Jevremova- Iskustva
+104
Erata
tara@
M.
Goca ***
JecaPereca
Bleki
tuli
korpica
_luna_
missile
Diksica
sani72
Andjelina
grudva
Kamilica
vasilija1980
maza1972
Xena
senka
Palcica Zvoncica
tanjica
Ljubica
kejtica
KoMetaK
Ma'at
anna
tica
Mirjana
uplasena
Annie
JocY
LaFolie
Mali Princ
natalija
Kockica
Tanja83
dragmilk
Jejaaa
*AIDA*
Bokicalepotica
hany
Melina
viktorija
bobica83
bule74
lilly13
heart84
Deni
mala parizanka
lolipop
7-patuljaka
ŽenoLina
bebko
MAAKKI
sani
joja
anak
daco
Malina
racili
vajsi
Danicab1
BiKsi :)
Dionisia
Zoka83
lena
Bitter Sweet
Aida
bak
Precasni
mirjana valjda
ciklama
zoxa
milena durutovic
Jelena*
maki79
bombonica
blesavamala
dr mali pariz
Struzzo
mizera
Simona
nena beba
kasia
djole42
catherine290505
era
Tinche
nevena50
lasa
helga
MARA
Lily
natasa lt
Jelence
TetaSneki
nabla
andjeoska
lavica
Orline
maja76
HappyGirl
vakic
Gala
108 posters
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Jevremova- Iskustva
ICSI je bio 210.000, ne znam da li se nesto menjalo.
Hormoni se kupuju u apoteci, pa ukupna cena zavisi od toga.
Hormoni se kupuju u apoteci, pa ukupna cena zavisi od toga.
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Vasilija, cena ICSI postupka je 2100 eur, ako se dobro secam+terapija, izadje oko 3000, okvirno!
Xena- Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011
Jel moguće da hormoni toliko izađu. Uvek sam mislila da su negde oko 1500e!!!Xena ::Vasilija, cena ICSI postupka je 2100 eur, ako se dobro secam+terapija, izadje oko 3000, okvirno!
Kamilica- Broj poruka : 2615
Godina : 46
Datum upisa : 05.07.2011
Kami, mozda nisam dobro napisala, sve ukupno sa terapijom izadje oko 3000 eur, znaci terapija je oko 900-1000eur.
Xena- Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011
Kako kome! Ali o tome možemo na koracima, da ne zatrpavamo ovde.
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Cena terapije je individualna, zavisi koliko ti hormona treba, i u startu nije predvidiva.
Meni je bilo oko 900e, a znam jednoj devojci iz grupe oko 1300...
Bas zavisi..
Meni je bilo oko 900e, a znam jednoj devojci iz grupe oko 1300...
Bas zavisi..
Devojke ,hvala vam puno na odgovoru,zaista ste mi pomogle.Zvala sam Jevremovu pa ce probati da me ubace na konsultacije kod Ljubica, sledece nedelje, jedino ako neko otkaze ((((( ako ne tek u februaru..bezveze..Ali zaista se nadam da cu uspeti sledece nedelje da odem..
vasilija1980- Broj poruka : 129
Datum upisa : 04.01.2012
Kažite mi molim vas, da li se posebno naplaćuje Uz i eventualno analiza E2 u toku stimulacije ili to spada u onu cenu ICSI-ja. I da li se posebno plaća aspitacija i ET?
Hvala
Hvala
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Kami, sve što si nabrojila spada u cenu postupka, tj tih 2000e. Međutim ako ne dođe do, npr. ET-a, cena se umanjuje za toliko.
Ako se ovo ne odnosi na Jevremovu, molim da me isprave cure koje su tamo išle o svom trošku.
Ako se ovo ne odnosi na Jevremovu, molim da me isprave cure koje su tamo išle o svom trošku.
U Jevremovoj SVE ulazi u cenu ICSI-ja
Uključujem se i ja
Ja sam E2 plaćala, nije mi ušao u cijenu postupka, jer to ne rade oni u Jevremovoj (ili tada nisu radili, to ne znam) nego je radila neka druga laboratorija, dođe neko kod njih i pokupi uzorke onih koji su došli tu da rade, a možeš uraditi i u svom mjestu i donijeti. ICSI sam i ja platila 2100 eura, Jevremovci su me poslali u apoteku Igor po terapiju koja me koštala 900 eura, i nisam je svu iskoristila, ostalo je dosta toga.
Vasilija1980 te prve konsultacije kod Ljubića sam platila 100 eura, jer smo radili i UZ. Sledeći put sam donijela samo nalaze na uvid i platila sam 60 eura. Kad sam krenula u postupak sve što su mi radili je ušlo u cijenu, osim E2 i zamrzavanja embriona. Sve sam ovo radila početkom 2010 god., a trenutno ne znam da li su cijene promjenjene.
I da, prva kontrola poslije neuspjeha mi je bila besplatna, nažalost.
I Miljića u Jevremovoj sam platila 60 eura.
Ja sam E2 plaćala, nije mi ušao u cijenu postupka, jer to ne rade oni u Jevremovoj (ili tada nisu radili, to ne znam) nego je radila neka druga laboratorija, dođe neko kod njih i pokupi uzorke onih koji su došli tu da rade, a možeš uraditi i u svom mjestu i donijeti. ICSI sam i ja platila 2100 eura, Jevremovci su me poslali u apoteku Igor po terapiju koja me koštala 900 eura, i nisam je svu iskoristila, ostalo je dosta toga.
Vasilija1980 te prve konsultacije kod Ljubića sam platila 100 eura, jer smo radili i UZ. Sledeći put sam donijela samo nalaze na uvid i platila sam 60 eura. Kad sam krenula u postupak sve što su mi radili je ušlo u cijenu, osim E2 i zamrzavanja embriona. Sve sam ovo radila početkom 2010 god., a trenutno ne znam da li su cijene promjenjene.
I da, prva kontrola poslije neuspjeha mi je bila besplatna, nažalost.
I Miljića u Jevremovoj sam platila 60 eura.
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
u pravu si loli cene su iste ostale kad krenes sa postupkom sve ulazi u tu cenu sem E2 to se radi u labu gde hoces i placas
bila mi je poznanica skoro kod njih pocetkom decembra je zavrsila vto i trudna je
bila mi je poznanica skoro kod njih pocetkom decembra je zavrsila vto i trudna je
Poslednji izmenio grudva dana 11/1/2012, 21:28, izmenjeno ukupno 1 puta
grudva- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011
Devojke, u pravu ste E2 sam i ja platila, a terapiju sam kupovala posle svakog UZ, jer se menjala, pa su mi rekli da ne bi ostajalo...
Izvinite, E2 sam previdela...
Izvinite, E2 sam previdela...
Zdravo i pozdrav svima ovde na forumu! Imam 31 god, i spremamo se moj muz i ja da udjemo u pricu sa pripremama za vantelesnu. Da li neko zna da li ce i dalje biti moguce raditi kod privatnika o trosku drzave?
Andjelina- Broj poruka : 3
Datum upisa : 27.12.2011
Za sada ne, ali se svi nadaju ponovnom vraćanju istih na spiskove.
Dobrodošla Andjelina
Za dalja pitanja molim te dođi na ovu stranu npr.
https://kutak.forumotion.com/t1907p495-korak-po-korak-na-putu-do-bete
Dobrodošla Andjelina
Za dalja pitanja molim te dođi na ovu stranu npr.
https://kutak.forumotion.com/t1907p495-korak-po-korak-na-putu-do-bete
privatnike su ukinuli u julu, ko zna mozda ih i vrate
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
nesto mi nije jasno....
mm je bio u jevremovoj i radio sgram, pojavili su se spermici ali imao je dosta bakterija. kako je kod njih dosao prvo sa dijagnozom azoo, bili smo srecni sto se nesto pojavilo, ali doca je domah poceo da prica o vto, da zakaze, da zove suprugu da i mene pregledaju i spreme... itd... i sad meni nije jasno> on je odmah hteo da rade vto i pored velikog broja bakterija a posle jos nekih ispitivanja pogotovo u drzavnoj rekli su mi da za vto ne sme da bude nikakvih bakterija ...
sad mi nije jasno, kako u privatnoj moze, kad placas sve... a u drzavnoj ne moze....
i sad borimo se sa bakterijama, jer u drzavnoj nece ni da pocnu sa pripremama za vto....
mm je bio u jevremovoj i radio sgram, pojavili su se spermici ali imao je dosta bakterija. kako je kod njih dosao prvo sa dijagnozom azoo, bili smo srecni sto se nesto pojavilo, ali doca je domah poceo da prica o vto, da zakaze, da zove suprugu da i mene pregledaju i spreme... itd... i sad meni nije jasno> on je odmah hteo da rade vto i pored velikog broja bakterija a posle jos nekih ispitivanja pogotovo u drzavnoj rekli su mi da za vto ne sme da bude nikakvih bakterija ...
sad mi nije jasno, kako u privatnoj moze, kad placas sve... a u drzavnoj ne moze....
i sad borimo se sa bakterijama, jer u drzavnoj nece ni da pocnu sa pripremama za vto....
uplasena- Broj poruka : 20
Datum upisa : 25.05.2011
Valjda centrifugiraju njegov uzorak i ociste
I kod nas je bilo malo bakterija, dok tebe pripremaju njemu ce dati antibiotike.... Mozda to tako funkcionise
I kod nas je bilo malo bakterija, dok tebe pripremaju njemu ce dati antibiotike.... Mozda to tako funkcionise
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Kad VV dolazi u jevremovu posle marta, da li neko zna?
To ya bakterije i ja i muy smo poslednji put imali i samo smo pre aspiracije pili antibiotike, sad moja cura ima 13,5 meseci.
To ya bakterije i ja i muy smo poslednji put imali i samo smo pre aspiracije pili antibiotike, sad moja cura ima 13,5 meseci.
Danicab1- Broj poruka : 1192
Godina : 55
Datum upisa : 12.11.2009
Ja sam zakazana za kraj marta pocetak aprila, kazu da ce aspiracija biti najverovatnije oko 5.aprila (kod VV)
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
e sto se tice tih baketrija, on je pio antibiotike ali ništa se ne dešava.... popije turu, ono se opet pojave. ja nemam bakterije što je super ali je i čudno jer nismo koristili nikakvu zaštitu.
joj poludeću.
joj poludeću.
uplasena- Broj poruka : 20
Datum upisa : 25.05.2011
tema je strogo o klinici i doktorima koji rade tu. O bakterijama možete na temama za to opredeljenim.
Hvala.
Hvala.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Ja sam zvala Jevremovu i rekli su mi da tek polovinom aprila VV dolazi.
Danicab1- Broj poruka : 1192
Godina : 55
Datum upisa : 12.11.2009
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Jevremova- Iskustva
» Klinika Ivanovic - Iskustva
» Genesis - Novi Sad- Iskustva
» Betanija - Novi Sad - Iskustva
» Klinika Ivanovic - Iskustva
» Genesis - Novi Sad- Iskustva
» Betanija - Novi Sad - Iskustva