FEBRUAR-najkraci mesec velike srece :)
+15
mimi85
mamadabudem
BiKsi :)
Jerapetra
Sirijus
sanja 73
MalaSaJuga
nina :)
AriesGirl
Principessa
Vanja80
SladZana
Blanka
Dora1
micam
19 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: FEBRUAR-najkraci mesec velike srece :)
Ančice87,
baš mi je drago da su ti priče o usvajanju tako delovale. Meni se opet činilo da su ovih naših pet priča svi pročitali i bilo mi je žao što za Antologiju nisam napisala novu priču. Ali eto kako sam grešila.
I ja jedva čekam da pročitam Antologiju... Možda bismo mogle da imamo neku temu gde ćemo pisati svoje utiske o pričama. Šta kažete?
Pozdravi za Kutanjke februarke
baš mi je drago da su ti priče o usvajanju tako delovale. Meni se opet činilo da su ovih naših pet priča svi pročitali i bilo mi je žao što za Antologiju nisam napisala novu priču. Ali eto kako sam grešila.
I ja jedva čekam da pročitam Antologiju... Možda bismo mogle da imamo neku temu gde ćemo pisati svoje utiske o pričama. Šta kažete?
Pozdravi za Kutanjke februarke
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Ja sam uzela knjigu u ruke, otplakala. Otvorila knjigu, suze nastavise niz lice. A onda sam počela da čitam i normalno jecala. Nisam je celu procitala jer mi je teško da čitam.
Ljubi vas vaša Mimi
Ljubi vas vaša Mimi
Mimi, toga se i ja bojim
mamadabudem- Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014
Ali Mimi, srećna ti godišnjica brakaaaa. Ehej 10!!!! Još minimum 5 puta toliko :)
Nije braka, već zajedničkih dana
Braka imam upola manje staža
Braka imam upola manje staža
Hvalaaaaaaa!!!!!
Samo još da dočekam mužića večeras...a sutra ga ponovo pošaljem na put!!!!
Samo još da dočekam mužića večeras...a sutra ga ponovo pošaljem na put!!!!
Nebitno da li su bračne godine ili otkako ste zajedno, volite se! To je bitno! A vi baš zračite! I da vam ovu desetu godišnjicu obeleži zlatni Prag
Potpisujem MDB 100%
BabyBear- Broj poruka : 4268
Datum upisa : 19.06.2014
Ljubim vas!!!!
Evo čekam moju sreću još desetak minuta pa se grlimoooo
Evo čekam moju sreću još desetak minuta pa se grlimoooo
Drage cure, koje ste i koje ćete pročitati knjigu Antologija priča o neplodnosti, da date utiske o knjizi na našoj strani na fejsbuku posvećenoj isključivo knjizi. Vaše utiske možete podeliti sa leve strane menija u delu UTISCI. Mnogo bi nam značilo da čujemo vaše mišljenje, koje bismo kasnije prenele i ovde pa i na video klip.Hvala!
https://www.facebook.com/AntologijaPricaoNeplodnosti/?ref=settings
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Juče me brat pita imam li knjige kod sebe. Reko imam uzela sam 5 komada i on me zamoli da se spustim iz zgrade i donesem svih pet. Padala kiša i ja se odmah vratim u stan i mislim on otišao. Kad posle 10 minuta stiže mi poruka tek sam sad krenuo od tebe, čitao sam knjigu, tvoju priču i plačem... Danas mi javlja sve ih je prodao Ljudi, knjiga zaista izaziva emocije svake vrste. Ja sam tu knjigu pripremajući je za štampu pa pročitala valjda 1500 puta i nikada nisam bila ravnodušna ali živ čovek sve može da podnese.Tako da čitajte i dajte onima koji se bore da im olakšate muku.
Joj, Hepi, ja ne volim da patetišem, a kada to i činim, ne volim da priznam, ali tačno sam sad zamislila tvog brata, iako ga naravno ne znam, kako sedi u kolima, čita, i plače i došlo mi baš teško. Joj, jedva čekam da čitam i ja...
Mimi, srećna vama godišnjica, bračnog ili nebračnog života, nebitno skroz, želim vam da vi još mnoooogo mnogo godišnjica proslavite, da se tako lepo slažete i volite i da putujete i dalje, samo u društvu jednog ili više malih putnika:sunny:
Mimi, srećna vama godišnjica, bračnog ili nebračnog života, nebitno skroz, želim vam da vi još mnoooogo mnogo godišnjica proslavite, da se tako lepo slažete i volite i da putujete i dalje, samo u društvu jednog ili više malih putnika:sunny:
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Srecno Mimiceeeeeee!!!
HappyGirl ::Drage cure, koje ste i koje ćete pročitati knjigu Antologija priča o neplodnosti, da date utiske o knjizi na našoj strani na fejsbuku posvećenoj isključivo knjizi. Vaše utiske možete podeliti sa leve strane menija u delu UTISCI. Mnogo bi nam značilo da čujemo vaše mišljenje, koje bismo kasnije prenele i ovde pa i na video klip.Hvala!
Sad videh da ima tema i na forumu što mi je jako drago. Možda ne žele svi da pišu na stranici te ta mogućnost da se piše sa nickom ili javno kako god mi se čini odlična.
A kada bude knjiga o usvajanju mislim da bi značila još više tema na forumu... To zato što roditelji najčešće dok su deca mala ne žele da pišu o usvajanju javno pa pretpostavljam i o knjizi. A ovde će pod nickovima ipak ispisati svoje utiske.
Jerapetra ::Joj, Hepi, ja ne volim da patetišem, a kada to i činim, ne volim da priznam, ali tačno sam sad zamislila tvog brata, iako ga naravno ne znam, kako sedi u kolima, čita, i plače i došlo mi baš teško. Joj, jedva čekam da čitam i ja...
Javi utiske kad pročitaš i naravno spremi maramice
Evo našeg drugog izlaska u javnost sa knjigom :) Žene, olovke u ruke Antologija 2 čeka
Bravo Pariz..joj sto su mi oparali usi sa onim vestacka oplodnja...ccc.. Novinari edukacija..
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
I ja sam to primetila. I ima priča i jednog tate No neka Jovana, ipak smo mi Kutanjke u ogromnoj većini... Ali rekoh i na fb za priče o usvajanju a možda može da važi i za Antologiju dva da se malo i očevi raspišu. Mi ćemo u knjizi o usvajanju imati opet Jovanovu novu priču i Miksinu, to je sigurno, možda pošalje i Snedrin muž... Tri bi već bio neki broj..
Inače sem tog 'veštačka' prilog je odličan, baš sam se oduševila kad sam videla
Inače sem tog 'veštačka' prilog je odličan, baš sam se oduševila kad sam videla
Znam da Palcica pise pricu, a I ja cu ako stignem
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Februar mesec kada se prave bebe :)
» Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
» Februar mesec kad se vole mace i nastaju slatke bebice! :)
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» CMOKRODE -Zaista najkraci dnevnik -PFC
» Februar...mmmm, lep mesec za neke stvari..!
» Februar mesec kad se vole mace i nastaju slatke bebice! :)
» MAJ-najlepsi mesec,mesec ljubavi,beba i ogromnih beta
» CMOKRODE -Zaista najkraci dnevnik -PFC
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu