KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BIBI.LIBI - baby M

+14
fmala
SladZana
lenabeograd
bubi80
KoMetaK
fight&faith
BiKsi :)
saska1
dragana76ns
MAAKKI
leptirko82
Tinche
twinsi
bibi.libi
18 posters

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Ići dole

BIBI.LIBI - baby M Empty BIBI.LIBI - baby M

Počalji od bibi.libi 4/7/2013, 12:29

e pa drage moje  ljubav 
dosta vas se pitalo gde sam pobegla, ali bila sam lenja proteklih 22 nedelje da otvorim dnevnik i danas kada imamo punih 22 nedelje i od sutra smo 23. mislim da bih bilo lepo da otvorim dnevnik i pisem o mom iskustvu sada kao trudnice trudnica 
e sad ne znam ni odakle krenuti, jer se svasta nesto izdesavalo...pa ajde nekim redom, koliko se secam....
28.02 beta nam je pokazala da sam trudna, posle ICSI (https://kutak.forumotion.com/t2431-bibilibi-moja-prva-icsi).. slede deani cekanja uz... na uz pokazala se dva meska i culi smo za pocetak jedno srculence jer je bilo mnogo rano. posle nedelju dana cujemo i drugo... dakle krece blizanacka trudnoca... sreca sreca radost...ALI.... posto sam prokrvarila , dobijam terapiju strogog lezanja i inekcije progesterona i  pregnila... na sledecoj kontroli saznajemo da je jedno srce prestalo da kuca, ali da se drugo uredno cuje... koliko sam bila tuzna, toliko sam bila srecna... nekako nadali smo se blizancima, i to nam je bila zelja jos od kad smo poceli da pricamo o deci i pre nego sto smo znali da moramo na vto.. ali... sreca pa je jedno srculence kucalo snazno  osmeh srce ... posle tog prvog krvarenja, koje je bilo veoma stresno i mogu reci obilno, ja sam prokrvarila i to posteno jos tri puta.... svaki put sa manje stresa, jer je to postalo normalno stanje za mene... a zbog cega? pa plod koji je prestao da se razvija izazivao je krvarenje...srecom izdrzali smo sve to, i krvarenja vise nije bilo ... i tako guramo u 23. nedelju...
od terapja sam imala utrogestan 3*200 svaki dan do pre mesec dana kada mi je dr Pjevic ukinula, i ostavila samo femibion 2.... baby M se krece  beba i nisko nosim, sto dovodi do toga da mi je wc solja najbolji prijatelj ..... svakih pola sata idem u wc... ali ne zalim se... sve podnosim super jer sam to i zelela...
e sad to je sve u kratkim crtama bilo.... dobro dosle u moj dnevnik sreca 

ah da.... IT'S A BOY bebe  baby M srca1 srca1 srca1
bibi.libi
bibi.libi

Broj poruka : 155
Datum upisa : 13.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

BIBI.LIBI - baby M Empty Re: BIBI.LIBI - baby M

Počalji od twinsi 4/7/2013, 12:40

bibi.libi srećno otvaranje dnevnika draga. Uživaj u trudnoći c
twinsi
twinsi

Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 4/7/2013, 15:42

Srecno otvaranje najlepseg dnevnika do sad!!! Da ostatak trudnoce prodje mirno i skolski!

Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 4/7/2013, 16:14

Srećno otvaranje dnevnika!!! radost radost radost radost radost radost 
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 4/7/2013, 21:59

Srecno otvaranje dnevnika neka sve dalje bude u najboljem redu sreca sreca sreca 
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 5/7/2013, 07:25

E Bibi, jako mi je drago da je sve dobro i da mamin decak lepo napreduje, znam da si se javljala kada si prokrvarila i posle ni traga ni glasa...cestitam ti otvaranje ovog dnevnika, da ti trudnoca protekne lagano, da bebac lepo napreduje...a ti da se samo smejes osmeh srce 
Baby M...jel to decak ima ime?
Srecnooooo Bibi
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 5/7/2013, 22:13

Bibi srećno i da od sada samo uživaš do kraja trudnoće a osmeh srce onda sa svojom bebicom
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 5/7/2013, 23:20

Bibi, srećno otvaranje td i da ti sve nadalje do porodjaja bude lagano i bezbrižno!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 5/7/2013, 23:23

Sretno otvaranje najlepšeg dnevnika. d Znači čekamo srca  bebesrca

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bibi.libi 6/7/2013, 12:28

hello ledies sunny 
dok cekam kontrolu kod moje dr, ja sam lepo otisla na uz kod mog drzavnog dr... nema sumnje da je decak Laughing i tezak je 461 gr..... srazmerno napredujemo, i dr je zadovoljan. ja jos vise.
i tako... iskreno, ja sam pocela da se spremam za dolazak baby M (da, M je ime yes ), u razgovoru sa drugaricama, dosla sam do zakljucka da naravno dolazak bebe poprilicno kosta, a to vec svi i znamo... tako da sam ja pocela polako da spremam stvarcice, one najosnovnije...
do sada smo kupili:
peskir za kupanje jungle 100x100, 10 svedskih pelena, 10 tetra pelena (svaki put po malo), makazice, cesalj i cetka, podloga za krevetac, cetka za pranje flasica, termometar za vodu (znaaam ne treba ali bio je bas sladak i jeftin), kremu za ojed (u bg se dobija, za ns ne znam, a nije lose imati je jer moze i za opekotine), dva pamucna prekrivaca jungle, sve silikonske termoosetljive kasicice, jedne nehodajuce patikice (bile su 300 din, nisam mogla da odolim) dve tri portikle, troje carapica, i uzeli smo jedan paket pampersa 1 (neko dobro snizenje, platila sam smesno)....
sad ovako napisano, cini mi se bas mnogo, ali malo po malo i skupiilo se... moam dodati da sam i kupila dva paketca mrezastih ulozaka... pa dva po dva i bicu spremna za porodiliste :-)
svaki dan gledan sta sve treba i samo prosirujem spisak... bice to poprilicna cifra.. a lakse mi je da sve ja kupim, nego da skupljam pare (jer ne znam da stedim, na zalost)

eto drage moje, to je sve za danas, hvala na pozdravima i cucemo se mi jos osmeh srce 
bibi.libi
bibi.libi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 6/7/2013, 12:44

Bibi libi, srecno otvaranje dnevnika i da ti ostatak trudnoce prodje skolski!
Divno za velikog deckonju od 461 grama! smajli angel osmeh srce 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 6/7/2013, 14:04

Super ti je plan, malo po malo se ne oseti kao kad se sve odjednom kupi! Uživanjac!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubi80 7/7/2013, 13:07

Srecno otvaranje dnevnika Bibi! srca srca srca 

Bravo za decaka od 461g radost
bubi80
bubi80

Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lenabeograd 7/7/2013, 17:44

Bibi bravo za bebironca u kojoj si sad nedeljici i mi smo kupili par sitnica to ti je pametno Very Happy 

lenabeograd

Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 7/7/2013, 18:47

bibi libi bravo za dnevnik, uzivaj u trudnoci love 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 24/7/2013, 11:30

Bibilibi, kako napreduje trudnoca? Very Happy 
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fmala 24/7/2013, 15:22

Meni je ovaj dnevnik promakao! Evo, sa zakašnjenjem, čestitam otvaranje i piši češće!
fmala
fmala

Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 25/7/2013, 10:17

Srećno otvaranje dnevnika navijači2 navijači2 navijači2 navijači2 

Kako ste beba M i ti? Kako podnosite vrućine?
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bibi.libi 29/7/2013, 15:55

cao drustvo zagrljaj 
stvarno bi trebala cesce da pisem, ali kako je nilo lepo vreme, nisam ni ulazila u kucu... e sad ova vrucina me je naterala da sam po ceo dan u kuci.
bila sam kod teta doce pre dve nedelje i nikako da napisem kakvi smo...
pa lepo napredujemo, tada smo imali 780gr, sto ce reci da sada imamo i vise, bebac je nemiran, stalno se okrece, prevrce... sav je na mene , ljubi ga majka...
meni je grlic malkice kraci, ali nije jos alarmantno, idem za nedelju dana na kontrolu pa cemo znati tacno stanje, jako nisko nosim i pojas mi je obavezan (ja ga i nosim od 4.meseca na preporuku babice iz dz)
i to je to.... sve je u redu na proslom uz, bio je i ekspertni jer sam bila u 23+6, danas smo 25+4... vise odmaram, lako se zamaram, trudim se da malo setam i da se malo krecem, ali vrlo brzo legnem da odmorim...
sad sam u raspolozenju spremanja kuce, polako spremam plakare i sobe... perem sve i slazem... stalno gledam sta mi treba i pravim spiskove...
kako ste mi vi?
ljubim vas sve i uzivajte
bibi.libi
bibi.libi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 8/8/2013, 18:48

E nema vas, ali bitno je da ste dobro :) Odmaraj kad god imas potrebu za tim. Jel si krenula u skolicu mozda?
Uzivaj u radnoj akciji sredjivanja plakara, to je i iza nas Very Happy 
Jel ste kupovali sta za bebu?
Masemo vam ff 
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 8/8/2013, 23:55

Suepr da ste dobro? Jel gotova decija sobica? Very Happy Very Happy To su sad slatki poslovi! osmeh srce 
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bibi.libi 12/8/2013, 11:37

dobro jutro sunny 
danas smo 27+4 i osecamo se super. bila sam kod lekara, ali samo na kontrolu grlica i za sad je ok, nije se skratio za tri nedelje i mogu da nastavim da se ponasam normalno bez preterivanja... setam, kad osetim da sam se umorila, sednem i popijem kaficu... bebac je nemiran , samo tako... ne da mi nocu da spavam.. kad legnem on se uzvrti , da me nekad i plasi.. ali znam da je sve to normalno. ove nedelje cu kod mog lekara u drzvni dz pa cemo videti koliko je napredovao.. i jedva cekam...
sto se tice kupovine, malo po malo i punimo ormar ...nazalost nemamo sobu posebno za bebu, imace svoj kutak kod nas u sobi... za sada... posle cemo videti.
posto svi znamo da dolazak bebe mnogo kosta , ja sam odlucila da sve to za prvu ruku spremim dok sam trudna, malo po malo... tako da imamo svasta nesto... postavicu slicice... polako citam sta mi treba za porodiliste, tako da ujedno i to spremam...
u skolicu nisam krenla, imam preporuku babice da krenem, ali da ne radim vezbe, nego samo da slusam teorijski deo, ali prijavlje se ujutru od 7-9h pa nikako da se setim da ih nazovem... nadam se da sutra nece biti kasno.
moram da kazem da ja uveliko razmisljam o porodjaju.. nekako, kako se priblizava sve mi je veca frka.. u mojoj glavi sam resila da cu da se porodim u NS, jer tamo radi dr Pjevic, i nadam se da cemo na sledecem pregledu u septembru moci da razgovaramo i o tome... ja sam za epidural, ali videcemo sta ona kaze. i posto sam udaljena od NS nekih 45min, najvise bih volela kad bih mogla da dodjem dan dva ranije i budem u bolnici.. ali o tom cemo kad vidim s njom.
e sad, sve vas pozdravljam punooooo  i saljem poljupce usne usne usne usne 
ali posto sam upravo procitala vto dnevnik od KOMETKA, volela bih njoj da se posebno obratim :
draga, zelim ti sve najbolje ... upravo sam procitala sta ste sve prosli i rasplakala sam se (a nisam neki nezni tip, i svi me smatraju hladnom osobom) ali nisam mogla sa se suzdrzim, pogotovo sto je u pitanju Genesis i znam koliko je dr kopitovic divna... drago mi je da vam je uspelo, i samo onaj ko je prosao kroz jedan deo ove price, moze samo da razume strah, uzbudjenje, radost i sve ono sto donosi sam proces vto i pozitivna beta (a tek negativna...) posebno sam se nasla u prici oko rodjendana koji si provela sama , sto i mene ceka obzirom da mi suprug takodje radi preko bare... zelim vam svu srecu oboma, da trudnoca prodje bez ikakvih problema i da uzivate u svojoj bebici, puno pozz osmeh srce
bibi.libi
bibi.libi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bibi.libi 12/8/2013, 12:20

BIBI.LIBI - baby M F4qkci

BIBI.LIBI - baby M 2jak9pu

BIBI.LIBI - baby M Swblv9

BIBI.LIBI - baby M 2h72fmg

BIBI.LIBI - baby M 96gu8i

BIBI.LIBI - baby M 40pqx

BIBI.LIBI - baby M Xnth6u
bibi.libi
bibi.libi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bibi.libi 12/8/2013, 12:36

ovo je samo deo, ono sto nemamo uslikano, a kupili smo je: tetra pelene, svedske pelene, malo pakovanje pampersa 1, podmetac za krevetac, veliki peskir, podmetaci za mene za bolnicu, nehodajuce patikice, paketic nekih peskirica 30*30.......

kao sto sam napisala, suprug mi je preko tako da je on kupio kozmetiku: kupku, losion za telo, kremicu za osip, sampon, avent dude, avent flasice, baby monitor, bodice, patikice, trenerkice.... i moram napomenuti da se svaki put cudim u kakvoj zemlji mi to zivimo jer je preko sve daleko daleko jeftinije nego ovde, pocev od kozmetike (one zvucnije marke su i duplo jeftinije ) preko garderobe do opreme... steta sto nece moci neke krupnije stvari doneti...
krevetac imamo od jednog bate, a kupicemo dusek....
ono sto treba da kupimo je taj dusek, kolica, kadica i bokal za polivanje, dopuna tetra pelena (za sada imamo samo 10), posteljinu (ogradica+posteljina), u apoteci sta sve treba za pupak i da napunimo apoteku potrebnim stvarima za grceve i temperaturu, toplometar
ono sto bih ja volela su i sterilizator i pumpica, ali o tom potom.... inace sterilizatori su preko oko 1500 do 2000 din , na primer!!!! a pumpica isto tako.... toliko o motivaciji za parove ....

takodje moram reci, da nista nije kupljeno odjednom, nego vec duze vreme kupim stvar po stvar.... i tako smo napunili police... takodje pratim snizenja i dobra vecina ovoga je kupljena sa dobrim popustima....

jel jos neko krenuo sa kupovinom i pripremama....??? volela bih da vidim sta ste kupile.... uvek sam raspolozena za ideje i savete sta mi treba...

ljubim vas sve i pozz
bibi.libi
bibi.libi

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 12/8/2013, 13:28

Bibice libice, ne znam sta sve treba, dace Bog saznacu, ali meni se sve mnogoooo svidja love . Ideja je super sve po malo i lakse padne. Uzivaj draga u trudnickim danima usne 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 3 1, 2, 3  Sledeći

Nazad na vrh