SIRIJUS- Frikom pakovanje :D :D :D
+31
micam
dusica78
Sirijus
Tavita
Mimi12
BiKsi :)
Blanka
PalcicaBg
Principessa
mimi85
Sofija Veks
fight&faith
sanja 73
Ancica 87
Zmajuška
BabyBear
HappyGirl
MalaSaJuga
lolipop
Dora1
marina_82
libra35
bobica83
saska1
mamadabudem
alisa
Simona
Deni
jelena.kuburic
Vuchica
sanja369
35 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 10
Strana 2 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: SIRIJUS- Frikom pakovanje :D :D :D
Alisa- run Forest run samo trči to znači da ćemo trčati zajedno kada stignem do te faze
Marina, verujem da ako dam sve od sebe i uz vašu ne sebičnu pomoć i bodrenje, ako mi dođe kriza, da ću da uspem sve da postignem. Kutak je čudo
mimi, može i kelj, samo da je planinar
nina :), menjaj tu što ti je prepisala ishranu, jeste da se smrša ali to baš i njie zdrava ishrana.
Danas u 12 odo da pridavim koordinatora programa šta i kako. Ako me preživi i prihvati izazov dobro je
Marina, verujem da ako dam sve od sebe i uz vašu ne sebičnu pomoć i bodrenje, ako mi dođe kriza, da ću da uspem sve da postignem. Kutak je čudo
mimi, može i kelj, samo da je planinar
nina :), menjaj tu što ti je prepisala ishranu, jeste da se smrša ali to baš i njie zdrava ishrana.
Danas u 12 odo da pridavim koordinatora programa šta i kako. Ako me preživi i prihvati izazov dobro je
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Pa ako je pravi, mora da prihvati izazov! Nemoj bre kelj.... Kako da ga vikamo Keljuuuuuu dodji vamo.....
Tu sam da bodrim, da te drndam kad jedes slatko i sve po redu a ti ima da me trpis jer me volis
Tu sam da bodrim, da te drndam kad jedes slatko i sve po redu a ti ima da me trpis jer me volis
volim te mimi
Sirijus, srećno otvaranje dnevnika!
dusica78- Broj poruka : 276
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2015
Sirijus, nek bude dugo, al nek bude dobitno! Drago mi je da si otvorila dnevnik! Da dobijete kvalitetne eskime i da istrajes u mrasavljenju! A pored mene hoces, jer cu da te drndam i pritiskam!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Sirijus, kakav duhovit naslov!! Puna si pozitivne energije i vrcavosti .
Biće ovo jedan veseo i uspešan dnevnik!!! Napred Sirijus!!!
Biće ovo jedan veseo i uspešan dnevnik!!! Napred Sirijus!!!
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
I šta reče kordinator?
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Jutro cure, evo kafe za vas sto svracate, da se ne kaze kako sam losa domacica
Hvala na podrsci, pogotovo ovim curama koje ce da drndaju i pritiskaju verujem da ce to pomoci da rasprskam moju debljinu, onako kao zlu belu bubuljicu, i da ce salce da iscuri napolje
Joce sam bila na razgovoru i kaparisala sam program. Od 1.2. pocinju neki pregledi i provere. A od 10.2 treba da startujemo dakle termini se sjajno uklapaju, taman ce da pocne kada ja budem zavrsila sa aspiracijom i sa pakovanjem visnja i brokolija
Hvala na podrsci, pogotovo ovim curama koje ce da drndaju i pritiskaju verujem da ce to pomoci da rasprskam moju debljinu, onako kao zlu belu bubuljicu, i da ce salce da iscuri napolje
Joce sam bila na razgovoru i kaparisala sam program. Od 1.2. pocinju neki pregledi i provere. A od 10.2 treba da startujemo dakle termini se sjajno uklapaju, taman ce da pocne kada ja budem zavrsila sa aspiracijom i sa pakovanjem visnja i brokolija
Sirijus, ja tek sad videh tvoj dnevnik. Neka je sa srecom otvaranje!
Super ti je ideja i drzimo fige da bude sto vise eskimcica. Pa ova zima kod nas je za njih prirodno okruzenje.
P.S. dok ti ovo pisem, drzim u narucju i ja jednog eskimcica koji spava. I vucem te za nos!
Super ti je ideja i drzimo fige da bude sto vise eskimcica. Pa ova zima kod nas je za njih prirodno okruzenje.
P.S. dok ti ovo pisem, drzim u narucju i ja jednog eskimcica koji spava. I vucem te za nos!
Mimi12- Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013
Samo napred, ovo je predodređeno na uspeh!
Nego Sirijus da ti zhavalim što si otvorila dnevnik Ja penzionerka sad natenane pratim i čitam. Ako ne budem tu kad se vratim sve lepo iščitam, povežem i uhvatim red :) Mnogo volim individualne dnevnike, mnogo. Hvala!
Mimi12, neka bude kako velis. Ljubi maloga eskimcica
Happy, voli i ja dnevnike. Tako mogu svaku curu da pratim. A mnogima i pomaze. Prvo pomaze meni na svoj stari sam se vracala dosta puta kada mi je zatrebala neka info a ja je zaboravila. Cure otvarajte dnevnike, posle cemo ih imati kao uspomenu na nase dobijene bitke
Happy, voli i ja dnevnike. Tako mogu svaku curu da pratim. A mnogima i pomaze. Prvo pomaze meni na svoj stari sam se vracala dosta puta kada mi je zatrebala neka info a ja je zaboravila. Cure otvarajte dnevnike, posle cemo ih imati kao uspomenu na nase dobijene bitke
E, zamisli kad detetu pokloniš odštampan i ukoričen ili kao knjigu napravljen tvoj vto i trudnički dnevnik jednog dana kad bude prilike. Vauuuuuuu
Ja ovde moram da se upisem!
Sirijus, nek je sa srecom otvaranje dnevnika, a jos srecnije nek bude zatvaranje!!
Ovde ce biti bas zabavno
navijamo, navijamo - za sto vise dobrih eskima, i bar jednu bebu!
Sirijus, nek je sa srecom otvaranje dnevnika, a jos srecnije nek bude zatvaranje!!
Ovde ce biti bas zabavno
navijamo, navijamo - za sto vise dobrih eskima, i bar jednu bebu!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Sirijus, toliko mi je drago sto sam sad ugledala tvoj dnevnik i neizmerno se radujem tvojim uspesima, koji, ubedjena sam, dolaze, sve po redu: i eskimi, i kilaza i onda trudnicka garderobica! Za sve navijamo! Bice ovo fantastican dnevnik!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Sirijus bas imam dobar osecaj!! Bice ovo tvoja godina!
marina_82- Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015
Jao pa Sirijus, ovaj dnevnik je lepo počeo. Ja ti želim svu sreću ovog sveta, šaljem ti puno pozitivne energije da zabebiš! Ljubim te puno, draga! I svaka čast na entuzijazmu u skidanju kilograma.
Dora1- Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014
Jutro cure, danas sluzimo kafu u ove rane jutarnje sate za one koje su ustale a jos ne mogu da se razbude
Brojimo sitno, telefon obavestava da je jos jedan dan do pocetka ciklusa. A kada pocne vadimo hormoncice, pg treba da mi je ispod 1.5 i krecemo. Malo me hvata trema ali sve to ide u rok sluzbe.
Juce sam napisala kilometarski post i moj brljavi net ga je pojeo za dorucak
Zato sam u znak revolta otisla na klizanje. Izgleda da jos nisam skroz zardjala, danas ipak ne bole nozice
Hvala vam na lepim zeljama i na podrsci
Brojimo sitno, telefon obavestava da je jos jedan dan do pocetka ciklusa. A kada pocne vadimo hormoncice, pg treba da mi je ispod 1.5 i krecemo. Malo me hvata trema ali sve to ide u rok sluzbe.
Juce sam napisala kilometarski post i moj brljavi net ga je pojeo za dorucak
Zato sam u znak revolta otisla na klizanje. Izgleda da jos nisam skroz zardjala, danas ipak ne bole nozice
Hvala vam na lepim zeljama i na podrsci
iiiiiiiiiiiiiiiii..............dobila
Zakazala za sutra u NS. I danas kod frizera, da ne čekam decu ko čudovište
Sutra jutrom vadim PG, dršte fige da je <1,5 , pa da polećemo
Zakazala za sutra u NS. I danas kod frizera, da ne čekam decu ko čudovište
Sutra jutrom vadim PG, dršte fige da je <1,5 , pa da polećemo
držimo fige najjače!!!
dusica78- Broj poruka : 276
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2015
Sirijus srecno otvaranje dnevnika i da ti sve ide po planu da skines visak kg i da bebica uskro stigne 😊
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Generacijo moja, stisnute pesnice jako
sanja 73- Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015
Fige stisnute!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Strana 2 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10