Jutra u novembru
+25
Shizika
lolipop
MARA
Milijana
maza1972
Mrvica
Tinche
BiKsi :)
Cupava
bebko
dr mali pariz
key
SSanja
Jelena*
cicsa80
KoMetaK
dragmilk
Mirjana
MAAKKI
Elle
anak
Kamilica
caci
bak
maus
29 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 26
Strana 1 od 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
Jutra u novembru
Dobro jutro!
Neka vam svaki sat, minut i sekund u novembru bide ispunjen smehom i ljubavlju!
Neka vam svaki sat, minut i sekund u novembru bide ispunjen smehom i ljubavlju!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Re: Jutra u novembru
Dobro jutro!
Da nam novembar bude veseo, zut i zlatan, da su nam deca ziva i zdrava a mi vesele i nasmejane!
Da nam novembar bude veseo, zut i zlatan, da su nam deca ziva i zdrava a mi vesele i nasmejane!
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Dobro jutro novembre
Neka sve bude kako mi hocemo ,neka su nam deca zdrava i vesela ,neka ima punoooo ,neka ima
A za pocetak evo jednu korpu svega i svacega pa ko sta voli nek se posluzi
Neka sve bude kako mi hocemo ,neka su nam deca zdrava i vesela ,neka ima punoooo ,neka ima
A za pocetak evo jednu korpu svega i svacega pa ko sta voli nek se posluzi
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Dobro jutro, evo i ovde kafica, ona jutrašnja ostala u oktobru
Upravo se samombockam, Bože, ja sam pukla skroz, kao da se prvi put bodem, kakva trema, ijuu! Al me šibaju valunzi, ccccc!!!
Upravo se samombockam, Bože, ja sam pukla skroz, kao da se prvi put bodem, kakva trema, ijuu! Al me šibaju valunzi, ccccc!!!
Kamilica- Broj poruka : 2615
Godina : 46
Datum upisa : 05.07.2011
Dančić lepe ženice. Nadam se da će ovaj novembar biti mnogo lepši i uspešniji od prethodnih. SVIMA I U SVAKOM POGLEDU.
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Eto zakasnih da skuvam jutros, a kad ste vec podelile sve kafice da ne preterujemo, tek je nesto posle jedan. Ja sam sutra na redu - ako me posao ne omete i pomete..
Devojke, zelim nam svima topao i nasmejan novembar (a meni je i rodjendanski pride :) )
Devojke, zelim nam svima topao i nasmejan novembar (a meni je i rodjendanski pride :) )
Elle- Broj poruka : 10
Datum upisa : 27.10.2011
Dan novembarska jutra
Neka nam novembar donese puno i puno lepih stvari, a sve sto je ruzno neka ostane iza nas
Neka nam novembar donese puno i puno lepih stvari, a sve sto je ruzno neka ostane iza nas
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Maakki, evo prošao je Oktobar! Htela sam noćas da čekam 00:00h da ti prva poželim srećan Novembar, ali....zaspala sam
Neka nam Novembar svima donese bogate jesenje plodove, tople zagrljaje i suze sreće!
Neka nam Novembar svima donese bogate jesenje plodove, tople zagrljaje i suze sreće!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Novembar je za mene mesec pomesanih osecanja od pre godinu i devet meseci, za razliku od perioda pre februara 2010, kad mi je majka preminula. Naime, njoj je rodjendan bio 10.11, a mom starijem, jedinom i najvoljenijem bratu rodjendan je 27.11.
U svakom slucaju neka novembar bude bolji od oktobra
U svakom slucaju neka novembar bude bolji od oktobra
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Neka ovaj novembar donese puno u nase zivote i da nas obraduje lepim novim rodjenjima i radostima sa vasim i nasim mangupima!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Mirjana neka si ti zaspala trudnicama teba sna, ne znam sta ti se desilo sa slicicom, ali u svakom slucaju hvala, davno se nisam nicemu obradovala, od srca nasmejala, pa se uvek nadam da ce sledeci mesec biti bolj.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Gospode Bože...ranije mi se sličica selila dole, sad' je nestala....viđam duhove...opsedam ljude u snovima Šta je ovo ljudi moji?
Vece jutra! Srecan novembar svima! Razumemo se!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Jutro
Elle dobrodosla u drustvo
Zelim nam svima uspesan novembar
Jutros sam ustala oko 6:45,nekako ne mogu da spavam od nervoze.Nadam se da ce danas sve biti ok.
Ljubim vas sve
Elle dobrodosla u drustvo
Zelim nam svima uspesan novembar
Jutros sam ustala oko 6:45,nekako ne mogu da spavam od nervoze.Nadam se da ce danas sve biti ok.
Ljubim vas sve
Jelena*- Broj poruka : 1142
Datum upisa : 13.02.2010
Dobro jutro!
Naravno da ce biti Jelo, drzim fige!
Kakvo jutro u Loznici...bljak, magla nista se ne vidi, neki tezak vazduh. Ko ne mora iz kuce neka nigde ne izlazi, bar do podneva.
Svima lep dan zelim!
Trudnoca draga, trudnocaMirjana ::Gospode Bože...ranije mi se sličica selila dole, sad' je nestala....viđam duhove...opsedam ljude u snovima Šta je ovo ljudi moji?
Jelena* ::Nadam se da ce danas sve biti ok.
Naravno da ce biti Jelo, drzim fige!
Kakvo jutro u Loznici...bljak, magla nista se ne vidi, neki tezak vazduh. Ko ne mora iz kuce neka nigde ne izlazi, bar do podneva.
Svima lep dan zelim!
Dobro jutro novembarsko.
Misice, volim ja tu tvoju Loznicu.. Tamo se uvjek nekako moze osjetiti miris zime.
Misice, volim ja tu tvoju Loznicu.. Tamo se uvjek nekako moze osjetiti miris zime.
SSanja- Broj poruka : 712
Datum upisa : 27.08.2011
Znaci bila si ovde! Kad? Nemoj da te sledeci put nanese u moj kraj a da se ne javis!SSanja ::Dobro jutro novembarsko.
Dobro jutro drage!
Baš je gusta magla, pitam se kako ću u petak za NS, moram krenuti u 05:45, bojim se da nećem voziti po magli, nećem, nećem...A nemam baš neko drugo rešenje...
Baš je gusta magla, pitam se kako ću u petak za NS, moram krenuti u 05:45, bojim se da nećem voziti po magli, nećem, nećem...A nemam baš neko drugo rešenje...
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Misice, ja sam tvoja zemljakinja..
Tata je iz Banje Koviljace. Tamo mi zivi baka. Bila sam zadnji put u avgustu kod nje. A inace, praksa mi je bila da svake godine dolazim dva puta, ljeto i zima. :)
Sledeci put kad dodjem, ima da se javim.. Mada, nadam se da ce me nesto omesti u dolasku ove zime..
A nikad nisam zivjela tu, a ipak volim taj kraj..
Tata je iz Banje Koviljace. Tamo mi zivi baka. Bila sam zadnji put u avgustu kod nje. A inace, praksa mi je bila da svake godine dolazim dva puta, ljeto i zima. :)
Sledeci put kad dodjem, ima da se javim.. Mada, nadam se da ce me nesto omesti u dolasku ove zime..
A nikad nisam zivjela tu, a ipak volim taj kraj..
Naravno da neces moci doci ove zime
Ali zato sledece sa bebom ili bebama
Ako nesto treba za baku ti slobodno reci.
maus ::Naravno da neces moci doci ove zime
Ako Bog da, sledece zime... Mada, kad razmislim, moze prije da bude proljece u zimu ce biti majusni za put..
Hvala draga.. :)
Kakva ste vi veeelika srca, pa to nije normalno! Dobro vam ovo lepo jutro! Evo šaljem vam malo sa severa. Jelenče, sve će biti OK
Jutro, evo i ja vam saljem malo
Odoh danas najzad na roditeljske dnevnike, da upoznam uzivo i vase malisane Valjda zato sto mi je bilo zakljucano dugo, nekako nemam obicaj da svracam tamo Eto me danas, da vam gnjavim i stipkam decu!
Odoh danas najzad na roditeljske dnevnike, da upoznam uzivo i vase malisane Valjda zato sto mi je bilo zakljucano dugo, nekako nemam obicaj da svracam tamo Eto me danas, da vam gnjavim i stipkam decu!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Evo i od mene malo iz osuncanog Banata
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
evo malo i od mene..konacno je lepo vreme.ja setala sa bebama i vidim zenicu koja isto ima blizance.pridjem joj ja,kad isto i ,samo mali..preslatki su,kao dva zamotuljka.sva sam se rastopila..zena mi kaze da su joj to drugi blizaci,ima koji ce ovih dana da napune 3 godine. bas sam pod utiskom...morala sam to da podelim sa vama...
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
Strana 1 od 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26
Similar topics
» Majska jutra
» Novembru dragi, budi nam dobar :)
» Suncana majska jutra
» Avgustovska jutra
» NOVEMBARSKA JUTRA
» Novembru dragi, budi nam dobar :)
» Suncana majska jutra