HUGOLINA- smrzlice stizemo po vas
+31
Zmajuška
Hugolina
Angie83
alisa
HappyGirl
bobica83
zumbulcic
BabyBear
mimi85
Jerapetra
lolipop
sanja369
sanja 73
Sirijus
Dora1
jelena.kuburic
nina :)
PalcicaBg
Strumfeta78
mamadabudem
saska1
Bubamarica79
Bobaue
lela1984
marina_82
bak
Ancica 87
Tavita
MalaSaJuga
sunny.tp
Lola021
35 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 10
Strana 1 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
HUGOLINA- smrzlice stizemo po vas
Drage moje saputnice,
2013. god u Pragu smo prvi put radili VTO I dobili prelepog decaka. Dijagnoza azoospermia.
Sada je red da se pojacamo. Idemo po nase smrzlice koje smo ostavili, ali ne I zaboravili, pre tacno tri godine (3 blastice).
Vise o prethodnom putu mozete pronaci u mom dnevniku "HUGOLINA- Moj dnevnice da ti kazem".
Danas mi je prvi dan ciklusa. Priprema podrazumeva ginekoloski pregled, UZV, brisevi na hlamidiju, Mycoplasmu I Ureaplazmu. Potom 10ciklusa UZV- merenje folikula.
Valjda je ovo kako zene kazu FET iz prirodnog ciklusa jer nemam nikakav vid stimulacije. Jedino cu aplicirati STOP kad folikuli narastu dovoljno I odbrojati do ET.
Ako neko ima neki koristan savet za mene pisite. Inace danas idem kod endokrinologa. TSH je 3.5 I trazicu terapijicu da ga malo spustimo jer kazu da je 2-2.5 pozeljan za trudnocu.
Javljacu se redovno sa novostima kako bi nekom mogla mozda da pomognem. Takodje, sigurna sam da je ovaj forum bar 50% bio zasluzan za moj prethodni uspeh jer energija koju sam ovde dobila je bila toliko pozitivna da prosto I rezultat nije mogao biti drugaciji.
Sve vas grlim, ljubim I idemoooo.....
2013. god u Pragu smo prvi put radili VTO I dobili prelepog decaka. Dijagnoza azoospermia.
Sada je red da se pojacamo. Idemo po nase smrzlice koje smo ostavili, ali ne I zaboravili, pre tacno tri godine (3 blastice).
Vise o prethodnom putu mozete pronaci u mom dnevniku "HUGOLINA- Moj dnevnice da ti kazem".
Danas mi je prvi dan ciklusa. Priprema podrazumeva ginekoloski pregled, UZV, brisevi na hlamidiju, Mycoplasmu I Ureaplazmu. Potom 10ciklusa UZV- merenje folikula.
Valjda je ovo kako zene kazu FET iz prirodnog ciklusa jer nemam nikakav vid stimulacije. Jedino cu aplicirati STOP kad folikuli narastu dovoljno I odbrojati do ET.
Ako neko ima neki koristan savet za mene pisite. Inace danas idem kod endokrinologa. TSH je 3.5 I trazicu terapijicu da ga malo spustimo jer kazu da je 2-2.5 pozeljan za trudnocu.
Javljacu se redovno sa novostima kako bi nekom mogla mozda da pomognem. Takodje, sigurna sam da je ovaj forum bar 50% bio zasluzan za moj prethodni uspeh jer energija koju sam ovde dobila je bila toliko pozitivna da prosto I rezultat nije mogao biti drugaciji.
Sve vas grlim, ljubim I idemoooo.....
Hugolina- Broj poruka : 197
Datum upisa : 13.09.2013
Re: HUGOLINA- smrzlice stizemo po vas
Srecno draga i da se iz Prava vratite u prosirenom sastavu! Ko zna, mozda se vratite i sa 2 seke ili batom i sekom
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Srecno i bebicetno!
sanja369- Broj poruka : 93
Datum upisa : 15.11.2015
Hugolina, curo fina srećno ti i bebićetno bilo!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Hugolina neka ti je sa srecom otvaranje dnevnika i da ga zatvorisa na najlepsi nacin ooogorooomnom betom
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
Srecnoooooo da proradi ponovo magija zlatnog grada! I ja osecam da me doziva...
HappyGirl ::Hugolina, curo fina srećno ti i bebićetno bilo!
Ovo mi se jako dopada tako da
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
Draga Hogolina, želim ti uspeh i svu sreću Tu smo da navijamo i bodrimo najjače
Bubamarica79- Broj poruka : 38
Datum upisa : 26.10.2016
Srecno i da dobijete bar jos blizance, da pojacanje bude bas pojacanje.
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Hugolina neka je sa srecom i zelim veliku betu pa da djecak dobije batu/seku
Kod mene je ovaj fet bio iz prirodnog ciklusa, jedino sto nisam dobila stop nego smo samo pratili na uz i lh trakice i kad je lh bila pozitivna ja sam otisla na uz da se uvjerim da je bila ovulacija i sacekali 5 dana i vratili 1 blastu.
Obavezno trazi terapiju za tsh i drzim fige da se spusti
Kod mene je ovaj fet bio iz prirodnog ciklusa, jedino sto nisam dobila stop nego smo samo pratili na uz i lh trakice i kad je lh bila pozitivna ja sam otisla na uz da se uvjerim da je bila ovulacija i sacekali 5 dana i vratili 1 blastu.
Obavezno trazi terapiju za tsh i drzim fige da se spusti
zumbulcic- Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016
Hugolina srecno otvaranje dnevnika pa da bato dobije pojacanje
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Hugolina, srecnoooo! Koja si kraljica za stiker! Ajde da se radujemoooo uskoro!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Hugolina crecno!
marina_82- Broj poruka : 596
Godina : 42
Datum upisa : 09.10.2015
Hugolino srećno
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
2 dan ciklusa
Hvala drage dame na lepim zeljama I dobrodoslici.
Evo juce sam kod endokrinologa dobila savet da ne ukljucujem nista za stitnu obzirom da je u referentnim vrednostima. Medjutim I prosli put jeste bila pa smo je spustali. Ali dobro. Za sada cu da poslusam pa cemo da vidimo.
Od danas me jako grlo boli tako da me evo spopala prehlada posle ko zna koliko vremena I bas je nasla sada .
Cekam potvrdu termina za UZ koji treba da bude 12.11. (folikulometrija). Za sada toliko. Osecam da ce ovi dani da polako prolaze I da se otegnu kao I uvek kada nesto cekamo. Ali dobro.... Mora tako valjda. Sreca pa radim I imam puno posla pa ce mi to malo skrenuti misli. Ljubim vas sve ;*
Hvala drage dame na lepim zeljama I dobrodoslici.
Evo juce sam kod endokrinologa dobila savet da ne ukljucujem nista za stitnu obzirom da je u referentnim vrednostima. Medjutim I prosli put jeste bila pa smo je spustali. Ali dobro. Za sada cu da poslusam pa cemo da vidimo.
Od danas me jako grlo boli tako da me evo spopala prehlada posle ko zna koliko vremena I bas je nasla sada .
Cekam potvrdu termina za UZ koji treba da bude 12.11. (folikulometrija). Za sada toliko. Osecam da ce ovi dani da polako prolaze I da se otegnu kao I uvek kada nesto cekamo. Ali dobro.... Mora tako valjda. Sreca pa radim I imam puno posla pa ce mi to malo skrenuti misli. Ljubim vas sve ;*
Hugolina srecno otvaranje dnevnika,navijam za pojacanje i jednu devojcicu ;-)
PalcicaBg- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013
Sada su mi javili da imamo tri 3 zamrznuta embriona od 120 sati(blastociste) I to sve zajedno I da ce se morati odmrzavati sve i da ne znaci da ce sve i da prezivi. Bas bezveze. Zasto nisu mogli u dve ture da zamrznu ....
Hugolina,navijamo da taj stiker izgura jos bar 270dana :)
Ancica 87- Broj poruka : 1382
Datum upisa : 05.09.2014
Hugolina, srećno otvaranje dnevnika! Da ti divni Prag ponovo donese sreću, ovog puta u vidu devojčice možda!
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Hugolina, ma samo neka uspe odmrzavanje!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Hugolina, srećan početak! Doneće ti Prag opet sreću, videćeš! Samo pozitivno!
Dora1- Broj poruka : 906
Datum upisa : 08.08.2014
Hugolina ::Sada su mi javili da imamo tri 3 zamrznuta embriona od 120 sati(blastociste) I to sve zajedno I da ce se morati odmrzavati sve i da ne znaci da ce sve i da prezivi. Bas bezveze. Zasto nisu mogli u dve ture da zamrznu ....
Ma to samo znaci da ces sad da dobijes trojke
Ima sve tri da prezive
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Hugolina, srecno otvranje dnevnika i da ga zatvorimo sa
Negde sam skoro procitala da se ako je moguce uvek zamrzavaju u paru, jedna ima manje sanse da sama prezivi. Mozda je to razlog?
Negde sam skoro procitala da se ako je moguce uvek zamrzavaju u paru, jedna ima manje sanse da sama prezivi. Mozda je to razlog?
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Hugolina, srećnan novi početak! Da bude uspešno i ovog puta!
Tavita- Broj poruka : 722
Datum upisa : 13.05.2015
Hugolina evo malo roda otvaraj prozore
zumbulcic- Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016
Strana 1 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu