BUBAMARICA79-U susret najradosnijem novembru
+14
BiKsi :)
sanja 73
Jerapetra
HappyGirl
zumbulcic
mimi85
MalaSaJuga
Sirijus
marina_82
saska1
Blanka
alisa
Zmajuška
Bubamarica79
18 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 4
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Re: BUBAMARICA79-U susret najradosnijem novembru
A muž ti je trenutno ušao u fazu iz koje definitivno neće izaći narednih 9 meseci
Bubamarice, zelim ti da se taj kraljevski tretman nastavi narednih devet mjeseci
Joj kako sam ja uzivala :-) :-) Mada ne smijem se zaliti ni sad :-)
Simptomi su ti bas kakvi trebaju da budu..
Inace, jesen i boje ... savrsenstvo prirode. Uzivaj
Joj kako sam ja uzivala :-) :-) Mada ne smijem se zaliti ni sad :-)
Simptomi su ti bas kakvi trebaju da budu..
Inace, jesen i boje ... savrsenstvo prirode. Uzivaj
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Bubamarice, dobrodosla i da te odmah saljemo na trudnicke! Da nastavis niz blizanackih trudnoca! Srecno za sedam danaaaaaa!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Drage moje Happy, Blanka, Biksi ... iz vaših usta u Božije uši
Evo, svanuo je sunčan sedmi dan transfera i već mi se čini da će od danas da krene onaj dobro poznati ritual zavirivanja u donji veš na pola sata
Sinoć nisam lepo spavala jer su me u dva navrata probudili jaki, doduše kratkotrajni, bolovi u stomaku. Od jutros sve po starom .. i nikakvog posebnog osećaja, grudi standardno i pomalo napetosti u stomaku.
Ljubim Vas
Sitno brojim do bete, tako da žene drage polako ali sigurno hvata FRKAaaa
Evo, svanuo je sunčan sedmi dan transfera i već mi se čini da će od danas da krene onaj dobro poznati ritual zavirivanja u donji veš na pola sata
Sinoć nisam lepo spavala jer su me u dva navrata probudili jaki, doduše kratkotrajni, bolovi u stomaku. Od jutros sve po starom .. i nikakvog posebnog osećaja, grudi standardno i pomalo napetosti u stomaku.
Ljubim Vas
Bubamarica79- Broj poruka : 38
Datum upisa : 26.10.2016
Laganim ali krupnim koracima hitamo ka beti +
Bubamarice, ići ćeš ti nama na trudničke uskoro. Još malo pa će beta i što Biksi reče nastavićeš niz blizanačkih trudnoća.
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011
Bubamarica79 ::Drage moje Happy, Blanka, Biksi ... iz vaših usta u Božije uši
Ljubim Vas
Bubamarice svida mi se ovo sto pises da si imala jake kratkotrajne bolove u stomaku
Kod mene se ta bol desila 8 dana poslije transfera i pogodi sta, to je bila implantacija
Navijam
zumbulcic- Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016
Zumbulcicu iskreno se nadam da je je tako
Drzim fige da jeste!
Ja sam nesto ubjedena da je tako
zumbulcic- Broj poruka : 429
Datum upisa : 15.03.2016
Evo mene da se čekiram i osmog dana transfera . Od ustajanja do sada, već četvrti put se čekiram u wc-u i postpuno mi je fascinantno kako bešika sluša mozak koji govori: ajde malo da proverimo da nema nekog neprijatnog iznenađenja i hop bešika posluša iz prve.
Moram samo kratko da se osvrnem na jučerašnji dan jer me usred podneva uhvatio neizdrž. Dakle, nervoza, svakojake misli, cupkanje ... a onda sam ''sasvim slučajno'' uočila kutiju babyrapid testa u mojoj savršeno složenoj kutiji za lekove. I eto, baš ona mi je nekako štrčala ... nekako neuklopljiva i dugačka Naravno, u takvom raspoloženju nije puno trebalo da se brzinom svetlosti nađem u kupatilu i iskoristim ga. Rezultat - negativan.
Do kraja dana sam se pitala šta mi je to trebalo i psovala neizdrž ... ali lekcija koju sama naučila je: Ignorisati neizdrž i NIKAKO ne raditi test sedmog dana transfera u podne
Elem, danas nema više testova, nije svejedno jer sitno brojim, tako da već razmišljam da ako danas ne dobijem možda bih mogla sutra da prošetam do laba? Šta vi mislite?
Ljubim vas
Moram samo kratko da se osvrnem na jučerašnji dan jer me usred podneva uhvatio neizdrž. Dakle, nervoza, svakojake misli, cupkanje ... a onda sam ''sasvim slučajno'' uočila kutiju babyrapid testa u mojoj savršeno složenoj kutiji za lekove. I eto, baš ona mi je nekako štrčala ... nekako neuklopljiva i dugačka Naravno, u takvom raspoloženju nije puno trebalo da se brzinom svetlosti nađem u kupatilu i iskoristim ga. Rezultat - negativan.
Do kraja dana sam se pitala šta mi je to trebalo i psovala neizdrž ... ali lekcija koju sama naučila je: Ignorisati neizdrž i NIKAKO ne raditi test sedmog dana transfera u podne
Elem, danas nema više testova, nije svejedno jer sitno brojim, tako da već razmišljam da ako danas ne dobijem možda bih mogla sutra da prošetam do laba? Šta vi mislite?
Ljubim vas
Ajoj bubamarice, pa jos je rano za test. Nisi dobra
Evo hvataj rode
Evo hvataj rode
MalaSaJuga- Broj poruka : 2140
Godina : 33
Datum upisa : 04.05.2014
Bubamarice, suviše je rano za takav test samo si se bzv oneraspoložila. Bilo je slučajeva da žene urade test on bude negativan, smore se a na dan bete radost i sreća.
Meni nikada nije palo na pamet da radim te piš testove (a ja sam malo i škrtica pa neću da bacam pare ) , uvek sačekam 14 dpt, strpljenje mi je jača strana.
Čini mi se da je najranije što su žene sa Kutka radile betu bio 10 dpt, kada su blastociste u pitanju, sačekaj ti još koji dan što je sigurno sigurno.
Meni nikada nije palo na pamet da radim te piš testove (a ja sam malo i škrtica pa neću da bacam pare ) , uvek sačekam 14 dpt, strpljenje mi je jača strana.
Čini mi se da je najranije što su žene sa Kutka radile betu bio 10 dpt, kada su blastociste u pitanju, sačekaj ti još koji dan što je sigurno sigurno.
Zmajuška- Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014
markosanja.radosavljevic :: Ajoj bubamarice, pa jos je rano za test. Nisi dobra
Evo hvataj rode
Eh, bre, Sanjči, preduhitri me!!!
Bubamarice sram te bilo Ma nisi ti kriva, jednostavno je kutija štrčala
Jeste, 10 dpt je ovde koliko se sećam najranijie rađeno za blastociste a ti možeš da kazniš sebe, zvog jučerašnjeg neizdrža, pa da uradiš 11dpt
Jeste, 10 dpt je ovde koliko se sećam najranijie rađeno za blastociste a ti možeš da kazniš sebe, zvog jučerašnjeg neizdrža, pa da uradiš 11dpt
Ajmo klinci držte mamu i ne puštajte
Hvala vam od srca drage moje za sve lepe reči podrške i te divne rode.
Nekako do sada uvek dobijem ili na dan bete ili dan pre tako da sam zbog toga malo uplašena, ali kad imam vas da mi držite strah sve je lakše
Nekako do sada uvek dobijem ili na dan bete ili dan pre tako da sam zbog toga malo uplašena, ali kad imam vas da mi držite strah sve je lakše
Evo još roda, a test se ne važi svakako, betu mi čekamo, veliku, debelu
Jerapetra- Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015
Ma kakav test i bakraci, rano je prerano. A te piš testove bih zabranila dok se beta čeka. Uzasni su.
Sada saljem rode, a ti posalji taj neizdrz u nepovrat i cekamo mi teta betu koja ce biti veeeeeeelika
Sada saljem rode, a ti posalji taj neizdrz u nepovrat i cekamo mi teta betu koja ce biti veeeeeeelika
Blanka- Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014
Ma jos samo malo Bubamarice i eto velike teta bete a sltako cemo da smejemo i jos jednom dokazemo da su ti kucni tesovi najveca glupost!!! pogotovu kad ih radis 7-mi dan od transfera
evo roda i od mene
evo roda i od mene
alisa- Broj poruka : 1753
Godina : 46
Datum upisa : 01.06.2010
Prerano je tufnasta! Jos dva dana, pa idi u lab! Drzim fige!
Jutro bubamarice divan dan divan dan
još samo malo do velike teta bete.
Šaljemo nestrpljivoj bubici jato rodica
još samo malo do velike teta bete.
Šaljemo nestrpljivoj bubici jato rodica
Sirijus- Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011