CATHERINE - Vratile se rode
+57
Zoka83
cici
bobica83
Jelena*
Sneza
Masha UK
Gala
Cupava
Deni
MARA
BiKsi :)
Milijana
bokica
_luna_
maša
bridget jones
djole42
nevena50
naca
nabla
nena beba
caci
brinbili
Sami
Orline
kasia
tuli
gea
key
Nefertari
nesalela
ŽenoLina
Anuska
Struzzo
jovana 77
Pakki
Danicab1
eni
bebko
logona
adriatika
buby
dr mali pariz
Niki-Kiki
HappyGirl
Cherry
Jelence
bak
catherine290505
anna
Simona
zoxa
maus
lena
Zaneta
Tinche
maja76
61 posters
Strana 22 od 39
Strana 22 od 39 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39
Re: CATHERINE - Vratile se rode
Kažu Caty da pred porođaj hoće da varira pritisak,no odlično mogu da pretpostavim kako ti je,jer se sećam tvog početka trudnoće,kad si zbog utrogestana znala u Frontu završiti,tako da verujem da ti pišti u ušima.
Slatko sam se nasmejala,mada i za podgrevanje Sunca na plin...
dakle,stomak je toliko ripio,da više nemaš osećaj koliki je... Super da mama dolazi,nadam se samo da je smirena žena,kako ne bi svojim uzbuđenjem uticala na tebe...moja ne bi-znam,ooo znam sigurno da ne bi...samo ono ćutanje širom otvorenih očiju i piljenje u mene,s vremena na vreme,čini da još ja za nju brinem...
Ti sve to dobro nosiš,tako da ne brinem ja za tebe
Slatko sam se nasmejala,mada i za podgrevanje Sunca na plin...
dakle,stomak je toliko ripio,da više nemaš osećaj koliki je... Super da mama dolazi,nadam se samo da je smirena žena,kako ne bi svojim uzbuđenjem uticala na tebe...moja ne bi-znam,ooo znam sigurno da ne bi...samo ono ćutanje širom otvorenih očiju i piljenje u mene,s vremena na vreme,čini da još ja za nju brinem...
Ti sve to dobro nosiš,tako da ne brinem ja za tebe
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
au Keti bas se priblizilo! a ti ipak prilicno smirena (malo odsutna zbog podgrevanja na plinu ) ali spremna koliko vidim. ja bih vec panicila u stilu:sta je sa tim dr, zar moraju na godisnji bas sad? ajde jos malo pa nam slikaj lepu Neru! A za pritisak ne brini-izgleda je uobicajen.
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Samo da vas
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Keti kako si? Kako pritisak? Mislim na tebe...i čekamo informaciju od tvoje prijateljice za Višegradsku...Cmokić...
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Draga, mnogo si nam lepa. Pu, pu da ne čuje zlo...
Radujem se što dolazi dan kada ćemo videti i malu Neru
Radujem se što dolazi dan kada ćemo videti i malu Neru
ŽenoLina- Broj poruka : 545
Datum upisa : 02.04.2010
Cao lepa trudnice, nadam se da ti je pritisak danas malo poslusniji. Sve u svemu nemoj da te brine, sve ti je ostalo ok, te oscilacije su normalne pred sam termin.
To sa stomakom mi je poznato, ja dusu moju redovno "ocesem" vratima od kola. Kako je i po Novom Beogradu parkiranje postalo misaona imenica, cesto parkiram previse blizu drugih kola, pa onda muke zive dok Mrle i ja izadjemo. Razmisaljam da razradim fazon "kroz gepek", mislim da bi tada imala vise sanse.
Ljubim tebe i tvoje sunasce, jos malo, jos samo maloooo....
To sa stomakom mi je poznato, ja dusu moju redovno "ocesem" vratima od kola. Kako je i po Novom Beogradu parkiranje postalo misaona imenica, cesto parkiram previse blizu drugih kola, pa onda muke zive dok Mrle i ja izadjemo. Razmisaljam da razradim fazon "kroz gepek", mislim da bi tada imala vise sanse.
Ljubim tebe i tvoje sunasce, jos malo, jos samo maloooo....
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Sunce na plinu
To sa pritiskom verujem da je teško, ali ipak je ostalo još samo malo za izdržati
A za jetrvu, bravo Blago vama, dve devojčice, dve sestrice, pa još tako mala razlika. Ima li šta lepše Moja zaova će se poroditi posle dva meseca, samo još ne znamo polove
Ljubimo tebe i podgrejano sunce, mrva i ja
To sa pritiskom verujem da je teško, ali ipak je ostalo još samo malo za izdržati
A za jetrvu, bravo Blago vama, dve devojčice, dve sestrice, pa još tako mala razlika. Ima li šta lepše Moja zaova će se poroditi posle dva meseca, samo još ne znamo polove
Ljubimo tebe i podgrejano sunce, mrva i ja
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Kako ste od jutros?Kako je ? Da li se sredio pritisak?
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Ketiiii.... Napiši nam nešto da te "čujemo"...
Lepo sto mislite na nas
pritisak varira, ali izdrzavamo, nije strasno, samo sto sam umornaaa jako i bolovi u donjem stomaku su cesci, tako da moram da odmaram, jutros sam samo otisla do frizera da me isfenira jer to vise nije moguce u licnoj reziji . Jedva cekam sutra da mi mama dodje i donese narucenih 212 eklera da lezim i da zderem . Danas bi trebalo da nam stignu kolica konacno pa se radujem i tome . Lelo jos mi se nije javila ona drugarica sto je trebala da mi prenese info za Visegradsku, cim saznam nesto- javljam- inace avatar ti je .
Sve ste nam lepooo napisale i puno nam to znaci -FaJA
pritisak varira, ali izdrzavamo, nije strasno, samo sto sam umornaaa jako i bolovi u donjem stomaku su cesci, tako da moram da odmaram, jutros sam samo otisla do frizera da me isfenira jer to vise nije moguce u licnoj reziji . Jedva cekam sutra da mi mama dodje i donese narucenih 212 eklera da lezim i da zderem . Danas bi trebalo da nam stignu kolica konacno pa se radujem i tome . Lelo jos mi se nije javila ona drugarica sto je trebala da mi prenese info za Visegradsku, cim saznam nesto- javljam- inace avatar ti je .
Sve ste nam lepooo napisale i puno nam to znaci -FaJA
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Bravo za mamu i eklere!!
Caty,ma samo da uživaš...i Nera naravno
Caty,ma samo da uživaš...i Nera naravno
Keti, vreme je
Ja sam se porodila bas tu negde na ulasku u 38. nedelju. Mada, cini mi se da decaci vise vole da pozure tako da tvoje Sunce mozda ipak saceka tacan datum...
Uzivaj u maminim eklerima!
Ja sam se porodila bas tu negde na ulasku u 38. nedelju. Mada, cini mi se da decaci vise vole da pozure tako da tvoje Sunce mozda ipak saceka tacan datum...
Uzivaj u maminim eklerima!
Anuska- Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009
Jos maaaaaaaalkice,i stize nam suuuuunce
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Keti drago mi je da si ok...još malo...kažu da devojčice idu do termina obično...ja kada sam ušla u deveti mesec svaki dan sam mislila da ću se poroditi, a moj doktor kaže neće pre termina, a ja se nasmejem, ma nema šanse i stvarno porodila sam se dva dana pre termina...
Znam da jedva čekaš da ti stigne krevetac, moja životna želja je bila da mi se "zabeli" terasa, naravno od pelena i hvala Bogu ispunila mi se želja...Blizu je susret sa Nerom, još malo...ljubim te...
Znam da jedva čekaš da ti stigne krevetac, moja životna želja je bila da mi se "zabeli" terasa, naravno od pelena i hvala Bogu ispunila mi se želja...Blizu je susret sa Nerom, još malo...ljubim te...
Kale,divno jedes eklere i cekas
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Keti draga kako si? švrljni nam nešto...
Svaki put kada otvaram stranice tvog dnevnika, imam osecaj kao da sam zakasnila, a da si se ti nocas porodila i evo ja kao saznajem medju poslednjima. Uh jedva cekam da se rodi tvoje maleno
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
I ja slicno kao Maja...
Pozdravcici za Keti i Neru
Pozdravcici za Keti i Neru
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Samo da kažem da se i ja kao forumska tetka slažem sa prethodnim...
Ljubim vas
Ljubim vas
ŽenoLina- Broj poruka : 545
Datum upisa : 02.04.2010
uuu kako lepi ekleri
Hvala vam puno na lepim postovima i sto mislite na nas,
nazalost danas nam nije bio neki divan dan, pritisak je bio do malopre 140/90 a to je za mene , srecom krenuo je da se spusta pa je bolje, ali i dalje sam shlb...Zao mi je bilo sto mi je mama dosla a ja tako kilava, ali sta da se radi, svakako sam srecna sto je tu. Suncoslava je dobila 5 pantalonica svih boja sa stopicama, pa gledam ceo dan u njih , a mama je prvi put videla krevetac, pa se rasplakala .
Ja sam plus kao na iglama od sinoc, kada mi se drugarica sa vto javila da je ptvorena dva prsta, a isti dan nam je termin i sve smo u Frontu radile istog dana, pa cekam vesti, od sinoc je nedostupna i samo se nadam da je sve ok. Zbog te vesti i ja sam sve svesnija da svaki dan moze da bude TAJ.
Sad idemo nazad u krevet, osecam se prebijeno i pisemo se sutra.
punoooo
nazalost danas nam nije bio neki divan dan, pritisak je bio do malopre 140/90 a to je za mene , srecom krenuo je da se spusta pa je bolje, ali i dalje sam shlb...Zao mi je bilo sto mi je mama dosla a ja tako kilava, ali sta da se radi, svakako sam srecna sto je tu. Suncoslava je dobila 5 pantalonica svih boja sa stopicama, pa gledam ceo dan u njih , a mama je prvi put videla krevetac, pa se rasplakala .
Ja sam plus kao na iglama od sinoc, kada mi se drugarica sa vto javila da je ptvorena dva prsta, a isti dan nam je termin i sve smo u Frontu radile istog dana, pa cekam vesti, od sinoc je nedostupna i samo se nadam da je sve ok. Zbog te vesti i ja sam sve svesnija da svaki dan moze da bude TAJ.
Sad idemo nazad u krevet, osecam se prebijeno i pisemo se sutra.
punoooo
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
catherine290505 :: a mama je prvi put videla krevetac, pa se rasplakala .
koliko je to divno!
Caty,svaki dan može biti Taj dan..baš tako,i zato trudi se da budeš opuštenija,eto i pritisak krenuo...žao mi je što se osećaš kilavo,ali sam uzbuđena u isti mah.
Samo da te poljubim...Virkam pomalo jer znam da svako malo nam može tvoj muž umesto tebe da napiše koju reč
Baš je blizu...Ljubim te...
Baš je blizu...Ljubim te...
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Strana 22 od 39 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 39
Similar topics
» CATHERINE - Vratile se rode
» CATHERINE - vratice se rode
» vratice se rode
» Jul je cool za rode i razonode! :)
» Da nam januar donese rode!