KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kristina je trudnaaaaaaaaaaaaa

+24
black magic woman
Gala
nadalina
rikikiki
Expectant
Orline
Anuska
maša
HappyGirl
tuli
maus
bebko
gloria2
Sami
bokica
Kata
vremejezabebe
nabla
natalija
nevena50
tanja68
Lily
Struzzo
kristina33
28 posters

Strana 7 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole

Kristina je trudnaaaaaaaaaaaaa - Page 7 Empty Re: Kristina je trudnaaaaaaaaaaaaa

Počalji od Lily 6/7/2009, 13:08

Izdrži!Proći će! ljubav
Lily
Lily

Broj poruka : 706
Datum upisa : 22.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Kristina je trudnaaaaaaaaaaaaa - Page 7 Empty Re: Kristina je trudnaaaaaaaaaaaaa

Počalji od Jelence 6/7/2009, 13:23

uzas,znam kako ti je,moja prva trudnoca je bila vanmatericna,strasno,bukvalno ti se svet srusi,a o hormonima koji ti dodju glave i jos sve pogorsaju nemam reci,molim tre izdrzi,ako nista,mozda ce zvucati grubo,ali to ce ti i dr reci,bar znas da mozes da zatrudnis.
ljubac i drzi se
Jelence
Jelence

Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nevena50 6/7/2009, 16:21

molitva molitva molitva
Bice to jednom sve dobro. Mora! c ljubav
nevena50
nevena50

Broj poruka : 163
Godina : 47
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Expectant 7/7/2009, 00:00

Kristina srca srca srca srca srca srca srca srca

Expectant

Broj poruka : 73
Datum upisa : 04.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lily 7/7/2009, 09:35

ljubav
Lily
Lily

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lily 8/7/2009, 08:39

..ne znam da li je primereno, da danas, pustim neki sms Kristini....
molitva
Lily
Lily

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od black magic woman 8/7/2009, 08:43

Ja vec htedoh da pitam zna li neka nešto,pusti joj sms i kaži da devojke čekaju da čuju da li je dobro.samo to za početak,ostalo će ti sama reći,ako želi.
black magic woman
black magic woman

Broj poruka : 197
Datum upisa : 20.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lily 8/7/2009, 11:51

e, ovako..pustila Kristini sms...bilo mi neugodno, jer ne znam baš u kojoj je danas fazi....
Rekla sam da nas interesuje šta se događa i kako je...
Javila se odmah.Kaže da je još od subote u Frontu!Očekuje da je, možda, danas puste kući...
I, kaže da je dobro/verovatno misli na intervenciju/ali, da je jako tužna.............................

Ma, ne znam..ali, ta se njena tuga tako oseća ..baš , baš...
Prenela joj pozdrave svih nas...

zagrljaj d ljubav
Lily
Lily

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 8/7/2009, 11:53

Kako da ne bude tuzna.
Ali proci ce to vremenom cvet
bokica
bokica

Broj poruka : 1566
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od black magic woman 8/7/2009, 12:48

"cudni su putevi gospodnji"

Ko zna zašto je to moralo tako da se desi.....ne moramo u svemu što nam život donosi da pronađemo smisao.....on ide kako je zapisan,koliko možemo da promenimo njegov tok....da izbegnemo loše situacije i stvari.....ko zna,ali jedno sigurno možemo,da se sami potrudimo da život koji živimo bude što kvalitetniji,bolji,da uz pomoć prijatelja bude lepši,da uz partnera bude što uzbudljiviji,da budemo više voljeni,da dajemo više i nadamo se da će nam se uzvratiti bar malo od onoga koliko smo dali,da se više osmehujemo,družimo sa pozitivnim osobama.......jer koliko god da zvuči kao fraza,život čine sitnice i mi treba da se trudimo da nam bude što bogatiji upravo tim sitncama,a onda bude tu i poneka krupna stvar.....
black magic woman
black magic woman

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nabla 8/7/2009, 22:02

Kris, zagrljaj
nabla
nabla

Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 8/7/2009, 22:29

Kristina je trudnaaaaaaaaaaaaa - Page 7 2018526xcssbrru7e
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 8/7/2009, 23:35

Kristince nasa, dodji kuci...Falis nam ovde love
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nabla 9/7/2009, 09:51

Sanjala sam Kris nocas...da nam je napisala da joj nista nisu radili vec da je sve samo otislo!

Uh, ljubimo te Krisić poljubac
nabla
nabla

Broj poruka : 2658
Datum upisa : 17.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kristina33 9/7/2009, 10:45

Drage moje drugarice hvala vam puno na podrsci i recima utehe. Juce sam konacno izasla iz bolnice. Kakav uzas! Nabla nadam se da ces me u nekoj blizoj buducnosti sanjati u poodmakloj trudnoci. U subotu sam ceo dan imala bolove, kako je padalo vece bolovi su postajali sve jaci. Setala sam po kuci nervozno kao ludak jer nisam mogla ni da sedim, ni da lezim. Na kraju kad vise nisam znala sta cu oko 23:30 pozvala sam Gocu (probudila sam je, bas mi je bilo zao), rekla je da se hitno spremim i odem u Front da me za svaki slucaj pogledaju iako je ona sigurna da sa betom od 840 koliko je taj dan bila ne moze nista da se desi. U Frontu su me zadrzali iako nisu ni oni nista videli sem zadebljanog endometrijuma. U nedelju ujutro me je odmah zvala Goca da vidi kako sam i sve vreme dok sam bila tamo smo bile na vezi, bas je brinula o meni. Dala mi je svoj broj mobilnog i rekla da je zovem u bilo koje doba, ako mi bilo sta treba. Goca je dogovorila sa Anom Mitrovic da me ona vodi i da brine o meni, ali problem je bio sto sam ja bila na 3 spratu, a Ana na 2. Nisu imali mesta i nisam mogla da se prebacim. Nacelnik i dr. na mom spratu su bili jako besni sto sam ja insistirala da mi Ana bude dr., koja je to sujeta, uzas! U ponedeljak je beta pala na 325 pa su mi i Goca i Ana rekle da je verovatnije da bude spontani. U utorak je beta bila 308 i endo 18mm, trazila sam Ani da mi ipak odradi kiretazu jer vise nisam mogla da izdrzim ono izivljavanje doktora, sestrara, tetkica, slusanje tuznih prica i odvojenost od mm. Kiretaza je prosla ok, vec posle sat sam ustala. Dezurna dr. je htela vec uvece da me pusti kuci, ali me je Ana molila da ostanem da jos jednom proverimo betu i uzv. U sredu mi je beta bila 275 i rekli su mi da je to ok i da mogu kuci, uzv nisu hteli da mi urade. Otpustili su me juce i napisali kako je radjen uzv i ginekoloski pregled i da je sve ok. Sramota! Cula sam se odamah sa Gocom, rekla mi je sta od napisane terapije da uzimam, a sta ne i da u ponedeljak ponovim betu. Posle toga cu do nje na ultrazvuk, da budem sigurna da je sve ok. Ana je rekla da je ako beta polako pada verovatno bila vanmatericna koja je prestala da se razvija, a sta znaci polako? Ma vise mi nije ni bitno. Tuzna jesam i sigurno cu jos dugo biti, ali cim ponovo krenem po svoju bebicu, sve ce biti lakse. MM se jako uplasio i trenutno nece ni da cuje za bebu, ali valjda ce ga proci. Do septembra cu pokusati da se oporavim i psihicki i fizicki, a onda cemo polako prirodno... pa sve redom. Hvala vam jos jednom svima. Ljubim vas i grlim.
kristina33
kristina33

Broj poruka : 619
Datum upisa : 21.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bokica 9/7/2009, 11:21

Kristina dobro nam dosla. c
Bice sve ok, a o lekarskoj sujeti nemam reci. Dobro poznata stvar.
bokica
bokica

Broj poruka : 1566
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od black magic woman 9/7/2009, 11:38

Kris dobro došla !
Znam da je ovaj događaj sada,trenutno jako,jako bolan i stresan...ali i to osećanje će proći vremenom.Meni je dr rekao,a imala sam laparoskopsku operaciju jajovoda,da vec za tri meseca mogu da pokušam ponovo i ja sam sve svoje misli usmerila ka tom novom pokušaju i novoj nadi.
Od tada je prošlo dve godine,ja i dalje mislim samo o novom pokušaju i vremenu kada će uspeti,ne mogu da kažem da se nekad ne setim te svoje nesrećne trudnoće i tada sam baš,baš u bedaku,ali se nekako brzo podignem jer je to razmišljanje rušilačko,a nama ono ne treba.
NE NIKAKO.
Daće Bog i nama!!!
ljubav
black magic woman
black magic woman

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 9/7/2009, 12:07

Kristina je trudnaaaaaaaaaaaaa - Page 7 1599674q5y15osnxn
bebko
bebko

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nevena50 9/7/2009, 13:29

Ah jedva dočekah da se javiš!
zagrljaj poljubac
nevena50
nevena50

Broj poruka : 163
Godina : 47
Datum upisa : 30.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lily 9/7/2009, 19:36

Kristina, dobrodošla kući!!!

Žao mi je zbog svega što ti se dogodilo...ma, pusti sada sve...do daljnjeg....mi komentarišemo malo na chatu sve ovo oko tebe....ti pola uzmi-pola baci u vodu....pa kada se odmoriš....sabereš....polako....
Najvažnije da si kod kuće sa tm!
I, zvučiš mi hrabro, sigurno, tako jako...i pored svega...
Odmori se. zagrljaj
Lily
Lily

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kristina33 9/7/2009, 23:15

Evo danas sam jos malo bolje. Povremeno se zaplacem, ali brzo oteram suze. Svi oko mene jako pate, a to mi bas tesko pada, moram i zbog njih i zbog sebe preboleti i ici dalje. Vidim da imate jako negativne komentare na Gocu, ne smeta mi, ali se i ne slazem sa svime. Znam da ste sve pisale iz najbolje namere. Ja nisam ni prva ni poslednja koja je kroz ovo prosla. Na otpusnoj listi mi pise mised ab, pa to se desava cesce nego sto mislimo, samo sto je kod mene bilo propraceno jakim bolovima. Da li je bila matericna ili vanmatericna to ne moze ni jedan doktor znati jer je beta bila suvise mala da se bilo sta vidi na UZV, (nista se nije videlo ni na kolor dopleru) to su mi rekli svi dr. sa kojima sam se srela u Frontu. Beta mora biti bar 1200 da bi se nesto videlo. Sto se tice diklofena u trudnoci nije preporucljiv, ali ne dovodi do pobacaja i anomalija, kao ni mnogi drugi lekovi koji se u trudnoci ne preporucuju. Moja sestra ga je par dana pila na pocetku trudnoce 6-7 nedelja jer je imala uzasne bolove pa je posle 7-8 meseci rodila zivu, zdravu i jaku devojcicu. Jednostavno nema pravila. Mislim da mi ovog puta nije bilo sudjeno. Nije jos uvek dosao moj red. Osecala sam da ce beta biti pozitivna, ali sam isto tako i osecala da dalje nece biti ok, iako sam pokusavala da taj osecaj oteram, on se obistinio. Mozda ce vam se moja odluka ciniti cudnom, ali ja definitivno i dalje ostajem kod Goce i sigurna sam da cu sledeci put uspeti i da ce sve biti u redu. Sada sam jos uvek slaba, pa ne znam da li ce to biti na jesen ili u prolece, ali ce sigurno biti, i to jako brzo. Mozda je sve ovo trebalo da se desi da bih otisla u bolnicu i videla kako sve to izgleda, da prevazidjem strah od bolnice, pa da mi porodjaj bude pesma. Ljubim vas i grlim sve redom.
kristina33
kristina33

Broj poruka : 619
Datum upisa : 21.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Expectant 10/7/2009, 01:08

Kristina, divim se tvojoj hrabrosti i nacinu razmisljanja cvet .

Expectant

Broj poruka : 73
Datum upisa : 04.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 10/7/2009, 07:05

Kristina je trudnaaaaaaaaaaaaa - Page 7 1079616znza90am49
bebko
bebko

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maša 10/7/2009, 12:42

Kris, dobrodosla kuci! Drago mi je da se osecas bolje, ti si hrabra zena i ostani takva. Proci ce te brzo, znas da moras u nove pobede pa ce ti sve to oterati tugu. Mislim da ces ti nama na jesen vec biti trudnica. Evo, ja za pocetak vucem jako za nos.....pozdrav
maša
maša

Broj poruka : 888
Datum upisa : 08.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anuska 10/7/2009, 14:16

Kristina je trudnaaaaaaaaaaaaa - Page 7 1zcmvc6

Kristina, dobro nam dosla. I ja mislim da uz takvu hrabrost i nacin razmisljanja ne moze biti ubuduce drugacije nego - dobro... Polako, daj sebi vremena, i onda kreni ponovo.
Kao sto bi rekao Ivo Andric: Nista živ čovek ne može izgubiti što mu jedno proleće ne bi moglo vratiti. Ja sam sigurna da jedno novo proleće i tebe čeka. Važno je samo ostati zdravog duha i pameti, pa moći uživati u njemu!

srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
Anuska
Anuska

Broj poruka : 1015
Datum upisa : 27.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 8 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu