KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HUGOLINA- smrzlice stizemo po vas

+31
Zmajuška
Hugolina
Angie83
alisa
HappyGirl
bobica83
zumbulcic
BabyBear
mimi85
Jerapetra
lolipop
sanja369
sanja 73
Sirijus
Dora1
jelena.kuburic
nina :)
PalcicaBg
Strumfeta78
mamadabudem
saska1
Bubamarica79
Bobaue
lela1984
marina_82
bak
Ancica 87
Tavita
MalaSaJuga
sunny.tp
Lola021
35 posters

Strana 4 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Ići dole

HUGOLINA- smrzlice stizemo po vas - Page 4 Empty Re: HUGOLINA- smrzlice stizemo po vas

Počalji od HappyGirl 19/11/2016, 10:41

igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

HUGOLINA- smrzlice stizemo po vas - Page 4 Empty Re: HUGOLINA- smrzlice stizemo po vas

Počalji od Zmajuška 19/11/2016, 10:49

Hugolina, sretno danas na transferu!!!! srca igracice srca igracice srca igracice
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sunny.tp 19/11/2016, 11:01

Hugolina, srecno igracice igracice ljubav
sunny.tp
sunny.tp

Broj poruka : 381
Datum upisa : 16.07.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hugolina 19/11/2016, 11:18

Upravo sam se smestila u krevet i cekam transfer.Od ukupno tri preostala su dva embriona.Uzeli smo to laserksko stanjivanje opne i embriogen.Dakle ovo nam je jos jedna jedina sansa da uspemo jer zaliha vise nemamo.Jedva cekam sada da se i ovo desi.Bas sam nekako happy ali mi je jako zao emrioncica koji nije uspeo.Dusice malene. Odbrojavamo sitno do upoznavnja i eto onda da ih majka pazi i mazi.😍😍😍
Hugolina
Hugolina

Broj poruka : 197
Datum upisa : 13.09.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od marina_82 19/11/2016, 11:28

Hugolina bice eskimcicima lepo kod njihove mamice ZIMA2 Srecno na transferu! srca1 srca1 srca1 ljubav
marina_82
marina_82

Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 19/11/2016, 11:59

Hugolina srecno,navijam jako!
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 19/11/2016, 12:39

Hugolina, srecnooooo. Od danas si trudnica jeeeee trudnica srca1
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 19/11/2016, 14:26

Srecno!
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Angie83 19/11/2016, 14:35

Hugolina srecno igracice igracice igracice igracice igracice
Angie83
Angie83

Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hugolina 19/11/2016, 18:21

Vracene dve majusne loptice.Dr je cak razmisljala da vrati samo jednu kee sam imala carski rez i rizik je da bude blizanacka trudnoca ali ipak je vratila dve.Nisam bas bila u krevetu danas mnogo.Setali smo po trznom centru,pili kafu,jeli alo noke to nista strasno.Sutra pud pod noge pa da brojimo.Dakle danas je nulti dan.Odbrojavanje moze da pocne :)
Hugolina
Hugolina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sanja 73 19/11/2016, 18:50

Hugolina srećno trudnica srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
sanja 73
sanja 73

Broj poruka : 1001
Datum upisa : 15.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 19/11/2016, 20:47

Srecno Hugolina da se bebice fino ugnijezde i ostanu tu 9 mjeseci.😊😊
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zumbulcic 19/11/2016, 21:40

Sretno hugolina, sad mazi pupu a mi cemo da saljemo rode i da navijamo.
Sad bi ti poslala koju rodu al tipkam jedva s mob. Cim sedocepam od muza laptopa saljem rode

zumbulcic

Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tavita 19/11/2016, 22:00

Srećno, Hugolina srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
Tavita
Tavita

Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zumbulcic 20/11/2016, 09:19

Hugolina evo roda kao sto sam obecala roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda

zumbulcic

Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 20/11/2016, 09:25

roda roda roda roda roda roda roda roda roda srecan put draga trudnice!!!!eskimi se greju u maminom stomaku
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od alisa 20/11/2016, 09:54

I navijanje pocinje!
b b b b b b b
I malo roda!
roda roda roda roda roda roda roda roda roda
Pa da za desetak dana bude iznenađenje beta

Srecan put srca
alisa
alisa

Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 20/11/2016, 10:50

Bravo za dve loptice srca srca srca srca srca
Ostanite kod mame 9 meseci  osmeh srce igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hugolina 21/11/2016, 11:57

2 dan od ET

I idemo wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd
Navijam za moja srca dva malena. Da se lepo smeste I da uzivaju a majka ce da ih pazi I mazi.

Drage moje saputnice. Sada je dosao red da I ja malo vise se posvetim sebi. Do ponedeljka imam fore da odmaram I kuliram a onda povratak na posao. Dakle rekose mi da je 05.12. dan kad trebam da radim betu sto pada na 16 dan posle ET. Klasika kao I prosli put. Oni uvek traze tih 16 dana. Prosli put sam uradila betu 14-ti dan I bila je dvocifrena a 16 vec lepa trocifrena. Ovaj put videcemo kako cemo. Mozda sacekam taj 5.12. a mozda odem na prvo vadjenje I 03.12. Sto se tice samo Praga I procesa pa onako. Nije to bas nesto posebno carobno. Klinika sredjena, svi onako ok ljubazni ali nekako sve ide kao na traci I nema tu nekog posebnog kontakta. ALi svejedno organizovano je tako da pacijentima nista ne fali. Dakle neka koordinatorka koja je menjala Danicu je dosla po nas, odvela nas na sastanak sa emriologom koji nam je predocio situaciju, potom je mene sprovela do sobe za lezanje gde sam sacekala poziv I usla u salu za transfer. Tu je Sonja lepo se rukovala samnom I malo popricala na temu situacije I toga da li je ok vratiti dva jer sam imala carski rez pa postoji rizik veliki ako bude blizanacka. Neznam zasto bas toliko je o tome razmisljala. Dalje mi je naravno pokazala na UZ kako je sve super. Endo odlicne strukture malo deblji i naravno gledala sam prenos uzivo mojih mrvica. Posto je poricala sa embriologom odlucila je vratiti dva tako da ja pretpostavljam da je dobila informaciju da jedan I nije bas najbolji. Ali to samo nagadjam. Potom su me odvezli u sobu za lezanje gde sam mirovala 1h na stomaku I to mi je bilo uzasno dosadno. Potom je sestra dosla sa odsampanim izvestajem I terapijom I receptima I to je to. Prakticno u Pragu moras sve sam da organizujes I da znas jer nema tu puno nekog posebnog kontakta ali nekako nije da je lose. Oni sve to tako dobro vode da se ne osecas lose.
Meni ova dva dana prodjosee. Iskreno osecam neki teret I pritisak u stomaku ali to je verovatno od hormona. Grudi nista posebno za razliku od prvog puta kad nisam smela da se taknem ali dobro tada sam imala I celu stimulaciju pa je bilo verovatno posledica toga. Ja se osecam malo umornije I nekako slabije. Nisam bas nogo sad ja nesto mirna I da lezim. Pospremim tu I tamo malo po kuci, oko deteta ali trudim se da ne dizem nista tesko niti naglo da se cimam. Kazem ja mm da osecam vec neke promene a on misli da se prenemazem. Da nije 2DPEt nego 10. npr mislila bih da sam trudna 100% jer malo mi culo mirisa reaguje cudnije nego pre. E sad cu I ticker da promenim u dve bebe jer odrojavam za obe. Licno ja bih zelela da to bude jedna beba, decak ako bih mogla da biram. Naravno svejedno mi je ali po malo se bojim blizanaca h . Svesna sam da je to moguce ali ajde da budem iskrena. Imam jedno dete I jos jedno bi bilo sasvim lepo da dobijem. Pristajem I na dva vise nego na nista. Izvestavacu redovno ovde o svim simptomima I desavanjima kako bih nekom pomogla I cula koji savet od drugih zena. Uf dosta pisarije za danas. Odoh da se mazim sa mojim mrvicama. ljubav
Hugolina
Hugolina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 21/11/2016, 14:34

Meni je baš drago što si se raspisala, realna si i iskrena i ja to volim.
Za čulo mirisa ti verujem, to se i meni desilo. Znaš kako je Erata pisala da je ona pre dobitnog postupka u svojoj glavi već zamišljala da je trudna i tako se ponašala, sda ne stiže od svoje Vere da nam piše. Tako će biti i sa tobom.
Držim fige za lepu, pozitivnu betu! srca srca srca srca srca srca
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 21/11/2016, 18:15

Svesna si svojih granica pa bi jedno čedo ali ako budu dva shvati da ćeš imati dovoljno snage i mudrosti za svo troje.Jednostavno nisi s edobro procenila :) Moja mama je rodila moju sestru a posle 10 meseci brata i mene i evo je živa i normalna :)  Idemo, idemo wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd wavecrowd
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 21/11/2016, 19:40

Ej, pa blaste se danas gnjezde kod tebe, do prekosutra se cvrsto kace! Navijaaaaaam!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 21/11/2016, 20:01

Hugolina, navijam! roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda roda

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hugolina 21/11/2016, 22:51

Na zalasku I ovaj dan 2 dan od ET
Biksi me posteno iznenadi sa ovim svojim komentarom. Da li je moguce zaista da se vec danas mogu blastice gnezditi. Pa zar se to ne desava 7-9 dana posle transfera?

Mozda ce da zvuci cudno ali nesto se desava. Dakel osetim jako peckanje u donjem stomaku I ponekad I svrab neki unutra. Naduvana sam ko zaba. Osecam I da mi nekako tesko da hodam brzo zbog svega tiga I umora vise nego obicno. Sta hormone rade! Totalno drugaciji osecaj neki. Pocinjem da mislim kako cu se organizovati sa poslom I obavezama dok cekam test I nekako cim pocnem da mislim o tome krece panika, griznja savest a sta ako zbog toga ne bude nesto dobro a ja nisam odmirovala dovoljno. Ima li neko da je radio dok je cekao test? Tako lutam forumom I cackam ne bi li nasal stot vise informacija o FET-u da vidim sta da ocekujem.
I da, eto happygirl mozda se I desi da bas bude to sto ti predvidjas. Ali spremna sam ja na sve. Izguracemo samo da uspemo. Odoh da stavim utrogestan I soremim se za spavanje pa sutra iz pocetka. Ljubim vas sve I zahvaljujem se na podrsci.
Hugolina
Hugolina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hugolina 21/11/2016, 23:18

Uf da ne zaboravim dodati jos par stvari.
Dakle gasovi me rasturise. Glad mi cesto nadolazi iznenada ali I ne jedem mnogo pa mozda zato. Stomak konstantno bridi, pecka, bolucka. Kao da imam neke ogrebotine unutra pa nekad zaboluckaju, nekad svrbe. Kada sam pre 1h povukla donji krevet da izvucem (dupli deciji krevet) jako me probolo sa desne strane kao neko nozem da me je proboo. Eto pa vi recite da nisam trudna :). Evo mm kaze da ne zracim vise bebu I da sve ovo je ovako izgledalo I prosli put lol! . Ja se nesto ne secam da je krenulo ovako rano.
Hugolina
Hugolina

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 10 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu