KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SIRIJUS- Frikom pakovanje :D :D :D

+31
micam
dusica78
Sirijus
Tavita
Mimi12
BiKsi :)
Blanka
PalcicaBg
Principessa
mimi85
Sofija Veks
fight&faith
sanja 73
Ancica 87
Zmajuška
BabyBear
HappyGirl
MalaSaJuga
lolipop
Dora1
marina_82
libra35
bobica83
saska1
mamadabudem
alisa
Simona
Deni
jelena.kuburic
Vuchica
sanja369
35 posters

Strana 9 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Ići dole

SIRIJUS- Frikom pakovanje :D :D :D - Page 9 Empty Re: SIRIJUS- Frikom pakovanje :D :D :D

Počalji od sanja 73 5/2/2017, 18:26

Sirijus kako je bilo danas na prvom treningu?
sanja 73
sanja 73

Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

SIRIJUS- Frikom pakovanje :D :D :D - Page 9 Empty Re: SIRIJUS- Frikom pakovanje :D :D :D

Počalji od Tavita 22/2/2017, 21:26

Sirijus, ne znam kako mi je promakao tvoj dnevnik... Radujem se da je prva faza uspesno okoncana i želim ti da sa obnovljenom snagom kreneš za par meseci u drugu, koja će doneti nagradu. Takvi borci MORAJU stici do cilja ♡
Tavita
Tavita

Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 15/3/2017, 22:58

Sirijus, kako je na treninzima? Macka moja nista ne pises... Skitas ti pa nemas kad, aj dobro oprosteno ti je.
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od aurora 2/4/2017, 18:25

Biće to jedno lepo i bebićetno proleće osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce

Napred Sirijus roda roda roda roda roda roda roda
aurora
aurora

Broj poruka : 427
Datum upisa : 15.04.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 9/4/2017, 22:59

Sirijus vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofija Veks 10/4/2017, 11:48

Sirijus, tek sada videh tvoj dnevnik, nesto ne stizem da sam mnogo na Kutku...pa dodjoh da navijam svim srcem!!! I saljem bebecu prasinu! I vucem za nos!

Jeeee!

vv vv vv vv vv vv vv vv

d d d d d d d d

vv vv vv vv vv
Sofija Veks
Sofija Veks

Broj poruka : 2743
Datum upisa : 05.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 8/5/2017, 11:18

Tu sam ja, čitam pratim vas, radujem se betama ko malo dete..........
Vežbalo se, skinulo se ponešto mada ne dovoljno i koliko ja hoću ali biće.
I hvata me lagano panika kako se primiče neko vreme koje sam ja sebi odredila kao termin za vraćanje mojih smrzlica.....
Neki osećaj grčenja u stomaku i peckanja u prstima. Onda udahnem duboko i kažem sebi jun ili jul nije toliko bitno. Biće kada ja rešim da bude i znam da će da bude......
Ali i dalje me vata trema  b  b  b  b v v v  b  b  b
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 8/5/2017, 11:25

Bice to sve dobro bez panike i nepotrebnog stresa. Tu sam da navijam i bodrim!!!!
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Principessa 8/5/2017, 12:02

Polako draga nasa Sirijus, kad osetis da si spremna ti udji u to, nema razloga za zurbu niti za rokove, eskimcici cekaju strpljivo ❤❤❤😘
Principessa
Principessa

Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 8/5/2017, 12:13

Sirijus mi smo naostrili dlanove i cekamo kad god budes spremna.Dal jun ili jul potpuno je svejedno,mi znamo da ovaj put uspevas 100 posto :-)
Skoro je bilo u prakticnoj zeni par zena koje moraju da smrsaju pred vto,dobiju trenera i ako uspeju dobiju besplatnu vto.Ja se setila tebe. :-)
A isplakala sam se ziva dok sam gledala,kako su bili srecni kad su im rekli da dobijaju besplatan postupak.
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 8/5/2017, 12:30

Sirijus kad god bilo srecno bilo! Bez zurbe. Trema je normalna stvar skroz. Mi cemo da cekamo povratak eskimčića u svoju kućicu i da navijamo! srca srca srca srca
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 8/5/2017, 12:33

hvala vam drage moje love love love love love love love love
Sirijus
Sirijus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 8/5/2017, 18:25

Ajde,ajde,jedan dva,jedan dva!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mimi12 9/5/2017, 10:39

Sirijus, nema zacrtanog datuma, nikakav deadline Wink . Ne idi dok ne budes spremna i psihicki i fizicki. Bebe su na sigurnom. Mesec, dva, tri...nista ne znaci. Nema potrebe da pravis sebi pritisak.

Mimi12

Broj poruka : 1758
Datum upisa : 21.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tavita 9/5/2017, 11:01

Sirijus, samo hrabro napred, bez postavljanja rokova. Ovu borbu merimo godinama, pa onda mesec, dva ili tri ne znače ništa. A kod tebe će, kao i kod svih, doći onaj pravi trenutak. Za taj trenutak i za tvoje smrzlice navijam od sveg srca! ♡♡♡
Tavita
Tavita

Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 9/5/2017, 12:10

Hvala drage moje na podršci, baš mi znači. Luda glava istripovala da mora da bude onako kako sam naumila u startu. A u stvari ne mora, biće ali da li je jun ili je to avgust proceniću od situacije.
Sirijus
Sirijus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dusica78 9/5/2017, 14:26

Sirijus, nema razloga da stvaraš sebi tenziju sa zamišljenim mesecima. Pravo je vreme ono koje osetiš da je tvoje.
osmeh srce
dusica78
dusica78

Broj poruka : 276
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micam 9/5/2017, 14:34

Bravo Sirijus za odluku,samo ce se namestiti kad treba.I ja sam mislila da idem po moje smrzlice jula al pokolebali me ovi iz Praga napisali mi
"Na postupak mozete doci kako Vama odgovara i kada cete se Vi najbolje osjecati.

Zato sto svako tijelo reagira drugacije na razlicite situacije.

Sve je to individualno, netko tko dobro podnosi vrucine, za toga nije problem da dodje na transfer, bitno je da se on i u takvim vrucinama osjeca dobro.

Tko manje podnosi, bolje je onda ostaviti za kasniji period.

S obzirom  da tijelo kao prvo brani svoje unitrasnje organe, kada je ispostavljeno nekom psihickom stresu ili stresu iz vrucina,

tako da kao prvo odbacuje to sto ga jos vise iscrpljuje, a to je trudnoca.

Tako da je najbolje doci na transfer kada cete Vi osjecati da je to za Vas najbolje, da ste sto najopustenija." pa se sada mislim da ostavim za septembar.
micam
micam

Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 6/6/2017, 15:50

pobuđo mi se dnevnik od stajanja affraid
Haj skor mi nije idealan. Skinuh 8 kg što i nije neki uspeh Mad ali deco idemo dalje. Danas se prvi dan posle par meseci osećam lepooooooooooooooooo radost radost radost obaveze su se nekako malo rasčistile i sada može da se diše u toku dana i da se priušti sebi vremena. yes
Neću ga koristiti da sebi natovarim još štogođ, dovoljno to drugi rade  b  b  b
Vreme ću da utrošim na šetkanje mene i ugađanje sebi b b b d d d
E tako, u to ime sam se odlučila da uradim još koju analizu, NK ćelije npr i da proverim šećer  b  b  b a mogla bi malo i masnoću. I zakazah konsultacije kod doce tek da me ne zaboravi d f
E tako, obrisah prašinu sa ovoga moga dnevnika, a jes se nakupila bila božemesačuvaj.
Sad piće za društvo i: deco idemo dalje lol!
Sirijus
Sirijus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 6/6/2017, 16:15

Ajmooooooo osmeh srce
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 6/6/2017, 16:31

Idemoooo osmeh srce Kako bre nije uspeh skinuti 8 kg, naravno da jeste!

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Principessa 6/6/2017, 17:36

Bravo bravo, sto kaze Jerapretra malo li je 8kg??? 💪🏼💪🏼💪🏼
A koji secer ces da radis? Ogtt ili nesto drugo?
Principessa
Principessa

Broj poruka : 1104
Godina : 51
Datum upisa : 23.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 6/6/2017, 19:04

OGTT sam radila dosta mi. Samo ci da proverim secer i insulin na sabajle. Proveravala sam posle testa i pao je. Sad bi da vidim koliki je.
Sirijus
Sirijus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micam 6/6/2017, 20:32

Idemooooooooooooooo!Vezi se polecemo!
micam
micam

Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 6/6/2017, 22:03

Bravoooo mačko, kako bre nije uspjeh. Jeste nego sta je! Samo ti iskontrolisi to sto treba, bravooo!!! love
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 9 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu