EVE - Prva VTO
+26
Bobac
PalcicaBg
Hobbes
Zmajuška
Sirijus
mimi85
Principessa
Strumfeta78
micam
ninica2
ivanicasale
Jerapetra
aurora
mamadabudem
Eve
srculence 84
Lenaaa
nina :)
saska1
TrebamNaDijetu
Ancica 87
Bobaue
valika77
sanja 73
NikolaMaja
Rada74
30 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 3 od 12
Strana 3 od 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: EVE - Prva VTO
Hvala vam svima mnogo na podrsci - bas znaci!
Jucerasnji Menopur i Orgalutran su prosli kako treba. Nemam vise nikakvih tegoba tako da se zivot odvija nesmetano. Zujala sam juce malo pa nisam stigla da se 'upisem' ovde. I dalje imam onaj neobjasnjiv osecaj da ce sve biti u redu. Smesno mi je malo jer sam inace pesimista (otherwise known kao informisani realista) a sada sam u kompletnoj pozitivi. Nista me ne izbacuje iz balansa. Imam periode nervoze ali ona nikada nije u vezi sa procesom, vise sa dnevnim stvarima oko mene. Jos malo, jos samo malo pa zurka u labu. Hazbnd sto je navezbao, navezbao je za premijeru - sad se cuva materijal Ne bi islo da moje devojke budu u elementu a njegovi momci smoreni i tromi.
Nasla sam ko ce mi dati stop injekciju u Beogradu. Za slucaj da nekoj zeni zatreba: Medigroup bolnica u Milutina Milankovica ima uslugu davanja injekcija i koje nisu oni prepisali, samo treba pozvati i najaviti se. Nego da vam pricam blam u vezi sa tim. Zovem ja juce redom privatne ordinacije i klinike da pitam za injekciju. I na kraju pricam sa Medigroup i oni kazu - moze, ali samo u nasoj bolnici. Kazem ja: "To je u Milana Milutinovica...?" Ziv me blam pojeo - kud mi Milan Milutinovic pade na pamet, mozak kao sir od ovih hormona.
Jucerasnji Menopur i Orgalutran su prosli kako treba. Nemam vise nikakvih tegoba tako da se zivot odvija nesmetano. Zujala sam juce malo pa nisam stigla da se 'upisem' ovde. I dalje imam onaj neobjasnjiv osecaj da ce sve biti u redu. Smesno mi je malo jer sam inace pesimista (otherwise known kao informisani realista) a sada sam u kompletnoj pozitivi. Nista me ne izbacuje iz balansa. Imam periode nervoze ali ona nikada nije u vezi sa procesom, vise sa dnevnim stvarima oko mene. Jos malo, jos samo malo pa zurka u labu. Hazbnd sto je navezbao, navezbao je za premijeru - sad se cuva materijal Ne bi islo da moje devojke budu u elementu a njegovi momci smoreni i tromi.
Nasla sam ko ce mi dati stop injekciju u Beogradu. Za slucaj da nekoj zeni zatreba: Medigroup bolnica u Milutina Milankovica ima uslugu davanja injekcija i koje nisu oni prepisali, samo treba pozvati i najaviti se. Nego da vam pricam blam u vezi sa tim. Zovem ja juce redom privatne ordinacije i klinike da pitam za injekciju. I na kraju pricam sa Medigroup i oni kazu - moze, ali samo u nasoj bolnici. Kazem ja: "To je u Milana Milutinovica...?" Ziv me blam pojeo - kud mi Milan Milutinovic pade na pamet, mozak kao sir od ovih hormona.
Eve- Broj poruka : 144
Datum upisa : 15.05.2017
Bravo Eve, sve si lepo skockala. Stvarno je problem naći nekoga ko daje inekcije. Ranije je bila lab u Višnjičkoj koja je davala ali su njih zatvorili. Tako da je meni stop dala naša Bobica ruka joj se pozlatila, nikada lepše primljenu inekciju dobila nisam.
zalivam folikulčiće neka rastu i izrastu u maminu dečicu.
zalivam folikulčiće neka rastu i izrastu u maminu dečicu.
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Jutros je bila poslednja folikulometrija pred aspiraciju i doktorka je zadovoljna napretkom.
Endometrijum 12mm :)
Na desnom jajniku 6 folikula, na levom ona mala dva od 8mm, narasla na 13.5. Prof. Kopitovic misli da ce uz ovu danasnju stimulaciju i oni fino da porastu do aspiracije. Dakle, sve u svemu - stigli smo od jedva dva do osam i ja sam presrecna! Samo da jajne celije budu dobrog kvaliteta!
Primila sam jos 3 Menopura a jos danas i sutra popodne sebi dajem Orgalutran. Stop injekcija nocas u 2330. Aspiracija u nedelju
Jos malo pa gotovo.
Endometrijum 12mm :)
Na desnom jajniku 6 folikula, na levom ona mala dva od 8mm, narasla na 13.5. Prof. Kopitovic misli da ce uz ovu danasnju stimulaciju i oni fino da porastu do aspiracije. Dakle, sve u svemu - stigli smo od jedva dva do osam i ja sam presrecna! Samo da jajne celije budu dobrog kvaliteta!
Primila sam jos 3 Menopura a jos danas i sutra popodne sebi dajem Orgalutran. Stop injekcija nocas u 2330. Aspiracija u nedelju
Jos malo pa gotovo.
Bravo Eve! Super izveštaj, sve se lepo razvija
Hobbes- Broj poruka : 171
Datum upisa : 30.05.2017
Sjajno Eve, navijamo
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Srecno stopiranje nocas! Bice tu lepih bebica!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hvalaaaaa!!!
Jako sam uzbudjena. To je to - stigli smo do aspiracije! Jos malo pa cu ici po moje bebe i onda odbrojavanje. Bice to dobro, mora da bude.
E, da, javili su mi pre sat-dva i rezultat za estradiol - 1111, tako da je i to dobro.
Dolazi mi mama na kafu veceras a nocas stize i muz tako da letim po kuci, svasta nesto da pozavrsavam pa da se za vikend opustimo zajedno i odradimo tu aspiraciju kako treba.
Jako sam uzbudjena. To je to - stigli smo do aspiracije! Jos malo pa cu ici po moje bebe i onda odbrojavanje. Bice to dobro, mora da bude.
E, da, javili su mi pre sat-dva i rezultat za estradiol - 1111, tako da je i to dobro.
Dolazi mi mama na kafu veceras a nocas stize i muz tako da letim po kuci, svasta nesto da pozavrsavam pa da se za vikend opustimo zajedno i odradimo tu aspiraciju kako treba.
Bravo Eve!!!!!! Srecno na aspairaciji
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Bravo Eve, to je sjajan estradiol! Neka takva bude i beta uskoro 👏🏼👍🏼🙏🏼💪🏼🤞🏼❤
Principessa- Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015
Pu pu pu, usrale vas koke!
Divno, Eve, samo napred!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Stigao muz, dao mi poslednji Orgalutran (da ucestvuje malo i on ) i sada cekamo jutro.
Jako smo uzbudjeni - jos samo jedno spavanje pa u Novi Sad i onda... onda se nadamo najboljem. Sinoc sam primila stop injekciju (2x5000 Pregnyl).
Stomak malo osecam ali ne previse, malo zateze i bolucka ali to je valjda normalno u ovoj fazi stimulacije. Nije mi frka od opste anestezije, vec sam imala tri intervencije u opstoj, od toga jednu bas u Feroni prosle godine tako da nemam straha. Mi smo odradili sto je do nas, sad cemo samo da se volimo i verujemo da ce do kraja ovog meseca i nas obradovati dobra beta a posle polako i ultrazvuk. Mislite na nas sutra! Ljubim vas sve puno!
Jako smo uzbudjeni - jos samo jedno spavanje pa u Novi Sad i onda... onda se nadamo najboljem. Sinoc sam primila stop injekciju (2x5000 Pregnyl).
Stomak malo osecam ali ne previse, malo zateze i bolucka ali to je valjda normalno u ovoj fazi stimulacije. Nije mi frka od opste anestezije, vec sam imala tri intervencije u opstoj, od toga jednu bas u Feroni prosle godine tako da nemam straha. Mi smo odradili sto je do nas, sad cemo samo da se volimo i verujemo da ce do kraja ovog meseca i nas obradovati dobra beta a posle polako i ultrazvuk. Mislite na nas sutra! Ljubim vas sve puno!
Eve srecno na aspiraciji,da budu lepe j.c.,embrioni,bebice.
Prasim,prasim...
Prasim,prasim...
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Eve tu smo da mislimo na tebe i da te bodrimo.Sve ce to biti ok sto se vidi iz visine estradiola.
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Draga, ajde biće sve u redu! Jao pa baš sam uzbudjenaaaa, jedva čekam da odbrojavamo
a uz muža je sve lakše!! Grlim!!
a uz muža je sve lakše!! Grlim!!
Dora1- Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014
Srecno Eve, da sve prodje kako treba i da se radujemo sa tobom zajedno pozitivnoj beti! 👏🏼💪🏼🤞🏼🙏🏼❤
Prosla aspiracija. Ipak imamo samo 5 jajnih celija ali embriolog kaze da izgledaju dobro. Znacemo, naravno, vise sutra kada nam jave koliko ih se oplodilo i kako napreduju.
Za sada, uz Siofor i Folic Plus koje sam vec uzimala, pocinjem sa Utrogestanom oralno 3x2, Deksazonom 0.5x2 i Fraxiparinom 0.3.
Pricali smo o broju embriona i vracanju. Naravno, to sve zavisi od toga koliko embriona i kog kvaliteta budemo imali ali je neki okvirni dogovor da ukoliko budemo imali embrione A kvaliteta vracamo 2, ako bude 1 ili manje A kvaliteta i par slabijih onda vracamo 3. Ostavice ih do blasti samo ako se svih 5 oplode (za sta, realno, mislim da nisu velike sanse). Sada je vreme za zurku na Telepu (bili su bas zauzeti jutros - sve su sobe bile pune nas koje smo cekale aspiraciju) :)
Za sada, uz Siofor i Folic Plus koje sam vec uzimala, pocinjem sa Utrogestanom oralno 3x2, Deksazonom 0.5x2 i Fraxiparinom 0.3.
Pricali smo o broju embriona i vracanju. Naravno, to sve zavisi od toga koliko embriona i kog kvaliteta budemo imali ali je neki okvirni dogovor da ukoliko budemo imali embrione A kvaliteta vracamo 2, ako bude 1 ili manje A kvaliteta i par slabijih onda vracamo 3. Ostavice ih do blasti samo ako se svih 5 oplode (za sta, realno, mislim da nisu velike sanse). Sada je vreme za zurku na Telepu (bili su bas zauzeti jutros - sve su sobe bile pune nas koje smo cekale aspiraciju) :)
Bravo za cistu peticu! Da toliko bude i embriona!
Eve navijam za ludu zurku,ne opterecuj se oko broja,bitan je kvalitet i endo koji je super.Drzimo palceve!
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Bravo Eve, navijamo! 👏🏼🙏🏼💪🏼🤞🏼❤
Bravo Eve, navijamo! 👏🏼🙏🏼💪🏼🤞🏼❤
Bravo Eve navijam za lepe embrioncice
ivanicasale- Broj poruka : 2280
Godina : 37
Datum upisa : 28.09.2013
Eve zurka u labu navijamo
micam- Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015
Bravo, Eve, i ja sam imala 5 celijica, podsecas me jako na moj sopstveni postupak, ovaj dobitni, i zelim ti isti takav!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Strana 3 od 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» ANKILI - prva vto
» DACAA -nasa prva vto
» TULUMBA-Moja prva VTO...
» LUNA78 PRVA ICSI
» JELENA87-moja prva VTO
» DACAA -nasa prva vto
» TULUMBA-Moja prva VTO...