Jevremova- Iskustva
+104
Erata
tara@
M.
Goca ***
JecaPereca
Bleki
tuli
korpica
_luna_
missile
Diksica
sani72
Andjelina
grudva
Kamilica
vasilija1980
maza1972
Xena
senka
Palcica Zvoncica
tanjica
Ljubica
kejtica
KoMetaK
Ma'at
anna
tica
Mirjana
uplasena
Annie
JocY
LaFolie
Mali Princ
natalija
Kockica
Tanja83
dragmilk
Jejaaa
*AIDA*
Bokicalepotica
hany
Melina
viktorija
bobica83
bule74
lilly13
heart84
Deni
mala parizanka
lolipop
7-patuljaka
ŽenoLina
bebko
MAAKKI
sani
joja
anak
daco
Malina
racili
vajsi
Danicab1
BiKsi :)
Dionisia
Zoka83
lena
Bitter Sweet
Aida
bak
Precasni
mirjana valjda
ciklama
zoxa
milena durutovic
Jelena*
maki79
bombonica
blesavamala
dr mali pariz
Struzzo
mizera
Simona
nena beba
kasia
djole42
catherine290505
era
Tinche
nevena50
lasa
helga
MARA
Lily
natasa lt
Jelence
TetaSneki
nabla
andjeoska
lavica
Orline
maja76
HappyGirl
vakic
Gala
108 posters
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Jevremova- Iskustva
Kad amo kod cena... Baš smo Pari i ja komentarisale u Klubu, ali ajde i ovde da dodam. Cena hečing metode kod njih je 50.000,00 dinara (čula sam da to stanjivanje rade laserom, a drugi kod kojih je jeftinije to rade mehanički?!). Punkcija folikularne ciste je oko 200 evra (to mi je dr rekla, nisam proverava kod sestara).
7-patuljaka- Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010
Da dodam ,ako dve VTO kod nih ne uspeju (ne racuna se FET)za trecu se dobija popust i onda je cena 170 000 din.
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Auuu ala su se pretrgli sa popustom od 30000.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Hvala Maki79 na informaciji.Hajde to je recimo i neka pristojna cena za VTO ali za porod je astronomska.
sani- Broj poruka : 27
Datum upisa : 19.10.2010
Patuljak, meni se pojavila folikularna cista i ako ne pukne sa ciklusom, a estradiol bude nizak, moram na punkciju. Ali, meni je sestra rekla da je punkcija 30.000din,i na moje oči proverila u cenovniku, a tebi dr. da je oko 200E?????????????????????
Strašno...ali obratićemo pažnju
Strašno...ali obratićemo pažnju
Racili ja sam platila punkciju ciste u Jevremovoj 20000 dinara krajem septembra.
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Da i ja upišem neku aktuelnu cenu. IVF iz prirodnog ciklusa košta 100 000 dinara.
ciklama- Broj poruka : 1143
Datum upisa : 24.06.2009
Takodje znam da je histeroskopija kod njih 80.000 dinara jer sam pitala kad je bilo da li cu morati ili ne da je radim u oktobru pred ICSI.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Bila sam juce u Jevremovoj kod Veljka. Super lik! Predlog da uradim laparaskopju. Sta je to?
daco- Broj poruka : 426
Datum upisa : 05.10.2010
O laparoskopiji imas na njihovom sajtu
http://www.jevremova.rs/Ginekologija.html
i ovde
https://kutak.forumotion.com/osnovna-saznanja-o-sterilitetu-f7/dijagnostieki-postupci-t13.htm
i ovde
https://kutak.forumotion.com/zenski-sterilitet-f4/iskustvo-sa-laparoskopije-driling-jajnika-t1266.htm
http://www.jevremova.rs/Ginekologija.html
i ovde
https://kutak.forumotion.com/osnovna-saznanja-o-sterilitetu-f7/dijagnostieki-postupci-t13.htm
i ovde
https://kutak.forumotion.com/zenski-sterilitet-f4/iskustvo-sa-laparoskopije-driling-jajnika-t1266.htm
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Da li je nekome dr Veljko rekao kada planira sledeci dolazak u Jevremovu?
Hvala! Treba da mu se javim onda u januaru sa nalazom od laparaskopije.
A kada treba da im se javi prvi dan ciklusa ako je fet u januaru?
vajsi- Broj poruka : 917
Datum upisa : 02.01.2009
Mozda nisam razumela najbolje pitanje treba da uradim laparaskopiju i posle toga da mu se javim kada sledeci put dodje ( gala je napisala u januaru) sa tim nalazom pa cemo videti sta dalje raditi.
Pitam za sebe, sorry ako sam se umesala u tok razgovora...
vajsi- Broj poruka : 917
Datum upisa : 02.01.2009
Pa ja mislim da u Januaru imas samo konsultacije s njim da se dogovorite za mart. Ako neces tako, mozes zvati Jevremovu sada i otici kod bilo kog lekara koji radi tamo i zamoliti ga da te pripremi za FET a pod uslovom da ti VV radi FET. Ili tako, ili ako hoces iz prirodnog ciklusa onda ne mozes kod VV jer ne znas da li ce se tvoja ovulacija poklopiti sa njegovim dolazkom. Kod VV mozes samo ako si nastelovana. A kod Ljubica ili obe Milice mozes raditi iz prirodnog ciklusa bez hormonavajsi ::Pitam za sebe, sorry ako sam se umesala u tok razgovora...
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Pozdrav djevojke,
i ja sam nova na forumu, naravno kao i velika većina nas lutala sam netom tražeći što više informacija oko Vto, i naletjeh na ovaj divan kutak. ja i MM smo odlučili posjetiti Jevremovu, već sam našla njihovu web adresu i informisala se oko osnovnih informacija ( adresa, tel., itd). Ali sam trenutno malo zbunjena, jer vidim da na forumu razgovarate i o Mariboru, Pragu itd. Može li mi neko reći ustvari kolika je uspješnost u Jevremovoj ( naravo da uključujem i individualnost), jer ovdje u Sa, daju svim parovima 20% uspješnosti u zahvatu, bez obzira na vrstu steriliteta.
Za sada toliko, da ne gnjavim mnogo
i ja sam nova na forumu, naravno kao i velika većina nas lutala sam netom tražeći što više informacija oko Vto, i naletjeh na ovaj divan kutak. ja i MM smo odlučili posjetiti Jevremovu, već sam našla njihovu web adresu i informisala se oko osnovnih informacija ( adresa, tel., itd). Ali sam trenutno malo zbunjena, jer vidim da na forumu razgovarate i o Mariboru, Pragu itd. Može li mi neko reći ustvari kolika je uspješnost u Jevremovoj ( naravo da uključujem i individualnost), jer ovdje u Sa, daju svim parovima 20% uspješnosti u zahvatu, bez obzira na vrstu steriliteta.
Za sada toliko, da ne gnjavim mnogo
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
lolipop,dobrodošla
šta da ti kažem...ti procenti lelujaju tv emisijama i dnevnim novinama,proizvoljno,ali negde u Srbiji se kreće uspešnost oko 30%
šta da ti kažem...ti procenti lelujaju tv emisijama i dnevnim novinama,proizvoljno,ali negde u Srbiji se kreće uspešnost oko 30%
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Hvala draga na dobrodošlici, a i na odgovoru, pošto skačem sa teme na temu,negdje sam pričitala nešto veće procente pa se ponadah da je to u Jevremovoj, jesi i ti u Jevremovoj?
ja sam bila u Jevremovoj,u junu-bezuspešno...no,tebi svu sreću želim,ako se za njih odlučite.
Lkeari te klinike,kao i bilo koje druge će ti rado servirati veće procente,ali u globalo-to je to
Lkeari te klinike,kao i bilo koje druge će ti rado servirati veće procente,ali u globalo-to je to
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Dobrodosla!
Ja sam radila VTO u Jevremovoj, uspesno. Meni su dr. u Jevremovoj rekli da je uspesnost 30%, mislim da tako pise i u onom protokolu koji dobijamo.
Ja sam radila VTO u Jevremovoj, uspesno. Meni su dr. u Jevremovoj rekli da je uspesnost 30%, mislim da tako pise i u onom protokolu koji dobijamo.
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Hvala Gala na dobrodošlici, drago mi je čuti za uspjeh, ti si mi podsticaj.
Nakon 10 godina raznoraznih borbi, od 2 neuspjela IVF-a ovde, pa vjeruj i do očajničkih pokušaja sa travarima, Jevremova mi se sada čini kao svjetlo na kraju tunela.A za Jevremovu sam slučajno čula u jednoj našoj gin.ambulanti, gdje su preko puta mene sjedile dvije trudnice koje su svoje bebice dobile u Jevremovoj, tako da sam se odmah bacila u potragu
Nakon 10 godina raznoraznih borbi, od 2 neuspjela IVF-a ovde, pa vjeruj i do očajničkih pokušaja sa travarima, Jevremova mi se sada čini kao svjetlo na kraju tunela.A za Jevremovu sam slučajno čula u jednoj našoj gin.ambulanti, gdje su preko puta mene sjedile dvije trudnice koje su svoje bebice dobile u Jevremovoj, tako da sam se odmah bacila u potragu
Lolipop, procenat uspesnosti varira od toga kako klinike registruju - uspesnost kao ostvarenu trudnocu ( veci procenat) ili uspesnost kao uspesno iznesenu trudnocu do kraja, sto se u Srbiji krece izmedju 25 i 30% ( znaci ne racunaju se trudnoce koje su zavrsile pobacajem). Ti veci procenti koje si videla su upravo ovo prvo sto sam napisala.
Zoka83- Broj poruka : 2261
Godina : 41
Datum upisa : 29.10.2009
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Strana 16 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|