Jevremova- Iskustva
+104
Erata
tara@
M.
Goca ***
JecaPereca
Bleki
tuli
korpica
_luna_
missile
Diksica
sani72
Andjelina
grudva
Kamilica
vasilija1980
maza1972
Xena
senka
Palcica Zvoncica
tanjica
Ljubica
kejtica
KoMetaK
Ma'at
anna
tica
Mirjana
uplasena
Annie
JocY
LaFolie
Mali Princ
natalija
Kockica
Tanja83
dragmilk
Jejaaa
*AIDA*
Bokicalepotica
hany
Melina
viktorija
bobica83
bule74
lilly13
heart84
Deni
mala parizanka
lolipop
7-patuljaka
ŽenoLina
bebko
MAAKKI
sani
joja
anak
daco
Malina
racili
vajsi
Danicab1
BiKsi :)
Dionisia
Zoka83
lena
Bitter Sweet
Aida
bak
Precasni
mirjana valjda
ciklama
zoxa
milena durutovic
Jelena*
maki79
bombonica
blesavamala
dr mali pariz
Struzzo
mizera
Simona
nena beba
kasia
djole42
catherine290505
era
Tinche
nevena50
lasa
helga
MARA
Lily
natasa lt
Jelence
TetaSneki
nabla
andjeoska
lavica
Orline
maja76
HappyGirl
vakic
Gala
108 posters
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Jevremova- Iskustva
hm.... ja idem na VTO u aprilu kod VV, ali sam mislila da malo ranije dolazi Mozda su malo pomerali zbog uskrsa.....
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Pozdrav svim devojkama,ja sam nova ali vas citam vec duze vreme i naravno sve vase teme,iz vasih postova se moze dosta dobiti informacija iz istog razloga sam odlucila da i ja pristupim i druzim se sa vama i naravno da podelim i ja moje licno iskustvo.Nadam se da cemo se lepo druziti
sani72- Broj poruka : 26
Datum upisa : 12.02.2012
Sani 72,dobrodošla
Ova tema se odnosi samo na iskustva sa klinikom Jevremova.Sve ostalo možemo da pišemo na temama >Korak po korak do bete i 38+.Hajde pređi tamo,pa da se družimo...
Ova tema se odnosi samo na iskustva sa klinikom Jevremova.Sve ostalo možemo da pišemo na temama >Korak po korak do bete i 38+.Hajde pređi tamo,pa da se družimo...
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
mazo hvala na dobrodoslici sigurno prelazim tamo samo sam zelela da napisem iskustvo o Jevremovoj
A,izvini...napiši...
napisala sam ali se ne pojavljuje
ne znam gde je problem,
ne znam gde je problem,
jako sam puno napisala mozda je suvise veliki post pa iz tog razloga se ne pojavljuje na stranici,napisala sam citavu pricu
Mazo1972,ocigledno se nece pojaviti ali ja cu ponovo sesti i napisati moje lose iskustvo sa klinikom Jevremova
Sani, biće da si kliknula nešto što ne treba,pa nije poruka plasirana, drugačije, tek kad se izgubi cela tema dok kucamo, i tad može da ne bude poruke, naravno,ali svim dr. slučajevima je tu.
Narano da svoje iskustvo sa klinikom možeš ovde napisati,a kao što te Maza navela, obične razgovore, i one, naravno koje nas zanimaju oko VTO, pišemo na
Klub 38+
temi ...klikni je...
Narano da svoje iskustvo sa klinikom možeš ovde napisati,a kao što te Maza navela, obične razgovore, i one, naravno koje nas zanimaju oko VTO, pišemo na
Klub 38+
temi ...klikni je...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
dr.mali pariz,ocigledno da sam nesto kliknula pogresno ali evo sada pisem moje iskustvo u Jevremovoj i prelazim na klub 38+,zaista mi je bitno da napisem svoje iskustvo prvo i lose sa privatnom klinikom ne bih zelela da jos neka devojka dozivi tako nesto,unapred vam se izvinjavam sto sam malo sporija ali je razlog je sto uporedo trenutno radim jos nesto
Imam 39 godina i 3,5 godine u braku jos uvek nema trudnoce i odlucimo mm i ja da uradimo neke analize vidimo i konsultujemo se sa ginekologom ukoliko postoji problem sta mozemo da uradim,s obzirom da zivim na Kosu-Grcka ja se odlucim i dogovorim sa suprugom da sve kompletne analize uradim u nekoj privatnoj klinici u Beogradu i ako nam predloze i VTO da uradimo takodje u Beogradu,neznajuci da postoje dve klinike u istoj ulici ja se uputim u pogresnu (Jevremovu)pozovem i zakazu mi kod dr.Janicijevic sve se to desavalo krajem maja 2011 god,odem na pregledam sa komletnim hormonima +AMH i Inhibin B homni su bili odlicni Janicijevicka mi je uradila dopler sve briseve i sve bilo u redu,i predlaze da radimo VTO,mm i ja prihvatamo i zovem je da joj kazem da smo se odlucili za VTO i kaze da joj se javim kada budemo odlucili koji cemo mesec da dodjemo u Beograd,zovem je u avgustu kadqa sam dobila mens.oni mi salju program,4 semptembra pocinjem sa mikroginom (kraj oktombra je bilo predvidjeno da mi rade ET)i kazem da cemo doci suprug i ja da odradimo dodatne analize krvi na bakterije i ostale bolesti,31 semptebra smo bili u klinici uzeli nam krv i rezultati su bili OK mm i meni,posto su i suprugu bili svi rezultati Ok ubrzo pocinjem sa inekcijma suprefakt naravno kada su stigli rezultati ja sam trazila da vidim moju doktorku na sta su mi sestre rekle da nema potrebe (i ja to prihvatam...mislim mozda tako trebavrlo brzo pocinjem sa inekcijama suprefakt i kazem sestri Maji ja sam tu i ako treba jos nesto dodatno da se odradi pozovite me na sta je ona rekla sve je u redu i nema potrebe nista dodatno da se radi.izmedju 12-19 .10 bio mi je zakazan pregled pred stimulaciju,ja sam dobila 11.10 i odmah zvala da obavestim i zapitam kada ce biti pregled pred stim.neka od tih sestra mi je rekla da ce m javiti,javila je 18.10 da dodjem 19.10 u 18:00 i da ceme licno pregledati dr Ljubic,tog dana me nije pregledao Ljubic vec neka dr Ilic koju sam prvi put videla i koja je totalno neprofesionalna,kada je radila dopler rekla mi je da imam miom na sta sam ja bila iznenadjena i odgovorila da sam 5 meseci pre radila kod Janicijevic dopler i da nista nije nasla i da sam bila potpuno cista na sta je ona rekla da,da nemate nista i sada ste cisti (zaista ne znam da li tako treba da nastupa doktor i da nagadja da li nesti imam ili nemam)zavrsila je pregled i rekla u redu je obuciti se i sacekajte Ljubica da vam odredi stimulaviju,izasla sam iz ordinacije i sestre su mi rekle da dodjem za 30 min.vratila sam se i ponovo su zatrazile da se ispraznim da me sada pregleda i LJubic,uradim ja i to ali vec tog momenta su mi neke stvari bile sumnjive,pregled kod LJubica koji me pita da li mi je nekada neko rekao da imam promene na jajnicima i njemu kazem da sam u maju bila kod Janicijevicke i da je sve bilo u redu (inace toliko redovno posecujem ginekologa da mi nikada niko nije rekao da imam bilo kave promene na jajnicima niti bilo kakve ginekoloske probleme)nakon pregleda me pita da li je neko bolovao u porodici od karcinoma ja kazem da oceva majka sto je bilo i upisano u mom kartonu od prvog mog dolaska u kliniku,dao mi je da radim silne tumor markere kada sam videla on je dao sve tumor markere celog tela i magnentnu rezonancu , opet mi nije bilo jasno i jos vise mi je postaloo sumnjivo kao da je trazio nesto da me otkaci samo sto mi niije bilo jasno iz kog razloga.Sledeci dan ujutro odem u Jevremovu dam krv i produzim da uradim magnetnu rezonancu devojke vise nisam razmisljala o bebi vec o svom zdravlju
na dva mesta su me setali za rezonancu uradila sam i to dr.koji cita rezonancu je bio vrlo zbunjem i nije mu bilo jasno zasto su me poslali da radim rezonacu i piato zasto sam ja dosla rekla sam istom zbog jajnika on je rekao ne razumem vi imate 2 male cistice 5 mm na rubu jajnika a to su i oni mogli da vide na UZ jos vise se sumnja u meni budi odlazim sa tim rezultatima u Jevremovu i srecem Janicijevicku gde je videla rezultate i kaze sve je u redu od sutra pocinjemo stimulacij
na dva mesta su me setali za rezonancu uradila sam i to dr.koji cita rezonancu je bio vrlo zbunjem i nije mu bilo jasno zasto su me poslali da radim rezonacu i piato zasto sam ja dosla rekla sam istom zbog jajnika on je rekao ne razumem vi imate 2 male cistice 5 mm na rubu jajnika a to su i oni mogli da vide na UZ jos vise se sumnja u meni budi odlazim sa tim rezultatima u Jevremovu i srecem Janicijevicku gde je videla rezultate i kaze sve je u redu od sutra pocinjemo stimulacij
ja kazem u redu samo da vidimo rezultate tumor markera ona kaze ma nemoj da brines sve ce biti u redu,nakon dva sata pozovem da vidim rezultate i neki muski glas se javio i rekao mi je tumor marker za dojke i zeludac su malo povecani i Ljubic je rekao da izlazite iz programa ali dodjite sutra u 13 h da se vidite sa njim.Sledeci dan rano ujutro odem i dam krv i ponovim iste markere u dve labaratorije,u istoj odakle su dosli rezultati i jos jednoj drugoj,rezultati su bili odlicni,uopste nisu bili poviseni
sa istim rezultatima odlazim u Jevremovu zahtevam da se prvo vidim sa Janicijevickom i Ljubicem,pokazujem reultate iz dve labaratorije ali gospodin Ljubic nije zele no da pogleda kaze samo oni prvi su mu merodanvi.
Trazila sam objasnjenje nisam dobila
Trazila sam objasnjenje nisam dobila
Nisam bila lenja pa sam isog dana zakazala u Jovanovu i kod jos jednog ginekologa koji je inace nacelnik u naraodnog fronta da dobijem odgovor iz kog razloga sam izbacena iz programa.Pokazala sam sve svoje papire i program koji sam dobila od njih kada su videli kada mi je bila poslednja mens. odreagovali su zasto vam nisu ukljucili stimulaciju od prvog ili od drugog dana (taj dan mi je bio 6 dan ciklusa)na sta sam ja odreagovala kako su mogli da mi daju stimulaciju 1 ili drugog dana kada su mi zakazali 4 dan pregled pred stimulaciju i eto dobila sam odgovor da su zakasnili sa stimulacijom i izbacili me iz programa
Ali na vrlo los nacin su to uradili,pokusala sam da ih prijavom u komoru lekara ali za sve je bilo potrebno da sam prisutna u Beogradu na zalost.Profesor iz bolnice Jovanova mi je rekao da ste istog dana dosli kod mene i rekli mi sta su trazili od vas da uradite,ja bih vam rekao da to ne radite ali vi biste to uradili zato sto su vam ubacili crv sumnje i sada imate sve reultate (pri tom sam u radila i UZ grudi i to je sve bilo Ok )vidite da ste zdrava zena sada se opustite i odmorite i sledeceg meseca krecemo sa pripremom za VTO.Nadam se da cete dobro obratit paznju i gde i kod koga idete.Izvini sto sam vas ugnjavila
Nemam reči,pa kako ovo da se dogodi,i još da te dovedu u zabludu i da strahuješ za svoj život.Jel se na kraju desila VTO u Jovanovoj? ajde piši na Koracima,da ne zatrpavamo temu...
mazo,to je najgore sto su me dovili do toga da strahujem za svoj zivot ali to je sada iza mene,u novembru sam trebala da radim VTO u Jovanovoj ali verovatno od stresa sam dobila alergiju i pila sam kortizone i lek za alergiju pa mi je moj ginekolog rekla da ne mozemo da radimo pod kortizonima da sacekam da moi prodje alergija i zavrsim sa terapijom i da u februaru cekamo ciklus i pocnemo sa stimulacijom inace su mi vec dali inekcije i sada cekam mens. i krecemo u akciju
Sani72, ja sam ostala bez teksta! Nadam se da ćeš uskoro zatrudneti i zaboraviti ovo ružno iskustvo
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Mirjana,hvala ti na lepim zeljiama i ja tebi zelim isto,a ovo ruzno iskustvo sam morala da zaboravim kako ne bih posustala,hvala Bogu jaka sam a i zaista zelim
Sani jako mi je zao sto si lose proslasani72 ::Mirjana,hvala ti na lepim zeljiama i ja tebi zelim isto,a ovo ruzno iskustvo sam morala da zaboravim kako ne bih posustala,hvala Bogu jaka sam a i zaista zelim
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
jesu ti u Jevremovoj rekli bar razlog zbog kog treba da radis vtosani72 ::Mirjana,hvala ti na lepim zeljiama i ja tebi zelim isto,a ovo ruzno iskustvo sam morala da zaboravim kako ne bih posustala,hvala Bogu jaka sam a i zaista zelim
dr.Janicijevic je videla kompletne moje rezultate i kompletno me pregledala i rekla da je potpuno sve u redu sto sam i ja videla ali ja nisam imala spermogram mm ,tako da je ona rekla da bi bilo bolje odmah da idemo na VTO,i mi smo to prihvatili ,mm i ja smo razmisljali da je mozda bolje da odmah krenemo da ne gubimo vreme ja 39 god a mm ima 49 god.
Meni je sve bilo cudno u toj Jevremovoj,ja sam sve vreme bila u kontaktu sa sestrama a kada sam trazila da se vidim sa doktorkom rekli su mi da nema potrebe na sva moja pitanja na koje sam trbala da dobijem odgovor odgovarale su sestre,sto bas i nije profesionalno.A posto sam ja mnogo pitala nasla se jedna arognta sestra da mi kaze vi mnogo pitate na sta sam joj ja odgovrila naravno da pitam kada su mi neke stvari nepoznate i ako vi ne mozete da mi date odgovor zakazite mi kod moje dr.Ja smatram da jedna klinika koja uzima toliko para ne sme da dozvoli ni jedan propust a oni su napravili mnogo sa vise lekara sam razgovarala pa cak iz labaratorije su me zvali da vide o cemu se radi kada su mi rezultati u dva dana bili razliciti a "veliki doktor"nije hteo ni da pogleda druge rezultate.
Meni je sve bilo cudno u toj Jevremovoj,ja sam sve vreme bila u kontaktu sa sestrama a kada sam trazila da se vidim sa doktorkom rekli su mi da nema potrebe na sva moja pitanja na koje sam trbala da dobijem odgovor odgovarale su sestre,sto bas i nije profesionalno.A posto sam ja mnogo pitala nasla se jedna arognta sestra da mi kaze vi mnogo pitate na sta sam joj ja odgovrila naravno da pitam kada su mi neke stvari nepoznate i ako vi ne mozete da mi date odgovor zakazite mi kod moje dr.Ja smatram da jedna klinika koja uzima toliko para ne sme da dozvoli ni jedan propust a oni su napravili mnogo sa vise lekara sam razgovarala pa cak iz labaratorije su me zvali da vide o cemu se radi kada su mi rezultati u dva dana bili razliciti a "veliki doktor"nije hteo ni da pogleda druge rezultate.
Drage moje,ovo sve pisem kako bi devojke bile obazrive,posle ovih desavanja sam pricala sa mnogo devojaka koje su radile VTO i sve su sa stimulacijom pocele od prvog ili drugog dana ciklusa a u Jevremovoj krecu od 5,6 dana i to mi je cudno,drugarica mog brata koja je radila kod Ivanovica iz prvog pokusaja ostala u drugom stanju ima 39 godina sa stimulacijom pocela od 2 dana ciklusa,moja sestra od tetke ona je radila na Cetinju takodje 39 godina nosi blizance sa stimulacijom pocela od prvog dana ciklusa i meni u Jovanovoj dali semu za stimulaciju od prvog dana ciklusa sada cekam mens.i pocinjem.
Ja sam radila vto kod prof Ljubica u Visegradskoj i krenula sam od drugog dana, moja drugarica je radila u Jevremovoj i isto je krenula od drugog dana ciklusa, da nije doslo kod tebe do neke zabune.
ocigledno su u Jevremovoj napravili neku gresku pa su na vrlo ruzan nacin me otkacili i to sam shvtila kada su mi dva ginekologa u dve razlicite ordinacije pitali zasto stimulacija nije data od prvog ili drugog dana.Nisu ni mogli da mi daju s obzirom da su mi zakazali pregled pred stimulaciju 4 ili 5 dana mens.tok trenutka sam ja shvatila da su zakasnili sa stimulacijom i otkacili bez objasnjenja
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Strana 35 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|