CATHERINE - Vratile se rode
+57
Zoka83
cici
bobica83
Jelena*
Sneza
Masha UK
Gala
Cupava
Deni
MARA
BiKsi :)
Milijana
bokica
_luna_
maša
bridget jones
djole42
nevena50
naca
nabla
nena beba
caci
brinbili
Sami
Orline
kasia
tuli
gea
key
Nefertari
nesalela
ŽenoLina
Anuska
Struzzo
jovana 77
Pakki
Danicab1
eni
bebko
logona
adriatika
buby
dr mali pariz
Niki-Kiki
HappyGirl
Cherry
Jelence
bak
catherine290505
anna
Simona
zoxa
maus
lena
Zaneta
Tinche
maja76
61 posters
Strana 21 od 39
Strana 21 od 39 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39
Re: CATHERINE - Vratile se rode
Ja ostala bez daha!
Lepa si Cath, mnogo si lepa, prosto sijas. Zid je divan, svaka cast na uredjenju. I ajd koju lepu i za muzica. Lep covek, nema sta.
Lepa si Cath, mnogo si lepa, prosto sijas. Zid je divan, svaka cast na uredjenju. I ajd koju lepu i za muzica. Lep covek, nema sta.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Супер су фотке. Ових дана, кад год видим да те нема, ја помислим да је Нера решила да изађе. Једва чекам да је упознамо
naca- Broj poruka : 1209
Godina : 55
Datum upisa : 25.11.2009
Jedva čekam da upoznamo Neru
Samo još malo...
Samo još malo...
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Stvarno prelepo!
Caty,sem stomaka,ništa drugo ne ukazuje da si pred porođajem.Dobro izgledaš,nema šta,i u paketu,naravno!
Zid je baš za Neru medeno,šta da kažemdrugo,nekad pred takvom lepotom i harmonijom čovek bude jezički trapav da iskaže emociju
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Kathy diiivno izgledaš, kao što kažu iz tebe zrači ona prava trudnička lepota, sreća....Još malo, sitno brojiš, ali sada baš sitno...Nera kucka i još malo pa je tu...Ljubac...
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Kako ste nam napravili divan dnevnik
puno vam hvaJa
Evo mi dosli iz Fronta, posto je moja dr na odmoru, zapala nam neka dr, radila mi doppler, kaze ne mora da meri bebu skoro je merena -verovatno ju je mrzelo, ali ono sto je bitno, prokrvljenost je kakva i treba da bude i ctg je odlican pa sam happy . Jedino sto mi sad jos traze, a nadala sam se da nece je nalaz koprokulture pa po ovom vremenu moram opet da se maltretiram do zavoda za javno zdravlje a naravno pre toga po famozni uput u DZ ...Na kontrolu ponovo za sedam dana, tad cu da trazim drugu dr, jer je sa ovom komunikacija -no comment. Ali bitno da je sve ok.
Danas sam srela jos jednu zenicu koja je sa mnom bila na vto i mislim da iz moje grupe smo ostale nas dve koje se nismo porodile pre termina, ova Nera je bas strpljiva...a molim Boga da bude u junu jer kako mi sestra danas rece u julu se zatvara porodiliste u Visegradskoj pa ga je Front ugasio- ima da nas bude milion, a onda mozete zamisliti koliko ce biti nervoznih dr-a .
Volimo vas skroooz
puno vam hvaJa
Evo mi dosli iz Fronta, posto je moja dr na odmoru, zapala nam neka dr, radila mi doppler, kaze ne mora da meri bebu skoro je merena -verovatno ju je mrzelo, ali ono sto je bitno, prokrvljenost je kakva i treba da bude i ctg je odlican pa sam happy . Jedino sto mi sad jos traze, a nadala sam se da nece je nalaz koprokulture pa po ovom vremenu moram opet da se maltretiram do zavoda za javno zdravlje a naravno pre toga po famozni uput u DZ ...Na kontrolu ponovo za sedam dana, tad cu da trazim drugu dr, jer je sa ovom komunikacija -no comment. Ali bitno da je sve ok.
Danas sam srela jos jednu zenicu koja je sa mnom bila na vto i mislim da iz moje grupe smo ostale nas dve koje se nismo porodile pre termina, ova Nera je bas strpljiva...a molim Boga da bude u junu jer kako mi sestra danas rece u julu se zatvara porodiliste u Visegradskoj pa ga je Front ugasio- ima da nas bude milion, a onda mozete zamisliti koliko ce biti nervoznih dr-a .
Volimo vas skroooz
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
Super ti je kućica, ti odlično izgeldaš! I zidić je divan!
A jesi li razmišljala o Zvezdari? Samo što su mi se porodile 2 drugarice tamo, i prezadovoljne su, naročito lekarima Bojovićem i Mitrovićem...
A jesi li razmišljala o Zvezdari? Samo što su mi se porodile 2 drugarice tamo, i prezadovoljne su, naročito lekarima Bojovićem i Mitrovićem...
Zaneta- Broj poruka : 311
Godina : 49
Datum upisa : 20.02.2008
Odakle ti informacija da u julu ne radi Višegradska-porodilište? Moja sestra vodi tamo trudnoću i tamo treba da se porodi u julu, ali niko joj ništa nije rekao?
Bravo za ctg, Nera je strpljivica mala! Pa mozda se renovira porodiliste ili sl, ali kad se prisetim renoviralo se pre par godina...
Nefertari- Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009
Lelo danas pricala sestra iz savetovalista (dok sam cekala pregled ) za jul i avgust i koliko sam cula kaze da je valjda tako bilo vec jednom -jer su i ranije renovirali jedan deo, tako je rekla e sad...
Zaneta ne bih se sad posle devet meseci vodjenja trudnce u Frontu i otvorenog porodiljskog usudila da menjam kliniku a za Zvezdaru sam cula dosta pozitivnog, sem jedne stvari a to je da ne mogu da garantuju epidural jer nemaju stalno dezurnog anesteziologa-a i to mi je dovoljan razlog..
Zaneta ne bih se sad posle devet meseci vodjenja trudnce u Frontu i otvorenog porodiljskog usudila da menjam kliniku a za Zvezdaru sam cula dosta pozitivnog, sem jedne stvari a to je da ne mogu da garantuju epidural jer nemaju stalno dezurnog anesteziologa-a i to mi je dovoljan razlog..
Hvala Keti, rekla sam sestri da se malo raspita i da juri na drugu stranu gde će se poroditi....
Pa da najbolje da se raspita, ne verujem da ovi imaju razloga u savetovalistu da pricaju tako nesto ako nisu sigurni, nadam se da je nismo uplasili a svakako treba proveriti
Sve je bajkovito, tako si uzivala u trudnoci,stalno si se sredjivala,menjala frizuru, shoppingovala ma vidi se iz aviona da ce da bude prava mala smizla
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
za skori susret
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Keti divne fotke i stvarno lepo izgledas,bas kao fotke sa pocetka trudnoce,a stomak samo ceka da pukne,i stvarno nema vise kud Nera mora van u vase narucje.
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
ja keti nista ne znam...cujem danas da pola njih ide sad na odmore...izmedju ostalih i moj dr...pa ko ce onda sve te zene primiti ???
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Хеј, девојке, добар јутар! Како сте данас?
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
Predivne slicice, kucica, a tek ti Toliko sijas i zracis da ja mogu samo da
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
...citam... ...gledam... ...uzivam...
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Jedva cekamo nekog mladjeg od nas u RD, pa da se ja kao starija mama pravim vazna i delim savete
Mnogo ste lepi i zracite toplinom...
Mnogo ste lepi i zracite toplinom...
Anuska- Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009
Keti draga švljni nam malo kako si...U pravu je Anuška, hajde neko malo mladji da nam stigne pa da se mi pravimo malo važne kao starije mame...hi,hi,hi...
Joj bice vam lose kad Keti pocne da pita
inace, pritisak opet zeza, varira, danas opet bio 130 gornji -sto je za mene , pa brzo spadne, pa veceras ponovo i tako u krug...Pored toga, ne umem da procenim velicinu svog stomaka pa se stalno sudaram sa ljudima i stvarima - vrlo cesto podgrejem Suncoslavu na plinu u kuhinji ...srecna sam jer mi mama dolazi u subotu, pa razmisljam kako da provedemo dan obzirom da smo ovako "pokretni". Novost je takodje da moja jetrva (secate se navijali smo i za nju -radila vto u Frontu) nosi devojcicu pa je divno sto cemo da rodimo dve sestrice sa razlikom od pet meseci .
Sto se tice one price koju sam cula juce u Frontu da porodiliste u Visegradskoj nece raditi u julu, drugarica koja treba da se porodi tamo ce sutra proveriti pa ce mi javiti a ja cu vama, jer vidim da ima interesenata a i mene zivo zanima...
Mnogo ste nam lepih reci napisale i punooo hvala
inace, pritisak opet zeza, varira, danas opet bio 130 gornji -sto je za mene , pa brzo spadne, pa veceras ponovo i tako u krug...Pored toga, ne umem da procenim velicinu svog stomaka pa se stalno sudaram sa ljudima i stvarima - vrlo cesto podgrejem Suncoslavu na plinu u kuhinji ...srecna sam jer mi mama dolazi u subotu, pa razmisljam kako da provedemo dan obzirom da smo ovako "pokretni". Novost je takodje da moja jetrva (secate se navijali smo i za nju -radila vto u Frontu) nosi devojcicu pa je divno sto cemo da rodimo dve sestrice sa razlikom od pet meseci .
Sto se tice one price koju sam cula juce u Frontu da porodiliste u Visegradskoj nece raditi u julu, drugarica koja treba da se porodi tamo ce sutra proveriti pa ce mi javiti a ja cu vama, jer vidim da ima interesenata a i mene zivo zanima...
Mnogo ste nam lepih reci napisale i punooo hvala
Ih taj tvoj pritisak, ali blizu si porodjaja, mislim da je to sada malo manje zabrinjavajuće, hvala bogu panije bilo ranije, ali inače kažu da u devetom mesecu ume pritisak malo da skoči tako da je to valjda "normalno"...sitno brojiš...nemoj Suncoslavu da podgrevaš na plinu, ja nisam mogla sudove da perem, tj. perem ali me posle ledja ubiju jer od stomaka nisam mogla lepo prići sudoperi...Čekamo informaciju o Višegradskoj sutra...Veliki poljubac za tebe i Neru...
jovana 77- Broj poruka : 2406
Godina : 47
Datum upisa : 25.10.2009
Strana 21 od 39 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39
Similar topics
» CATHERINE - Vratile se rode
» CATHERINE - vratice se rode
» vratice se rode
» Jul je cool za rode i razonode! :)