Baby gym i ostale igracke
+3
plavaptica
Mirjana
Gala
7 posters
KUTAK :: PORODICA :: Dečiji kutak
Strana 1 od 1
Baby gym i ostale igracke
Od kog meseca ste poceli da ga koristite?
Da li mi preporucujete neki, neka marka... ima li sa muzikom ili slicno?
Da li mi preporucujete neki, neka marka... ima li sa muzikom ili slicno?
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Re: Baby gym i ostale igracke
Da ne otvaram drugu temu. Mi smo dobili tonu igračaka. Dosta toga nisam ni otpakovala i poklonila sam, a s vremena na vreme i samu sebe prevarim pa kupim npr. još jednu knjigu - koju moje dete koristi kako bi pojeo ćoše, iako je karton baš debeo.
Mislim da preterujemo s ponudom, jer se dete ne može fokusirati...
Ova slika me je podsetila na to
A šta vi mislite?
I još me zanima šta mislite, koje igračke kupovati, a koje ne?
Mislim da preterujemo s ponudom, jer se dete ne može fokusirati...
Ova slika me je podsetila na to
A šta vi mislite?
I još me zanima šta mislite, koje igračke kupovati, a koje ne?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Sad će Mili da kaže "ako i od ovoga napravimo nauku, onda smo mi za posmatranje" Mili, odavno sumnjam u sebe
Jooooj, sta reci...Ja kada udjem u prodavnicu igracaka pogubim se kao dete i sve bih da vidim, da isprobam....a onda kada to pokazem Ani ona samo smoreno pogleda ili se blago osmehne i to je to Od svega sto ima(a nema toga bas mnogo, za sada), najvise se igra sa metalnom cinijom za sladoled , ponekad se obraduje medi na par sekundi, gumene igracke isto par sekundi dok ih olize i dosta.
Meni je bratanac pre neki dan rekao da nema cime da se igra...a stan im je bukvalno zatrpan igrackama
Ne znam cak ni kakve igracke sada ubuduce Ani da kupujem, da li neke muzicke, sa slikama...
Meni je bratanac pre neki dan rekao da nema cime da se igra...a stan im je bukvalno zatrpan igrackama
Ne znam cak ni kakve igracke sada ubuduce Ani da kupujem, da li neke muzicke, sa slikama...
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
E to te pitamplavaptica ::
Ja mu za sad više ništa ne kupujem, jer vidim da se igra sa svim do čega dođe: Rese na tepihu, kutija od pampersa, kablovi, magneti za frižider, etikete, krpe, flaše, tanjiri, kutlače i sl. Igračke uglavnom služe za žvakanje
Jedino lopte i ova hodalica, koju je dobio od Lucije, ima svašta nešto što mu na duže vreme drži pažnju. I ne samo njemu već svakom detetu koje nam je bilo u poseti, bez obzira na godine.
Ja imam fazon da jednom mesecno, dok on spava, odvojim deo igracaka, prabrisem i spakujem u jedan dzak i bacim na tavan. A spustim ono sto sam pre mesec dva tako isto sklonila. Odusevi se...
I, da, sto je manji izbor lepse se igra. Npr kada idemo kod nekog u goste ko nema malu decu pa samim tim i igracke, ja mu dam njegov mali ranac da strpa u njega sve sto moze da stane. to je u proseku pet igracaka. Zna satima da se sa time zabavlja...kod tog nekog...
I, da, sto je manji izbor lepse se igra. Npr kada idemo kod nekog u goste ko nema malu decu pa samim tim i igracke, ja mu dam njegov mali ranac da strpa u njega sve sto moze da stane. to je u proseku pet igracaka. Zna satima da se sa time zabavlja...kod tog nekog...
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Odlična ideja Tinche
Sin moje drugarice se najsladje igrao sa svetlucavim papirom za uvijanje... igracke ga nisu zanimale...Tako da su oni prilicno jeftino prosli barem sto se tice igracaka...
A sada pitanje za one koje imaju kuce u stanu ili kuci...kako odvajate decije i igracke pasa?Moji psi uglavnom balave teniske loptice...ne znam koliko ce to deetu biti interesantno, ali pretpostavljam da ce decije igracke biti interesantne psu, barem u pocetku.
A sada pitanje za one koje imaju kuce u stanu ili kuci...kako odvajate decije i igracke pasa?Moji psi uglavnom balave teniske loptice...ne znam koliko ce to deetu biti interesantno, ali pretpostavljam da ce decije igracke biti interesantne psu, barem u pocetku.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ema, ne odvajam...
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
Vec sam u Cvrletovom dnevniku rekla da mi se mnogo svidja ova hodalica i gledala da je kupim, ali me mm odvraca jer je ubedjen da ce Ana da se povredi pokusa li da je gura i tako hoda. Eto sad i ti potvrdjujes da je deci zanimljivaMirjana ::
Jedino lopte i ova hodalica, koju je dobio od Lucije, ima svašta nešto što mu na duže vreme drži pažnju. I ne samo njemu već svakom detetu koje nam je bilo u poseti, bez obzira na godine.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Ptičice, on je tek počeo da je gura. Do sada se samo igrao. Ima kočnice, ali ne vrede kad se on navali zato je prislonim uz nešto i rešen problem.
Nisam znala gde da stavim ovu sliku, ideja odlična, za sve mame koje imaju devojčice, kako napraviti kuhinju od kartonskih kutija i malo platna i lepljive trake.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
jos samo da nadjem prazan zid da sve to postavim za sad vuce prevrnutu veliku saksiju da bude visa i koristi moju kuhinjuBiKsi :) ::Nisam znala gde da stavim ovu sliku, ideja odlična, za sve mame koje imaju devojčice, kako napraviti kuhinju od kartonskih kutija i malo platna i lepljive trake.
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
He, he, kupi joj onaj deciji stepenik, ili nadji malo slobodnog zida, u hodniku ili negde ako nemas u sobi. Moze i na terasi, ako imate terasu , sad ide lepse vreme.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Similar topics
» Ostale (ne)bliske osobe
» Baby handling
» Odlazak kod baby psihologa
» Pranje baby vesa
» BIBI.LIBI - baby M
» Baby handling
» Odlazak kod baby psihologa
» Pranje baby vesa