KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Raspored vakcinacije

+19
ivka
maki79
zoxa
Ema78
ZarPtica
Tinche
nena beba
bokica
noja
Mirjana
plavaptica
Milijana
bobica83
cici
tuli
dr mali pariz
agata
Orline
Hitron-Luka
23 posters

Strana 4 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4

Ići dole

Raspored vakcinacije - Page 4 Empty Re: Raspored vakcinacije

Počalji od BiKsi :) 19/6/2014, 22:32

I nas jutros zvali iz apoteke, idemo sutra da primimo.
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kornjaca 20/7/2017, 07:15

Molim vas pomoc !!!!!! Beba treba da primi vakcinu predlozena nam je infanrix hexa koje nema kod nas ali ima u austriji, interesuje me da linje neki kupovao vakvine u inostranstvu i kako ih je transporovao ili da odemo da primimo vakcine u dz?!?!?! Inace beba iam dva meseca. Nisam pametna
kornjaca
kornjaca

Broj poruka : 284
Godina : 47
Datum upisa : 21.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 20/7/2017, 13:57

Zdravo Kornjacice, mi smo kupovali tu vakcinu ovde. Mora da se cuva u frizideru i sigurno nije bas zgodno da putuje dugo. E sad se ne secam koja je apoteka bila u pitanju, posto nam je pedijatar to sve zavrsio. Mislim da se poruci u apoteci, a oni vec znaju od koga da je nabave.

Mimi12

Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 22/11/2017, 08:10

11.22.2017
AriesGirl ::
Nas privatni dr je takodje bio misljenja da sacekamo da Filip prohoda i progovori pre MMR-a. Da nije epidemija, po njegovim recima, najkasnije bi primio vakcinu u martu, tj. sa dve godine i tri meseca. Ovako, primio ju je prosle nedelje. Prohodao je sa godinu dana, ima veliki fond reci, ali ih jos uvek ne povezuje u recenice.  Dr je misljenja da vakcina ne izaziva autizam, vec da je to samo splet nesrecnih okolnosti. Jedino sto je, pogotovo za ovu vakcinu, jako vazno, da dete  bude potpuno zdravo. Par dana pre vakcine smo radili bris grla i nosa, na dan vakcine KKS i CRP, plus mu je dr poslusao pluca, pregledao usi, grlo i izmerio temperaturu. I jos sta je, po recima dr vazno, tri dana pre i tri dana posle vakcine uzimati limun dnevno, jer c vitamin sprecava da se vakcina veze za mozdane celije. Ovo je jedina vakcina koju smo dali privatno, ostale smo sve u DZ. Eto, napisala sam, mozda ce nekom koristiti.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4

Nazad na vrh