MalaSaJuga-Ajde da se radujemo💙💙
+9
mimi85
Zensko pero
Nessi
lola1980
Blanka
sanja 73
nina :)
micam
MalaSaJuga
13 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 5
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: MalaSaJuga-Ajde da se radujemo💙💙
Jao Mala koja lepota ulepsa nam i dan i mesec i godinu.Bas se radujem kao da je moja.Neka dalje bude dosadno i skolski da uzivas zajedno sa Vasom verujem da je i on presrecan.
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Sjajna vest!!! Eto, kad najmanje nade polažeš i bingo Znači valjda taj opušten stav Sve nek bude nadalje lepo i lagano
Drage moje😘😘😘😘😘😘😘😘
Cekamo drugu betu, pa uz I tako laganim koracima. Samo da Dragi Bog da, da bude sve uredu do kraja. Ljubim vas puno
Cekamo drugu betu, pa uz I tako laganim koracima. Samo da Dragi Bog da, da bude sve uredu do kraja. Ljubim vas puno
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Mala moja devojko sa juga, e kako si me obradovala!!!! Neka je srecna ta beturina, odlicna je bas onakva kakva treba
Jupiiiiii, jupiiii jeeeeej
Jupiiiiii, jupiiii jeeeeej
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Srecno sutra sa duplanjem!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ehej Cao,Cao zene. Evo mene...danas necu raditi betu, muzic radi nemam voznju do laba,a ne bih da idem taksijem uz to da I Vasicu vodim. Tako da mi Bog I danas da strpljenja da iskuliram I ovaj Dan...kolko je to moguce jer sam nervozna samo tako...
A vi,drage moje, drzite palceve jako za sutra.
Ljubim vas sve😘😘😘😘😘😘
A vi,drage moje, drzite palceve jako za sutra.
Ljubim vas sve😘😘😘😘😘😘
Onda srecno sutra Malena! Strpljivo cekamo lepe vesti!
Ti i Zensko pero cete zajedno o trudnickim mukama, a mora biti jos koje bete, jer gde su dve, tu je i treca sigurno!
Ajmooooo, za sutrasnje lepe vesti!
Ti i Zensko pero cete zajedno o trudnickim mukama, a mora biti jos koje bete, jer gde su dve, tu je i treca sigurno!
Ajmooooo, za sutrasnje lepe vesti!
Joj Mala mogu samo da zamislim koliki je neizdrz u tebi,ali mislim da tu brige nema. Bolje sto si cekala muza, ko bi sad bilo sta rizikovao. Ljubimo vas sve redom i navijamo za sjutrasnju beturinu
Divno, kakva čarobna brojka! 😍😍😍😍😍
Sad odbrojavanje do prvog ultrazvuka!
Uzivaj Malena, bas lepe vesti s juga!
Sad odbrojavanje do prvog ultrazvuka!
Uzivaj Malena, bas lepe vesti s juga!
Jao koja radost i koja beta,bravo Mala.Dokaza se opet da kad se najmanje nadas dodje iznenadjenje i nema embriona koji nije potencijal samo treba sve kockice da se sloze.Lepota.Vuci za nos jako da preneses pelcer
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Jao Malena,diiivno!!!😃..šaljem ti ljubav i svu pozitivnu energiju. Grli svog mališu i uživajte!!❤️❤️
Zensko pero- Broj poruka : 491
Godina : 42
Datum upisa : 13.09.2017
Hvala drage moje
Danas sam bila bas nervozna, neizdrz proradio, jedva sam docekala da muzic donese rezultate. Cak sam par puta Isla I na praznjenje creva od tolike treme...
E sad trazi mi se dosta sira, I to onog tvrdog, kiselog. I Jos tursija, morali smo da je nabavimo😁😁😁😁
Vasica je presrecan, kaze znam da je tu bata💙
Ja sam pogubljena ,iskreno a I muzic...
Pozdrav za sve vas😘😘😘😘
Danas sam bila bas nervozna, neizdrz proradio, jedva sam docekala da muzic donese rezultate. Cak sam par puta Isla I na praznjenje creva od tolike treme...
E sad trazi mi se dosta sira, I to onog tvrdog, kiselog. I Jos tursija, morali smo da je nabavimo😁😁😁😁
Vasica je presrecan, kaze znam da je tu bata💙
Ja sam pogubljena ,iskreno a I muzic...
Pozdrav za sve vas😘😘😘😘
Bravo Mala beta je fenomenalna!!!! Uzivajte !!! Da sve bude blagosloveno do kraja
Divno!!! Nek sve bude lagano i opušteno! Mnogo mi je drago što su konačno na kutku počele da stižu lepe vesti
Bravo Mala neka je srećno i školski. Ljubi Vasicu.
lepih vesti ovde na Kutku
lepih vesti ovde na Kutku
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Hvala drage moje😘😘😘
Inace je uz zakazan za 19.8., jedva cekam jer nekako to potvrdi trudnocu I budem svesna svega. Ovako ludilo mozga cas mislim trudna sam,cas nisam I tako u krug....juce I danas bas sam promenljivog raspolozenja, svadjam se, mogu u trenutku da zaplacem....najvise u celoj prici strada mm😁😁.
Puno vas pozdravljam😘😘😘😘😘
Inace je uz zakazan za 19.8., jedva cekam jer nekako to potvrdi trudnocu I budem svesna svega. Ovako ludilo mozga cas mislim trudna sam,cas nisam I tako u krug....juce I danas bas sam promenljivog raspolozenja, svadjam se, mogu u trenutku da zaplacem....najvise u celoj prici strada mm😁😁.
Puno vas pozdravljam😘😘😘😘😘
Svi smo imali to ludilo mozga, sto tebi da bude bolje pa da ga nemaš😂😂😂😂
Šalim se, al nek narednih 11 dana proleti što pre!
Muž će valjda preteći😂😂😂
Šalim se, al nek narednih 11 dana proleti što pre!
Muž će valjda preteći😂😂😂
Biksic😘💖
Polako odmicu dani, pre dva Dana imala bolove skroz levo po dnu,bas se zabrinula,Ali naravno, nasa Biksi me umirila...inace odmaram,retko sta uradim. Jedino na treci Dan,kad je muz u dnevnoj smeni spremim Vasi dorucak...on je veliki sve razume,donosi I pomaze mi...sinoc tako me jako glava zabolela, namucila me cele noci I sama I prestala. Takve Sam glavobolje imala I sa Vasom u trudnoci, prva tri meseca bas me namucile a posle kao rukom odnesene.
Juce je bilo 14godina od kako smo ja I mm zajedno...uzivali smo, iznenadio me I poklonom.
Eto tako mi provodimo dane do uz, naravno nisam svesna jos uvek da Sam trudna al znam, to kasnije dodje , mozda Tek kad osetim bebine pokrete
Ljubim vas sve
Polako odmicu dani, pre dva Dana imala bolove skroz levo po dnu,bas se zabrinula,Ali naravno, nasa Biksi me umirila...inace odmaram,retko sta uradim. Jedino na treci Dan,kad je muz u dnevnoj smeni spremim Vasi dorucak...on je veliki sve razume,donosi I pomaze mi...sinoc tako me jako glava zabolela, namucila me cele noci I sama I prestala. Takve Sam glavobolje imala I sa Vasom u trudnoci, prva tri meseca bas me namucile a posle kao rukom odnesene.
Juce je bilo 14godina od kako smo ja I mm zajedno...uzivali smo, iznenadio me I poklonom.
Eto tako mi provodimo dane do uz, naravno nisam svesna jos uvek da Sam trudna al znam, to kasnije dodje , mozda Tek kad osetim bebine pokrete
Ljubim vas sve
Da prolete dani do UZ sto prije. Da prodju i te glavobolje sto prije. E pa draga mora i muz da strada, najbezbolnije da to budu muzevi , jelte to je nekako i prirodno
Ljubimo vas, posebno Vasicu
Ljubimo vas, posebno Vasicu
Malena,ja ću da ti pošaljem samo ljubav!❤️
Zensko pero- Broj poruka : 491
Godina : 42
Datum upisa : 13.09.2017
Strana 3 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics