiže
Zaneta- Broj poruka : 311
Godina : 49
Datum upisa : 20.02.2008
Ma moram da se rasplacem kad god ti nesto napises
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Krasiva, dobrodosla si u zivot moj...Vec je krenuo ledcatherine290505 :: A jedva cekam da je zagrlim i da je pitam -sta je cekala do sad
Keti, dušo...Mogu misliti kako su sad ovi trenuci nezaboravni. I trema i lepo ti je , i svasta nesto...
Što se tiče anesteziologa i jednostranog epidurala, moram malo da ih branim Nije uvek do doktora, ne može se sa sigurnošću utvrditi položaj katetera kad jednom ode unutra. Ako uhvati sam pravac u jednu stranu i tu ostane, dešava se da jedna strana bude jače uhvaćena. Češće je kod dublje plasiranog katetera, ali se ponekad dešava i kod katetera na uobičajenoj dubini. Naši anesteziolozi, nažalost, nemaju ultrazvuk, da pod kontrolom UZ-a odredjuju dubinu i lokaciju epiduralnog prostora, sve se radi na iskustvo i osećaj. Pa i sa UZ-om (moj drug u Dablinu i poznanica koja se poradjala u Marseju) se dešavaju slične stvari nažalost. Redje, ali ipak se dešavaju. Kod tebe keti neće, znam to, dosta je bilo drugih stvari
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Orline ali iskustvo je iskustvo i tako nesto treba da rade Anesteziolozi sa iskustvom zar ne?
Naravno nefertari, početnici kod nas i ne rade bezbolne porodjaje. Ali ti ponavljam da se na smer katetera ne može mnogo uticati, ponekad prosto ode u neželjenom pravcu. Veruj mi
Keti
Keti
Poslednji put izmenio orline dana 28/6/2010, 10:45, izmenio ukupno 2 puta
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Samo da virnem i posaljem vam
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Kako ste nam danas Keti?
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Kako si Keti? Poljubac...
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Samo da te ljubnem,i da vidim jesi li još neku emociju izlila ,da malko uživam
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Keti jos malkic i Suncoslava ti je u narucju.
Niki-Kiki- Broj poruka : 1860
Datum upisa : 24.01.2009
Jos malcice draga, i tvoje sunce je tu!!!
SUNRISE
SUNRISE
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
ne stizem da ti pisem, ali virkam i navijam
nabla- Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009
Katy, mislim na vas i navijam za čudesan susret...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Caty, dušo mila
Uskoro ćeš doživeti nešto divno, predivno i puno mi je srce što ću plakati od sreće dok budem čitala tvoje izveštaje. I ja sam uzbuđena a kamoli nećeš biti ti. Pa jednom se nera rađa. Ne brini, biće dobro, biće savršeno.
Ljubim vas obe.A ti draga kao i uvek prelepa
Uskoro ćeš doživeti nešto divno, predivno i puno mi je srce što ću plakati od sreće dok budem čitala tvoje izveštaje. I ja sam uzbuđena a kamoli nećeš biti ti. Pa jednom se nera rađa. Ne brini, biće dobro, biće savršeno.
Ljubim vas obe.A ti draga kao i uvek prelepa
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Ja prvo virnem u Portal da nema jos neka roze cestitka pored Lunine Jos nisam odstampala moju, ali hocu, u boji
Ljubac za malo sunce koje samo sto se nije rodilo!
Ljubac za malo sunce koje samo sto se nije rodilo!
Anuska- Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009
Samo da vas pozdravim! Cekamo...
lena- Broj poruka : 4087
Datum upisa : 18.02.2010
Uvek se rastopim kad vidim vase postove
Suncoslava celu noc skakala mami po grlicu, kao da je dala sebi neki ozbiljan zadatak i pristojno ga omeksala , kaze dr danas u Frontu, dakle jos nismo otvoreni ali idemo ka tome. Bila je uzasna guzva tako da smo tek sada stigli. Imamo 3300g i sve je ok sem sto sam morala dva puta da radim ctg jer jutros Suncoslava htela da odspala posto je nocas radila k'o rudar , drugi ctg je bio odlican. Bila sam happy sto me pregledala dr koja je cesto bila na mojim pregledima kad me moja dr pregledala, vrlo je temeljna i prijatna, pa se dogovorismo (dok je moja dr na odmoru) da dolazim kod nje, pa mi je lakse..
Juce je bio bas tezak dan i nisam stigla nista da napisem jer su majstori ceo dan premestali klimu u hodnik, hiljadu nekih komplikacija i tek su u devet uvece zavrsili -pa dok smo oribali...
Ori- jasno mi je sve sto si napisala, samo ja resila ako mi "utrnu" samo jednu stranu, da im platim pola
Btw ja se malo-malo pa zaplacem zamisljajuci Suncoslavu kako dolazi, izgubih svoj karakter nacisto i pretvorih se u sundjer
Punooo vas ljubimo i ne brinite cim krenemo -napisacemo poruku da znate, da nam drzite palceve..
Suncoslava celu noc skakala mami po grlicu, kao da je dala sebi neki ozbiljan zadatak i pristojno ga omeksala , kaze dr danas u Frontu, dakle jos nismo otvoreni ali idemo ka tome. Bila je uzasna guzva tako da smo tek sada stigli. Imamo 3300g i sve je ok sem sto sam morala dva puta da radim ctg jer jutros Suncoslava htela da odspala posto je nocas radila k'o rudar , drugi ctg je bio odlican. Bila sam happy sto me pregledala dr koja je cesto bila na mojim pregledima kad me moja dr pregledala, vrlo je temeljna i prijatna, pa se dogovorismo (dok je moja dr na odmoru) da dolazim kod nje, pa mi je lakse..
Juce je bio bas tezak dan i nisam stigla nista da napisem jer su majstori ceo dan premestali klimu u hodnik, hiljadu nekih komplikacija i tek su u devet uvece zavrsili -pa dok smo oribali...
Ori- jasno mi je sve sto si napisala, samo ja resila ako mi "utrnu" samo jednu stranu, da im platim pola
Btw ja se malo-malo pa zaplacem zamisljajuci Suncoslavu kako dolazi, izgubih svoj karakter nacisto i pretvorih se u sundjer
Punooo vas ljubimo i ne brinite cim krenemo -napisacemo poruku da znate, da nam drzite palceve..
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Strana 23 od 39 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 39
Similar topics
» CATHERINE - Vratile se rode
» CATHERINE - vratice se rode
» vratice se rode
» Jul je cool za rode i razonode! :)
» Da nam januar donese rode!
» CATHERINE - vratice se rode
» vratice se rode