CATHERINE - Vratile se rode
+57
Zoka83
cici
bobica83
Jelena*
Sneza
Masha UK
Gala
Cupava
Deni
MARA
BiKsi :)
Milijana
bokica
_luna_
maša
bridget jones
djole42
nevena50
naca
nabla
nena beba
caci
brinbili
Sami
Orline
kasia
tuli
gea
key
Nefertari
nesalela
ŽenoLina
Anuska
Struzzo
jovana 77
Pakki
Danicab1
eni
bebko
logona
adriatika
buby
dr mali pariz
Niki-Kiki
HappyGirl
Cherry
Jelence
bak
catherine290505
anna
Simona
zoxa
maus
lena
Zaneta
Tinche
maja76
61 posters
Strana 13 od 39
Strana 13 od 39 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Re: CATHERINE - Vratile se rode
aaaa zato te nema...
e pa srecna godisnjica i od mene!
da proslavite i dijamantsku!
e pa srecna godisnjica i od mene!
da proslavite i dijamantsku!
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Srecna vam godisnjica!!!
Sledeca sa Nerom
Sledeca sa Nerom
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Drugari moji dragi,
bila sam u ogromnom poslu-sredjivanje kutka za , plus godisnjica a desilo se da sam pocela strasnooo da oticem, noge su mi katastrofa a i pritisak mi sinoc bio jako nizak pa se danas ne osecam bas najbolje, ali za sat-dva kad se malo odmorim i splasnem postavicu neke slicice i napisacu detaljan izvestaj . Divno sto mislite na nas i hvala na cestitkama.
bila sam u ogromnom poslu-sredjivanje kutka za , plus godisnjica a desilo se da sam pocela strasnooo da oticem, noge su mi katastrofa a i pritisak mi sinoc bio jako nizak pa se danas ne osecam bas najbolje, ali za sat-dva kad se malo odmorim i splasnem postavicu neke slicice i napisacu detaljan izvestaj . Divno sto mislite na nas i hvala na cestitkama.
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Cty,srećna godišnjica braka!
malo si aktivnija bila,a Nera je htela da zajedno sa tobom odmara...
noge u horizontalu i odmaraj!
malo si aktivnija bila,a Nera je htela da zajedno sa tobom odmara...
noge u horizontalu i odmaraj!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Noge u vis i hladne obloge ili izmasiraj alkoholom...
Ljubac!
Ljubac!
gea- Broj poruka : 1523
Datum upisa : 29.10.2009
Evo je Katarina- poluziva ,
danas (a i juce) je neki teak dan, jedva drzim ovu glavu na ramenima. Prethodnih dana smo bile Sunce i ja vredne i vise nego sto treba,(a mm svakako), kao sto znate krecile, ribale, kupovale zavese, tepih i razne neke stvarcice za Neru i sobicu. Ja sam naravno odusevljena svim tim promenama koje se desavaju u nasem zivotu, ali sam se izgleda malo preforsirala . Precrtala sam skoro polovinu obaveza koje sam sebi zadala da obavim dok ne stigne Nera, ostalo mi je jos par stvari da dokupim kako za sobu tako i za nju -i naravno uzivam u tome samo se pitam koliko cu jos biti pokretna u smislu neke akcije po gradu i slicno, jer sam nazalost pocela ozbiljno da oticem- posebno noge od kolena na dole- uvece ih ne prepoznajem-prave slonovske . Sutra svakako idem na UZ u Front pa cu da se konsultujem sa dr oko svega. Rezultati krvi su mi stigli- gvozdje naravno vestacki nabijeno -29 , tako da sam samoinicijativno smanjila kolicinu unosa, ostatak standardno- malokrvna, secer ok, ostala mi jos UK i VS i BS sto ce biti ove nedelje. Sutra svakako pisem izvestaj posle pregleda.
Inace juce bila kao sto znate peta godisnjica braka pa smo mm i ja malo prosetali i opustili se -evo i dve-tri slicice, taman da vidite kako i kucica napreduje (a to moja kicma zna najbolje...) a uskoro cu postaviti i novi avatar sa dogradjenim spratom kucice . Moram da izjavim da mi je jako zao sto nisam stigla da posecujem po obicaju sve vase dnevnike ovih par dana, ali se nadam da cu uspeti narednih, nadam se da razumete.
Pa do sutrasnjeg izvestaja -cmok.
ovo je Suncoslavin zeleni zid gde ce ici krevetac i jos par nalepnica kad pronadjemo odgovarajuce:
i kucica :
danas (a i juce) je neki teak dan, jedva drzim ovu glavu na ramenima. Prethodnih dana smo bile Sunce i ja vredne i vise nego sto treba,(a mm svakako), kao sto znate krecile, ribale, kupovale zavese, tepih i razne neke stvarcice za Neru i sobicu. Ja sam naravno odusevljena svim tim promenama koje se desavaju u nasem zivotu, ali sam se izgleda malo preforsirala . Precrtala sam skoro polovinu obaveza koje sam sebi zadala da obavim dok ne stigne Nera, ostalo mi je jos par stvari da dokupim kako za sobu tako i za nju -i naravno uzivam u tome samo se pitam koliko cu jos biti pokretna u smislu neke akcije po gradu i slicno, jer sam nazalost pocela ozbiljno da oticem- posebno noge od kolena na dole- uvece ih ne prepoznajem-prave slonovske . Sutra svakako idem na UZ u Front pa cu da se konsultujem sa dr oko svega. Rezultati krvi su mi stigli- gvozdje naravno vestacki nabijeno -29 , tako da sam samoinicijativno smanjila kolicinu unosa, ostatak standardno- malokrvna, secer ok, ostala mi jos UK i VS i BS sto ce biti ove nedelje. Sutra svakako pisem izvestaj posle pregleda.
Inace juce bila kao sto znate peta godisnjica braka pa smo mm i ja malo prosetali i opustili se -evo i dve-tri slicice, taman da vidite kako i kucica napreduje (a to moja kicma zna najbolje...) a uskoro cu postaviti i novi avatar sa dogradjenim spratom kucice . Moram da izjavim da mi je jako zao sto nisam stigla da posecujem po obicaju sve vase dnevnike ovih par dana, ali se nadam da cu uspeti narednih, nadam se da razumete.
Pa do sutrasnjeg izvestaja -cmok.
ovo je Suncoslavin zeleni zid gde ce ici krevetac i jos par nalepnica kad pronadjemo odgovarajuce:
i kucica :
Wau kućica!!!
Menjaj avatar!
lepa je nijansa zelene,mada verujem da je drugačija usled tog osvetljenja...
Ej,tvoj muž i ti ste euro-krem?
Deluje mi mlađe na toj slici od onih koje sam ranije viđala...
samo odmaraj sad...primiri se malo.
Menjaj avatar!
lepa je nijansa zelene,mada verujem da je drugačija usled tog osvetljenja...
Ej,tvoj muž i ti ste euro-krem?
Deluje mi mlađe na toj slici od onih koje sam ranije viđala...
samo odmaraj sad...primiri se malo.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Baš je jepooo sve! I zid i kućica i sobica
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Vauuuu kakva kucica.... .....sve je prelepo...ma ima Nerica samo da uziva !
kasia- Broj poruka : 1408
Datum upisa : 05.05.2009
Caty, srecna vam godisnjica braka!!!
Bas ste lep par...meni pomalo i licite!
Je l' to kiwi zelena boja zida...svejedno, zelena boja je odlicno resenje!
Bas ste lep par...meni pomalo i licite!
Je l' to kiwi zelena boja zida...svejedno, zelena boja je odlicno resenje!
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Cathy izgledaš prelepo, ti i tm mi delujete kao baš lep par...što se tiče sobe, šta da ti kažem, i mi smo u zeleno okrečili dva zida a dva u mlečno žutu...Meni je to super kombinacija...Mazi stomačić, ljubac...
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Sve je divno ali ti si bas vauuuuuu. Prelepa!
I da, srecna godisnjica!
I da, srecna godisnjica!
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Kety, diiiivna kućica
Srećna godišnjica braka sa malim zakašnjenjem naravno, sledeća će biti još lepša!
A sobica je milinaaaaa. Neri ostaje samo da uživa
Srećna godišnjica braka sa malim zakašnjenjem naravno, sledeća će biti još lepša!
A sobica je milinaaaaa. Neri ostaje samo da uživa
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Eh caty caty što ti umeš da pogodiš u žicu, onu najtananiju
Sve je prelepi i odiše ljubavlju, mirom ...harmonijom. Srećna sam zbog vas
Sve je prelepi i odiše ljubavlju, mirom ...harmonijom. Srećna sam zbog vas
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Preslatki ste! Pravi šećeri! I soba, a i kućica su divni!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Ej kakvi ste preslatki... Ja baš volim zelenu. Ima Nera samo da uživa
ŽenoLina- Broj poruka : 545
Datum upisa : 02.04.2010
Hvala vam drugari
Evo vratili smo se iz Fronta- Nera ima 2400g i dobro je skroz , postavila se u polozaj za porodjaj i sad ce da ceka . Sledece nedelje idemo na ctg a za dve nedelje kod ansteziologa na pregled za epidural, pa cemo da vidimo sta ce da kaze a ovu moju izvitoperenu kicmu . Za priustvo mm definitivno treba brs grla i nosa i to je to.
Opasno se priblizilo, srela sam prijateljice koje su radile vt kad i ja i pola ih je vec prevremeno porodjeno , videcemo koliko cemo mi izdrzati .
Ljubimooo vas
Evo vratili smo se iz Fronta- Nera ima 2400g i dobro je skroz , postavila se u polozaj za porodjaj i sad ce da ceka . Sledece nedelje idemo na ctg a za dve nedelje kod ansteziologa na pregled za epidural, pa cemo da vidimo sta ce da kaze a ovu moju izvitoperenu kicmu . Za priustvo mm definitivno treba brs grla i nosa i to je to.
Opasno se priblizilo, srela sam prijateljice koje su radile vt kad i ja i pola ih je vec prevremeno porodjeno , videcemo koliko cemo mi izdrzati .
Ljubimooo vas
Ja vam šaljem veliki poljubac, a Suncoslavi sad šapnuh da izdrži u kućici još mesečak dana! Mislim, zašto napuštati takvu kućicu pre vremena!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
catherine290505 :: Nera ima 2400g i dobro je skroz , postavila se u polozaj za porodjaj i sad ce da ceka .
bas sam se raznezila nesto na ovo ... spremna je... gotovo... i sad ceka... :))))))))
a lepa joj je buduca kucica...
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Divne slicice, boja zida je odlicna!
Polako se blizi dan za upoznavanje, sve spremno, bravo! Mi smo isto tako 40 dana do porodjaja imali sve gotovo.
Polako se blizi dan za upoznavanje, sve spremno, bravo! Mi smo isto tako 40 dana do porodjaja imali sve gotovo.
zoxa- Broj poruka : 2601
Datum upisa : 25.11.2008
Sta reci, sve je divno, prelepo i namesteno sa ukusom. Jako ste slatki na ovoj slici, zelim vam da uvek bude tako
maja76- Broj poruka : 3181
Datum upisa : 03.01.2008
Kao prvo: zelim vam srecnu godisnjicu braka!!!
Nije me bilo nekoliko dana zbog interneta, pa je sada sve sa zakasnjenjem.
Slike su ti prelepe. Zidic je pravi (cini mi se da je ista boja ko nasa), vec mogu da zamislim krevetac okruzen blesavim nalepnicama. Mi smo lepe nasli u Merkuru, nekog dalmatinca sa sapicama...a tamo imas i divne bordure. Takodje imas preslatkih nalepnica u kuci igracaka OFY koja se nalazi preko puta Arene, kod Grcko-Kiparskog trznog centra u 23. bloku. I u "Uradi Sam".
Kucica ti je wooow!!! Taman za tvoje Sunce od skoro 2.5kg!!! Nije to sala!
Pazi se samo sa radovima, tako se i ja zaletim, i zapnem ponesena srecom i euforijom, pa uvece ne znam gde se nalazim. MM onda mora da masira i masiraaaaa.
Zao mi je zbog otoka, nadam se da i tebi ovo hladnije vreme prija ko meni.
Ljubac za tebe i Sunce!!!
Nije me bilo nekoliko dana zbog interneta, pa je sada sve sa zakasnjenjem.
Slike su ti prelepe. Zidic je pravi (cini mi se da je ista boja ko nasa), vec mogu da zamislim krevetac okruzen blesavim nalepnicama. Mi smo lepe nasli u Merkuru, nekog dalmatinca sa sapicama...a tamo imas i divne bordure. Takodje imas preslatkih nalepnica u kuci igracaka OFY koja se nalazi preko puta Arene, kod Grcko-Kiparskog trznog centra u 23. bloku. I u "Uradi Sam".
Kucica ti je wooow!!! Taman za tvoje Sunce od skoro 2.5kg!!! Nije to sala!
Pazi se samo sa radovima, tako se i ja zaletim, i zapnem ponesena srecom i euforijom, pa uvece ne znam gde se nalazim. MM onda mora da masira i masiraaaaa.
Zao mi je zbog otoka, nadam se da i tebi ovo hladnije vreme prija ko meni.
Ljubac za tebe i Sunce!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Draga sitno,sitno...približilo se, znači Nera je spremna kao zapeta puška, ali neka pričeka još malo, ne sumnjam da joj je lepo u njenoj kućici, a posle će joj i u drugoj kućici biti još lepše sa mamom i tatom...Žao mi je što puno otičeš ali još malo je ostalo, izdržaćeš ti to...Postavi sličice sobe kada namestite sve...Ljubac...
nesalela- Broj poruka : 3879
Datum upisa : 22.02.2009
Strana 13 od 39 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39
Similar topics
» CATHERINE - Vratile se rode
» CATHERINE - vratice se rode
» vratice se rode
» Jul je cool za rode i razonode! :)
» Da nam januar donese rode!
» CATHERINE - vratice se rode
» vratice se rode