Da li imati vise dece i razlozi?
+28
tuli
plavaptica
MARA
nena beba
Mirjana
fight&faith
cufta
mijaki
Milijana
Maman
Struzzo
mušema
lena
Sara
missile
nina :)
Simona
LaFolie
Ema78
Botox
adriatika
maus
zalosna_sova
nadalina
maja76
Hitron-Luka
vakic
Jelence
32 posters
KUTAK :: PORODICA :: Roditeljstvo
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Da li imati vise dece i razlozi?
Drage žene,
čitam ove vaše postove prije 4 godine napisane. Svaka sa skoro istom željom" da mi je da imam jedno dijete" , i koliko vidim u potpisu većini se to i ostvarilo. Onim ženicama kojima nije želim uskoro ostvarenje sna.
Pa evo malo da osvježimo temu. Za sada sam presrećna sa mojim bekama,mojim ljubavicama, san se ostvario, a za kasnije ako se desi, desi, neka bude sa voljom božijom.
čitam ove vaše postove prije 4 godine napisane. Svaka sa skoro istom željom" da mi je da imam jedno dijete" , i koliko vidim u potpisu većini se to i ostvarilo. Onim ženicama kojima nije želim uskoro ostvarenje sna.
Pa evo malo da osvježimo temu. Za sada sam presrećna sa mojim bekama,mojim ljubavicama, san se ostvario, a za kasnije ako se desi, desi, neka bude sa voljom božijom.
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Blanka ::Drage žene,
Draga Blankic hvala Bogu pa se desilo Seke dobise batu Uzivajte sa vasom divnom decicom
Mi bi voleli bar jos jedno dete..Skoro je sigurno da ne bi opet isli na VTO. Ako se desi prirodno desi..videcemo.
marina_82- Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015
marina_82 ::Blanka ::Drage žene,
Draga Blankic hvala Bogu pa se desilo Seke dobise batu Uzivajte sa vasom divnom decicom
Mi bi voleli bar jos jedno dete..Skoro je sigurno da ne bi opet isli na VTO. Ako se desi prirodno desi..videcemo.
Tako je Marince. Desilo se sve s Bozijom voljom. Veliki je Bog. I eto kroz svo ovo moje putovanje shvatis neke stvari koje su ti nekad bile strane. Jedna od tih je da se sve na ovom zemaljskom putu desava sa nekim razlogom. Bog nam dava onaj krst koji mozemo da nosimo na ledjima. Zna on koliko mozemo. Svako iskusenje je velika lekcija, nesto naucis, upoznas neke nove ljude, dobre ljude koji su ti pomoc i podrska na tom putu. Shvatis tada ko su ti prijatelji pravi.
Oduzih, volim ja to tako
Zelim vam svu srecu
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Peticija \penzija za zene koje su rodile troje ili vise dece
» Homeopatija kod dece
» Da li smemo imati odnose odmah nakon hsg - a
» Sta posle vise neuspesnih IVF/ICSI
» Homeopatija kod dece