vratice se rode
+37
Tinche
kasia
Jeckie
anna
nena beba
majce
Hitron-Luka
Niki-Kiki
JZM
Cherry
ciklama
megica-pegica67
tuli
maki82
adriatika
vremejezabebe
Danicav
Orline
palchica s
minnie
Sami
MARA
mala parizanka
Nefertari
maus
nabla
želja
Gala
brinbili
bebko
HappyGirl
ceca55
caci
piroskica
nesalela
vajsi
catherine290505
41 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: vratice se rode
Cathy moram da te pitam šta se to desilo tim devojkama sa jajnicima pa su tako nagrabusile, nije mi baš jasno...Jel to nešto što inače može da se desi pri stimulaciji, aspiraciji...? Čisto da znam na šta da obraćam pažnju...
Pozdrav!
Pozdrav!
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Jednoj su izvadili cak 24 celije, dve -tri su imale po 17 izvadjenih, par njih 16 tako da su im jajnici bas uvecani,- hiperstimulacija, neke su ostavili u bolnici, neke kada dodju na kontrolu prime infuziju a sve moraju strogo da miruju i piju i jedu ono sto sam pisala u prethodnim postovima...One se subjektivno ne osecaju lose, imaju bolove u stomaku i to neke samo povremeno ali ultra zvuk pokazuje velicinu jajnika... Znaju dr-i sta rade ali svi razlicito reagujemo na stimulaciju i jako je tesko pogoditi pravu meru, za jednu od njih znam da je u pocetku bas sporo reagovala a posle je za jedan dan sve buknulo...Svakako su sve pod konrolom i koliko vidim nije alarmantno ni kod jedne, ali eto desava se.
pozdravcic Anna
pozdravcic Anna
catherine290505- Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009
E hvala ti na ovako detaljnom odgovoru, srce si pravo .
Izvini što sam te uopšte i davila sa tim, ali tako si često pominjala te devojke i bolnicu, infuziju,...pa i tvoji bolovi, prosto sam se zabrinula šta to može sve da se desi (...ipak toliko devojaka sa hiperstimulacijom u isto vreme ). Mene postupak uskoro čeka, a znaš već u strahu su velike oči
Odmaraj i uživaj! Navijam za veeeeliku betu
Izvini što sam te uopšte i davila sa tim, ali tako si često pominjala te devojke i bolnicu, infuziju,...pa i tvoji bolovi, prosto sam se zabrinula šta to može sve da se desi (...ipak toliko devojaka sa hiperstimulacijom u isto vreme ). Mene postupak uskoro čeka, a znaš već u strahu su velike oči
Odmaraj i uživaj! Navijam za veeeeliku betu
anna- Broj poruka : 1979
Godina : 47
Datum upisa : 05.09.2009
Ma nema problema, ali nema ni razloga da se zabrines, to se resava u hodu i to nisu neki teski oblici, jednostavno svi mi razlicito delujemo na stimulaciju a svakako doktori znaju sta rade i kako da se nose sa tim...
Samo se opusti i bez straha unapred, od svega iskreno mene je to najmanje brinulo- neka uspe samo a sve ostalo je posle tog saznanja- proslost
Samo se opusti i bez straha unapred, od svega iskreno mene je to najmanje brinulo- neka uspe samo a sve ostalo je posle tog saznanja- proslost
E drage moje sinoc je bila teska noc...Pozlilo mi je, imala sam pritisak 86 sa 51, malo je falilo da kolabiram, mm se zaledio , nisam mogla da govorim ni da se pomeram, kao da je neko izvukao zivot iz mene. Sat vremena smo zvali hitnu, da nam daju bar usmeni savet- medjutim, niko ne podize slusalicu- verovatno imaju pametnija posla ...no coment.. Popih kafu da mi malo poraste pritisak -pa je kroz dva sata bio 90/60 sto je prihvatljivo i bilo je dovoljno da legnem mirnija da spavam. Od jutros jaki bolovi u donjem stomaku...Psihicki sam skroz ok - ali eto sinoc je bila igranka.
puno
puno
Auu draga,dobro je da se stanje stabilizovalo...ne znam sta bih ti rekla...da ne lupam kad se ne razumijem...
Ali,shvatila sam od iskusnih zena da bolovi u donjem stomaku mogu biti i znak trudnoce...hajde da vjerujemo u to...dogovoreno?
Ali,shvatila sam od iskusnih zena da bolovi u donjem stomaku mogu biti i znak trudnoce...hajde da vjerujemo u to...dogovoreno?
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
BRINI- DOGOVORENO!!!!
BEBKO -
BEBKO -
cati imam jak osecaj da cete uspeti drzim fige za to i navijam jako evo saljem i koju rodu
majce- Broj poruka : 435
Godina : 42
Datum upisa : 15.12.2008
Majce- ljubim te u osecaj
ORI & TULI HVALA ZA RODE, BAS NAM TREBAJU TAKVE
Evo ti josssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Mislim da ce to biti dovoljno Maro
Keti, kako ide izlezavanje, osecas li neke promenice?
JZM- Broj poruka : 185
Godina : 45
Datum upisa : 01.09.2009
Sorry, tek sad procitah da si imala tesku noc i da ti je pozlilo...
mozda od lezanja ili hrane koju jedes. Ako si iskljucila svu masnu hranu i jedes samo voce i povrce mozda oce i od toga da padne pritisak toliko.
Najverovatnije se neka bebica ili bebice zakacile i poremetile pritisak, hoce da bude od toga jer su se ugnjezdile u tvoj en i polako pocinju da se "kace" na tvoj krvni sistem, organizam prepoznao "strano telo" i bilo mu je potrebno malo vremena da se adaptira i da bebice ukljuci u svoj tok. O tome sam pre neko vece citala u jednoj knjizi, na engleskom je i ovo sto sam napisala je slobodan prevod onoga sto sam procitala... ja bi na to gledala kao dobar znak...
mozda od lezanja ili hrane koju jedes. Ako si iskljucila svu masnu hranu i jedes samo voce i povrce mozda oce i od toga da padne pritisak toliko.
Najverovatnije se neka bebica ili bebice zakacile i poremetile pritisak, hoce da bude od toga jer su se ugnjezdile u tvoj en i polako pocinju da se "kace" na tvoj krvni sistem, organizam prepoznao "strano telo" i bilo mu je potrebno malo vremena da se adaptira i da bebice ukljuci u svoj tok. O tome sam pre neko vece citala u jednoj knjizi, na engleskom je i ovo sto sam napisala je slobodan prevod onoga sto sam procitala... ja bi na to gledala kao dobar znak...
JZM- Broj poruka : 185
Godina : 45
Datum upisa : 01.09.2009
Evo, mene malo pre pita moja svekrva za tebe i kaze "sve ce to biti super, imam osecaj da ce biti kako treba"...., xe xe, a ti znas da ona sve zna.....
Pa da, sigurno imaju pametnija posla tamo u ER, verovatno ste ih zvali dok su na Pinku emitovali Farmu ili Grand show....
Nego, ne brini za pritisak, meni su, dok sam bila merili u Frontu redovno, uvek je bio strasno nizak, kazu da je to normalno, jedino sto su mi zbog toga tesko dali odobrenje za epidural....
Ajde, javi se sutra da cujemo kako ti je...
Pa da, sigurno imaju pametnija posla tamo u ER, verovatno ste ih zvali dok su na Pinku emitovali Farmu ili Grand show....
Nego, ne brini za pritisak, meni su, dok sam bila merili u Frontu redovno, uvek je bio strasno nizak, kazu da je to normalno, jedino sto su mi zbog toga tesko dali odobrenje za epidural....
Ajde, javi se sutra da cujemo kako ti je...
Cherry- Broj poruka : 95
Godina : 40
Datum upisa : 18.09.2009
Ne znam shto me archunar nije obaveshtavao da ima vesti,pa sam dosta i propustila.Caty,zao mi je shto ti je bilo loshe,ali to je iza tebe,je l' da?
Bice sve kako treba,samo lagano do Debele Bete!!
Bice sve kako treba,samo lagano do Debele Bete!!
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
Super trudna si, rode su sletele!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
vremejezabebe- Broj poruka : 609
Datum upisa : 30.12.2008
SVIDJA MI SE VAS UGAO GLEDANJA
Elem- bolje sam, pritisak je 90/60 sto je relativno ok, kao i ranije stalno sam umorna i stomak boli i dalje, ali ja volim da mislim da je tako jer se nesto lepo desava u njemu . JZM- skroz mi odgovara tvoje tumacenje moje zurke od pre neko vece . Cherry -bas si me nasmejala ali stvarno tvoja svekrva BAS SVE zna . Palchice neka beta bude debela kao ja i bice dobro . Tetka (ovo naravno u odnosu na moje borce, da se razumemo )Happy- Daj Boze
Poljupciiiiiii
Elem- bolje sam, pritisak je 90/60 sto je relativno ok, kao i ranije stalno sam umorna i stomak boli i dalje, ali ja volim da mislim da je tako jer se nesto lepo desava u njemu . JZM- skroz mi odgovara tvoje tumacenje moje zurke od pre neko vece . Cherry -bas si me nasmejala ali stvarno tvoja svekrva BAS SVE zna . Palchice neka beta bude debela kao ja i bice dobro . Tetka (ovo naravno u odnosu na moje borce, da se razumemo )Happy- Daj Boze
Poljupciiiiiii
Vreme -
A meni poljupci...shmrc,shmrc...
Nek ste ti i tvoje mrvice u tebi zive i zdrave,ostalo cemo lako!
Nek ste ti i tvoje mrvice u tebi zive i zdrave,ostalo cemo lako!
mala parizanka- Broj poruka : 1533
Godina : 46
Datum upisa : 05.08.2009
IZVINI- JA NAPISALA PALCHICE UMESTO PARIS -vidis da se moj komentar odnosi na tvoj post- debela beta, gde bih ja tebe zaboravila
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» CATHERINE - vratice se rode
» Jul je cool za rode i razonode! :)
» CATHERINE - Vratile se rode
» Da nam januar donese rode!
» Jul je cool za rode i razonode! :)